Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Digital Marketing – Κόστος και Οφέλη

Google news
Τι είναι το Digital Marketing - Κόστος και Οφέλη

Ίσως γνωρίζετε ήδη τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ – Digital Marketing και ποιος είναι ο στόχος του. Εν ολίγοις, πρόκειται για την εύρεση ενός αποτελεσματικού τρόπου προώθησης και πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Καθώς τα ψηφιακά μέσα έχουν μετατραπεί σε πανταχού παρόντα εργαλεία, έχουν προκύψει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να κυκλοφορούν προϊόντα και να τα κάνουν πιο ορατά. Για παράδειγμα, μέσω καναλιών όπως το Email Marketing ή τα Social Media μέσω διαφημίσεων για κινητά ή chatbots. Θα καταλάβετε το Digital Marketing όταν καταλαβαίνετε ότι είναι κάτι προοδευτικό και εξελικτικό. Στην πραγματικότητα, η επιτυχία του οφείλεται στην καθημερινή ανανέωση. Επί του παρόντος, τα επαγγέλματα του μέλλοντος υπάρχουν ήδη όπως, και τα εργαλεία για την επαλήθευση των βέλτιστων πρακτικών των ηγετών της αγοράς. Αλλά πώς συμπεριφέρεται ο καταναλωτής; Οι χρήστες έχουν πλέον πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή και μέρος. Γι ‘αυτό είναι δύσκολο να τους προσελκύσετε Αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να τους κερδίσετε ως πελάτες.

Η αξία του Digital Marketing

Τι είναι το Digital Marketing σε σύγκριση με άλλες στρατηγικές; Περί τίνος πρόκειται? Θα μπορούσατε να πείτε ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που ορίζουν αυτόν τον όρο; Γιατί πρέπει σε αυτόν τον κόσμο; Το γεγονός ότι η συνεχής ανανέωση είναι το κλειδί για την επιτυχία του ψηφιακού μάρκετινγκ δεν είναι μύθος. Και, ως αποτέλεσμα, όλα έχουν εξελιχθεί. Ένα από τα πλεονεκτήματα της κατανόησης του Digital Marketing και του τρόπου χρήσης του είναι ότι η μέτρηση των στρατηγικών θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη και ευκολότερη από τη μέτρηση των παραδοσιακών στρατηγικών.

 • Δυνατότητες προσαρμογής. Το Digital Marketing είναι αυτό που επέτρεψε την επίτευξη υψηλών επιπέδων τμηματοποίησης και εξατομίκευσης.
 • Ορατότητα επωνυμίας. Να είσαι στην κορυφή του google. Όπως γνωρίζετε, αν μια επωνυμία δεν είναι στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει.
 • Η παραγωγή leads, η διατήρηση και η αφοσίωση των πελατών είναι πιο αποτελεσματικές. Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις αυξάνονται.
 • Η δημιουργία μιας κοινότητας θα σας επιτρέψει να ανθρωποποιήσετε την επωνυμία σας και να δημιουργήσετε στενότερες συναισθηματικές συνδέσεις με τους πελάτες.
 • Μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικές στρατηγικές, διαφορετικά κανάλια και να πειραματιστείτε με ποιες λειτουργούν καλύτερα.

Πιστεύετε ότι το παραδοσιακό μάρκετινγκ σας δίνει αυτήν την ευελιξία; Δεν χρειάζεστε μεγάλες επενδύσεις. Όλες αυτές οι λειτουργίες υποστηρίζονται από πιο συγκεκριμένα δεδομένα Digital Marketing, όπως τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία.

Το digital marketing ουσιαστικά η χρήση των ψηφιακών μέσων για την προώθηση και την εμπορία προϊόντων ή υπηρεσιών. Περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα στρατηγικών και τακτικών, όπως:

 • Μηχανές αναζήτησης (SEO και SEM): Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το SEO για να βελτιώσουν τη θέση των ιστοσελίδων τους στα αποτελέσματα αναζήτησης και το SEM για να προβάλλουν διαφημίσεις σε μηχανές αναζήτησης.
 • Social Media media: Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media για να δημιουργήσουν σχέσεις με τους πελάτες τους, να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των καμπάνιας τους.
 • Email marketing: Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το email marketing για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους, να στέλνουν ενημερώσεις και προωθήσεις και να χτίζουν σχέσεις.
 • Περιεχόμενο: Οι επιχειρήσεις δημιουργούν και μοιράζονται περιεχόμενο, όπως άρθρα, βίντεο και infographics, για να ενημερώνουν και να εμπνέουν τους πελάτες τους.
 • Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου: Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για να πωλούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους online.
Διαβάστε  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Email Marketing για να προσαρμοστεί στον νέο αλγόριθμο του Facebook

Το SEO (Search Engine Optimization) και το Digital Marketing είναι δύο στρατηγικές που συνδέονται στενά, αλλά έχουν διαφορετικές επικεφαλίδες και στόχους. Ας δούμε τι είναι το καθένα και πώς συμπληρώνονται αλληλούχως:

1. SEO (Search Engine Optimization):

Το SEO είναι μια τεχνική διαδικασία που στοχεύει στη βελτίωση της ορατότητας μιας ιστοσελίδας στις αποτελεσματικές σελίδες αναζήτησης (SERPs) των μηχανών αναζήτησης, όπως το Google, το Bing, το Yahoo κ.λπ. Οι βασικοί στόχοι του SEO είναι:

 • Αύξηση της οργανικής κίνησης: Το SEO στοχεύει στην αύξηση της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας από άτομα που αναζητούν σχετικό περιεχόμενο. O SEO Specialist, αναλύει σε βάθος κάθε λεπτομέρεια της ιστοσελίδας σας και την ανεβάζει θέσεις στη κατάταξη στρατηγικά.
 • Βελτίωση της θέσης στα αποτελέσματα αναζήτησης: Ο στόχος είναι να είναι η ιστοσελίδα σας μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων στις SERPs για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.
 • Ενίσχυση της αξιοπιστίας: Ένα καλό SEO βελτιώνει την αξιοπιστία της ιστοσελίδας στα μάτια των χρηστών, καθώς εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα.
 • Βελτίωση της χρηστικότητας της ιστοσελίδας: Το SEO συχνά περιλαμβάνει βελτιώσεις στην ιστοσελίδα για να διευκολύνει την πλοήγηση των επισκεπτών.

2. Digital Marketing:

Το Digital Marketing είναι μια ευρύτερη στρατηγική που περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Αυτές οι τεχνικές περιλαμβάνουν:

 • Διαφήμιση στα social media: Αγορά διαφημίσεων σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το LinkedIn.
 • Email Marketing: Αποστολή μαζικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων προς πελάτες ή πιθανούς πελάτες.
 • Content Marketing: Δημιουργία και κοινοποίηση περιεχομένου (άρθρα, βίντεο, podcasts κλπ.) για την προσέλκυση και απόδειξη αξίας στο κοινό.
 • Pay-Per-Click Advertising (PPC): Αγορά διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης ή άλλες πλατφόρμες και πληρωμή μόνο για τα κλικ που λαμβάνετε.

Ο στόχος του Digital Marketing είναι η προώθηση της επιχείρησης, η αύξηση των πωλήσεων, και η δημιουργία ενός θετικού online brand image.

Πώς συμπληρώνονται:

Το SEO είναι ένα κομμάτι του Digital Marketing. Καθώς βελτιώνει την οργανική κίνηση και την ορατότητα της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των υπολοίπων στρατηγικών Digital Marketing.

Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος με καλό SEO που προσελκύει φυσικά κλικ μέσω των μηχανών αναζήτησης μπορεί να έχει περισσότερα επισκεπτήρια για τη διαφήμιση στα social media, που με τη σειρά της, μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις.

Το κόστος του digital marketing εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος των καναλιών που χρησιμοποιούνται, η συχνότητα των διαφημίσεων και η στόχευση του κοινού. Γενικά, το digital marketing είναι πιο προσιτό από το παραδοσιακό μάρκετινγκ, όπως η τηλεόραση ή η διαφήμιση σε περιοδικά.

Τα οφέλη του digital marketing είναι πολλά και σημαντικά για τις επιχειρήσεις. Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Βελτύτερη στόχευση: Το digital marketing επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στοχεύουν το κοινό τους με μεγαλύτερη ακρίβεια από το παραδοσιακό μάρκετινγκ.
 • Μετρησιμότητα: Το digital marketing είναι πιο μετρήσιμο από το παραδοσιακό μάρκετινγκ, γεγονός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν την αποτελεσματικότητα των καμπάνιας τους.
 • Αποδοτικότητα κόστους: Το digital marketing μπορεί να είναι πιο αποδοτικό από το παραδοσιακό μάρκετινγκ, καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να φτάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό με μικρότερο κόστος.
Διαβάστε  Πως να κάνω διαφήμιση στη Google

Μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα των οφελών του digital marketing περιλαμβάνουν:

 • Μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το digital marketing για να στοχεύσει συγκεκριμένες ομάδες πελατών, όπως άτομα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή ηλικίες.
 • Μια επιχείρηση μπορεί να παρακολουθήσει πόσα άτομα είδαν μια διαφήμιση ή πόσα άτομα έκαναν κλικ σε έναν σύνδεσμο.
 • Μια επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει μια καμπάνια που είναι προσιτή στο προϋπολογισμό της.

Το digital marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους. Με προσεκτικό σχεδιασμό και εφαρμογή, το digital marketing μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις.

Ξέρετε τι είναι το Digital Marketing;

Για να προσδιορίσουμε τι είναι το Digital Marketing, πρέπει να εξηγήσουμε διάφορες στρατηγικές, εργαλεία και κανάλια που επιτρέπουν τη ζωή αυτής της έννοιας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιλαμβάνει όλες τις διαφημιστικές ενέργειες ή στρατηγικές που ενεργοποιούνται στα διάφορα κανάλια μέσων και διαδικτύου. Αρχικά, αυτός ο όρος διαμορφώθηκε σε 1.0 ιστοσελίδες ως μετάβαση από την παραδοσιακή διαφήμιση μέσων σε πρώιμους ιστότοπους. Αλλά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν πολύ διαφορετικό. Οι διαφημιστές περιορίστηκαν στο να περάσουν τα μηνύματά τους στο κοινό. Δεν υπήρχε αμφίδρομη κατεύθυνση στη διαδικασία επικοινωνίας. Και φυσικά, η μονόδρομη επικοινωνία δεν περιλαμβάνεται σε καμία στρατηγική. Όταν γεννήθηκε το web 2.0, όλα άλλαξαν. Η δυνατότητα ανταλλαγής περιεχομένου με απλό τρόπο γεννήθηκε χάρη στα κοινωνικά δίκτυα. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να ορίσετε επί του παρόντος τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ χωρίς να μιλήσετε για ανατροφοδότηση μεταξύ επωνυμιών και καταναλωτών.

1. Ιστοσελίδα

Το Digital Marketing δεν είναι κατανοητό εάν δεν μιλάμε για τον ιστότοπο ως ένα παράθυρο στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, η κατοχή επαγγελματικού ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για τη μετάδοση της απαραίτητης εμπιστοσύνης στον χρήστη. Αλλά χωρίς αμφιβολία όταν το δημιουργείτε, πρέπει να σκεφτείτε την εμπειρία του χρήστη για να το κάνετε απλό, διαισθητικό και άνετο στη χρήση. Ένας από τους σπουδαίους στόχους του ψηφιακού μάρκετινγκ για αυτό το έτος είναι να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία χρήστη είναι προτεραιότητα. Να θυμάστε: Το 53% των εμπορικών σημάτων δίνουν προτεραιότητα στην εμπειρία των χρηστών στις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού τους το 2024. Τεράστιλοι κλάδοι στην αγορά όπως το ιατρικό μάρκετινγκ εξελλίσονται διαρκώς μέσα από το διαδίκτυο.

2. Το εταιρικό blog

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο το 15% των εταιρειών δεν γνωρίζουν τη δύναμη του content marketing. Προφανώς, το 60% έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός blog, επενδύοντας το 32% του συνολικού προϋπολογισμού στο μάρκετινγκ περιεχομένου.

 • Ξέρετε σε τι επικεντρώνεται το Digital Marketing σε ένα blog;
 • Γνωρίζετε πού μπορείτε να πάτε;
 • Θα βελτιώσετε την κατάταξή σας στη Google;
 • Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα;
 • Θα βελτιώσετε την αξία του ιστότοπού σας στο Google;
 • Θα δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες;

Oι επωνυμίες που δημιουργούν και μοιράζονται περιεχόμενο στο ιστολόγιό τους με σταθερή συχνότητα δημιουργούν 67% περισσότερους δυνητικούς πελάτες από αυτούς που δεν το κάνουν.

 • Θα βελτιώσετε την αξιοπιστία της εταιρείας σας
 • Θα έρθετε πιο κοντά με τους πελάτες σας
 • Κερδίζετε προστιθέμενη αξία στον ιστότοπό σας
 • Έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε πελάτες
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε συμμετοχή, αυθεντικότητα και διαφοροποίηση
 • Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας
Διαβάστε  3 Κορυφαίες συμβουλές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας

3. Η σημασία του Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση σε μηχανές αναζτησης ή SEO (Search Engine Optimization) διασφαλίζει ότι τη στιγμή που ένας χρήστης αναζητά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, εμφανίζεστε μπροστά του. Θα είστε στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να εμφανίζεται σε καλή θέση, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες:

 • Η δομή της ιστοσελίδας
 • Μια αποτελεσματική στρατηγική δημιουργίας συνδέσμων
 • Ευχρηστία
 • Το περιεχόμενο και ο τρόπος εμφάνισης του. Δηλαδή, οι διαφορετικές μορφές
 • Προφανώς, η σωστή επιλογή λέξεων-κλειδιών από τις οποίες τοποθετείται ο ιστότοπός σας

Σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη τις διάφορες συμβουλές για την σημασία του SEO και ότι, φυσικά, διατηρείτε τον εαυτό σας μακριά από κακές τακτικές Black Hat. 

4. Προβολή διαφημίσεων μέσω Google Ads – Social Media

Ένα άλλο κανάλι που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι το Digital Marketing, χωρίς αμφιβολία, ανεξάρτητα από το εάν γίνεται σε μηχανές αναζήτησης, με το Adwords ή σε κοινωνικά δίκτυα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι από όλες τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ, αυτή είναι που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορα αποτελέσματα. Μέσα από το Google Ads έχετε την δυνατότητα να εμφανίζεστε στη Google με πληρωμή ανά κλικ, μόνο όταν ένας υποψήφιος πελάτης αναζητήσει το προιόν ή υπηρεσία σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαφημίσεις στα Social Media βασίζονται κυρίως σα ενδιαφέροντα των χρηστών και όχι σε λέξεις κλειδιά όπως το Google Ads.

5. Email και SMS Marketing

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα από τα πιο ισχυρά κανάλια σε οποιαδήποτε στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Στην πραγματικότητα, εάν χρησιμοποιείτε τη διπλή επιλογή και βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης θέλει να λαμβάνει τα μηνύματά σας, τα αποτελέσματα που μπορείτε να λάβετε είναι εξαιρετικά. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές για τη βελτιστοποίηση αυτού του καναλιού. Το SMS είναι επίσης ένα κανάλι που μπορεί να συσχετιστεί με email για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, θα καταλάβετε ότι οι στρατηγικές εκκίνησης μέσω SMS είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλαπλά αλλά ένα από τα καλύτερα είναι ότι το 90% των χρηστών κατανοούν ότι τα προγράμματα μάρκετινγκ SMS τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση σε οφέλη που, διαφορετικά, δεν θα μπορούσαν να είχαν. Έτσι οι καταναλωτές είναι δεκτικοί σε αυτές τις επικοινωνίες.

6. Ενεργοί στα Social Media

Προς το παρόν είναι απαραίτητο, ως επωνυμία, να είστε παρόντες στα κύρια κοινωνικά δίκτυα στα οποία κινείται το κοινό-στόχο σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα, να δημιουργήσετε συναισθηματικούς δεσμούς και να εξανθρωπίσετε την επωνυμία σας. Επιπλέον, αυτά τα κανάλια είναι ιδανικά για τη δημιουργία πρεσβευτών επωνυμίας που είναι υπεύθυνοι να μιλούν καλά για την επιχείρησή σας και να σας προτείνουν σε άλλους. Πάρα πολλά Eshop στην Ελλάδα βαζίσουν τις στρατηγικές τους σε διαφημίσεις Facebook και Instagram για να πουλήσουν τα προιόντα τους.

7. Influence Marketing

Το Influencer marketing είναι η διαδικασία που προσδιορίζει τα διάσημα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα στη χρήση αυτής της εξουσίας για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Τα χαρακτηριστικά των ισχυρότερων επιρροών είναι:

 • Έχουν ισχυρή επιρροή στους followers
 • Διαθέτουν σημαντική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα
 • Διατηρούν τη δυνατότητα να μεταδώσουν έναν ισχυρό δεσμό με ένα Brand
 • Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη με το κοινό ως ειδικοί σε ένα συγκεκριμένο θέμα

Φυσικά, η μεγαλύτερη αξία είναι ότι οι χρήστες πιστεύουν τις συμβουλές.

Στο Affiliate Marketing, από την άλλη πλευρά, μια εταιρεία συνεργάζεται με συνεργάτες (bloggers, εκδότες, εταιρείες, οργανισμούς κ.λπ.) για την προώθηση της επωνυμίας της. Οι δύο περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό αλλά έχουν διαφορές. Σας συνιστούμε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε κάθε στρατηγική στον σωστό βαθμό. Τώρα που ξέρετε τι είναι το Digital Marketing με μεγαλύτερη ακρίβεια, πρέπει απλώς να αναλάβετε δράση. Αν αυτό που θέλετε είναι να βελτιώσετε και να σχεδιάσετε μια στρατηγική, επικοινωνήστε με την ομάδα μας. Είμαστε ειδικοί στο Digital Marketing και θα ξεκινήσουμε τη στρατηγική σας για την επίτευξη των στόχων σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *