Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να ξεκινήσεις ένα Blog – Ο δρόμος για την Επιτυχία

Google news

Πιθανότατα διαβάζετε αυτό το άρθρο επειδή θέλετε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο blog, το οποίο υπονοεί ότι γνωρίζετε ήδη γιατί πρέπει να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο. Αλλά για όσους δεν έχουν ακόμη αφοσιωθεί στην ιδέα, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εκτιμήσουμε γιατί ιδιώτες, εταιρείες, ΜΜΕ και νεοφυείς επιχειρήσεις πρέπει να δημιουργήσουν αμέσως ένα blog. Μου έρχονται πολλά ερωτήματα κάθε μήνα για το πως να ξεκινήσω ένα blog. Το θέμα είναι να υπάρχει στρατηγική και αφοσίωση.

Πως να ξεκινήσω ένα Blog και να πετύχω; Οδηγός Βήμα προς Βήμα

Δημιουργήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας

 • Στοχεύστε πιθανούς πελάτες
 • Ενισχύστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας
 • Τοποθετήστε τον εαυτό σας ως ηγέτης του κλάδου
 • Δημιουργήστε παθητικό εισόδημα μέσω Affiliate Marketing ή διαφημίσεων

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Αν είναι έτσι, θεωρήστε το blog ως μια εξαιρετική στρατηγική. Το συνεπές blogging μπορεί να έχει τεράστια αποτελέσματα στην επιτυχία της επιχείρησής σας. Από την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας έως τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την αύξηση της επισκεψιμότητας και την καθιέρωση της εταιρείας σας ως ηγέτη στην αγορά. θα φέρει σίγουρα αυξημένα έσοδα. Δεδομένου ότι το 77% των χρηστών του Διαδικτύου διαβάζει άρθρα, το 60% των επαγγελματιών μάρκετινγκ λένε ότι η δημιουργία blog είναι η κορυφαία προτεραιότητά τους για το εισερχόμενο μάρκετινγκ.

Οι εταιρείες με ποιοτικά άρθρα δημιουργούν 55% περισσότερες επισκέψεις σε ιστότοπους από εταιρείες χωρίς αυτά. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο και ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλίσετε μια ισχυρή θέση στην αγορά σας. Από τους διάφορους λόγους για τους οποίους οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν κάνουν blog, η έλλειψη τεχνογνωσίας είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας. Το επιτυχημένο blogging απαιτεί δέσμευση χρόνου και πόρων, μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτυχθεί μια βάση πιστών και αφοσιωμένων ακολούθων και δύσκολη η συνεχής δημιουργία νέου και ανανεωτικού περιεχομένου.

Σε έναν κόσμο που φαίνεται να αισθάνεται όλο και μικρότερος, η δημιουργία μιας διαδικτυακής παρουσίας μπορεί να βοηθήσει τόσο τον εαυτό σας όσο και την επιχείρησή σας να προσεγγίσετε νέο κοινό, να δημιουργήσει ενδιαφέρον σε δυνητικά παγκόσμια κλίμακα και να προωθήσει τις μετατροπές σε νέες αγορές. Αυτό το άρθρο θα αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις και θα καταστήσει σαφές ότι η έναρξη ενός επιτυχημένου blog μπορεί να είναι ένας εύκολος, φθηνός και ισχυρός τρόπος για να μεταδώσετε το μήνυμά σας παντού.

Στάδιο 1: Γνωρίστε τον σκοπό σας

Το blog σας πρέπει να περιέχει τις απαντήσεις, τις λύσεις και τις απόψεις που αναζητά μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι για το βασικό σας μήνυμα, το σκοπό και το κοινό σας. Μάθετε ποιο θα είναι το βασικό σας μήνυμα που θα ευθυγραμμίζει το θέμα του blog σας γύρω από αυτό που σας ενδιαφέρει και πώς διασταυρώνεται με τη βοήθεια των ανθρώπων. Όταν το μήνυμά σας δεν προσφέρει τίποτα στους υποψήφιους αναγνώστες, είναι απίθανο να ενδιαφέρονται και να παραμείνουν.

Διαβάστε  Πως να βγάλετε λεφτά από το Youtube (Οδηγός 2021)

Για παράδειγμα, εάν είστε ιδιοκτήτης μιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων, το blog σας θα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τη σημασία της ανάκτησης και τις λύσεις του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κοινό-στόχο σας. Αποφύγετε την υπερβολική προσπάθεια για να αυξήσετε τις πωλήσεις. γΓ’ αυτό προορίζονται ο ιστότοπος και τα landing service pages. Το blog σας πρέπει να είναι ενημερωτικό, ελκυστικό και χρήσιμο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για έναν συγκεκριμένο κλάδο, αγορά, προϊόν ή υπηρεσία. Εάν ξεκινάτε ένα προσωπικό blog με απώτερο στόχο να κερδίσετε παθητικό εισόδημα, δοκιμάστε να επιλέξετε μια θέση στην οποία έχετε γνώσεις ή πάθος.

Για να καταστήσετε το μήνυμα του blog σας σαφές στους αναγνώστες, θα πρέπει να είναι σαφές σε εσάς. Εάν οι αναγνώστες δεν μπορούν να καταλάβουν αμέσως τι είναι το blog σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πιθανότατα θα απογειωθούν το ίδιο γρήγορα. Τελικά, αυτό θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο με το οποίο γεμίζετε το blog σας, στο οποίο θα καταλήξουμε σε λίγο. Ωστόσο, προτού αγωνιστείτε για να πετάξετε όλο το εκπληκτικό περιεχόμενό σας από την πόρτα του blog, το μήνυμά σας και ο σκοπός σας πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Η εκμάθηση του σκοπού του blog σας θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, όπως «τι σκοπεύω να πετύχω από αυτό;», «ποιος θα ενδιαφέρεται να διαβάσει αυτά που έχω να πω;» Και «τι θέλω να κάνει το κοινό μου με τις πληροφορίες που έχω. Εάν θέλετε το blog σας να οδηγεί τελικά σε επιτόπιες μετατροπές για την επιχείρησή σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς μπορεί να γίνει. Εάν για εσάς μια μετατροπή περιλαμβάνει την πραγματοποίηση μιας διαδικτυακής αγοράς, βεβαιωθείτε ότι προβάλλετε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας με τρόπο προστιθέμενης αξίας και χωρίς πώληση. Εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε εγγραφές μέσω email, στοχεύστε να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας με χρήσιμες συμβουλές και ποιοτικές πληροφορίες.

Βασικά, πρέπει να βρείτε έναν σκοπό που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε κάτι νέο και ελκυστικό στο κοινό σας. Η δυσκολότερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι μπλόγκερ είναι το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί παρόμοιοι σκεπτόμενοι άνθρωποι που θέλουν να κερδίσουν έκθεση από το ίδιο ακριβώς κοινό. Ο καθένας χρειάζεται ένα μοναδικό σημείο πώλησης για να επιβιώσει σε ένα τόσο γεμάτο περιβάλλον, οπότε αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε ορισμένες οπτικές που μπορούν να δώσουν στο blog σας μια νέα προοπτική.

Αν, για παράδειγμα, σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα blog για την εμπορία μιας σειράς ρούχων, αντί να ανταγωνίζεστε το τεράστιο τοπίο των fashion bloggers, εστιάστε στη δημιουργία περιεχομένου σχετικά με τη βιωσιμότητα της κατασκευής ρούχων ή την ανθεκτικότητα των ρούχων. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε ένα μονοπάτι που δεν έχει καταπατηθεί και να ανεβείτε υψηλότερα στο Google από, τα πολλά vintage ιστολόγια μόδας που κατοικούν στον κυβερνοχώρο.

Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε καλύτερα τον σκοπό σας, αξίζει να κάνετε κάποια έρευνα αγοράς στα κοινωνικά δίκτυα και στην Google για να καταλάβετε ακριβώς τι λαχταράει το κοινό-στόχο σας όσον αφορά το περιεχόμενο και τι είδους περιεχόμενο έχει ήδη κατακλύσει. Αν και είναι πιθανό να έχετε ήδη μια ιδέα για το τι θα θέλατε να είναι το blog σας, είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε την έρευνα για να σας βοηθήσει να ενημερώσετε την κατεύθυνση που ακολουθείτε όσον αφορά τα θέματα για τα οποία γράφετε.

Διαβάστε  Θετικά και αρνητικά διαφήμισης στα Social Media

Μερικοί bloggers που απλώς στοχεύουν να καλύψουν πολυσυζητημένα θέματα με τις δικές τους απόψεις, τελικά βρίσκουν τον εαυτό τους να κηρύττει σε ένα άδειο δωμάτιο όπου το κοινό-στόχος απλώς επιλέγει να εμπιστευτεί τις απόψεις πιο καθιερωμένων blog.

2. Βρείτε ένα όνομα τομέα – Domain

Τα ονόματα τομέα καθιστούν ουσιαστικά το Διαδίκτυο εύκολο στη χρήση για όλους. Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς αυτά και θα χρειαστείτε ένα. Τα Domains καταργούν την ανάγκη εισαγωγής μεγάλων σειρών διευθύνσεων IP για την επίσκεψη ιστοτόπων. Αντίθετα, μας δίνουν πρόσβαση σε ιστότοπους χρησιμοποιώντας λέξεις που είναι εύκολο να θυμόμαστε. όπως το google.com ή το seomarketer.gr. Λοιπόν, από πού μπορείτε να πάρετε ένα; Και πώς επιλέγετε το καλύτερο; Οι καταχωρητές τομέα και εταιρείες Hosting είναι εκείνες οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την καταχώριση και τη διατήρηση των Domains.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Αν δεν μπορείτε να χτίσετε μόνοι σας κάτι μοναδικό μιλήστε με έναν επαγγελματία.

3. Επιλογή των Πυλώνων Περιεχομένου σας

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το είδος του περιεχομένου που πρόκειται να δημιουργήσετε ως μέρος του blog σας. Ωστόσο, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε ορισμένα βασικά θέματα στα οποία μπορείτε πάντα να ανατρέχετε, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι κάθε άρθρο που γράφετε είναι καλά κατηγοριοποιημένο και συνδεδεμένο στις σελίδες σας. Συνδέοντας το γραπτό σας με πυλώνες περιεχομένου, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εστίασή σας στα θέματα που αρχικά δημιουργήσατε το blog σας για να αντιμετωπίσετε. Δημιουργώντας μια μικρή ομάδα θεμελιωδών θεμάτων στα οποία πρέπει πάντα να ανατρέχετε, διασφαλίζετε ότι ποτέ δεν θα απομακρυνθείτε πολύ από το βασικό σας μήνυμα.

Οι πυλώνες περιεχομένου μπορούν να εφαρμοστούν με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, αν γράφατε ένα αθλητικό blog, οι πυλώνες σας θα μπορούσαν να είναι:

 • Συμβουλές για να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό
 • Σχετική αθλητική ιστορία
 • Απαραίτητες ασκήσεις προθέρμανσης
 • Αγορά εξοπλισμού προπόνησης για αθλήματα

Κάθε πυλώνας που δημιουργείτε λειτουργεί ως θεμέλιο θέμα από το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν νέες ιδέες. Για κάθε βασική ιδέα περιεχομένου που έχετε, θα πρέπει να είναι ικανή να προκαλέσει δεκάδες ή και εκατοντάδες νέα σημεία συζήτησης περιεχομένου. Η πρώτη σελίδα στη Google, θα έρθει με επιμονή, μελετημένο σχέδιο και σωστή στρατηγική.

4. Δημιουργήστε ένα αναγνωρίσιμο πρόγραμμα δημοσίευσης

Ως blogger, αξίζει να είσαι συνεπής. Η δημιουργία ενός οργανωμένου προγράμματος δημοσίευσης όχι μόνο βοηθά στη δημιουργία μιας ρουτίνας γραφής μέσα σας, αλλά μπορεί επίσης να δείξει στους αναγνώστες πότε ακριβώς να περιμένουν νέες δημοσιεύσεις στον ιστότοπό σας. Αυτό τους δίνει μια σαφή ένδειξη για το πότε είναι καλύτερο να πλοηγηθούν στις σελίδες σας. Η δημιουργία ενός προγράμματος δημοσίευσης μπορεί να είναι δύσκολη για ορισμένους bloggers. Σε τελική ανάλυση, παράγοντες όπως υποχρεώσεις στη προσωπική ζωή, άλλες δουλειές και η αναγκαιότητα κάποιου ελεύθερου χρόνου μπορούν να μπουν στο παιχνίδι και να κάνουν τον χρόνο μας για περιεχόμενο λίγο πιο ασταθή.

Διαβάστε  Πως να βγάλετε λεφτά από το κινητό σας

Ωστόσο, το να διαθέσετε στον εαυτό σας μια ή δύο ώρες κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αφοσιωθείτε στο blog σας και να διατηρήσετε ένα πιστό αναγνωστικό κοινό. Αν και σίγουρα μπορείτε να στοχεύσετε στη μη αυτόματη δημοσίευση νέου περιεχομένου σε προκαθορισμένους χρόνους, το WordPress επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη ώρα για να κάνουν μια σελίδα να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

5. Παρακολουθήστε τη λίστα με τα άρθρα σας

Για να ανακεφαλαιώσουμε, εδώ είναι μια εύχρηστη λίστα ελέγχου που πρέπει να θυμάστε όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας στο blogging. Ενώ ο οδηγός μας έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαδικασία έναρξης ενός blog όσο το δυνατόν πιο απλή, η αγορά φιλοξενίας και αποκλειστικών plugins WordPress μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και νέες προσφορές και υπηρεσίες μπορούν να εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Αξίζει λοιπόν να διεξαγάγετε λίγη έρευνα πριν ξεκινήσετε με έναν καταχωρητή ή ένα εργαλείο.

 • Γνωρίστε τον σκοπό σας
 • Δημιουργήστε το Brand σας
 • Βρείτε το Hosting σας
 • Αποκτήστε το WordPress
 • Εξερευνήστε βασικά πρόσθετα
 • Δημιουργήστε και προσθέστε περιεχόμενο

Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι ενώ μπορεί να έχετε ένα νικητήριο όνομα για το blog σας και το όνομα τομέα σας, αν δεν είναι εντελώς μοναδικό, θα μπορούσε ήδη να το πάρει κάποιος άλλος blogger. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο είναι να γίνετε λίγο δημιουργικοί με τα Domain σας, εάν γίνει η πρώτη σας επιλογή. Δυνητικά οι αναγραμματισμοί μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνουν τα μακροσκελή ονόματα λίγο πιο σύντομα. Οι συγχωνεύσεις μπορούν επίσης να λειτουργήσουν αρκετά καλά για να κερδίσετε awareness.

Τελικές σκέψεις

Η δημιουργία ενός ξεχωριστού blog καταλήγει στο να έχετε την ελευθερία να εργάζεστε από μια ανταποκρινόμενη και φιλική προς το χρήστη βάση που μπορεί να αναδείξει την αυτοπεποίθησή σας ως συγγραφέα. Η χρήση εργαλείων και υπηρεσιών που μπορείτε να εμπιστευτείτε μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην παροχή των αποτελεσμάτων που αναζητάτε για τη δημιουργία ενός blog. Αυτό μπορεί να αποφέρει οφέλη μακροπρόθεσμα, επειδή τα περισσότερα εντυπωσιακά blogs είναι χτισμένα σε ελκυστικό περιεχόμενο που τραβάει φυσικά την προσοχή των αναγνωστών.

Να θυμάστε πάντα να διατηρείτε το περιεχόμενό σας συναρπαστικό και ακριβές. Δεν υπάρχει χώρος στο διαδίκτυο για ψεύτικες ειδήσεις ή μη χρήσιμο περιεχόμενο, επομένως επικεντρωθείτε στο να τραβήξετε το ενδιαφέρον των αναγνωστών μέσω αυθεντικά συναρπαστικών αντιγράφων. Τα καλύτερα blogs αποφεύγουν να ξεφεύγουν από τα κεντρικά τους θέματα και εστιάζουν στη σύνδεση ατόμων με παρόμοιες προοπτικές για να μοιραστούν τα ενδιαφέροντα, τις σκέψεις και τον ενθουσιασμό τους.

Εάν το σχέδιό σας είναι να ξεκινήσετε ένα blog που να προσφέρει ανούσια πράγματα, γεμάτο με παροτρύνσεις για δράση και κενές προσπάθειες προώθησης μετατροπών, θα καταφέρετε μόνο να αποξενώσετε πολύτιμους επισκέπτες. Πάρα πολλοί bloggers προσπαθούν να παρακάμψουν το κομμάτι που κάνει το blogging ευχάριστο: Τη δημιουργία απολαυστικού περιεχομένου. Κάντε σωστά το γράψιμό σας και φυσικά θα ακολουθήσουν οι ανταμοιβές.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *