Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο ιατρικό μάρκετινγκ;

Google news

Πλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και τον τρόπο που αναζητούν πληροφορίες. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άτομα αναζητούν διαδικτυακά γιατρούς στην περιοχή τους. Εάν ελπίζετε να μετατρέψετε αυτούς τους ανθρώπους από ερευνητές σε ασθενείς, τότε πρέπει να επενδύσετε στο ιατρικό μάρκετινγκ.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο ιατρικό μάρκετινγκ;

1. Βελτιώστε τον προγραμματισμό ασθενών

Χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μια απλή παρουσία στο διαδίκτυο. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αλληλεπιδράτε με τους τρέχοντες και πιθανούς πελάτες. Όχι μόνο οι άνθρωποι θέλουν να μπορούν να βρουν την ειδικότητα σας στο διαδίκτυο, αλλά θέλουν επίσης να είναι εύκολο και βολικό να κλείσουν ένα ραντεβού. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απίστευτα απασχολημένοι και αναζητούν γιατρούς και άλλες πληροφορίες ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Εάν μπορείτε να τους διευκολύνετε γρήγορα και εύκολα να κλείσουν ένα ραντεβού, μπορεί να είναι περισσότερο από πρόθυμοι να γίνουν ο ασθενής σας παρά να συμμετάσχουν στον ανταγωνισμό σας. Η δημιουργία On Line Booking και διαδικτυακής στρατηγικής μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια. Εμφανίζοντας αυτές τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα σας, μπορεί να είστε σε θέση να παρασύρετε τους ανθρώπους να γίνουν ασθενείς.

2. Θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις πρακτικές σας

Όχι μόνο η χρήση On Line Booking για γιατρούς μπορεί να βελτιώσει τον προγραμματισμό των ασθενών, αλλά μπορεί επίσης να απλοποιήσει τις άλλες πρακτικές του γραφείου σας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης εργασιών, της οικονομικής αναφοράς και του αποθέματος. Μπορεί να μην πιστεύετε ότι αυτά έχουν να κάνουν πολύ με το μάρκετινγκ και την προσέλκυση νέων ασθενών, αλλά συμβαδίζουν. Εάν το ιατρείο σας δεν λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά, δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τους ασθενείς κοντά σας. Οι ασθενείς είναι πολύ πιο ενημερωμένοι και γνώστες της ιατρικής τώρα από ό, τι στο παρελθόν. Αυτό οφείλεται στον όγκο των πληροφοριών που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όταν ενσωματώνετε την δυνατότητα On Line ραντεβού για τη βελτίωση των διαδικασιών του γραφείου σας, κάνετε την επίσκεψη των ασθενών σας πιο αποτελεσματική και δίνετε την ευκαιρία να συμμετέχουν στη δική τους υγειονομική περίθαλψη. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαδικτυακές πηγές για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, η δυνατότητα να προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο σας. Στην ουσία, οτιδήποτε το κάνει πιο βολικό για τον ασθενή σας, θα τον κάνει πιο διατεθειμένο να κλείσει ραντεβού. Ένα  ιατρείο που λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά επειδή ενσωμάτωσε τη σωστή λειτουργία είναι πολύ ελκυστικό για τους σύγχρονους ασθενείς.

Διαβάστε  Δημιουργία Αρθρογραφίας - 5 Μυστικά Επιτυχίας

3. Μπορείτε να στοχεύσετε ασθενείς με συγκεκριμένες συνθήκες ή ανάγκες

Όταν οι περισσότεροι ασθενείς ξεκινούν την αναζήτησή τους για γιατρό, είναι συχνά επειδή έχουν μια συγκεκριμένη κατάσταση ή ασθένεια που πρέπει να φροντίσουν. Με το ψηφιακό μάρκετινγκ, μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμα και τις πληροφορίες σας για να προσελκύσετε ασθενείς με συγκεκριμένες συνθήκες ή ανάγκες. Με τα παραδοσιακά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων ραδιοφώνου, τηλεόρασης και περιοδικών, το μήνυμά σας μεταδίδεται σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων και πρέπει να ελπίζετε ότι άτομα που αναζητούν τις υπηρεσίες σας θα δουν τις πληροφορίες σας.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SEO MARKETER ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

Πρωτη σελιδα google

Τα ψηφιακά μέσα στοχεύουν σε μικρότερες ομάδες που αναζητούν τις υπηρεσίες που έχετε να προσφέρετε. Όταν οι χρήστες πληκτρολογούν ένα συγκεκριμένο σύνολο λέξεων κλειδιών, θα κατευθύνονται στον ιστότοπό σας. Αυτό όχι μόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα όταν πρόκειται για καμπάνιες μάρκετινγκ, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια και θα σας φέρει μπροστά σε άτομα που θέλουν και χρειάζονται αυτό που έχετε να προσφέρετε. Διαβάστε περισσότερα για τον σκοπό που έχουν οι λέξεις κλειδιά στα κείμενα.

4. Βελτιώστε τις Επικοινωνιακές σας Ικανότητες

Το Email Marketing είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους επικοινωνίας με τους τρέχοντες και πιθανούς ασθενείς και είναι ένας από τους πιο προτιμώμενους τρόπους. Μπορεί επίσης να αυτοματοποιηθεί και είναι μια οικονομικά αποδοτική στρατηγική για προσθήκη στο πλάνο μάρκετινγκ. Η χρήση email για να έρθετε σε επαφή με τους ασθενείς σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν πολύ λίγη δουλειά. Όσο λιγότερη δουλειά πρέπει να κάνουν, τόσο πιο πρόθυμοι μπορεί να είναι να προγραμματίσουν ένα ραντεβού με το ιατρείο σας. Μόλις το μήνυμα είναι στα εισερχόμενά του, το μόνο που έχει να κάνει ένα άτομο είναι να κάνει κλικ.

Εάν ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να πείτε και θέλουν να κλείσουν ραντεβού, θα τους διευκολύνετε να το κάνουν αυτό συμπεριλαμβάνοντας έναν σύνδεσμο στο μήνυμα του email. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε πόσοι άνθρωποι έχουν ανοίξει το μήνυμά σας και εάν έκαναν βήματα πέρα ​​από την ανάγνωση του κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τις καμπάνιες σας για να έχετε τη μεγαλύτερη αφοσίωση και να μετατρέψετε δυνητικούς πελάτες σε ασθενείς. Θα μπορείτε επίσης να κρατάτε ενήμερους και πιθανούς ασθενείς ενήμερους για αυτά που έχετε να προσφέρετε.

Διαβάστε  Πως να αυξήσω τους followers στο Instagram (11 τρόποι για να ξεκινήσετε)

Μπορεί να μην χρειάζονται τις υπηρεσίες σας τώρα, αλλά όταν τις χρειαστούν, αφού αφιερώσατε χρόνο για να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα είστε στην κορυφή του μυαλού τους. Δεδομένου ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αυτοματοποιηθούν, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο σε αυτήν τη διαδικασία. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καμπάνια και να την αφήσετε να συνεχίσει την πορεία της ενώ εστιάζετε στις επιχειρήσεις.

5. Μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα να ελέγξουν τον ιστότοπό σας

Παρόλο που οι περισσότεροι από τους ασθενείς σας πιθανότατα θα αναζητούν γιατρό για να τους βοηθήσει με μια συγκεκριμένη ανάγκη, θέλετε να βρείτε έναν τρόπο για να κάνετε τους άλλους να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας. Μπορεί να μην σας χρειάζονται τώρα, αλλά όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θέλετε να σκεφτούν πρώτα εσάς. Τότε το να έχεις ένα blog μπορεί να είναι επωφελές. Η προσφορά περιεχομένου στους πελάτες τους δίνει έναν λόγο να συνεχίζουν να έρχονται στον ιστότοπό σας. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα για τα οποία μπορείτε να μιλήσετε, από αυτό που μπορούν να περιμένουν στο πρώτο τους ραντεβού μέχρι να τους δώσετε συμβουλές για το πώς να ζήσουν μια υγιή, ευτυχισμένη ζωή.

Μπορείτε να μιλήσετε για τις υπηρεσίες που παρέχετε και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή των ασθενών, αλλά θα πρέπει επίσης να προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό. Όσο περισσότερες πληροφορίες προσφέρετε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να επιστρέφουν στον ιστότοπό σας σε τακτική βάση. Έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε κάτι περισσότερο από κείμενο.

Στους ανθρώπους αρέσει να λαμβάνουν τις πληροφορίες τους σε ένα ευρύ φάσμα μορφών, συμπεριλαμβανομένων infographics, βίντεο και ήχου. Η ενσωμάτωση αυτών στον ιστότοπό σας δίνει στους ανθρώπους έναν λόγο να επισκέπτονται όχι μόνο όταν αναζητούν απάντηση σε μια συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά και όταν απλώς περιηγούνται. Δεδομένου ότι η δημιουργία περιεχομένου για τον ιστότοπό σας μπορεί να είναι απίστευτα χρονοβόρα και η ενσωμάτωση λέξεων κλειδιών μπορεί να είναι δύσκολη, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε βοήθεια.

6. Οι ασθενείς σας βρίσκονται στα Social Media

Στις αρχές του 2020, περισσότεροι από 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα κοινωνικά μέσα. Εάν δεν βρίσκεστε στο Twitter, το Facebook, το Instagram ή άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τότε χάνετε την επαφή με τους τρέχοντες και πιθανούς ασθενείς. Φυσικά, δεν αρκεί να βρίσκεστε μόνο σε αυτούς τους ιστότοπους. Πρέπει να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελος της πρακτικής σας. Δεδομένου ότι ξοδεύετε τον περισσότερο χρόνο σας εστιάζοντας στη φροντίδα των ασθενών σας, τότε η συνεργασία με έναν οργανισμό ψηφιακού μάρκετινγκ που ξέρει πώς και έχει το χρόνο να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι προς το συμφέρον σας. Η χρήση των Social Media σας ωφελεί με πολλούς τρόπους. Βοηθά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας σας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέους ασθενείς. Χτίζει επίσης την πίστη των ασθενών και δημιουργεί μια θετική βάση παραπομπής. Γίνατε πάροχος υγειονομικής περίθαλψης επειδή θέλετε να είστε σε θέση να βοηθήσετε τους ανθρώπους.

Διαβάστε  Αργή Ιστοσελίδα - Πως να διορθώσεις το πρόβλημα

Ακριβώς όπως η πρακτική σας έχει προχωρήσει και έχει αλλάξει, έτσι και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους. Εάν δεν αλλάζετε με την εποχή, τότε δεν ασχολείστε με τους ανθρώπους όπως θα έπρεπε. Η χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης εκτός από άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεργαστείτε με τους τρέχοντες ασθενείς και να προσελκύσετε νέους στην πρακτική σας.

7. Είναι οικονομικά αποδοτικό

Για πολλές πρακτικές, η σκέψη να κάνουν οποιοδήποτε είδος μάρκετινγκ αμέσως τους κάνει να πιστεύουν ότι θα πρέπει να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Ενώ οι παραδοσιακές πρακτικές μάρκετινγκ, όπως οι διαφημίσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα περιοδικά ή η αποστολή άμεσων ταχυδρομείων μπορούν να έχουν υψηλή τιμή, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι πολύ πιο προσιτό. Θα πρέπει ακόμα να κάνετε μια επένδυση, αλλά θα είστε σε θέση να αυξήσετε τα χρήματα σας περαιτέρω. Όταν συνεργάζεστε με έναν επαγγελματία ψηφιακό έμπορο, θα λάβετε ακόμη περισσότερα για τα χρήματά σας.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα προς όφελός σας. Θα μάθετε αμέσως αν λειτουργεί μια συγκεκριμένη καμπάνια μάρκετινγκ. Εάν όχι, θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές για να έχετε την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας. Αυτό διασφαλίζει ότι προσεγγίζετε το σωστό κοινό και το μετατρέπετε σε ασθενείς. Μην ρισκάρετε όταν πρόκειται για καμπάνιες μάρκετινγκ και προϋπολογισμό. Βεβαιωθείτε ότι επενδύετε τα χρήματά σας με σύνεση. Το ψηφιακό μάρκετινγκ θα σας δώσει πληροφορίες και θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το μήνυμά σας για να διασφαλίσετε ότι προσεγγίζετε το καλύτερο δυνατό κοινό.

8. Θα μείνετε πίσω αν δεν το κάνετε

Το διαδίκτυο και η τεχνολογία έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πώς οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και πώς βρίσκουν γιατρούς να βοηθήσουν σε ό, τι τους ταλαιπωρεί. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή στο εγγύς μέλλον. Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να βρεθείτε, πρέπει να επενδύσετε στο ψηφιακό μάρκετινγκ γιατρών. Το ψηφιακό μάρκετινγκ δεν είναι μόνο μια τάση, είναι απαραίτητο. Είναι επίσης βολικό και εύκολο στη χρήση. Δεν υπάρχει λόγος να μην επενδύετε στο ψηφιακό μάρκετινγκ εάν θέλετε να βρεθεί η πρακτική σας.

Ο σωστός πάροχος μάρκετινγκ

Όταν πρόκειται για την εύρεση του κατάλληλου παρόχου μάρκετινγκ γιατρών, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά. Η ομάδα του SEO Marketer έχει όλα όσα ψάχνετε. Διαθέτουμε τις δεξιότητες, την εμπειρία και τις γνώσεις για να βοηθήσουμε την ιατρείο σας στο διαδίκτυο. Απολαμβάνουμε να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν και να αναπτύσσονται και έχουμε την τεχνογνωσία για να ανεβάσουμε την πρακτική σας στο επόμενο επίπεδο. Είμαστε ο σωστός πάροχος όταν πρόκειται για ιατρικό marketing που μπορεί να απλοποιήσει την επιχειρηματική σας διαδικασία και για τη δημιουργία καμπανιών μάρκετινγκ που θα σας κάνουν να γίνετε αντιληπτοί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *