Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

4 σημαντικές μετρήσεις που πρέπει να κοιτάτε στο Content Marketing

Google news

Το Content Marketing, είναι ο πιο σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος για να χτίσεις μια ισχυρή στρατηγική στο Link Building. Όμως είναι αβέβαιο για πολλούς τι πρέπει να προσέξουν ώστε να γνωρίζουν τι αποδίδει περισσότερο. Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρω 4 τρόπους, όπου μετράω τι μου αποδίδει και τι όχι στις στρατηγικές Content Marketing που ακολουθώ.

  1. Social Shares

Ο αριθμός των Social Shares για κάθε περιεχόμενο που δημοσιεύετε,  είναι μια μέτρηση που θα πρέπει να την έχετε ως βασικό κανόνα στις μετρήσεις σας και θα είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου . Προσέξτε, δεν είναι από μόνο του η απάντηση για την απόδοση του κειμένου, αλλά ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να παρακολουθείτε. Όμως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας προσφέρουν απαντήσεις σχετικά με ένα νέο προιόν που θέλετε να προωθήσετε. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας ευατό, είναι κάτι καινούριο και πρέπει να το προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο αριθμός των likes, προβολών και αλληλεπιδράσεων θα σας δώσουν μια πρώτη εικόνα. Ενώ υπάρχουν πολλά εργαλεία και plugins για την απλοποίηση του κοινωνικού sharing , δεν είναι όλες οι πλατφόρμες το ίδιο εύκολο στην συγκέντρωση δεδομένων. Το εργαλείο buzzsumo σας δίνει όλα τα εργαλεία και συλλέγει μεγάλη γκάμα πληροφοριών για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Το BuzzSumo σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε γστην συλλογή δεδομένων για το Content Marketing
Το BuzzSumo σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε στην συλλογή δεδομένων για το Content Marketing

2. Engaged Time (Χρονική διάρκεια παραμονής στη σελίδα)

Μια εξαιρετική μέτρηση για την παρακολούθηση της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητας του περιεχομένου σας είναι πόσο καιρό καταφέρνει και κρατάει την προσοχή του κοινού. Μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα με το Google Analytics «χρόνος στη σελίδα – time on page» . Εάν δεν σας ενδιαφέρει η παρακολούθηση περιεχόμενου, τότε βάλτε τον εαυτό σας μεταξύ της πλειοψηφίας. Ακριβώς κάτω από το 30% των εμπόρων παρακολουθεί και εποπτεύει την έκταση της χρονικής διάρκειας εμπλοκής περιεχομένου – επισκέπτη. Αυτό πιθανότατα θα είχε αυξηθεί εάν περισσότεροι έμποροι γνώριζαν ότι οι επισκέπτες που ασχολούνται με περιεχόμενο για τουλάχιστον τρία λεπτά είχαν διπλάσιες πιθανότητες να επιστρέψουν στις ιστοσελίδες τους

Διαβάστε  Tiered Link Building - Ο Νο. 1 Οδηγός των επιπέδων Backlinks

Πώς αλλιώς θα ξέρετε τι περιεχόμενο και θέματα πρέπει να επικεντρωθείτε, αν δεν είστε σε συνεχή παρακολούθηση του περιεχομένου όπου ενδιαφέρει το κοινό σας περισσότερο;  Το μόνο πρόβλημα με το «χρόνος στη σελίδα» στο Google Analytics είναι ότι δεν θα σας πει εάν οι άνθρωποι είναι ενεργοί και διαβάζουν το κείμενο. Αν αποσπάται η προσοχή τους από ένα τηλεφώνημα δεν θα διαβάσει ποτέ το κείμενο από τον χρήστη, αλλά θα επηρεαστεί ο μέσος όρος χρόνου στη σελίδα μέτρησής. Μπορείτε να βρείτε Javascriptς που βοηθούν με το χρόνο παρακολούθησης στη σελίδα, ή εργαλεία όπως το Riveted το οποίο μπορεί να βοηθήσει με τη μέτρηση της πραγματικής αλληλεπίδρασης του περιεχομένου σας με την παρακολούθηση, κύλιση, τα κλικς και τη χρήση του πληκτρολογίου.

            3. Direct Post Engagement
Μερικές φορές πρέπει να πάτε έξω από το analytics σας για να μετρήσετε την απόδοση του περιεχομένου, κοιτάζοντας την ανάρτηση σας για να δείτε τι σκέφτονται οι αναγνώστες για το περιεχόμενό. Θέλετε κάθε κομμάτι του περιεχομένου να είναι μια πύλη εισόδου σε μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα, έτσι κάντε τις συγκρίσεις των σχολίωνν και του direct post engagement με άλλους Publishers .
 
        4. Επισκεψημότητα Content
Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν παράγεις υψηλής ποιότητας »περιεχόμενο 10Χ,» αλλά δεν υπάρχει κανένας για να το διαβάσει. Μετρήστε τον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών στην σελίδα σας και να κρατήστε μια επιφύλαξη παρακολούθησής ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αυτή την μέτρηση στην πάροδο του χρόνου. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε αν ή όχι το περιεχόμενο της στρατηγικής σας λειτουργεί, καθώς και το πώς τα μεμονωμένα κομμάτια του περιεχομένου αποδίδουν ως μέρος της στρατηγικής για να σας φέρει νέες ιδέες και προοπτικές.
 
Απλά θυμηθείτε ότι ο επισκέπτης μετράει μόνος του, ακόμα και ανά Post έτσι ώστε αν το διαβάσετε σωστά,  μπορεί να εξελιχθεί σε  μια σημαντική μέτρηση. Στις μεμονωμένες δημοσιεύσεις, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο χρόνο παραμονής και αλληλεπίδρασης, καθώς και τα ποσοστά εγκατάλειψης.
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *