Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι, πως λειτουργεί και που αποσκοπεί το Content Marketing SEO

Google news

Το Content Marketing στο SEO η αλλιώς μάρκεντινγκ περιεχομένου αφορά στη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου στην Ελλάδα και παγκοσμίως που προσελκύει ένα στοχοθετημένο κοινό, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους χρήστες να αναλάβουν δράση που είναι κερδοφόρα για μια επιχείρηση. Πρόκειται για ένα σύντομο φροντιστήριο που εξηγεί πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Content Marketing προς όφελός σας και να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Ακροατήριο
Ο στόχος του άρθρου είναι να βοηθήσει κυρίως όλους εκείνους τους αναγνώστες που είναι στη διαφήμιση και ειδικά εκείνοι που φιλοδοξούν να κάνουν μια καριέρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Αφορά φυσικά και τους ανθρώπους που διαθέτουν ιστοσελίδες και θέλουν να κατανοήσουν την σημασία του ποιοτικού περιεχομένου στην επιχείριση τους και γιατί θα πρέπει να επιλέξουν έναν SEO επαγγελματία για αυτή την δύσκολη αλλά τόσο κερδοφόρα στρατηγική SEO.

Προϋποθέσεις
Πριν προχωρήσετε στην ανάγνωση του άρθρου, θα πρέπει να έχετε μια καλή κατανόηση των θεμελιωδών εννοιών του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και της ανάλυσης των προϊόντων και του κοινού.

Το Content Marketing είναι γνωστό με πολλά ονόματα, όπως το εισερχόμενο μάρκετινγκ, η εταιρική δημοσιογραφία, τα επώνυμα μέσα, η μητρική διαφήμιση και η δημοσίευση πελατών. Ωστόσο, η βασική ιδέα πίσω από τη στρατηγική παραμένει η ίδια, δηλ. Η δημιουργία και η διανομή περιεχομένου που προσελκύει ένα στοχοθετημένο κοινό, ενθαρύνοντάς τους να αναλάβουν δράση κερδοφόρα για μια επιχείρηση.

Ποια είναι η χρήση του Content Marketing;
Η ανάπτυξη του World Wide Web, των κοινωνικών δικτύων και των κινητών τεχνολογιών έχει αλλάξει τη σχέση μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων. Οι μέσοι καταναλωτές σήμερα δεν αγοράζουν ένα προϊόν μόνο παρακολουθώντας παθητικά τη διαφήμισή του σε μια πινακίδα. Πραγματοποιούν έρευνα στη Google για να συγκρίνουν παρόμοια προϊόντα, να διαβάσουν την κριτική του προϊόντος στο διαδίκτυο από ειδικούς και να μιλήσουν ακόμη με και τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα, πριν δαπανήσουν τα χρήματά τους.

Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις πρέπει να επανεξετάσουν τις παραδοσιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και τα κανάλια τους, εάν θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και να επηρεάσουν τις αποφάσεις αγοράς τους. Εδώ είναι όπου το Content Marketing παίζει σημαντικό ρόλο. Βοηθά τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν την προσοχή των δυνητικών καταναλωτών στα προϊόντα τους προβάλλοντας και προωθώντας τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Διαβάστε  Πώς να αξιοποιήσετε το Growth Hacking - Αύξηση Πελατολογίου

Στρατηγική Content Marketing
Πριν δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου για την επιχείρησή σας, πρέπει πρώτα να ορίσετε τους στόχους. Τι προσπαθείτε να επιτύχετε με το περιεχόμενό σας; Είναι περισσότεροι συνδρομητές στο ιστολόγιό σας; Ή είναι η απόκτηση επισκεψιμότητας; Ή ίσως θέλετε να μετατρέψετε ορισμένες σελίδες πωλήσεων του ιστότοπού σας; Όποια και αν είναι, θα πρέπει να ορίσετε σαφώς τους στόχους πριν αρχίσετε να καθορίζετε τη στρατηγική.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένα γενικά στοιχεία μιας στρατηγικής Content Marketing που είναι τα ίδια, ανεξάρτητα από τους στόχους σας.

Παρακάτω παρατίθενται συνοπτικά, όπως θα δούμε λεπτομερώς παρακάτω σε αυτό το άρθρο:

1.Κατανόηση των πελατών σας
2.Δημιουργία του μηνύματος ή της ιστορίας σας
3.Καθορισμός του περιεχομένου που θέλετε να δημιουργήσετε
4.Μετρήστε την επιτυχία των προσπαθειών Content Marketing

Ο προσδιορισμός του κοινού-στόχου σας είναι το εύκολο κομμάτι. Αυτό που είναι πιο δύσκολο για μια επιχείρηση είναι να κατανοήσει τα σημεία πόνου των πελατών της. Μόλις κατανοήσετε τα προβλήματα των καταναλωτών σας και κατανοήσετε τις απαιτήσεις τους, θα είστε σε θέση να βρείτε τέλειες λύσεις για να ικανοποιήσετε αυτές τις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Διαβάστε τους κανόνες SEO στο Content Marketing για να πετύχετε.

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε μια στρατηγική Content Marketing, η γνώση του κοινού και των αναγκών σας είναι το πιο σημαντικό καθήκον. Αλλά πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε καταγράψει τα πραγματικά προβλήματα των πελατών σας και όχι μόνο να τα φανταστείτε; Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα τέσσερα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

Κατάλογος πρωτοβάθμιων πελατών σας
Για να ορίσετε με ακρίβεια τους κύριους πελάτες σας, δώστε τους συγκεκριμένα ονόματα και ταυτότητες. Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε μια ταξιδιωτική εταιρεία, τα ακροατήριά σας ενδέχεται να εμπίπτουν: έμπειροι ταξιδιώτες, περιστασιακοί ταξιδιώτες, τουρίστες που επισκέπτονται μια πόλη, κάτοικοι που ταξιδεύουν στην πόλη κ.λπ.

Διαβάστε  Αρμοδιότητες Marketing Manager - Πως μπορεί να σας βοηθήσει

Συλλέξτε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σας
Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους σημαντικούς πελάτες σας με διάφορους τρόπους, όπως:

1.Διεξάγετε έρευνα σχετικά με τους πελάτες που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας
2.Ρωτήστε την εξυπηρέτηση πελατών σας για τις ερωτήσεις που ζητούν οι πελάτες
3.Διαβάστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα σχόλια των πελατών στη σελίδα επαφών ή βοήθειας
4.Προσδιορίστε τα χαρακτηριστικά των πρωτοβάθμιων πελατών σας
5.Ο προσδιορισμός των χαρακτηριστικών των κύριων πελατών σας σημαίνει να μάθετε τις εμπειρίες των πελατών σας. Για παράδειγμα, οι έμπειροι ταξιδιώτες μπορεί να γνωρίζουν τους κωδικούς αεροδρομίων και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, αλλά οι περιστασιακοί ταξιδιώτες μπορεί να μην το κάνουν.

Τέτοιες καλά στρογγυλεμένες πληροφορίες σας βοηθούν να δημιουργήσετε περιεχόμενο που να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Δημιουργία Personas
Ο καλύτερος τρόπος για να απεικονίσετε και να κατανοήσετε τις ανάγκες ενός πελάτη είναι να δημιουργήσετε πρόσωπα. Κατά τη δημιουργία προσωπικών στοιχείων, δώστε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε έναν πελάτη, για παράδειγμα:

Ορίστε ένα όνομα – John
Ηλικία – 45 ετών
Επάγγελμα – Ανώτερος υπεύθυνος πληροφορικής
Καθήκοντα στο Web – Ανάγνωση τεχνολογικών ειδήσεων καθημερινά, βιβλία εισιτηρίων, αγορά ιδεών τα Σαββατοκύριακα κ.λπ.

Οι γκουρού και οι ειδήμονες στο μάρκετινγκ έχουν επαναλάβει συχνά τη γραμμή που λέει ότι η εταιρεία που λέει μια καλύτερη ιστορία κερδίζει και όχι ή εταιρεία που είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος. Αυτή η αλήθεια είναι ακόμα πιο σημαντική σήμερα με την ανάπτυξη νέων μορφών ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία έχουν εμπιστοσύνη στους καταναλωτές όπως ποτέ άλλοτε.

Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει σε μεγάλο βαθμό αναπάντητο. Πώς λέτε μια καλύτερη ιστορία; Δημιουργείτε μια αφίσα 10×10, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του προϊόντος σας και τοποθετώντας την σε κάθε διαφημιστική πινακίδα στην πόλη ή δημιουργείτε μια διαφημιστική ταινία τύπου ιαληθινής ιστορίας και συναισθημάτων ; Ποια είναι η επιλογή που θα σας δώσει περισσότερες επιχειρήσεις και περισσότερα έσοδα; Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, η οικοδόμηση μιας καλής ιστορίας και η δημιουργία μεγάλου περιεχομένου απαιτεί πολύ περισσότερο από αυτό. Απαιτεί να απαντήσετε στα 3Ws: ποιος, τι, και γιατί. Εδώ είναι σημαντικό να διαβάσετε 4 σημαντικές μετρήσεις που πρέπει να κοιτάτε στο Content Marketing.

Διαβάστε  10 κορυφαία SEO εργαλεία από τον Seo Marketer

Για να δημιουργήσετε μια μεγάλη ιστορία γύρω από την επιχείρησή σας, πρέπει να απαντήσετε με σαφήνεια στα εξής:

Γιατί δημιουργείτε το περιεχόμενο;
Ο καθορισμός των στόχων περιεχομένου είναι το πρώτο βήμα.

Γιατί θέλετε να δημιουργήσετε έναν συγκεκριμένο τύπου περιεχομένου;
Τι θέλετε να ολοκληρώσετε;
Η στρατηγική περιεχομένου ταιριάζει με τους γενικούς επιχειρηματικούς σας στόχους;

Αυτά είναι σημαντικά ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Ποιοι είναι οι πελάτες σας;
Είναι αυτονόητο ότι η αναγνώριση των πελατών σας είναι το πιο σημαντικό βήμα του Content Marketing. Μπορείτε να ανατρέξετε στο Μέρος 2 αυτού του σεμιναρίου για να μάθετε πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τους πελάτες σας. Η κατώτατη γραμμή είναι να απαριθμήσετε τα προβλήματα και τις προτιμήσεις του κοινού σας και να υπολογίσετε τι είδους περιεχόμενο θα τους αρέσει καλύτερα. Επίσης, πρέπει να απαντήσετε στη σημαντική ερώτηση – ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσφέρετε σε πελάτες;

Τι θέλεις να επιτύχει το περιεχόμενό σου;
Πρέπει να αναρωτηθείτε – πώς θα βοηθήσει το περιεχόμενό μου τους πελάτες μου; Θα τους βοηθήσει να οργανώσουν ένα ταξίδι, να αγοράσουν ένα σπίτι ή να εκπαιδεύσουν για εξέταση; Πρέπει να καθορίσετε και να κατανοήσετε με σαφήνεια πώς το περιεχόμενό σας θα επηρεάσει τη ζωή των πελατών σας;

Εφόσον καλύψετε όλα τα παραπάνω τότε είστε σε καλό δρόμο για να ξεκινήσετε. Η αλλιώς να σας βοηθήσει ο SEO Marketer να ξεκινήσετε και να φτάσουμε μαζί στη κορυφή.. Γιατί ; Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και δίνουμε την αγάπη και γνώση μας σε κάθε έργο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *