Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τα καλύτερα δωρεάν SEO Εργαλεία για το 2021

Google news

Η οργανική επισκεψιμότητα και συνολικά το SEO είναι κομβικής σημασίας για κάθε επιχείρηση. Χωρίς όμως τα απαραίτητα εργαλεία ο δρόμος δύσκολος και θα μείνετε πίσω από τον ανταγωνισμό. Για αυτό τον λόγο συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα δωρεάν SEO εργαλεία. Ουσιαστικά στον οδηγό θα βρείτε εργαλεία όπου μπορείτε να τα δοκιμάσετε είτε με περιορισμούς είτε στη Free έκδοση. Δεν θα αναφέρουμε εδώ τα Free trial προγράμματα και υπηρεσίες λίγων ημερών, καθώς ουσιαστικά δεν είναι δωρεάν πέρα από την δοκιμαστική περίοδο που προσφέρουν. Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν SEO εργαλεία εκεί έξω αλλά δεν αξίζουν τα περισσότερα της προσοχής σας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Διαβάστε: 8 λόγοι που χάνετε οργανική επισκεψιμότητα

1.Google Analytics

Τι να πει κανείς για αυτό εργαλείο. Συνεχώς με νέα πράγματα που σε αναγκάζει να διαβάζεις και να ξαναδιαβάζεις για να μπορέσεις να μείνεις μέσα στα δρώμενα. Είναι αναμφίβολα το πιο αναγκαίο εργαλείο που πρέπει να έχει στη φαρέτρα του ένας Digital Marketer. Όμως δεν είναι τόσο εύκολο στο να το χειριστείς, καθώς διαθέτει προχωρημένα εργαλεία τα οποία όμως είναι απαραίτητα αν θέλετε να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Μέσα από το Google Analytics, παρακολουθείτε δημογραφικά, ηλικίες, πόλεις, χώρες, χρόνο παραμονής του επισκέπτη και πολλά ακόμη. Απαραίτητες προυποθέσεις είναι να συνδέσετε το Google Analytics με το site σας, το Google Ads, το Search Console και το Google Tag Manager. Πρόκειται για απαραίτητα δεδομένα και κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Φυσικά η δημιουργία στόχων είναι ακόμη ένα στοιχείο που δεν πρέπει να παραληφθεί.

Η Google δεν σταματάει εκεί καθώς σας προσφέρει δωρεάν το Pagespeed Insights, αλλά και το Keyword Planner του Google Ads. Και ναι είναι δωρεάν! Βρείτε λέξεις κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε, ανακαλύψτε το εύρος αναζήτησης και δημιουργήστε την στρατηγική σας.

2. Uber Suggest

Εδώ ο Neil Patel, προσφέρει την δική του πλατφόρμα με Lifetime Plan. Προσωπικά το χρησιμοποιώ, αν και παίρνει πολύ βελτίωση ακόμα για να φτάσει το Ahrfes, είναι σε καλό δρόμο. Αν και οι περισσότερες υπηρεσίες είναι επι πληρωμή, σας προσφέρει ένα Backlink Checker, όπου μέσα από εκεί θα μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από backlinks που έχει κερδίσει μια ιστοσελίδα. Συνεπώς περάστε το στη λίστα σας με τα δωρεάν εργαλεία. Αξίζει να δοκιμάσετε και την premiun συνδρομή για έρευνα για λέξεις κλειδιά, δημιουργία ξεχωριστών projects και παρακολούθηση σε καθημερινή βάση με updates.

Διαβάστε  Πως να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

3. MozBar – Ένα από τα κορυφαία δωρεάν SEO Εργαλεία

Το Mozbar είναι ένα δωρεάν SEO εργαλείο που δουλεύει πολύ καλά με τον Chrome. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε προχωρημένα στατιστικά για κάθε ιστοσελίδα. Με το Mozbar μπορείτε ν παρακολουθήσετε το Domain και Page Authority κάθε σελίδας από οποιοδήποτε website. Θα ανακαλύψετε λέξεις κλειδιά για κάθε σελίδα που επισκέπτεσθε, θα διαφοροποιήσετε τα links όπως και θα συγκρίνετε από διαφορετικές ιστοσελίδες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή ανάλυσης SEO. Με την συνδρομή ξεκλειδώνετε advanced εργαλεία όπως η βελτιστοποίηση On Page, δυσκολία κατάταξης για κάθε λέξη κλειδί και πολλά ακόμη.

4. Yoast SEO – Το κορυφαίο δωρεάν SEO πρόσθετο στο WordPress

Είναι το site σας βασισμένο στη πλατφόρμα του WordPress; Τότε το Yoast είναι το δωρεάν πρόσθετο που χρειάζεστε για τον On Page Optimization. Ένα κορυφαίο δωρεάν SEO Εργαλείο για βελτιστοποίηση σε τίτλους, περιγραφές, κείμενα, ενώ δημιουργεί αυτόματα δικό του Sitemap. Όμως να θυμάστε ότι το sitemap δεν αποτελεί παράγοντα κατάταξης από την Google, παρόλο όσα ακούγονται. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι κακό να τον δημιουργήσετε. Το Yoast κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό.

 5. Screaming Frog

Εδώ έχουμε τα ωραία. Ένα Advanced για SEO Audit δωρεάν εργαλείο, με αρκετά μεγάλη εμβέλεια στη δωρεάν ανίχνευση σελίδων από κάθε site. Με αυτό το δωρεάν SEO εργαλείο, μπορείτε να εκτελέσετε υψηλων προδιαγραφών SEO ανάλυση για την ιστοσελίδα σας και να προχωρήσετε στις ανάλογες διορθώσεις.

6. Mobile-Friendly Test

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο αλγόριθμος της Google, είναι προσαρμοσμένος και εμβαθύνει στις ιστοσελίδες που είναι φιλικές στις κινητές συσκευές. Το εργαλείο Mobile Testing της Google, είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βρείτε τις αδυναμίες του site που διαχερίζεστε και τις προτάσεις βελτιστοποίησης για Smartphones και Tablets. Πολύ απλά βάζετε στο πεδίο το url που θέλετε να τσεκάρετε. Το εργαλείο για το Page Load σας ενημερώνει αν η Google μπορεί να εισχωρήσει σε όλα τα στοιχεία μιας σελίδας, όπως και προτάσεις λύσεων αν δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Διαβάστε  Πακέτα SEO - Γιατί οι φθηνές προσφορές είναι παγίδα

7. HTTP status

Αν θέλετε ένα απλό εργαλείο που να πραγματοποιεί επιβεβαίωση της κατάστασης του κάθε url τότε εδώ είναι το εργαλείο σας. Είναι μια υπηρεσία web based, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε verify μέχρι 100 urls. Θα βρείτε επίσης εδώ, αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις καταστάσεων από urls που ενδεχομένως θα συναντήσετε στο μέλλον.

8. GTmetrix

Υπάρχουν πολλά εργαλεία μέτρησης ταχύτητας. Το GTmetrix σίγουρα ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το url στο πεδίο και να περιμένετε να γίνει η ανίχνευση. Μόλις ολοκληρωθεί μαζί έναν έμπειρο Web Developer, ξεκινήστε την βελτιστοποίηση, διορθώστε τα προτεινόμενα στοιχεία και ξανακάντε ανίχνευση.

9. BROWSEO

Το BROWSEO σας βοηθάει να δείτε πως φαίνεται το site σας στις μηχανές αναζήτησης. Αφαιρεί το στυλ δημιουργίας και δείχνει την δομή που υπάρχει. Αυτή η υπηρεσία σας βοηθάει αν το Google Bot της Google, αντιμετωπίζει δυσκολίες στην πρόσβαση στο περιεχόμενο και κατηγορίες του site. Επίσης θα δείτε τους τίτλους και τις περιγραφές, ώστε να προχωρήσετε σε ανάλογη βελτιστοποίηση όπου χρειάζεται.

 10. Similarweb

Ένα από τα πιο γνωστά εργαλεία στον κόσμο. Σας εμφανίζει την μηνιαία επισκεψιμότητα που έχει κάθε site. Σας αναφέρει επίσης την επισκεψιμότητα ανά πηγή, είτε είναι οργανική, πληρωνένη, refferal, direct όπως και χώρα. Προσφέρει ένα δωρεάν πρόσθετο για να το χρησιμοποιήσετε εύκολα και γρήγορα για κάθε site. Να σημειωθεί ότι αν δεν βρείτε δεδομένα για κάποιο site, αυτό σημαίνει είτε ότι είναι αρκετά καινούριο είτε οτι δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

 11. Keyword Surfer

Και εδώ είναι τα ωραία. Τo Keyword Surfer, έρχεται μαζί με ένα extension, το οποίο αναγνωρίζει τις αναζητήσεις και στην Ελληνική γλώσσα. Επιτέλους! Πάρα πολύ βοηθητικό, καθώς σε κάθε αναζήτηση που θα κάνετε στη Google από τον Chrome, σας εμφανίζει στα δεξιά σχετικές παρεμφερείς αναζητήσεις. Δεν μένει όμως εκεί καθώς σας παρουσιάζει επίσης και το εύρος αναζήτησης για την κάθε λέξη. Ένα από τα καλύτερα δωρεάν SEO εργαλεία που το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Keep up!

12. SEOBility

Ένα ακόμη εργαλείο όπου παρέχει δωρεάν για 1 domain και μέχρι 10 λέξεις κλειδιά στατιστικά. Μέσα στο δωρεάν πλάνο θα παρακολουθείτε μέχρι και 3 ανταγωνιστές σας σε λέξεις κλειδιά με εύρος αναζήτησης, μέσο cpc ανά project. Αν το συγκρίνετε με το Ubersuggest το οποίο παρέχει στο premium για μέχρι και 15 projects lifetime plan 990 ευρώ, τότε ίσως αν έχετε πολλά site να πάτε προς τον Neil Patel.

Διαβάστε  Τι είναι το Page Authority και ποια η σημασία του για μια ιστοσελίδα

 13. CanIRank

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία που παρέχουν μόνο δεδομένα σχετικά με το πόσο ανταγωνιστικές είναι οι λέξεις-κλειδιά σας, το CanIRank σάς ενημερώνει πόσο πιθανό είναι να ταξινομήσετε έναν όρο αναζήτησης και χρησιμοποιεί την τεχνητή νουμοσύνη για να παρέχει προτάσεις για το πώς να στοχεύσετε καλύτερα τις λέξεις-κλειδιά σας.

14. Check My Links

To Check My Links είναι ένα extension του Google Chrome αλλά και Opera όπου εντοπίζει όλα τα links σε κάθε σελίδα που κάνει έρευνα όπως και τα Broken Links. Κάθε κατάσταση ενός link παρουσιάζεται με ένα διαφορετικό χρώμα, όπου το πράσινο σημαίνει ότι το link λειτουργεί. Αν η κατάσταση είναι διαφορετική αλλάζει και το χρώμα.

15. Google SERP Tool

Αν και το Yoast εφόσον έχετε wordpress site θα σας καλύψει, είναι ένα χρήσιμο δωρεάν SEO εργαλείο που σας δείχνει προεπισκόπηση για το πως θα φαίνεται η περιγραφή, ο τίτλος και το url. Το εργαλείο καταμέτρησης χαρακτήρων θα παρέχει τον αριθμό χαρακτήρων και τον αριθμό εικονοστοιχείων για να διασφαλίσει ότι δημιουργείτε μετα-ετικέτες που δεν κόβονται.

16. Redirect Path

Το Redirect Path, το οποίο θα βρείτε ως πρόσθετο στο Chrome δείχνει καταστάσεις url codes όπως 301, 302, 404 and 500 HTTP. Επιπλέον, οι ανακατευθύνσεις από την πλευρά του πελάτη, όπως το meta και το JavaScript, θα επισημανθούν επίσης, διασφαλίζοντας ότι οποιοδήποτε πρόβλημα ανακατεύθυνσης μπορεί να εντοπιστεί αμέσως. Οι κεφαλίδες HTTP, όπως οι τύποι διακομιστών και οι κεφαλίδες προσωρινής μνήμης, καθώς και η διεύθυνση IP του διακομιστή μπορούν επίσης να εμφανιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, όλες αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να αντιγραφούν στο πρόχειρο για εύκολη κοινή χρήση ή να προστεθούν σε ένα έγγραφο τεχνικού ελέγχου. 

17. Google Search Console

Ένα από τα καλύτερα δωρεάν SEO εργαλεία το οποίο προσφέρει απλόχερα η Google. Εκτός από το γεγονός ότι τα δεδομένα προέρχονται από την Google, το Google Search Console είναι πλούσιο σε πληροφορίες που σχετίζονται με απόδοση λέξεων-κλειδιών και διευθύνσεων URL, προβλήματα ευρετηρίου, ευχρηστία για κινητά, κατάσταση χάρτη ιστότοπου, και πολλα ακόμα!

Σύνοψη

Είδαμε πόσα δωρεάν SEO εργαλεία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε τη δουλειά μας και να ανέβουμε επίπεδο. Αν όμως θέλετε να πάρετε στα σοβαρά το παιχνίδι στο SEO, τότε τα premium εργαλεία είναι η ιδανική λύση. Θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο για τις επιλογές σε premium εργαλεία και τι προσφέρει το καθένα. Η λίστα μας, θα ανανεώνεται εδώ με νέα εργαλεία, όπου η ομάδα του SEO Marketer έχει βρει χρήσιμα.

Αν χρειάζεσαι ανάλυση για την δική σου ιστοσελίδα από την Dream Team του SEO Marketer, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με το αίτημα σου.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *