+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα

SEO ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ESHOP!

Play Video

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SEO MARKETER!

george Chatzitheodosiou Digital Marketing Manager

Γεια σας!

εΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing έχω βοηθήσει εταιρείες και επαγγελματίες να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους μέσα από το διαδίκτυο. Στον SEO Marketer χτίζουμε την On Line παρουσία σας και αυξάνουμε τις πωλήσεις και το πελατολόγιο σας!

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗς GOOGLE

Μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει σε όλες μας τις συνεργασίες την πρώτη σελίδα στη Google από μέτριου μέχρι και πολύ δύσκολου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά!

ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εντοπίζουμε και ανιχνεύουμε κάθε λέξη που φέρνει κλικ στην ιστοσελίδα σας. Καταστρώνουμε το πλάνο που θα αυξήσει τόσο την επισκεψιμότητα όσο και τις πωλήσεις.

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες και Landing Pages που οδηγούν σε πωλήσεις. Διαμορφώνουμε κείμενα που θα οδηγηθούν με σχέδιο στη πρώτη σελίδα της Google!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία με την εργασία πάνω στις μηχανές αναζήτησης και φέρνουμε ποιοτικά, ανοδικά και σταθερά αποτελέσματα.

Μπείτε στη πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SEO! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Τα οργανικά αποτελέσματα φέρνουν σταθερή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ’επέκταση πωλήσεις. Μέσα από το SEO, δημιουργούμε ένα αξιόπιστο site με ποιοτικές σελίδες και κείμενα που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή.  Διαβάστε για την χρησιμότητα του SEO το 2020.

Το κόστος του SEO ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρισης. Οι ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά  απαιτούν περισσότερο χρόνο αλλά και πόρους, καθώς φέρνουν στο site σας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από μέτριου έως χαμηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά. Εμείς έχουμε δημιουργήσει 3 ανταγωνιστικά πακέτα για να μπορείτε να στοχεύσετε και στις 3 κατηγορίες. Διαβάστε αναλυτικά  για το πόσο κοστίζει το SEO!

Για μια νέα ιστοσελίδα η κατάταξη και ή άνοδος σε υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά μπορεί να διαρκέσει από 5 μήνες ως και 1 χρόνο. Ωστόσο στον SEO Marketer στοχεύουμε και σε χαμηλότερου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά για να χτίσουμε βήμα βήμα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μέχρι να πετύχουμε και τους μεγάλους στόχους.

Η απάντηση εδώ είναι ΝΑΙ! Η συντήρηση της διατήρησης των πρώτων θέσεων είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσετε ότι έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας για να βρίσκονται στη πρώτη σελίδα εργάζονται συνεχώς, συνεπώς πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά τους.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σίγουρα αποτελέσματα όπως και θέσεις στη Google, καθώς είναι κάτι που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα. Όμως διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε εκατοντάδες λέξεις κλειδιά σε διαφορετικούς τομείς με σταθερότητα στον χρόνο. Διατηρούμε με τους πελάτες μας συνεργασίες πολλών ετών μέχρι σήμερα καθώς πετυχαίνουμε μεγάλα αποτελέσματα στο πλάνο και χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

Είμαστε στη διάθεση σας για να βρούμε μαζί το πλάνο που σας συμφέρει και θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

"Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Επαγγελματίες, και τα πιο γρήγορα αποτελέσματα που έχω δει ποτέ! Εμπιστεύομαι το Seomarketer στο έπακρο, τους συστήνω ανεπιφύλακτα και θα τους χρησιμοποιούσα ξανά για την εταιρεία μου! Αν θέλεις να γίνει η δουλειά ο Seomarketer είναι η λύση σου!"
"Επικοινώνησα με τον SEO Marketer και μίλησα με τον Γιώργο με σκοπό την παρουσίαση λύσεων για να ανέβει το πελατολόγιο μου σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο Γιώργος μου παρουσίασε με αναλυτική σκέψη όλες τις διαθέσιμες επιλογές τους τρόπους εκτέλεσης αυτών και το χρονοδιάγραμμα. Πραγματικά μετά από τόσο καιρό συνεργασίας τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτω καθημερινή επικοινωνία με νέους πελάτες χάρη στην δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα του Γιώργου. "
Γιωργος φακαλος
GEORGE FAKALOS
CEO Fortigaki
"Μας έθεσαν ένας ακριβές πλάνο με μετρήσιμα αποτελέσματα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουν ξεπεραστεί οι προσδοκίες μας καθώς τόσο στα οργανικά όσα και στα πληρωμένα αποτελέσματα της Google είμαστε σε δεκάδες λέξεις κλειδιά υψηλής αναζήτησης στις πρώτες θέσεις. Συνεχίζουμε σταθερά μαζί τους."
παναγιωτης Γιαννοπουλος
Panagiotis giannopoulos
CEO On Line Metafores
"Όσες φορές συνεργάζομαι με τη Seomarketer και τον Γιώργο, έχει να επιδείξει εκτός από την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, την εξαιρετική γνώση πάνω στο SEO, παρέχοντας στους πελάτες μου μια επιτυχημένη στρατηγική περιεχομένου με μετρήσιμο αποτέλεσμα συγκεκριμένο κέρδος για την επιχείρησή τους. Το έργο τους ήταν πάντα πάνω και πέρα από τις προσδοκίες μας!"
τζινα θεοφιλιδου
GINA THEOFILIDOU
VIRTUAL ASSISTANT

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 6972132823 Η ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ!