Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

4 Συμβουλές SEO για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Google news

Οι seo στρατηγικές ποικίλουν, αλλά έχουν αλλάξει τόσα πολλά από τότε. Γνωρίζω εμπειρικώς πλέον, ότι δεν έχουν όλες οι seo καμπάνιες την ίδια απόδοση και ισχύ. Βρισκόμαστε στο 2017 και θα σας παραθέσω 4 seo συμβουλές που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Το περιεχόμενο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της Google στην γενικότερη κατάταξη για τις πρώτες σελίδες. Δεν αποτελεί ιδιαίτερο νέο ότι το περιεχόμενο με λέξεις κλειδιά παίζει σημαντικό ρόλο για τη Google. Το περιεχόμενο σε μια ιστοσελίδα κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια πρέπει να είναι σχετικό με την ταυτότητα της, να περιέχει ποιοτικές και σύντομες προτάσεις και να διαθέτει χρήσιμη πληροφορία. Στην πραγματικότητα, μελέτη της SearchMetrics  διαπίστωσε ότι μόνο το 53% των 20 κορυφαίων αναζητήσεων έχουν λέξεις-κλειδιά στον τίτλο τους, και λιγότερο από το 40%  έχουν λέξεις-κλειδιά στο H1.
Ο αριθμός αυτός μειώνεται από έτος σε έτος, μια μελέτη που δείχνει σαφώς ότι η Google αξιολογεί το περιεχόμενο σύμφωνα με το ενδιαφέρον και τη σχετικότητα, και όχι από την ένταξη των μεμονωμένων λέξεων-κλειδιών. Άρα λοιπόν τι σημαίνει σχετικότητα σε ένα άρθρο ; Σημαίνει ολοκληρωμένο !

Διαβάστε : Οδηγός για πρώτη σελίδα με το Google Panda

Ένα ολοκληρωμένο άρθρο πρέπει να καλύπτει σύμφωνα με την θεματολογία του όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Η Google αξιολογεί όλα αυτά που αναφέρετε σε κάθε άρθρο σας, τα links που συνδέονται με αυτά, τα οποία πιστέψτε με αν έχετε δημιουργήσει αξιόλογο περιεχόμενο θα είναι πολλά.

Το περιεχόμενο μακράς μορφής κατατάσσεται καλύτερα από τη Google, από το περιεχόμενο μικρής μορφής, επειδή επιτρέπει στα άρθρα να περιέχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να βελτιστοποιήσετε:

Το περιεχόμενο επηρεάζει μια ευρεία γκάμα παραγόντων, όπως το ποσοστό εγκατάλειψης και το CTR. Έτσι, για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι περιεκτικό και σχετικό με το κοινό που θέλετε να απευθυνθείτε. Αν χρησιμοποιείτε αυτοματοποιημένα συστήματα μην περιμένετε μεγάλες διαφορές. Θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ελέγχου περιεχομένου για να βρείτε και διορθώσετε το φτωχό περιεχόμενο, για εξερεύνηση μικρότερης θεματολογίας σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια και γα την βελτίωση του authority στον τομέα σας.

Διαβάστε  Τι επιχείρηση να ανοίξω με μικρό κεφάλαιο

2. Δημιουργία Backlinks

Η δημιουργία backlinks παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης Google, αλλά με την πάροδο των ετών, η Google έχει μάθει να διαχωρίζει την White Hat Seo τακτική δημιουργίας backlinks από μια Black Hat Seo στρατηγική. Ο κανόνας με τα περισσότερα links προς την ιστοσελίδα σας ισχύει μέχρι σήμερα, αλλά μόνο από ιστοσελίδες με υψηλό Domain Authority.
Το κλειδί για μια ισχυρή seo καμπάνια το 2017 στη προώθηση ιστοσελίδων είναι να δημιουργήσετε ποθητό περιεχόμενο, και στη συνέχεια να το προωθήσετε παντού. Μόλις αξιολογηθεί από άλλες ιστοσελίδες και τοποθετήσουν ένα link προς εσάς, η Google θα διαβάσει το σχετικό κείμενο που έχετε στο περιεχόμενο του άρθρου και θα ανεβάσει την σελίδα σας στη κατάταξη.
Όταν το περιεχόμενό σας αρχίσει και αποκτά πολλά από αυτά τα backlinks υψηλής ποιότητας, έχετε πετύχει τρία σημαντικά πράγματα : Μεγάλο αριθμό backlinks, ποιοτικά backlinks, και ποικιλία υψηλού authority backlinks.
Όλες οι στρατηγικές link building αφορούν το Content Marketing και την δημιουργία περιεχομένου. Χρησιμοποιείστε αξιόπιστες υπηρεσίες seo για να τσεκάρετε την ποιότητα των links που συνδεόνται με την ιστοσελίδα σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε πιθανές ευκαιρίες για δημιουργία backlinks αλλά και να εξαφανίσετε της χαμηλής ποιότητας backlinks που κάνουν ζημιά στο site σας. Φυσικά θεωρία με πράξη απέχει έτη φωτός, γι αυτό σας προσφέρουμε δωρεάν ανάλυση SEO και μπορούμε να κάνουμε εμείς τη σκληρή δουλειά για εσάς.

3. Mobile εμπειρία του χρήστη

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που είδαμε το 2016 ήταν η στροφή της Google προς τις αναζητήσεις μέσα από τις κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι ο δείκτης της Google θα εντοπίζει κα αξιολογεί πολύ περισσότερο μια ιστοσελίδα από τις κινητές συσκευές παρά από τα desktop. Η mobile βελτιστοποίηση είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας κατάταξης. Τα πρώτα 100 καλύτερα site στον κόσμο έχουν μεγάλη απήχηση και λειτουργικότητα στις κινητές συσκευές γιατί δουλεύουν πολύ για αυτό ως seo στρατηγική

Διαβάστε  Βαθμός Δυσκολίας σε Λέξεις Κλειδιά

Το 2017, θα είναι πιο σημαντικό από ποτέ το περιεχόμενό σας να ανταποκρίνεται σε όλες τις κινητές πλατφόρμες και ταυτόχρονα με το περιεχόμενο στους σταθερούς υπολογιστές. Η φιλικότητα της ιστοσελίδας σας προς τις κινητές συσκευές είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας βελτιστοποίησης στην λειτουργία και αξιολόγηση, οπότε ήρθε η ώρα να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με την Google, αν είστε στη διαδικασία της οικοδόμησης μιας κινητής έκδοσης του site σας, μην το εμφανίσετε on line μέχρι να ολοκληρωθεί.
Αν ανεβάστε την ιστοσελίδα σας με προβλήματα πριν ολοκληρωθεί, η Google το λαμβάνει αρνητικά και βλέπει το site σας με κακό μάτι.. Η ταχύτητα μιας σελίδας είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας κατάταξης που ωθεί σε μεγάλο βαθμό σε μια καλή εμπειρία τον χρήστη. Οι ιστοσελίδες Desktop θα πρέπει να έχουν φορτώσει σε 3 δευτερόλεπτα ή και λιγότερο, ενώ οι mobile friendly ιστοσελίδες θα πρέπει να φορτώνουν σε 2 δευτερόλεπτα ή λιγότερο .

Πώς να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας: Δουλέψτε με εργαλεία seo. Προχωρήστε σε Χρήση του Google search Console  για να προσθέσετε και να επαληθεύσετε την έκδοση για κινητά του δικτυακού σας τόπου. Βεβαιωθείτε ότι το mobile site σας είναι προσβάσιμο από το Googlebot χρησιμοποιώντας το εργαλείο ελέγχου txt. Δοκιμάστε την ταχύτητα της σελίδας σας χρησιμοποιώντας PageSpeed Insights. Αν η σελίδα σας είναι αργή, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ελέγχου για να βρείτε και να διορθώσετε τ ασυμπίεστο περιεχόμενο, τα λάθη της σελίδας, καθώς και άλλα στοιχεία που επιβραδύνουν την ιστοσελίδα σας.

4. Διάφοροι τεχνικοί παράγοντες

Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να παίξουν μεγάλο ρόλο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν:
Κρυπτογράφηση: Οι ιστοσελίδες οι οποίες χρησιμοποιούν το HTTPS έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα στη κατάταξη της Google. Η Google επιβεβαίωσε πως η ισχυρή κρυπτογράφηση HTTPS θα ταξινομήσει καλύτερα τις σελίδες από αυτές που χρησιμοποιούν το απλό HTTP, και όσες δεν το έχουν κάνει, αναφέρονται ως μη ασφαλή ιστοσελίδες στο Google Chrome.
Η1 και Η2 επικεφαλίδες: Υπάρχουν περισσότερες σελίδες προορισμού με Η1 και Η2 στον πηγαίο κώδικα του τρέχοντος έτους. Φροντίστε να υπάρχουν σε όλες τις σελίδες σας.

Διαβάστε  SEO για Τεχνικούς Υπολογιστών και Smartphone

Διαφορετικό κείμενο: Το ποιοτικό και διαφορετικό κείμενο παίζει μεγάλο ρόλο για τις κατατάξεις των ιστοσελίδων στη Google, αλλά θα πρέπει να γίνει με προσοχή.. Βεβαιωθείτε ότι το κείμενο backlink σας έχει ποικιλία για να αποφύγετε το Google penalty.

Διαφημίσεις και Pop ups: Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Google, όποιες ιστοσελίδες τοποθετούν διαφημίσεις που καλύπτουν το περιεχόμενο της σελίδας με σκοπό την επιθετική διαφήμιση, προώθηση θα τρώνε Google penalty. Επιτέλους καιρός ήταν αν θέλετε την άποψή μου καθώς έχει καταντήσει απίστευτα εκνευριστική η επιθετική διαφήμιση. Εξαιρέσεις σε αυτό περιλαμβάνουν η παράθεση μικρού διαλόγου, μικρά banners που είναι εύκολο να τα απορρίψει ο επισκέπτης, και τα απαιτούμενα νομικά (π.χ. επαλήθευσης της ηλικίας).

Πώς να βελτιστοποιήσετε: Αλλαγή σε κρυπτογράφηση HTTPS. Κάντε χρήση των  Η2, ειδικά αν οι κορυφαίες διευθύνσεις URL στη θέση σας δεν το κάνουν. Βεβαιωθείτε ότι τα κείμενα σας έχουν ποικιλία και σχετικότητα. Αφαιρέστε όλες τις επιθετικές διαφημίσεις από την ιστοσελίδα σας.

Το SEO είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τη Google να κάνει μια σταθερή ώθηση στο πλούσιο περιεχόμενο, την ποιότητα των backlinks και στη mobile λειτουργικότητα των ιστοσελίδων. Οι υπόλοιποι παράγοντες κατάταξης είναι σίγουρα σημαντικοί και θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στην κατάταξή σας, αλλά εφόσον στοχεύσετε στη βελτίωση των παραπάνω τότε θα δείτε τις μεγάλες αλλαγές.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *