Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress

Google news

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία. Το όνομα τομέα είναι η διεύθυνση του ιστοτόπου σας, όπως www.example.com ή www.yourwebsite.com. Η φιλοξενία αναφέρεται στο χώρο σε έναν διακομιστή που αποθηκεύει τα αρχεία του ιστότοπού σας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τα βρίσκουν όταν τα αναζητούν στο διαδίκτυο ή κάνουν κλικ σε συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας από άλλους ιστότοπους ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας (γνωστούς ως “in-links”).

Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress – Πως να ξεκινήσετε την δημιουργία Site WordPress

Μόλις επιλέξετε ένα όνομα τομέα και έναν πάροχο φιλοξενίας, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε το WordPress. Η διαδικασία εγκατάστασης του WordPress ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέγετε (υπάρχουν πολλές επιλογές), αλλά σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός λογαριασμού στον πάροχο φιλοξενίας και στη συνέχεια τη λήψη ενός αρχείου εγκατάστασης από αυτόν. Αφού το κατεβάσετε, εκτελέστε αυτό το αρχείο εγκατάστασης μέσω του τερματικού παραθύρου του υπολογιστή σας ή μέσα από ένα πρόγραμμα όπως ο εξομοιωτής τερματικού, αν υπάρχει για το λειτουργικό σας σύστημα (OS).

Αφού εγκατασταθεί, εισάγετε όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια για τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων των συνδυασμών ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης τόσο για την πρόσβαση του διαχειριστή όσο και για τους λογαριασμούς των συγγραφέων του ιστολογίου- αυτοί θα είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, γι’ αυτό να τους παρακολουθείτε! Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων WordPress, έχοντας σχεδιάσει δεκάδες υψηλών προδιαγραφών σχέδια.

WordPress – Τι είναι;

Το WordPress είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που βασίζεται στην PHP και τη MySQL. Το WordPress χρησιμοποιήθηκε από πάνω από το 25% των 10 εκατομμυρίων κορυφαίων ιστότοπων από τον Φεβρουάριο του 2016, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές λογισμικό ιστού που χρησιμοποιείται σήμερα.

Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress – Προσαρμόστε το θέμα σας

Τα θέματα WordPress έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και άλλα στοιχεία χρησιμοποιώντας το εργαλείο WordPress Customizer. Τα θέματα διατίθενται επίσης με μια ποικιλία προ-δημιουργημένων διατάξεων που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από το περιβάλλον του Customizer. Πλέον και η κατασκευή Eshop, πραγματοποιείται σε υψηλό επίπεδο και το μαρτυρούν τα έργα μας.

Έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις επιλογές ανεξάρτητα από το θέμα που επιλέγετε (ή αν κατασκευάσετε μόνοι σας ένα θέμα). Ωστόσο, ορισμένα θέματα επιτρέπουν μεγαλύτερη προσαρμογή από άλλα -και ορισμένοι προγραμματιστές μπορεί να προσφέρουν και πρόσθετες δυνατότητες!

Διαβάστε  Τι χρειάζεται για να φτιάξω Ιστοσελίδα

Προσθήκη περιεχομένου

Έχετε δημιουργήσει τον ιστότοπό σας και τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσετε περιεχόμενο.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: μια σελίδα με πληροφορίες και μια φόρμα επικοινωνίας. Η σελίδα Πληροφορίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε στους ανθρώπους περισσότερα για την επιχείρησή σας, τι κάνετε και γιατί πρέπει να σας προσλάβουν.

Μια φόρμα επικοινωνίας επιτρέπει στους ανθρώπους που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας τυχαία ή από περιέργεια (ή ακόμα και σκόπιμα) να κάνουν ερωτήσεις ή να ζητήσουν πληροφορίες από εσάς χωρίς να χρειάζεται να τηλεφωνήσουν ή να στείλουν πρώτα email. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φόρμα για τη λήψη πληρωμών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω PayPal, εφόσον ισχύει στον τομέα της ειδικότητάς σας.

Το επόμενο βήμα είναι η προσθήκη αναρτήσεων στο ιστολόγιο! Εάν υπάρχουν θέματα που επανέρχονται συνεχώς σε συζητήσεις με δυνητικούς πελάτες, τότε γράψτε για αυτά τα θέματα εδώ αντί να προσπαθείτε να τα εξηγήσετε όλα ξανά κάθε φορά που κάποιος ρωτάει γι’ αυτά όταν μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο, επειδή οι πιθανότητες είναι καλές ότι το άτομο αυτό δεν θα τα θυμάται όλα ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην τα γράψετε ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση ανά πάσα στιγμή; Αυτό θα δώσει επίσης στους αναγνώστες μια εικόνα για το πόσο γνώστες είναι οι έμπειροι επαγγελματίες για ορισμένα θέματα, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο αργότερα στην πορεία, όταν αποφασίζουν αν θα χρησιμοποιήσουν τον πάροχο υπηρεσιών.

Έναρξη Αρθρογραφίας

 • Επιλέξτε ένα θέμα για την δημιουργία ιστοσελίδας WordPress στο οποίο είστε παθιασμένοι και θέλετε να μάθετε περισσότερα. Δεν μπορείτε να ελπίζετε ότι θα βγάλετε χρήματα από το ιστολόγιό σας αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό που αφορά!
 • Γράφετε τακτικά, ακόμη και αν κανείς δεν το διαβάζει ακόμη. Όσο περισσότερο περιεχόμενο έχετε στον ιστότοπο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν οι άνθρωποι να βρουν κάτι σχετικό όταν κάνουν αναζήτηση.
 • Προωθήστε το ιστολόγιό σας μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook (και μην ξεχνάτε και το LinkedIn). Αυτό θα βοηθήσει στην επιστροφή της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, ώστε οι νέοι αναγνώστες να μάθουν περί τίνος πρόκειται!

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο WordPress

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα (CMS), που σημαίνει ότι είναι ελεύθερο προς χρήση. Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή CMS, με πάνω από 70 εκατομμύρια ιστότοπους να το χρησιμοποιούν παγκοσμίως. Είναι απλό στη δημιουργία, εύκολο στην προσαρμογή και προσφέρει πολλές δυνατότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καθώς οι ανάγκες σας αυξάνονται και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για κάθε είδους ιστότοπο – οι επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν ως πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, οι bloggers λατρεύουν το πόσο εύκολο είναι να ενημερώνουν τα blogs τους, οι φωτογράφοι το βρίσκουν εξαιρετικό για την προβολή χαρτοφυλακίων, ακόμη και οι εκκλησίες έχουν δημιουργήσει ιστότοπους κοινότητας χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό!

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ανοικτού κώδικα που βασίζεται στην PHP και τη MySQL. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας αρχιτεκτονικής plug-in και ενός συστήματος προτύπων. Το WordPress χρησιμοποιείται από πάνω από 60 εκατομμύρια ιστότοπους, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης ιστότοπων που χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο. Η κατασκευή ιστοσελίδων έχει πλέον αλλάξει μετά την άνοδο του WordPress. Έχουμε πετύχει ως εταιρεία SEO, την πρώτη σελίδα στη Google σε δεκάδες ιστοσελίδες.

Διαβάστε  Μπορεί να προκαθοριστεί η επιτυχία στο SEO;

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο wordpress;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο wordpress ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Εγκαταστήστε το WordPress στον διακομιστή σας χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές διαθέσιμες μεθόδους, όπως η Softaculous ή η Fantastico. Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από το https://wordpress.org/download/ και να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα, αν αισθάνεστε τολμηροί!
 • Δημιουργήστε τουλάχιστον μία σελίδα με κάποιο κείμενο (θα καλύψουμε τα πρότυπα αργότερα)

Δημιουργία και σχεδίαση του πρώτου σας WordPress Site

Το πρώτο βήμα για τη Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress είναι η επιλογή ενός ονόματος τομέα. Το όνομα τομέα είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας, όπως www.example.com ή www.examplebusinessname.com, και είναι αυτό που θα πληκτρολογούν οι χρήστες στο πρόγραμμα περιήγησης όταν θέλουν να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από έναν καταχωρητή όπως η GoDaddy ή η Namecheap με περίπου 10 δολάρια ετησίως (και μερικές φορές λιγότερο). Αν θέλετε κάτι πιο αξιομνημόνευτο από το “mycompanynamehere” αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε επιπλέον για πιο φανταχτερά domains όπως το “.com”, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα επιθήματα: .co, .biz, .info – τα οποία διατίθενται δωρεάν από οποιονδήποτε καταχωρητή!

Θα χρειαστείτε επίσης υπηρεσία φιλοξενίας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σελίδες σας όποτε είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο (περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα). Το κόστος φιλοξενίας ποικίλλει ανάλογα με το πόσο αποθηκευτικό χώρο και χωρητικότητα εύρους ζώνης χρειάζεστε -το τελευταίο είναι το πόσα δεδομένα περνούν από εκεί κάθε δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο- αλλά υπολογίστε μεταξύ $5-$15 το μήνα ανάλογα με το πού αλλού θα κάνετε τις αγορές σας.*

Εγγραφή στο WordPress.org

Για να ξεκινήσετε, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο WordPress.org. Μπορείτε να το κάνετε αυτό επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο και κάνοντας κλικ στην επιλογή “Get Started” (Ξεκινήστε). Μόλις φτάσετε εκεί, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας ή να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές άλλες επιλογές, όπως λογαριασμούς Google ή Facebook.

Δημιουργία λογαριασμού και επιλογή ονόματος χρήστη/διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και επιλέξτε ένα όνομα χρήστη/μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως όνομα χρήστη, ή μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα που είναι εύκολο να θυμάστε και δεν έχει ήδη ληφθεί από κάποιον άλλο. Αν θέλετε να επιλέξετε κάτι πιο δημιουργικό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας σας ως όνομα χρήστη!

Επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

 • Επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης είναι αυτός που είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς, αλλά είναι εύκολο να τον θυμάστε. Θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 12 χαρακτήρες και να χρησιμοποιεί τόσο γράμματα όσο και αριθμούς. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, τα γενέθλιά σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή από άλλους.
 • Αποφύγετε τη χρήση προφανών λέξεων που βρίσκονται σε λεξικά ή διαδικτυακές λίστες με δημοφιλείς κωδικούς πρόσβασης (π.χ. password1).
Διαβάστε  Κερδοφόρα Ehop - Τι πουλάει στο σήμερα

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το WordPress στο λογαριασμό φιλοξενίας σας.

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το WordPress στο λογαριασμό φιλοξενίας σας.

Ένας λογαριασμός φιλοξενίας είναι το μέρος όπου θα αποθηκευτεί ο ιστότοπός σας, οπότε χρειάζεστε έναν πριν εγκαταστήσετε το WordPress. Αν δεν έχετε ήδη έναν, κατευθυνθείτε στην Bluehost (την οποία χρησιμοποιούμε) ή βρείτε έναν άλλο αξιόπιστο πάροχο στη λίστα με τους συνιστώμενους παρόχους φιλοξενίας. Μόλις φτάσετε εκεί, επιλέξτε ένα πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ξεκινήστε!

Κατά τη ρύθμιση του νέου ιστότοπου με το WordPress:

 • Επιλέξτε είτε την “εγκατάσταση” είτε τη “δημιουργία ιστολογίου”, ανάλογα με το αν πρόκειται για ένα υπάρχον όνομα τομέα ή αν πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο,
 • Εισάγετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως τον τίτλο και το σλόγκαν της ιστοσελίδας (αυτό θα εμφανίζεται ως μέρος κάθε δημοσίευσης),
 • Επιλέξτε αν τα σχόλια είναι ενεργοποιημένα ή όχι από προεπιλογή,
 • Επιλέξτε ποιο(α) θέμα(α) ταιριάζει(ουν) καλύτερα στην εμφάνιση και την αίσθηση του τι θέλω να γίνει η ιστοσελίδα μου με την πάροδο του χρόνου,

Συνδεθείτε στο WordPress και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Dashboard” στην επάνω γραμμή μενού.

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, ήρθε η ώρα να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας. Για να το κάνετε αυτό, επιστρέψτε στη διεύθυνση https://www.wordpress.com/signup/ και κάντε κλικ στο “Create Site” (Δημιουργία ιστότοπου). Σε αυτή τη σελίδα, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασής σας (θα πρέπει να τα έχετε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του Βήματος 1) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Create Blog” (Δημιουργία ιστολογίου). Η Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στην ευκολία διαχείρισης όσο και στο επίπεδο της σχεδίασης.

Αυτό θα σας μεταφέρει πίσω σε μια οθόνη σύνδεσης, όπου μπορείτε να εισαγάγετε ξανά τα διαπιστευτήριά σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του WordPress! Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά μετά τη δημιουργία λογαριασμού σε εμάς, σας συνιστούμε να κάνετε κλικ απευθείας στο λογότυπό μας (“WP Premium”) στην επάνω δεξιά γωνία- αυτό θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο ταμπλό μας, όπου βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα!

Επιλέξτε ένα θέμα για τον ιστότοπό σας ή εγκαταστήστε ένα νέο

Το επόμενο βήμα στην δημιουργία ιστοσελίδας WordPress είναι να επιλέξετε ένα θέμα για τον ιστότοπό σας ή να εγκαταστήσετε ένα νέο (από το ταμπλό σας). Τα θέματα είναι τα στοιχεία σχεδιασμού του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης, των γραμματοσειρών και των χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δωρεάν θεμάτων (τα οποία διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά) ή θεμάτων premium (με προηγμένα χαρακτηριστικά).

Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα θέμα που είναι εύκολο στη χρήση και την προσαρμογή, ώστε να μπορείτε εύκολα να το ενημερώσετε αργότερα σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές στο επιχειρηματικό σας μοντέλο ή στη στρατηγική μάρκετινγκ. Κοιτάξτε επίσης πόσο επαγγελματικό φαίνεται το κάθε θέμα πριν αποφασίσετε ποιο θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Ένας δικηγόρος διαζυγίων μπορεί αν χτίσει ένα site πάνω στο wordpress. Ζητήστε μας εκτίμηση,

Η τελευταία επιλογή είναι η εγκατάσταση ενός νέου θέματος απευθείας μέσα από το ίδιο το WordPress, αφού επιλέξετε “Εμφάνιση” > “Θέματα”. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο για το πώς ακριβώς τα πράγματα φαίνονται στην οθόνη, αλλά απαιτεί περισσότερες τεχνικές γνώσεις από το να επιλέξετε απλά κάτι έτοιμο από το ράφι από κάπου αλλού στο διαδίκτυο

Συμπερασματικά

Στο τέλος, θα πρέπει να έχετε έναν ιστότοπο που είναι έτοιμος για να τον δουν οι επισκέπτες. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως χαρτοφυλάκιο, ιστολόγιο ή απλώς να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε άλλους.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *