Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

10 τρόποι διαφήμισης του ιατρείου σας

Google news

Υπάρχουν δεκάδες στρατηγικές μάρκετινγκ που μπορείτε να εφαρμόσετε, αλλά δεν είναι όλες κατάλληλες για την ειδικότητα σας. Συγκεκριμένα, όταν πρόκειται για μάρκετινγκ γιατρών, πρέπει να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που επικεντρώνεται στην εύρεση, προσέλκυση και διατήρηση ασθενών.

Διαβάστε παρακάτω για πρακτικές συμβουλές και τεχνικές μάρκετινγκ για γιατρούς που θα σας βοηθήσουν να διαθέσετε αποτελεσματικά την ιατρική σας πρακτική.

1. Κατανοήστε τις ανάγκες των ασθενών για να αυξήσετε τα έσοδα

Κατανοήστε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των ασθενών σας και, στη συνέχεια, συντάξτε το ιατρικό σας περιεχόμενο μάρκετινγκ ανάλογα. Θυμηθείτε ότι κανείς δεν επιλέγει χειρουργική επέμβαση ή ιατρική διαδικασία. Απλώς αναζητούν θεραπεία, αλλά δεν ξέρουν τι θα τους βοηθήσει πραγματικά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δημιουργήσετε το μήνυμα μάρκετινγκ, επισημαίνοντας πώς ακριβώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να ανακάμψουν αντί να καθορίσετε άμεσα τις επιλογές θεραπείας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερους ασθενείς.

2. Το Digital Marketing δεν είναι δαπάνη. Είναι μια επένδυση

Το Digital Marketing είναι ζωτικής σημασίας για την τροφοδότηση νέων πελατών στο ιατρείο σας οπότε το μάρκετινγκ για γιατρούς πρέπει να ξεκινήσει με ένα λεπτομερές σχέδιο. Ένα σχέδιο που βασίζεται σε αποδεδειγμένες στρατηγικές και τακτικές, που περιλαμβάνει συγκεκριμένους στόχους και ένα μέσο για τη μέτρηση της απόδοσης επένδυσης μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει επίσης μια λίστα με δραστηριότητες μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τους γιατρούς στην επίτευξη του στόχου τους να αποκτήσουν νέους ασθενείς, αλλά και να τους διατηρήσουν ως πιστούς υποστηρικτές της πρακτικής τους.

Διαβάστε  10 Τρόποι για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google
SEO
SEO

3. Εφαρμόστε μια στρατηγική μάρκετινγκ βίντεο

Το περιεχόμενο βίντεο αναμένεται να αντιπροσωπεύει το 80% της συνολικής επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο το 2021. Με το YouTube να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά το Google, δεν μπορείτε να αγνοήσετε το βίντεο στη στρατηγική ιατρικού μάρκετινγκ. Το οπτικό περιεχόμενο επηρεάζει περισσότερο τις προοπτικές παρά το κείμενο. Η χρήση βίντεο βοηθά επίσης στη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης του ιστότοπού σας, καθώς το περιεχόμενο βίντεο είναι 50 φορές πιο πιθανό να κατατάσσεται στις μηχανές αναζήτησης από το κείμενο.

Ακολουθούν μερικές ιδέες μάρκετινγκ βίντεο που μπορείτε να εφαρμόσετε για την πρακτική σας

 • Τραβήξτε μαρτυρίες ασθενών
 • Έχετε βίντεο καλωσορίσματος ιστότοπου
 • Εγγραφή βίντεο και επισκόπηση θεραπείας
 • Δημοσιεύστε ένα βίντεο με συχνές ερωτήσεις

4. Ενθαρρύνετε τους ασθενείς να αφήσουν σχόλια

Όσον αφορά το μάρκετινγκ γιατρών, οι κριτικές είναι κρίσιμες. Περίπου το 72% των ασθενών εξετάζουν διαδικτυακές κριτικές όταν αναζητούν νέο γιατρό. Οι θετικές κριτικές θα κάνουν τους ασθενείς να εμπιστεύονται την πρακτική σας. Ενθαρρύνετε τους τρέχοντες ασθενείς σας να αφήσουν αυθεντικά σχόλια σχετικά με την πρακτική σας και το προσωπικό σε ιστότοπους αξιολόγησης. Επίσης, απαντήστε σε αυτές τις κριτικές, είτε θετικές είτε αρνητικές.

5. Καταγράψτε την πρακτική σας στους διαδικτυακούς καταλόγους επιχειρήσεων

Όταν ένας υποψήφιος αναζητά ιατρική πρακτική στο Google, 4-5 επιχειρηματικές καταχωρίσεις θα εμφανίζονται πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Σε κινητές συσκευές, αυτά είναι τα μόνα αποτελέσματα αναζήτησης που θα βλέπουν οι προοπτικές χωρίς κύλιση προς τα κάτω. Είναι σημαντικό να αναφέρεστε σε τοπικούς καταλόγους όπως το Google Business, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να βρουν την πρακτική σας εύκολα.

Διαβάστε  Δημιουργία Κειμένων - Διαφημιστικά και με SEO προσέγγιση

Χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας της ιατρικής σας πρακτικής στις λίστες σε διαφορετικές πλατφόρμες για να δείξετε ότι η επιχείρησή σας είναι νόμιμη.

6. Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Σύμφωνα με την PwC, το 41% ​​των πελατών υγειονομικής περίθαλψης λένε ότι το περιεχόμενο που βρίσκουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζει την επιλογή του κέντρου θεραπείας που θα επισκεφθούν. Η κοινή χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθά στο να διατηρήσετε το κοινό σας αφοσιωμένο και μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων οι ίδιες. Επομένως, αφιερώστε χρόνο και αξιολογήστε την καλύτερη πλατφόρμα για τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

7. Έχετε έναν επαγγελματικά σχεδιασμένο ιστότοπο

Οι διαδικτυακοί επισκέπτες θα διαμορφώσουν γνώμη για την πρακτική σας σε 0,05 δευτερόλεπτα μετά τη φόρτωση του ιστότοπού σας. Επιπλέον, το 5% των επισκεπτών θα κρίνει την αξιοπιστία της πρακτικής σας βάσει του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας. Επομένως, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι:

 • Καλά σχεδιασμένος
 • Φορτώνει γρήγορα
 • Φιλικός προς κινητά
 • Βελτιστοποιημένος για SEO
 • Ασφαλής
 • Εύκολη πλοήγηση

Επιπλέον, εστιάστε στις παρακάτω περιοχές για να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών:

 • Έχετε online προγραμματισμό και χρέωση
 • Διευκολύνετε τους διαδικτυακούς ασθενείς να σας στέλνουν μηνύματα
 • Έχετε περισσότερα βίντεο στον ιστότοπό σας

8. Μάρκετινγκ μέσω email

Το 66% των ατόμων ελέγχουν τα email τους το πρωί. Επιπλέον, το 90% των ενηλίκων ασθενών επιθυμούν οι γιατροί τους να βελτιώσουν τον τρόπο επικοινωνίας τους μέσω email. Το Email Marketing είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους μάρκετινγκ της πρακτικής σας και απόκτησης δυνητικών πελατών επειδή είναι χαμηλού κόστους, εύκολο να εξατομικευτεί και εύκολο να εφαρμοστεί. Ενθαρρύνετε τους ασθενείς σας να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας. Μοιραστείτε τα τελευταία νέα της πρακτικής σας, εκπτώσεις και σημαντικές πληροφορίες για την υγειονομική περίθαλψη με τους συνδρομητές σας.

Διαβάστε  Πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσεις για SEO; Παράγοντες Κόστους

Επιπλέον, αφήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να είναι συνεπή και κατάλληλα για την πρακτική σας. Με αυτόν τον τρόπο, η πρακτική σας θα είναι πάντα στο μυαλό των ασθενών σας.

9. Παρακολουθήστε τις καμπάνιες μάρκετινγκ

Η παρακολούθηση των καμπανιών μάρκετινγκ μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίζετε εάν οι προσπάθειές σας αποδίδουν. Ορισμένες από τις μετρήσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε περιλαμβάνουν:

 • Πηγή των ασθενών σας
 • Τα συνολικά έσοδα
 • Απόδοση επένδυσης (ROI)

Η παρακολούθηση σάς βοηθά να προσδιορίσετε τις καμπάνιες με την καλύτερη απόδοση και εκείνες που χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις για την ενίσχυση της απόδοσης επένδυσης. Οι ιατρικές πρακτικές μπορούν να δουν θετική απόδοση επένδυσης από τη χρήση των σωστών στρατηγικών μάρκετινγκ για τους γιατρούς.

10. Διατηρήστε μια νικηφόρα στάση για να επιτύχετε τους στόχους σας

Εκτός από την εφαρμογή των παραπάνω στρατηγικών για την επίτευξη των στόχων πωλήσεων. Η πιο αγαπημένη μας ιδέα μάρκετινγκ γιατρών είναι η διατήρηση μιας νικήτριας στάσης. Ο ανταγωνισμός στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι έντονος και οι πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης που παρακάμπτουν τις ανάγκες μάρκετινγκ τους θα μείνουν πίσω. Επομένως, αφιερώστε αρκετό χρόνο και πόρους για να παραμείνετε μπροστά στο παιχνίδι. Θυμηθείτε, οι μικρές δραστηριότητες μάρκετινγκ είναι χειρότερες από το καθόλου. Οι πιο επιτυχημένοι πελάτες γιατρών μας πιστεύουν ότι το μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης είναι κάτι που διαρκεί και μόνο όταν παίζετε για να κερδίσετε…

Για να δούμε αναλυτικά το δικό σας πλάνο επικοινωνήστε μαζί μας! Θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, αλλά επιπλέον θα σας παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *