Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ανανεώση περιεχομένου ιστοσελίδας – Πως να ανεβείτε στη Κατάταξη

Google news

Κανείς δεν θέλει να εργάζεται παραπάνω από όσο χρειάζεται. Είναι λογικό αυτό. Γιατί να τρώει 5 και 6 ώρες σε μια στρατηγική, όταν μπορεί στις μισές ώρες να έχει την διπλάσια απόδοση; Πολλές επιχειρήσεις σπαταλούν ατελείωτες ώρες στη δημιουργία νέου περιεχομένου, ενώ θα μπορούσαν να βελειτώσουν και ανασχεδιάσουν τα άρθρα και τις σελίδες τους για να αυξήσουν την οργανική επισκεψιμότητα. H ανανεώση περιεχομένου ιστοσελίδας πλέον είναι αναγκαίο μέρος της στρατηγικής στο SEO.

Τι να περιμένεις από ένα άρθρο στην ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας

Η Google είναι απρόβλεπτη. Όσο καλά και να σχεδιάσεις την στρατηγική σου, όσο κορυφαία άρθρα και να γράψεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πάει καλύτερα και τι όχι. Χρειάζεται να δημιουργείς περιεχόμενο και να περιμένεις να έρθουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα αλλάζουν κατά καιρούς. Μπορεί να χρειαστούν μήνες για ένα άρθρο να διεκδικήσει την θέση του στη πρώτη σελίδα της Google!

Μπορεί να έχετε γράψει ένα τεράστιο άρθρο 3.000 λέξεων με οδηγούς, βίντεο, αναλύσεις, internal Linking, και να δείτε ένα άρθρο το οποίο έχετε αφιερώσει λιγότερο χρόνο και είναι το πολύ 500 λέξεις να έχει μπει στη πρώτη σελίδα. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι μια ανασχεδίαση μια σελίδας ή ανανέωση ενός άρθρου, μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στη στρατηγική σας. Αν ψάχνετε για leads και μελλοντικούς πελάτες, τότε φροντίστε τα άρθρα και τις σελίδες, δημιουργήστε εκπληκτικά design και βελτιώστε συνολικά το On Page SEO.

Διαβάστε  Emoji SEO: Μπορείτε να ανεβείτε θέσεις για αναζητήσεις που βασίζονται σε Emoji;

Ξεκινήστε με το Google Analytics και Search Console

Μέσα από το Google Analytics, μπορείτε στην επιλογή Απόκτηση – Search Console – Σελίδες Προορισμού να βρείτε τις κορυφαίες σελίδες σε επισκεψιμότητα αλλά και τις λιγότερο καλές. Επίσης η μελέτη στο Google Search Console θα σας δώσει πολλά πλεονεκτήματα στο να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα στη στρατηγική σας.

Αφού λοιπόν εντοπίσετε τις σελίδες και άρθρα που λαμβάνουν είτε υψηλή είτε χαμηλή επισκεψιμότητα ρωτήστε τον ευατό σας!

Πόσες σελίδες και άρθρα έχουν περιεχόμενο χαμηλής έκτασης, μέτριο design, ή το κείμενο χρειάζεται ανανέωση για τα σημερινά δεδομένα;

Έχω δει σε πάρα πολλές σελίδες και άρθρα, τεράστια βελτίωση στη κατάταξη και την άνοδο της επισκεψιμότητας, με προσθέσεις κειμένου και βελτίωση του σχεδιασμού. Να θυμάστε ότι σχεδόν πάντα όλες οι σελίδες παίρνουν βελτίωση, εκτός αν το έχετε φτάσει στο απόλυτο, όσο μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Μέσα από αυτή την μελέτη θα βρείτε λέξεις κλειδιά που ανήκουν σε σελίδες και landing pages. Από εκεί θα μετρήσετε την υπάρχουσα κατάταξη και θα πάρετε αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας, στην ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας. Άρα προχωράμε στο επόμενο βήμα!

Πως να επεξεργαστείτε τα παλιά άρθρα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

Όλα τα παραπάνω ήταν μόλις το πρώτο βήμα. Αφού βρήκατε ποιες σελίδες και λέξεις κλειδιά θέλετε να βελτιώσετε και προωθήσετε είστε έτοιμοι για το επόμενο step.

Αυξήστε την έκταση για μέγιστη απόδοση στην ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας

Αν το άρθρο σας είναι λιγότερο από 2.000 λέξεις τότε ένας απλός τρόπος να αυξήσετε την επισκεψιμότητα είναι να μεγαλώσετε το κείμενο με ποιοτική και χρήσιμη πληροφορία. Προσοχή όχι σάλτσες, τουλάχιστον όχι πολλές. Φροντίστε το κείμενο να καλύπτει προβληματισμούς και pain points που δεν έχει ήδη. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε και άλλες λέξεις κλειδιά.

Διαβάστε  Τι είναι μια διεύθυνση URL

Αυξήστε την πυκνότητα λέξεων κλειδιών

Κάντε την έρευνα σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα και δείτε σε ποιες λέξεις κλειδιά ήδη είστε στις πρώτες θέσεις. Έχετε πετύχει την πρώτη σελίδα σε λέξεις κλειδιά με μεγάλο εύρος αναζήτησης; Που βρίσκονται οι ανταγωνιστές σας; Ψάξτε καλά όλες τις φράσεις και λέξεις κλειδιά που σας φέρνουν επισκεψιμότητα και βρίσκονται στη πρώτη σελίδα και πραγματοποιήστε βελτιστοποιήσεις έχοντας ως κύριο στόχο τις πρώτες 3 θέσεις. Άλλες φορές είναι πιο έυκολο, άλλες φορές δυσκολότερο να ανεβάσετε θέσεις μέχρι την πρώτη 3αδα λέξεις κλειδιά. Εξαρτάται και από τον ανταγωνισμό. Η ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας είναι η βάση της επιτυχίας σας. Όσο προσέχετε τα κείμενα και την σελίδα σας, τόσο καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε.

Μόλις ανακαλύψετε σχετικές λέξεις κλειδιά, χρησιμοποιήστε όσες βρείτε στο κείμενο χωρίς όμως να το παρακάνετε. Οι λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με τις κύριες του άρθρου σας πρέπει να έχουν νόημα και σχετικότητα. Μην ξεχάσετε το Internal Linking. Είναι μεγάλης σημασίας να βελτιστοποιήσετε το κείμενο με τέτοιο τρόπο στα εσωτερικά links.

Στόχευση σε παρόμοιες φράσεις λέξεις κλειδιά

Το Μάρκετινγκ περιεχομένου είναι φυσικά και αυτό. Αλλά για να γίνει σωστά, θέλει έρευνα, σωστή δομή κειμένων και αξιοπρεπής έκταση. Αν σε σελίδα σας είναι ψηλά για την φράση ”Social Media Διαφήμιση” μπορείτε να ψάξετε και για long tail keywords όπως Social Media διαφήμιση κόστος. Με σωστό πλασάρισμα σε παραγράφους και κείμενα θα αυξήσετε την πυκνότητα των λέξεων κλειδιών αλλά και θα πείτε στη Google, ότι το άρθρο μου αναφέρει πληροφορίες σχετικά και με αυτές τις φράσεις.

Παρακολουθήστε στενά την εξέλιξη για κάθε σελίδα

Καθώς πραγματοποιείτε βελτιστοποίηση εσείς ή ο συνεργάτης σας, θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά τα αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια εικόνα αν οι κόποι σας ανταμείβονται, αλλά και να πάρετε ιδέες για μελλοντικά άρθρα ή σελίδες όπως και τρόπους να πραγματοποιήσετε βελτιστοποίηση σε σελίδες για να ανεβάσετε την επισκεψιμότητα. Κάθε μήνα τσεκάρετε την εξέλιξη της δουλειάς και κατά πόσο υπάρχει άνοδος.

Διαβάστε  8 λόγοι που χάνετε οργανική επισκεψιμότητα

Συγκεκριμένα:

  • Δείτε για αλλαγές στην οργανική επισκεψιμότητα
  • Αλλαγές στο ποσοστό εγκατάλειψης και τον χρόνο παραμονής στο site.
  • Εμφάνιση νέων λέξεων κλειδιών.
  • Συνολικό αριθμό λέξεων που υπάρχουν σε κατάταξη.
  • Αλλαγές στη κατάταξη

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε αυτή την δουλειά;

Αν ανεβάζετε συχνά άρθρα κάθε εβδομάδα, τότε μια φορά κάθε 3 μήνες είναι μια καλή συχνότητα για ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας. Αν όμως είναι πιο αραιά τα πράγματα τότε κάθε 6 μήνες ή περισσότερο. Να θυμάστε ότι η Google βελτιώνεται, οι αλγόριθμοι αλλάζουν, οπότε θα αλλάξει και η κατάταξη σας. Μην ξεχνάτε να πραγματοποιείτε βελτιστοποίηση και ανανέωση σε σελίδα και άρθρα αλλιώς θα δείτε πτώση στη κατάταξη σε πολλές περιπτώσεις.

Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και είστε σίγουροι ότι τα κάνατε σωστά και με σχέδιο τότε θα πρέπει να δείτε σε πιο γενικό πλαίσιο την Digital Marketing στρατηγική σας. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να αναρωτηθείτε τα παρακάτω:

Χρησιμοποιείτε ελκυστικό περιεχόμενο και ιδέες, ώστε να στέλνετε το σωστό μήνυμα στις μηχανές αναζήτησης;

Αξιοποιείτε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλετε μια σταθερή ροή επισκεψιμότητας σε συγκεκριμένες σελίδες

Πως τα πάτε με το Link Building;

Οι παραπάνω οι ερωτήσεις θα σας δώσουν μια καλή εικόνα για το που βρίσκεστε. Εξάλλου όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές το Link Building είναι μέχρι και σήμερα κομβικής σημασίας.

Χρειάζεστε βοήθεια από κορυφαίους ειδικούς στις SEO στρατηγικές σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση!

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *