Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πακέτα SEO – Γιατί οι φθηνές προσφορές είναι παγίδα

Google news

Ο προϋπολογισμός του SEO είναι δύσκολος. Από τη μια πλευρά, πολλοί ιστότοποι κάνουν το SEO τους εντελώς οργανικά, με εσωτερική μάθηση, δωρεάν εργαλεία και άφθονη έρευνα. Άλλες εταιρείες ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα. Μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων, αυτός ο τελευταίος αριθμός είναι αρκετά μικρός, αλλά υπάρχει. Πολλές φορές θα έχετε λάβει πακέτα SEO, από 100 ευρώ μέχρι και 2.000 ευρώ. Εκεί θα αναρωτηθείτε γιατί τόσο μεγάλες διαφορές στο κόστος?

Πακέτα SEO στο σήμερα – Τι να πρέπει να προσέξετε

Πόσα πρέπει να ξοδεύετε για SEO; Δεν είναι εύκολη η απάντηση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η Απλή Απάντηση, η πιο απλή απάντηση είναι «όσο μπορείτε».

  • Γνωρίζετε τον συνολικό προϋπολογισμό που αντέχετε να ξοδέψετε.
  • Ξέρετε πόσο κοστίζει η λειτουργία της επιχείρησής σας για ένα μήνα, πάντα έχοντας υπόψιν για απροσδόκητα έξοδα.
  • Ξέρετε πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για πληρωμένη διαφήμιση.
  • Ξέρετε πόσα χρειάζεστε για τα κέρδη της εταιρείας.
  • Πόσα χρήματα απομένουν αφού αφαιρέσετε όλα όσα θεωρείτε πιο σημαντικά από το SEO; Αυτός είναι ο προϋπολογισμός του SEO σας.

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, κάθε τομέας είναι διαφορετικός και κάθε σενάριο διαφορετικό. Εξαρτάται από τον ανταγωνισμό σας όσο τίποτα άλλο. Για τις μικρές επιχειρήσεις, τις μόνες για τις οποίες μιλάω πραγματικά, αφού οι περισσότεροι από εσάς εκεί έξω, πάνω από το 70% από αυτές ξοδεύουν κάτω από 300 ευρώ το μήνα για SEO. Ένα άλλο 17% ξοδεύει κάτι περισσότερο από 500 ευρώ το μήνα, επομένως σχεδόν το 90% των μικρών επιχειρήσεων ξοδεύει κάτω από 300-350 ευρώ το μήνα.

Πιο σοκαριστικό είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των μικρών επιχειρήσεων δεν ξοδεύουν τίποτα για SEO. Τώρα, υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό. Ορισμένες εταιρείες αγνοούν εντελώς την αξία του SEO και δεν το θεωρούν άξιο προσοχής. Ορισμένες εταιρείες προτιμούν να μαθαίνουν τεχνικές SEO και να τις εφαρμόζουν σε διάφορους τομείς της επιχείρησής τους που δεν θεωρούν SEO. Για παράδειγμα, ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να μάθουν τα βασικά της ανάλυσης λέξεων-κλειδιών, της βελτιστοποίησης μεταδεδομένων και να τα εφαρμόσουν όλα στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Θεωρούν ότι είναι μέρος του μάρκετινγκ περιεχομένου, όχι μέρος του SEO.

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών ενσωματώνεται στη δημιουργία θεμάτων, η δομή/ταχύτητα/η εμπειρία χρήστη του ιστότοπου η οποία ενσωματώνεται στη σχεδίαση. Μερικοί επιχειρηματίες απλώς δεν θεωρούν τους εργαζομένους ως κόστος. Εάν έχετε έναν υπάλληλο που χειρίζεται το SEO σας, πόσο τον πληρώνετε; Είναι αυτό μέρος του προϋπολογισμού σας ή θεωρείτε ότι ο προϋπολογισμός σας περιλαμβάνει μόνο όσα ξοδεύετε σε εργαλεία και υπηρεσίες; Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εδώ. Φυσικά, η απλή απάντηση δεν είναι ποτέ η πραγματική.

Διαβάστε  Γιατί δεν εμφανίζεται το site μου στη Google ; No.1 Οδηγός

Το SEO έχει πολλές παραλλαγές και πολλές παγίδες για χρήστες που δεν γνωρίζουν εις βάθος τα πράγματα.

Γιατί το φθηνό SEO είναι παγίδα

Το φθηνό SEO είναι συχνά είτε άχρηστο είτε ενεργά επιβλαβές για μια επιχείρηση. Ξέρετε πώς, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, κατακλύζεστε από email με κάθε είδους προσφορές. Έχω δει τα πάντα, από “φθηνό SEO μόνο 99 ευρώ το μήνα” έως τηλέφωνικές προσφορές που υπόσχονται να σας φέρουν στην #1 σελίδα σε 150 διαφορετικές μηχανές αναζήτησης.

Υπάρχουν τόσα πολλά παραπλανητικά πράγματα εκεί έξω που, αν δεν ξέρετε τι ψάχνετε, μπορεί απλώς να καταλήξετε να τα πληρώσετε πολύ ακριβότερα. Η πρώτη μεγάλη παγίδα είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που προσφέρουν υπηρεσίες SEO που δεν διαθέτουν εις βάθος γνώση σε όλα τα επίπεδα. Αυτές οι επιχειρήσεις SEO προσφέρουν «εγγυημένα» αποτελέσματα και χρησιμοποιούν τεχνικές που η Google θεωρεί απαγορευμένες. Σε κάθε περίπτωση ένας επιχειρηματίας που δεν έχει γνώση βασικών στοιχείων στα πακέτα SEO, θα μπερδευτεί.

Η δεύτερη παγίδα είναι ότι υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν υπηρεσίες SEO που ειλικρινά δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Θεωρούν ότι μπορούν να αναζητήσουν μερικά άρθρα στο Google για να βρουν κάποιες στρατηγικές, να χρησιμοποιήσουν μερικά δωρεάν εργαλεία για να μιμηθούν τους επαγγελματίες ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως σύμβουλοι SEO.

Ίσως είναι καλοί στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και έχουν δημιουργήσει έναν κομψό ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Ίσως αγοράζουν απλώς πακέτα SEO από το εξωτερικό ή άλλες χώρες. Ποιός ξέρει! Και στις δύο περιπτώσεις, η πρόσληψη αυτού του είδους ανθρώπων θα είναι πιθανώς επιζήμια για τον ιστότοπό σας. Αργά ή γρήγορα ο ιστότοπός σας θα το πληρώσει. Εάν καταλήξετε με Google Penalty, ο ιστότοπός σας θα εξαφανιστεί εντελώς από τις μηχανές αναζήτησης και αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό εάν βασίζεστε στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Πως λειτουργεί το SEO σήμερα

Η εργασία πάνω στις μηχανές αναζήτησης είναι πλέον μια πολύπλευρη δουλειά. Στο παρελθόν, αναφερόταν κυρίως στις μηχανικές πτυχές της ορατότητας. Ήταν η χρήση της λέξης-κλειδιού σας, ήταν τα μεταδεδομένα σας, ήταν η δομή του ιστότοπού σας. Αυτές τις μέρες, όμως, υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό. Ένας από τους μεγαλύτερους κινητήριους παράγοντες της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης σήμερα είναι το περιεχόμενο. Όλα περιστρέφονται γύρω από το περιεχόμενό σας. Η επιλογή της λέξης-κλειδιού σας είναι μόνο μέρος της εξίσωσης. Πρέπει επίσης να παράγετε επαρκή όγκο περιεχομένου, μια σταθερή ροή και αρκετό αειθαλές περιεχόμενο για να εμφανίζεται με συνέπεια στα αποτελέσματα αναζήτησης. Πρέπει να επιλέξετε τα σωστά θέματα, να γράψετε κείμενα που προσφέρουν λύσεις και να βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολα στην ανάγνωση.

Διαβάστε  Διαφήμιση για Μεταφορικές Εταιρείες - Οργανική Επισκειψιμότητα

Content Marketing SEO

Είναι το μάρκετινγκ περιεχομένου μέρος του SEO; Αυτές τις μέρες, θα υποστήριζα ότι είναι. Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα ουσιαστικό μέρος της προβολής στο διαδίκτυο. Χωρίς επαρκές περιεχόμενο, δεν υπάρχει τίποτα στον ιστότοπό σας για βελτιστοποίηση. Επομένως, το μάρκετινγκ περιεχομένου και ό,τι περιλαμβάνει θα πρέπει να αποτελούν μέρος του προϋπολογισμού σας για το SEO.

Πρωτη σελιδα google

Επιλέγοντας Κλίμακα

Έχετε μια σημαντική επιλογή να κάνετε όταν αποφασίζετε πόσο από τον προϋπολογισμό θέλετε να ξοδέψετε, και αυτή είναι η κλίμακα. Όπως το βλέπω, υπάρχουν δυο επίπεδα που μια μικρή επιχείρηση θα εξετάσει για το SEO. Το πρώτο επίπεδο είναι το do-it-yourself. Αυτό είναι το φθηνότερο επίπεδο από άποψη χρημάτων, αλλά είναι το πιο ακριβό από άποψη χρόνου. Πρέπει να μάθετε μόνοι σας τα βασικά  και τις προηγμένες τεχνικές του SEO. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σειρά εργαλείων, μερικά από τα οποία είναι δωρεάν και άλλα επί πληρωμή, και πρέπει να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε κατάλληλα. Εσωτερικεύετε τη διαδικασία SEO στην ομάδα σας, όποιος έχει τον έλεγχο διαφόρων πτυχών της διαχείρισης ιστοτόπων, του σχεδιασμού και της παραγωγής περιεχομένου. Μπορεί να είναι πολλή δουλειά, πολύς χρόνος επένδυσης.

Το δεύτερο επίπεδο είναι το επίπεδο συμβούλων. Εδώ προσλαμβάνετε έναν ελεύθερο επαγγελματία, κάποιον που ξέρει τι κάνει, για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Αυτό είναι πολύ πιο απλό από τη μέθοδο DIY, επειδή ο σύμβουλος έρχεται με τις δικές του γνώσεις και εκπαίδευση. Πρέπει να τους πληρώσετε, γενικά αρκετά για να καλύψετε το χρόνο τους συν το κόστος των εργαλείων που χρησιμοποιούν για εσάς.

Αναμενόμενες τιμές στα Πακέτα SEO

Ανάλογα με την κλίμακα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πιθανά εύρη τιμών που μπορεί να περιμένετε να πληρώσετε. Η Υπηρεσία SEO σε επίπεδο Agency, η τιμολόγηση μπορεί να ποικίλλει πολύ. Τα Agencies έχουν κλιμακωτά επίπεδα υπηρεσιών και μπορούν να κλιμακωθούν έως και τα χιλιάδες ευρώ ανά μήνα για τεράστιες επιχειρήσεις. Ορισμένα Agencies χρεώνουν ανάλογα τον κλάδο. Άλλα χρεώνουν ένα πάγιο τέλος ανά μήνα. Πολλές φορές υπάρχουν χρεώσεις με βάση την απόδοση, αν και αυτές δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δυσκολία της κάθε λέξης κλειδί που θα στοχευθεί παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό κόστος. Όπως επίσης και σε πόσες βασικές λέξεις κλειδιά θα στοχεύσετε, πέρα από το συνολικό SEO σε Long Tail Keywords μέσω του Content Marketing κυρίως.

Διαβάστε  Εταιρείες που φτιάχνουν site: Επιλέξτε Στρατηγικά

Professional SEO Agency

Για SEO που βασίζεται στα βασικά τότε μπορείτε να ψάξετε κάτι σε χαμηλότερο κόστος. Αυτό το σενάριο είναι όταν ο ιστότοπός μας είναι χάλια, με αργές ταχύτητες, ανύπαρκτα κείμενα και χρειαζόμαστε βοήθεια για να διορθώσουμε τα πράγματα σε μια βασική γραμμή. Αυτό είναι ένα ενιαίο έργο όπου κάποιος μπορεί να εισέλθει και να κάνει έναν τεχνικό έλεγχο SEO, έναν έλεγχο backlinks και μια γενική ανάλυση. Μπορούν να εντοπίσουν τα προβλήματα με τον ιστότοπό σας και το τρέχον SEO και να τα διορθώσουν. Ωστόσο, το SEO είναι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ποτέ δεν «τελείωσες» με το SEO. Αν μη τι άλλο, οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν πάντα τα πρότυπα και τους παράγοντες τους, επομένως πρέπει να προσαρμοστείτε στην εποχή.

Ένα βασικό SEO Audit λειτουργεί, ώστε να σας ενημερώσει για την ταχύτητα και την απόδοση του site σας, αλλά στη συνέχεια χρειάζεστε μηνιαίο SEO για να συνεχίσετε. Σε επίπεδο υψηλών προδιαγραφών, η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει πολύ.

Υπάρχουν Agencies που χρεώνουν 300 ευρώ το μήνα για το βασικό SEO και άλλα που χρεώνουν 3.000 ευρώ το μήνα. Σε επίπεδο freelancer, οι τιμές τείνουν να είναι λίγο φθηνότερες, αλλά όχι πάντα. Να θυμάστε πάντα ότι ο ανταγωνισμός σε κάθε κλάδο διαφέρει. Η σωστή προσέγγιση στα πακέτα SEO, πρέπει να γίνεται βάση ανταγωνισμού, δυσκολίας κατάταξης, κειμένων και ωρών που θα ξοδευτούν τον μήνα από τον επαγγελματία. Δεν μπορεί να καθοριστεί το κόστος SEO, από το ”Τόσα μπορώ να δώσω βάλε με στη πρώτη σελίδα”. Βάση αυτής της λογικής δεν θα τα καταφέρετε. Η εύρεση του φθηνού SEO στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Συμπερασματικά

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω στα πακέτα SEO. Ο συνδυασμός της δικής σας στρατηγικής SEO με των σταθερών εργαλείων μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Θυμηθείτε να εκτιμάτε και τον χρόνο σας! Έτσι, η μακροσκελής απάντηση είναι “Ένας καλός προϋπολογισμός για SEO μπορεί να κυμαίνεται από λίγα ευρώ ανά μήνα με πολύ χρόνο που επενδύεται από εσάς, έως 1.000 ευρώ το μήνα για αξιοπρεπείς υπηρεσίες για μικρές επιχειρήσεις”. Μπορείτε σίγουρα να καταλήξετε να πληρώνετε περισσότερα, ακόμη και πολύ περισσότερα για παλαιότερους, μεγαλύτερους ιστότοπους, αλλά η πλειοψηφία των ανθρώπων που επενδύουν σε βασικό SEO πέφτουν στο εύρος των 100-300 ευρώ ανά μήνα.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *