Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Email Marketing ; Πως λειτουργεί

Google news
Email Marketing

Το Email Marketing είναι η διαδικασία αποστολής ενός διαφημιστικού μηνύματοςσυνήθως σε μια ομάδα ανθρώπων, με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να προσεγγίσουμε την ευρύτερη έννοια του Email Marketing, κάθε email που αποστέλλεται σε έναν πιθανό ή τρέχοντα πελάτη θα μπορούσε να θεωρηθεί ως διαφημιστική καμπάνια Email Marketing.

Πλεονεκτήματα του Email Marketing

Το Email Marketing είναι δημοφιλές στις εταιρείες για διάφορους λόγους:

1. Μια ακριβής απόδοση της επένδυσης μπορεί να παρακολουθηθεί και έχει αποδειχθεί ότι είναι υψηλής σημασίας όταν γίνει σωστά. Το Email Marketing αναφέρεται συχνά ως δεύτερο μόνο για την αναζήτηση μάρκετινγκ ως την πιο αποτελεσματική τακτική online μάρκετινγκ.

2. Το Email Marketing είναι σημαντικά φθηνότερο και ταχύτερο από το παραδοσιακό ταχυδρομείο, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους και του χρόνου που απαιτείται σε μια παραδοσιακή εκστρατεία αλληλογραφίας για την παραγωγή του έργου τέχνης, της εκτύπωσης, της διευθυνσιοδότησης και της αλληλογραφίας.

3. Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που στέλνουν μεγάλο όγκο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν παροχέα υπηρεσιών Email (ESP) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά των παραληπτών. Οι γνώσεις που παρέχει η ανταπόκριση των καταναλωτών στο Email Marketing βοηθούν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να κατανοούν και να χρησιμοποιούν τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

4. Το Email Marketing παρέχει μια οικονομικά αποδοτική μέθοδο για τη δοκιμή διαφορετικού περιεχομένου μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των οπτικών, των δημιουργικών, των αντιγράφων μάρκετινγκ και των πολυμέσων. Τα δεδομένα που συλλέγονται με έλεγχο στο κανάλι του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα κανάλια των καμπανιών μάρκετινγκ, τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Διαβάστε  19 ενεργές στρατηγικές που φέρνουν πελάτες σε δικηγόρους μέσω του SEO

5. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να προσεγγίσουν σημαντικούς αριθμούς συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν επιλέξει (δηλ. Έχουν συναινέσει) να λαμβάνουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

6. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι δημοφιλές στους Digital Marketers, αυξάνοντας κατά 15% το 2009 σε 292 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

7. Σε σύγκριση με το τυπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το άμεσο μάρκετινγκ μέσω Email παράγει υψηλότερο ποσοστό ανταπόκρισης και υψηλότερη μέση τιμή παραγγελίας για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παρόλο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπουν να στοχεύσετε συγκεκριμένες ομάδες, η οργανική σας προσέγγιση είναι σημαντικά χαμηλή. Εάν δεν προσελκύετε τα μάτια των σωστών ανθρώπων, οι προσπάθειές σας είναι μάταιες. Αντίθετα, μια καμπάνια μέσω email απευθύνεται απευθείας σε εκείνους για τους οποίους προορίζεται.

Στοχεύετε σε κορυφαία Leads.

Έχετε πρόσβαση στο κοινό που επέλεξε την αλληλογραφία σας μέσω email. Έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την επωνυμία σας, επομένως είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ή να εκφράσουν ενδιαφέρον για το προιόν σας.

Χτίζετε εμπιστοσύνη.

Προσθέτει αξιοπιστία στην επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια της καμπάνιας. Οι καταναλωτές επιθυμούν να δημιουργήσουν μια σχέση με το Brand πριν από την αγορά, και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το τέλειο εργαλείο για την απόδειξη της εμπιστοσύνης.

Βελτιώνει την απόδοση.

Μόλις δημιουργηθεί ένα πρότυπο email, μπορεί να αντιγραφεί και να προσαρμοστεί σε δευτερόλεπτα. Οι υπηρεσίες email marketing του SEO Marketer σάς επιτρέπουν να στέλνετε πετυχημένες καμπάνιες, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας στο μάρκετινγκ.

Συμβουλές που θα απογειώσουν τις στρατηγικές σας στο Email marketing

Γράψτε έναν τίτλο που θα τραβήξει άμεσα το ενδιαφέρον

Ο τίτλος είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι χρήστες. Με το που διαβάσουν τον τίτλο θα αποφασίσουν αν θα ανοίξουν ή πατήσουν κλικ στον σύνδεσμο που θα έχετε περάσει. Χρειάζεστε ένα πιασάρικο τίτλο, όπου οι χρήστες θα ανοίξουν το Email από περιέργεια να δουν τι τους περιμένει.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές εδώ, αλλά θέλει μέτρο και προσοχή για να μην εκνευρίσετε τους συνδρομητές σας.

Δώστε την ίδια προσοχή και στο κείμενο που θα ξεκινάει κάτω από τον τίτλο

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εταιρείες. Οι καλύτερες επιλογές σας επιτρέπουν να απλοποιήσετε τη διαφήμισή σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αλληλογραφία σας. Ο καθορισμός δυνατοτήτων για premium υπηρεσίες email περιλαμβάνει:

Διαβάστε  Βρείτε Stock Εικόνες, Γραφικά, Gif Δωρεάν και Επί Πληρωμή

Υψηλό ποσοστό παράδοσης.

Τα αποτελέσματα ανεπιθύμητων μηνυμάτων επηρεάζουν την αξιοπιστία σας και μειώνουν την πιθανότητα το email σας να φτάσει στην επιθυμητή αλληλογραφία. Οι κορυφαίες υπηρεσίες στο Email marketing προσφέρουν εργαλεία anti-spam για αύξηση των ποσοστών παράδοσης.

Τμηματοποίηση Κοινού.

Η τμηματοποίηση κοινού σάς επιτρέπει να στοχεύετε σε καθέναν από τους πελάτες σας με περιεχόμενο που είναι πραγματικά σχετικό με αυτούς. Αυτοί οι τύποι καμπανιών είναι σημαντικά πιο επιτυχημένοι από την αποστολή μαζικών Emails σε πλήρη λίστα.

Αυτοματοποίηση.

Η δυνατότητα αποστολής αυτόματων απαντήσεων και email με χρονολογική σειρά μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα. Μπορείτε να ρυθμίσετε μηνύματα που θα αποστέλλονται από τη στιγμή που θα συνδεθεί ένας καταναλωτής για να διασφαλίσει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο Brand σας.

Ανάλυση.

Οι καμπάνιες Email μάρκετινγκ είναι άχρηστες χωρίς τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε την επιτυχία τους. Οι κορυφαίες υπηρεσίες προσφέρουν μια σειρά αναλυτικών στοιχείων, όπως ποσοστό ανοίγματος, αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, παράδοση και συνδρομές.

Αισθητική.

Η δυνατότητα να κάνετε το email οπτικά ελκυστικό είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Ποιες υπηρεσίες Email Marketing θα σας ανεβάσουν επίπεδο

MailChimp

Το MailChimp είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στο Email marketing με περισσότερους από 16 εκατομμύρια χρήστες. Αυτή η εντυπωσιακή πλατφόρμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία των δωρεάν εργαλείων που προσφέρει. Ωστόσο, τα premium σχέδια εξακολουθούν να προσφέρουν πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που είναι ανταγωνιστικά με άλλους ηγέτες της βιομηχανίας.

Το MailChimp σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με τις περισσότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Shopify, WooCommerce και Magento, για εύκολη ολοκλήρωση και αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών.

Μετά την εγγραφή, σας προσφέρονται επίσης διαφημιστικές καμπάνιες σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Google, το Facebook και το Twitter. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να αναπτύξετε αυτές τις καμπάνιες απευθείας από το MailChimp.

Το MailChimp εκτελεί δοκιμές beta σε μια μοναδική δυνατότητα που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να στέλνετε ταχυδρομικές κάρτες. Αυτή η συναρπαστική εξέλιξη σάς βοηθάει να εξελίξετε το μάρκετινγκ σε άλλη διάσταση. Το δωρεάν πλάνο του MailChimp είναι ιδανικό για αρχάριους καθώς υποστηρίζει έως και 2000 συνδρομητές. Ωστόσο, δεν διαθέτει πολλά βασικά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη, βελτιστοποίηση χρόνου αποστολής και ορισμένα αναλυτικά στοιχεία.

Διαβάστε  Google Indexing και Crawling - Αναλυτικός Οδηγός

Η πλατφόρμα είναι ιδανική αν θέλετε να εργαστείτε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, αλλά η προσαρμογή είναι αρκετά δύσκολη. Οι ρυθμίσεις συχνά κρύβονται σε δευτερεύουσες σελίδες ή σε ροές εργασίας. Επιπλέον, η πλατφόρμα ενημερώνεται τακτικά, οπότε μόλις βρείτε αυτό που χρειάζεστε, εξαφανίζεται γρήγορα!

SendinBlue

Το SendinBlue είναι ένα αποτελεσματικό και εξαιρετικό λογισμικό email για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Έχουν υπέροχο δωρεάν πρόγραμμα και ακόμη και σε προγράμματα επί πληρωμή, είναι ένα από τα φθηνότερα λογισμικά email που μπορείτε να βρείτε. Ο επεξεργαστής των email ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, καθώς είναι αρκετά απλό και εύχρηστο.Ο αυτοματισμός δεν είναι τόσο περίπλοκος όσο για παράδειγμα της Active Campaign, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικός.

Οι δυνατότητες που περιλαμβάνει αρκούν για μικρομεσαία επιχείρηση. Αν όμως πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο με χιλιάδες Emails που απαιτούν ξεχωριστά design, τότε θα πρέπει να ψάξετε κάποια άλλη επιλογή όπως το Mailchimp ή το Active Campaign.

Η απόλυτη λίστα με συμβουλές και κόλπα για τις καμπάνιες σας στο Email Marketing

1) Βάλτε μία μεμονωμένη παρότρυνση για δράση μέσω email. Αυτό θα βελτιώσει το ποσοστό μετατροπών.

2) Σχεδιασμός για κινητές συσκευές, με μεγάλα buttons και άφθονο κενό χώρο.

3) Δημιουργήστε μια αίσθηση επείγοντος με προθεσμίες, για παράδειγμα, ”μόνο για λίγες μέρες” για να επωφεληθείτε από τις προσφορές.

4) Συμπεριλάβετε μία μόνο εικόνα ανά email. Μελέτες δείχνουν ότι η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων βελτιώνεται.

5) Χρησιμοποιήστε πρότυπα email για περιεχόμενο (όπως ενημερωτικά δελτία) και εξατομικευμένα email για περιεχόμενο προσφοράς (για να προωθήσετε τη διοχέτευση μετατροπής)

6) Στείλτε email υπενθύμισης για τις εκδηλώσεις και τους διαγωνισμούς σας.

7) Χρησιμοποιήστε μια συνεπή σχεδίαση για κάθε email. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα γνωρίζουν πώς να βρίσκουν γρήγορα τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

8) Χρησιμοποιήστε ένα μόνο call to action ανά email.

9) Κάντε τους συνδρομητές σας να αισθάνονται ξεχωριστοί, δίνοντάς τους πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

10) Χρησιμοποιήστε αντίστροφη μέτρηση για να βελτιώσετε το επείγον αποτέλεσμα.

11) Ενσωματώστε συστήματα αυτόματης συμπλήρωσης φόρμας για να διευκολύνετε την εργασία για τους χρήστες σας.

12) Δώστε τη δυνατότητα εγγραφής απευθείας σε μια προσφορά, σεμινάριο κ.λπ. κάνοντας κλικ στο call to action του email.

Χρειάζεστε βοήθεια στις προσπάθειες σας στο Email Marketing; Η ομάδα του SEO Marketer είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα που θέλετε να ξεκινήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *