Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Facebook Messenger

Google news

Έχετε σκουπίσει κάθε καρτέλα στην εφαρμογή Messenger του Facebook ψάχνοντας για μια επιλογή αποσύνδεσης χωρίς τύχη ;

Για οποιονδήποτε λόγο, το Facebook έχει σχεδιάσει την εφαρμογή του Messenger ώστε να μην μπορείτε να αποσυνδεθείτε – τουλάχιστον όχι με την επιλογή άμεσης αποσύνδεσης που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή Messenger (η οποία ουσιαστικά ισοδυναμεί με αποσύνδεση) χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Δείτε τους τρεις βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποσυνδεθείτε αποτελεσματικά από την εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας Android ή iOS.

Αποσυνδεθείτε από το Messenger στη συσκευή σας Android
Οι χρήστες Android έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των χρηστών του iOS χάρη στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που έχουν στη διάθεσή τους. Με αυτή τη συγκεκριμένη μέθοδο, δεν χρειάζεται καν να έχετε πρόσβαση στην επίσημη εφαρμογή Facebook ή Messenger, επειδή όλα μπορούν να γίνουν από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σας.

1.Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συσκευής Android.
2.Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Apps.
3.Μετακινηθείτε στη λίστα εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει μέχρι να δείτε το Messenger και πατήστε το.
4.Τώρα που βρίσκεστε στην καρτέλα Πληροφορίες εφαρμογής για το Messenger, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή αποθήκευσης.
5.Κάτω από τη λίστα των λεπτομερειών αποθήκευσης, πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση δεδομένων.
Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” και να επιστρέψετε στην εφαρμογή Messenger για να δείτε αν λειτουργεί. Αν ακολουθήσατε όλα τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι ο λογαριασμός σας αποσυνδέθηκε με επιτυχία (αποσυνδεμένος) από το Messenger.

Διαβάστε  Influencer Marketing - Τι είναι και πως να βρείτε τον σωστό

Αποσυνδεθείτε από το Messenger στη συσκευή σας iOS ή Android από την εφαρμογή Facebook
Δυστυχώς για τους χρήστες της συσκευής iOS, η παραπάνω μέθοδος που περιγράφεται για το Android δεν λειτουργεί σε iPhone ή iPad. Παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις συσκευών iOS και να επιλέξετε Messenger από τη λίστα των εφαρμογών με παρόμοιο τρόπο με το Android, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις αποθήκευσης για να παίξετε με τις ρυθμίσεις εφαρμογών του Messenger για iOS.

Ως αποτέλεσμα, η μόνη σας άλλη επιλογή για αποσύνδεση του Messenger από μια συσκευή iOS είναι να χρησιμοποιήσετε την επίσημη εφαρμογή Facebook. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο το Messenger και όχι το ίδιο το Facebook στη συσκευή σας, θα πρέπει πρώτα να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε.

Σημείωση: Η παρακάτω μέθοδος λειτουργεί επίσης στην εφαρμογή Android του Facebook αν προτιμάτε να αποσυνδεθείτε από το Messenger για Android με αυτόν τον τρόπο ως εναλλακτική λύση στη μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω.

1.Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον αντίστοιχο λογαριασμό που θέλετε να αποσυνδεθείτε από το Messenger.
2.Αγγίξτε την επιλογή μενού (αντιπροσωπεύεται από το εικονίδιο  που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης από την καρτέλα τροφοδοσίας στο iOS και στο πάνω μέρος της οθόνης στο Android).
3.Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πιέστε Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις λογαριασμού.
4.Πατήστε Ασφάλεια και σύνδεση.
5.Κάτω από την ενότητα με τίτλο “Πού είστε συνδεδεμένοι”, θα δείτε μια λίστα με όλες τις συσκευές και τις τοποθεσίες τους όπου το Facebook θυμάται ότιέχετε τα στοιχεία σύνδεσης. Το όνομα της συσκευής σας (όπως το iPhone, το iPad, το Android κ.λπ.) θα εμφανίζεται με έντονη γραφή με την πλατφόρμα Messenger που φέρει την ετικέτα κάτω από αυτήν.
Εάν δεν βλέπετε το όνομα της συσκευής σας με την ετικέτα Messenger κάτω από αυτήν αμέσως, ίσως χρειαστεί να πατήσετε ”Δείτε περισσότερα” για να αποκαλύψετε περισσότερες συσκευές και πλατφόρμες όπου είστε συνδεδεμένοι.

Διαβάστε  ΕRΡ: Ένα εργαλείο αναγκαίο για την επιτυχία της επιχείρησής σας

6.Πατήστε τις τρεις τελείες στα αριστερά της συσκευής + Λίστα Messenger και επιλέξτε Αποσύνδεση. Η καταχώριση θα εξαφανιστεί από τη λίστα των θέσεων όπου έχετε συνδεθεί και θα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Messenger για να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός σας έχει αποσυνδεθεί / αποσυνδεθεί.

Αποσύνδεση από το Messenger στη συσκευή σας iOS ή Android από το Facebook.com
Αν δεν θέλετε να περάσετε την ταλαιπωρία της λήψης της εφαρμογής Facebook στη συσκευή σας, επειδή δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το λογισμικό Facebook, μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο Facebook.com από ένα πρόγραμμα περιήγησης και να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας από το Messenger αυτόν τον τρόπο. Τα βήματα είναι πολύ παρόμοια με αυτά που κάνουμε μέσω της εφαρμογής για κινητά του Facebook.

1.Επισκεφθείτε το Facebook.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε στον αντίστοιχο λογαριασμό που θέλετε να αποσυνδεθείτε από το Messenger.
2.Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
3.Κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια και σύνδεση από το μενού της πλαϊνής γραμμής.
4.Κάτω από την ενότητα με τίτλο “Πού είστε συνδεδεμένοι”, αναζητήστε το όνομα της συσκευής σας (iPhone, iPad, Android κ.λπ.) και την ετικέτα Messenger κάτω από αυτήν.
5.Πατήστε τις τρεις τελείες στα αριστερά της συσκευής + Λίστα Messenger και επιλέξτε Αποσύνδεση. Ακριβώς όπως στην εφαρμογή Facebook, η καταχώρισή σας θα εξαφανιστεί και μπορείτε να επιστρέψετε στη συσκευή σας για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε αποσυνδεθεί / αποσυνδεθεί από την εφαρμογή Messenger.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *