fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα

SEO ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ESHOP!

Play Video

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SEO MARKETER!

Επαγγελματίας SEO

Γεια σας!

εΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing έχω βοηθήσει εταιρείες και επαγγελματίες να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους μέσα από το διαδίκτυο. Στον SEO Marketer χτίζουμε την On Line παρουσία σας και αυξάνουμε τις πωλήσεις και το πελατολόγιο σας!

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗς GOOGLE

Μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει σε όλες μας τις συνεργασίες την πρώτη σελίδα στη Google από μέτριου μέχρι και πολύ δύσκολου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά!

ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εντοπίζουμε και ανιχνεύουμε κάθε λέξη που φέρνει κλικ στην ιστοσελίδα σας. Καταστρώνουμε το πλάνο που θα αυξήσει τόσο την επισκεψιμότητα όσο και τις πωλήσεις.

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες και Landing Pages που οδηγούν σε πωλήσεις. Διαμορφώνουμε κείμενα που θα οδηγηθούν με σχέδιο στη πρώτη σελίδα της Google!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία με την εργασία πάνω στις μηχανές αναζήτησης και φέρνουμε ποιοτικά, ανοδικά και σταθερά αποτελέσματα.

Μπείτε στη πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SEO! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Τα οργανικά αποτελέσματα φέρνουν σταθερή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ’επέκταση πωλήσεις. Μέσα από το SEO, δημιουργούμε ένα αξιόπιστο site με ποιοτικές σελίδες και κείμενα που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή.

Το κόστος του SEO ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρισης. Οι ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά  απαιτούν περισσότερο χρόνο αλλά και πόρους, καθώς φέρνουν στο site σας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από μέτριου έως χαμηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά. Εμείς έχουμε δημιουργήσει 3 ανταγωνιστικά πακέτα για να μπορείτε να στοχεύσετε και στις 3 κατηγορίες. Διαβάστε αναλυτικά  για το πόσο κοστίζει το SEO!

Για μια νέα ιστοσελίδα η κατάταξη και ή άνοδος σε υψηλού ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά μπορεί να διαρκέσει από 5 μήνες ως και 1 χρόνο. Ωστόσο στον SEO Marketer στοχεύουμε και σε χαμηλότερου ανταγωνισμού λέξεις κλειδιά για να χτίσουμε βήμα βήμα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μέχρι να πετύχουμε και τους μεγάλους στόχους.

Η απάντηση εδώ είναι ΝΑΙ! Η συντήρηση της διατήρησης των πρώτων θέσεων είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσετε ότι έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστές σας για να βρίσκονται στη πρώτη σελίδα εργάζονται συνεχώς, συνεπώς πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά τους.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σίγουρα αποτελέσματα όπως και θέσεις στη Google, καθώς είναι κάτι που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα. Όμως διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και έχουμε πετύχει την πρώτη σελίδα σε εκατοντάδες λέξεις κλειδιά σε διαφορετικούς τομείς με σταθερότητα στον χρόνο. Διατηρούμε με τους πελάτες μας συνεργασίες πολλών ετών μέχρι σήμερα καθώς πετυχαίνουμε μεγάλα αποτελέσματα στο πλάνο και χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

Είμαστε στη διάθεση σας για να βρούμε μαζί το πλάνο που σας συμφέρει και θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Πετυχημένα Project 1η Σελίδα

Πρώτες Θέσεις σε δεκάδες λέξεις Κλειδιά

Οι κριτικές των πελατών μας

PC Supports

Black Rope

Fortigaki

Kate Gross

Eva Williams

Excellent Service! Very Professional, and the fastest results I have ever seen!

Expert in services at fixthephoto.com

Read more.

Eva Williams

bouraslaw

Ιωάννης Μπούρας

Με ανέβασαν στην πρώτη σελίδα σε 2 μήνες κυριολεκτικά!

Ιωάννης Μπούρας

Δικηγόρος Ποινικολόγος
ποινικολoγοσ-μπαρκαγιαννησ

Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Ποινικολόγος
lux auto

George Xirogiannis

Καταπληκτική δουλειά σε SEO!
Μου ανέβασε την ιστοσελίδα μου στην πρώτη σελίδα στο πιο δυνατό keyword μέσα σε μόλις 3 μήνες και συνεχίσουμε για πρώτη θέση.
Ότι μου έχει πει ο Γιωργος το έχει κάνει και με το παραπάνω! Τον συστήνω με κλειστά μάτια!

George Xirogiannis

CEO Lux Auto

Σπύρος Πολίτης

Από την αρχή έδειξε τον επαγγελματισμό του. Ήταν σαφής και σίγουρος σε αυτά που μου είπε (Γιώργος) και άφησα στα χέρια του το Eshop μου στα Social Media και Google Ads. Γενικά γνωρίζω πράγματα για την διαφήμιση στη Google! Άλλαξε πολλά στον λογαριασμό, και από τον πρώτο μήνα είδαμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Θέλω να πω επίσης ότι παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη και σε τεχνικά θέματα. Μεγάλη διευκόλυνση αυτό για να μην ψάχνεις για κάθε δουλειά άλλον συνεργάτη!

Σπύρος Πολίτης

Επιχειρηματίας
ioannis fourlias

Ιωάννης Φουρλιάς

Διατηρώ κομμωτήριο στο Χαλάνδρι 34 χρόνια.Δουλεύω και τα social media 12 χρόνια, δεν έβλεπα απόδοση. Όταν συνάντησα τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου και ανέλαβε την διαχείριση ανέβηκε η επισκεψιμότητα και με υπηρεσίες που επιλεκτικά μου ανέβασε διαφήμιση στα social , και έρχονται οι πελάτες και μου ζητούν αυτό που βλέπουν πιστεύω για τα επόμενα χρόνια που έρχονται δεν τον αλλάζω.

Ιωάννης Φουρλιάς

CEO Ioannis Hair & Beauty Team
thumb_logo_4

PC Supports

Με τον Γιώργο έχω μια άριστη συνεργασία τόσο στη διαχείριση και διαφήμιση των Social Media όσο και στο SEO. Μετά από αρκετό καιρό μπορώ να γράψω με ασφάλεια ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία με εις βάθος γνώση του Digital Marketing, ιδέες και προτάσεις που μας έχουν εξελίξει αλλά είναι και πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα σε υποστήριξη. Ειδικά όταν μιλάμε για τον χώρο της τεχνολογίας ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός.

pcsupports.gr

Γιώργος Νίτσας

CEO - PC Supports Company
Photo_leader_removals_homeSlider003

Leader Removals

Στοχεύει σε αυτό που ζητάς και έχει αποτέλεσμα.

www.metakomiste.gr

Leader Removals

CEO - Μεταφορική Εταρεία
artic

Μανώλης Ξενάκης

Άψογη συνεργασία, κατ΄σρτιση, χρόνοι εξαιρετικοί, σημασία στην λεπτομέρεια, θαυμάσιο αποτέλεσμα Εύγε !!!

www.articon.gr

Μανώλης Ξενάκης

CEO - Articon
metafores4you1

Γιώργος Κατσικώστας

Με τον Γιώργο κατασκευάσαμε τόσο την ιστοσελίδα της εταιρείας μου όσο και σχεδίασε το διαφημιστικό πλάνο. Εξ αρχής μου παρέθεσε τι χρειάζεται όπως και τις στρατηγικές προώθησης στη Google στα οργανικά αποτελέσματα αλλά και στα επί πληρωμή. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εις βάθος γνώση του αντικειμένου και είναι πάντα δίπλα μου σε ότι έχω χρειαστεί μέχρι σήμερα.

metafores4you.gr

Γιώργος Κατσικώστας

CEO Metafores4you

Κεντρικά Γραφεία

Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα, Αθήνα 17672

Email

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+(30) 6972132823

Follow us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

    Καλέστε για Προσφορά