Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Yoast SEO στο WordPress και πως το Χρησιμοποιώ στη σελίδα μου;

Google news

Την τελευταία δεκαετία, το WordPress έχει εξελιχθεί από μια απλή εφαρμογή blogging σε ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Τώρα χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ορισμένων από τους μεγαλύτερους ιστότοπους στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των TechCrunch, The New Yorker και BBC America. Ένας από τους κύριους λόγους για την απίστευτη δημοτικότητα του WordPress είναι η ικανότητά του να εγκαθιστά πρόσθετα που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα και την εμφάνισή του. Όταν δημιουργείτε ένα blog ή έναν ιστότοπο, είναι απολύτως απαραίτητο να σκεφτείτε τους τρόπους προώθησης του ιστολογίου σας και διάθεσης του στο κοινό.

Ένας από τους τρόπους για να γίνει αυτό είναι μέσω SEO (Search Engine Optimisation), μια τεχνική για τη βελτίωση της ορατότητας της οργανικής μηχανής αναζήτησης του ιστότοπου. Για αυτόν τον οδηγό, θα υποθέσω ότι είστε κάπως εξοικειωμένοι με τα βασικά της On-Page (εσωτερικής και τεχνικής) βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Τι είναι το Yoast SEO;

Αν και το SEO έχει πολλά στοιχεία, ευτυχώς για εμάς, υπάρχει ένας τόνος προσθηκών στη διάθεσή μας. Επί του παρόντος, το πιο δημοφιλές πρόσθετο SEO για το WordPress είναι το Yoast SEO Plugin, ένα πολύ ισχυρό πρόσθετο που βελτιώνει τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης του WordPress. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βελτιώσει δραματικά την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που φτάνουν στον ιστότοπό σας. Αυτός ο οδηγός για το Yoast SEO για WordPress θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία λήψης, εγκατάστασης και διαμόρφωσης αυτής της απίστευτης προσθήκης. Ας αρχίσουμε!

Το Yoast SEO για WordPress δημιουργήθηκε το 2010 από μια μικρή ολλανδική εταιρεία ανάπτυξης που ονομάζεται Yoast. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Joost de Valk το 2006 και τώρα απασχολεί σχεδόν 50 άτομα. Η εταιρεία είναι κυρίως γνωστή για το πρόσθετο SEO της, αλλά έχει επίσης κυκλοφορήσει πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενότητες Drupal και πρόσθετα SEO βίντεο. Το Yoast SEO για WordPress είναι το πιο δημοφιλές πρόσθετο SEO του WordPress που είναι διαθέσιμο και χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή από περισσότερους από 5 εκατομμύρια ιστότοπους. Είναι ένα πρόσθετο γεμάτο δυνατότητες που διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για έναν επαγγελματία ειδικό SEO για τη βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου WordPress.

Yoast SEOΕγκατάσταση Yoast SEO για WordPress

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρόμοια με αυτή άλλων προσθηκών WordPress.

 

1. Συνδεθείτε στην ενότητα διαχείρισης της εγκατάστασης του WordPress

2. Κάντε κλικ στο «Πρόσθετα» στο αριστερό μενού

3. Κάντε κλικ στο «Προσθήκη νέου» στο υπομενού Προσθήκες

4. Στη δεξιά πλευρά, θα δείτε ένα πλαίσιο αναζήτησης.

Αναζητήστε το “Yoast SEO” για να βρείτε το πρόσθετο Εγκατάσταση του Yoast SEO Plugin

5. Το WordPress θα σας εμφανίσει προσθήκες που ταιριάζουν με τον όρο αναζήτησης.

Το “Yoast SEO” πρέπει να είναι το πρώτο αποτέλεσμα.

Κάντε κλικ στην «Εγκατάσταση τώρα» στη δεξιά πλευρά της καταχώρισής του.

6. Θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να συνεχίσετε. Κάντε κλικ στο “Ok”

Διαβάστε  Τι είναι το Digital Marketing - Κόστος και Οφέλη

7. Μόλις εγκατασταθεί η προσθήκη, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ενεργοποίηση προσθήκης». Συγχαρητήρια!

Το πρόσθετο έχει εγκατασταθεί.

8. Οι επιλογές για το Yoast SEO θα παρατίθενται στο αριστερό μενού, κάτω από τις “Ρυθμίσεις”.

 Συνδέστε τα εργαλεία webmaster στον ιστότοπό σας

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε τα εργαλεία webmaster που χρησιμοποιείτε με τον ιστότοπό σας. Τα εργαλεία webmaster σάς δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπός σας στις μηχανές αναζήτησης. Σας παρέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας και σας ειδοποιούν για τυχόν προβλήματα με τον ιστότοπό σας.

Τα πιο δημοφιλή εργαλεία webmaster είναι το Google Search Console, το Bing Webmaster Tools και το Yandex Webmaster Tools. Η ενσωμάτωση των εργαλείων webmaster είναι εύκολη χάρη στο Yoast SEO!

1. Επισκεφτείτε τα εργαλεία webmaster που σας ενδιαφέρουν να ρυθμίσετε και προσθέστε τον ιστότοπό σας.

2. Μόλις προσθέσετε τον ιστότοπο, θα λάβετε έναν κωδικό για προσθήκη στον ιστότοπό σας, ο οποίος θα επαληθεύει ότι ο ιστότοπος είναι δικός σας. Αντέγραψε αυτόν τον κωδικό.

3. Μεταβείτε στο ιστολόγιό σας και πλοηγηθείτε στον Πίνακα ελέγχου SEO του Yoast Yoast SEO Plugin Dashboard

4. Προσθέστε τον κωδικό σας στο σχετικό πεδίο και κάντε κλικ στο «Αποθήκευση αλλαγών»

5. Επιστρέψτε στον ιστότοπο των εργαλείων για webmasters και επιβεβαιώστε ότι ο ιστότοπός σας έχει συνδεθεί με τον λογαριασμό σας

Yoast SEO Webmaster Tools

Ενημερώστε τους τίτλους και τα meta του ιστότοπού σας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας είναι να διασφαλίσετε ότι οι σελίδες σας έχουν σχετικούς τίτλους και ετικέτες που είναι χρήσιμες τόσο για τις μηχανές αναζήτησης όσο και για τους χρήστες. Η προσθήκη του Yoast SEO κάνει αυτήν την εργασία απλή! Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Τίτλοι & Μεταστάσεις στο μενού Yoast SEO για να ξεκινήσετε.

Yoast SEO Meta Titles

Στην καρτέλα γενικά, μπορείτε να ορίσετε ποιο διαχωριστικό χρησιμοποιείτε για τίτλους σελίδων. Είναι σε μεγάλο βαθμό αισθητικό, αλλά μερικοί, πιστεύουν ότι ορισμένα σύμβολα είναι πιο ελκυστικά για τους χρήστες που περιηγούνται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η “αναγκαστική επανεγγραφή τίτλων” είναι η διόρθωση οποιουδήποτε προτύπου έχει τη δική του λειτουργία τίτλου SEO που παρεμβαίνει στην προσθήκη Yoast SEO. Η καρτέλα αρχικής σελίδας θα σας επιτρέψει να τροποποιήσετε γρήγορα τους τίτλους και τις μεταδόσεις της αρχικής σελίδας του ιστότοπού σας.

Χρήσιμο όταν θέλετε να αλλάξετε γρήγορα τον τίτλο της σελίδας προορισμού του ιστότοπου.

Όλες οι σελίδες μπορούν να βελτιστοποιηθούν με βάση τη σελίδα και θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό αργότερα σε αυτόν τον οδηγό.

Η καρτέλα Τύποι αναρτήσεων είναι το σημείο όπου το Yoast SEO Plugin αρχίζει πραγματικά να σας δείχνει πόσο ισχυρό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα που ορίζουν τι λένε οι τίτλοι και οι μετα-ετικέτες περιγραφής σε κάθε σελίδα.

Αυτά τα πρότυπα είναι πολύ εύχρηστα καθώς σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα τίτλους και ετικέτες φιλικούς προς το SEO για ολόκληρο τον ιστότοπο.

Τύποι αναρτήσεων Yoast SEO

Η προσθήκη SEO Yoast καθορίζει έναν αριθμό στοιχείων προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, συμπεριλαμβανομένων των %%title%%, %%page%%, %%sep%% και %%sitename%%. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε αυτά τα στοιχεία για να δημιουργήσετε απίστευτους τίτλους για κάθε σελίδα.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των meta robots, που σας επιτρέπουν να αποκρύψετε ορισμένες σελίδες από τις μηχανές αναζήτησης. Σημείωση: Εάν θέλετε οι αναρτήσεις και οι σελίδες σας να ευρετηριάζονται από τις μηχανές αναζήτησης, δεν συνιστώ να ελέγξετε την ετικέτα noindex.

Διαβάστε  3 Κορυφαίες συμβουλές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας

Οι σελίδες Taxonomies και Archives σάς επιτρέπουν να τροποποιήσετε τους τίτλους και την μετα-περιγραφή με παρόμοιο τρόπο.

Ρυθμίσεις Yoast Taxonomies Σημείωση: Να είστε προσεκτικοί σε αυτό που κάνετε noindex, καθώς αν κάνετε noindex ορισμένες ταξινομίες, δεν θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τούτου λεχθέντος, το noindex σε ετικέτες και κατηγορίες θα πρέπει να γίνει με προσοχή. Αν δεν είστε σίγουροι μην το κάνετε. Μιλήστε με επαγγελματία.

Διαβάστε – 10 Τρόποι για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Ολοκληρώστε την ενότητα κοινωνικών δικτύων

Αν και οι μηχανές αναζήτησης δεν λαμβάνουν υπόψη την κοινή χρήση/δραστηριότητα κοινωνικής δικτύωσης όταν πρόκειται για την κατάταξη αναζήτησης, η συσχέτιση του ιστότοπού σας με τα κοινωνικά προφίλ σας είναι απαραίτητη για σκοπούς κοινής χρήσης.

Ρυθμίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης Yoast SEO

Προσθέστε τυχόν λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας σε αυτήν την ενότητα. Στη συνέχεια, η προσθήκη SEO Yoast θα προσθέσει ορισμένες πληροφορίες στον ιστότοπό σας που ενημερώνουν τις μηχανές αναζήτησης για τη σχέση σας με αυτούς τους λογαριασμούς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πληροφορίες που βοηθούν τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων να χρησιμοποιούν τις κατάλληλες πληροφορίες όταν κάποιος συνδέεται με τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, στην καρτέλα Facebook, μπορείτε να προσθέσετε μεταδεδομένα Open Graph — λέγοντας στο Facebook ποια εικόνα, τίτλο και περιγραφή θα χρησιμοποιήσει όταν κάποιος μοιράζεται τον ιστότοπό σας από το Facebook.

Διαμορφώστε τους χάρτες ιστοτόπου XML σας

Οι χάρτες ιστότοπου XML παρέχουν στις μηχανές αναζήτησης πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεών τους URL. Το πρόσθετο SEO Yoast σάς δίνει μεγάλο έλεγχο στους χάρτες ιστότοπού σας.

Σας επιτρέπει να αλλάξετε τις σελίδες που περιλαμβάνονται στον χάρτη ιστότοπου, να αλλάξετε πόσες εγγραφές υπάρχουν σε κάθε ιστότοπο και πολλά άλλα. Να θυμάστε ότι η πρώτη σελίδα στη Google σε απαιτητικές λέξεις κλειδιά δεν είναι μια απλή υπόθεση. Το On Page SEO είναι το πρώτο μέρος του παζλ.

Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στην ενότητα Για προχωρημένους

Η ενεργοποίηση του breadcrumbs προσθέτει συνδέσμους στην κορυφή κάθε σελίδας που αντιπροσωπεύουν τη διαδρομή προς τη σελίδα (Για παράδειγμα: Όνομα τοποθεσίας > Ιστολόγιο > Τίτλος ανάρτησης). Μπορεί επίσης να προσθέσει ψίχουλα στις σελίδες αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, κάτι που δίνει στον αναγνώστη λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του ιστότοπού σας.

Η ενότητα μόνιμων συνδέσμων σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη δομή των διευθύνσεων URL και να τις κάνετε φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Η ενότητα τροφοδοσίας RSS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ροές δεδομένων σας, προσθέτοντας τμήματα κειμένου πριν και μετά από κάθε καταχώριση ροής. Αυτό είναι χρήσιμο εάν θέλετε να αποφύγετε τρίτα μέρη να χρησιμοποιούν το περιεχόμενό σας χωρίς αναφορά. Μπορείτε να εισαγάγετε μεταβλητές που διασφαλίζουν ότι η σελίδα σας θα αναφέρεται πάντα. Σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο SEO, όλα αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι υποχρεώση του κάθε επαγγελματία!

Επεξεργασία αρχείων robots.txt και .htaccess (μόνο εάν χρειάζεται)

Αυτή η ενότητα είναι αρκετά προχωρημένη και πρέπει να προσεγγίζεται με προσοχή.

Επεξεργαστής αρχείων SEO Yoast Μαζική επεξεργασία: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε μαζικά τους μετα-τίτλους και τις περιγραφές πολλών σελίδων.

Yoast SEO Bulk Editor Επεξεργαστής αρχείων: Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε αρχεία robots.txt και .htaccess.

Yoast SEO Robots.txt και .htaccess editor Robots.txt: Το αρχείο που χρησιμοποιείται για να αποκλείσει ή να επιτρέψει σε συγκεκριμένες μηχανές αναζήτησης να προβάλλουν και να ευρετηριάζουν συγκεκριμένες σελίδες στους ιστότοπούς σας. Είναι το πρώτο αρχείο που επισκέπτονται οι μηχανές αναζήτησης όταν προσπαθούν να ανιχνεύσουν τον ιστότοπο.

Διαβάστε  Είναι τα Forum Links αποτελεσματικά για το SEO ;

Σας συνιστώ να μην μπλέξετε με το robots.txt εκτός και αν είστε 100% σίγουροι για το τι κάνετε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το robots.txt, ανατρέξτε στον οδηγό μας. .htaccess – ένα αρχείο διαμόρφωσης που χρησιμοποιείται κυρίως για ανακατευθύνσεις σε όλο τον ιστότοπο, όπως το HTTP σε HTTPS.

Εισαγωγή και εξαγωγή: Μια επιλογή εισαγωγής και εξαγωγής ρυθμίσεων SEO

Επιτέλους, τα καταφέρατε μέσα από την ενότητα διαμόρφωσης! Μην ανησυχείτε για την ολοκλήρωση όλων των επιλογών διαμόρφωσης αμέσως, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε αργότερα και να κάνετε μερικές ακόμη τροποποιήσεις. Το Yoast SEO κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο γράφονται και καταγράφονται οι αναρτήσεις. Για αρχή, θα παρατηρήσετε ότι η ενότητα Αναρτήσεις >

Λίστα αναρτήσεων SEO Yoast

Υπάρχουν νέες στήλες για «Τίτλος SEO», Meta Description», «Εστίαση λέξης-κλειδιού» και «Meta keywords» (εάν έχετε ενεργοποιήσει αυτήν την επιλογή).

Η γκρίζα κουκκίδα στη στήλη SEO θα γίνει πράσινη όταν έχετε βελτιστοποιήσει σωστά κάθε ανάρτηση. Αν είναι κόκκινο σημαίνει ότι η σελίδα έχει σημαντικά προβλήματα SEO και αν είναι πορτοκαλί/κίτρινο σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Οι σελίδες επεξεργασίας ανάρτησης και προσθήκης νέων αναρτήσεων θα έχουν επίσης προστεθεί μια νέα ενότητα, που ονομάζεται “Yoast SEO”. Αυτή η νέα ενότητα έχει πέντε βασικά στοιχεία: Γενικά: Εδώ προσθέτετε τη λέξη-κλειδί εστίασης (τη λέξη-κλειδί για την οποία θέλετε να κατατάξετε), τον τίτλο της σελίδας και τη μετα-περιγραφή της.

Μόλις προσθέσετε τη λέξη-κλειδί εστίασης, το Yoast θα σας πει πόσο ισχυρό είναι το άρθρο, ο τίτλος της σελίδας, η διεύθυνση URL σελίδας και η μετα-περιγραφή.

Ρυθμίσεις SEO Yoast Ανάλυση σελίδας: Αφού προσθέσετε μια λέξη-κλειδί εστίασης και αποθηκεύσετε το άρθρο, αυτή η καρτέλα θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά βελτιστοποιημένη είναι η σελίδα. Θα εξετάσει πολλές πτυχές, όπως η πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών, το μήκος περιεχομένου, ο αριθμός εξερχόμενων συνδέσμων, η βελτιστοποίηση τίτλου σελίδας και πολλά άλλα.

Βασικά σας καθοδηγεί στα βήματα που είναι απαραίτητα για τη σωστή βελτιστοποίηση της σελίδας σας!

Ενότητα ανάλυσης SEO Yoast Για προχωρημένους: Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει να αλλάξετε την κατάσταση ευρετηρίου/χωρίς ευρετήριο της σελίδας, τις ρυθμίσεις των μεταρομπότ και την κανονική διεύθυνση URL. Θα πρέπει να αφήσετε αυτές τις ρυθμίσεις στην προεπιλεγμένη θέση τους για τις περισσότερες δημοσιεύσεις.

Από προεπιλογή, όλες οι αναρτήσεις και οι σελίδες έχουν οριστεί σε ευρετηρίαση και παρακολούθηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να ευρετηριάσουν και να εμφανίσουν τη σελίδα στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς και να ακολουθήσουν τους συνδέσμους στη σελίδα σας.

Noindex – Εμποδίζει τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν τη συγκεκριμένη σελίδα

Nofollow – Στέλνει το Μήνυμα στις Αράχνες της Google να μην περνούν εξουσία και βαρύτητα μέσω των συνδέσμων στη συγκεκριμένη σελίδα

Yoast Advanced Settings Κοινωνικά: Η ενότητα κοινωνικών δικτύων σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε τον τρόπο εμφάνισης της σελίδας στο Facebook και στο Twitter όταν οι χρήστες τη μοιράζονται.

Yoast Social Settings Αναγνωσιμότητα: Αυτή η ενότητα εμφανίζει τη βαθμολογία αναγνωσιμότητας της ανάρτησης και παρέχει συστάσεις για το πώς πρέπει να κάνετε για να τη βελτιώσετε.

Όπως μπορείτε να δείτε — το Yoast SEO Plugin κάνει το SEO εύκολο! Είναι απλό να ελέγξετε εάν κάθε σελίδα που γράφετε έχει καλή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης On-Page πριν τη δημοσιεύσετε και έχετε κάποια ισχυρή λειτουργικότητα στα χέρια σας.

Συμπερασματικά

Το Yoast SEO, είναι ένα εργαλείο που σας δίνει κατεύθυνση για το πως να κινηθείτε. Σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει την επιτυχία και δεν πρέπει να πάτε ρομποτικά. Μιλάμε για ανθρώπους που θα διαβάζουν τα άρθρα και τις σελίδες σας. Το SEO χρειάζεται χρόνο, πόρους, ανθρώπους με πείρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας Project!

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *