Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ταχύτητα Φόρτωσης Ιστοσελίδας – Ο απόλυτος Οδηγός

Google news

Ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους. Μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα για να κάνεις μια αγορά, είδες ένα προιόν που σου άρεσε. Εξαιρετικά! Πατάς για να μπεις στην ιστοσελίδα, περιμένεις, περιμένεις τέλος. Έχεις πάει πίσω για να ψάξεις άλλη ιστοσελίδα για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Καθημερινό κλασσικό φαινόμενο. Η ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, όχι μόνο για την Google αλλά και την εμπειρία χρήστη.

Ζούμε σε μια πραγματικότητα όπου όλα τα περιμένουμε να γίνουν άμεσα και αυτό γιατί η ίδια τεχνολογία μας έχει μάθει έτσι. Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία πετυχαίνει πράγματα που φάνταζαν ανέφικτα. Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα με ένα κλικ. Σύμφωνα μα έρευμα που έκανε ο Neil Patel, το 40% των χρηστών θα εγκαταλείψει μια ιστοσελίδα αν κάνει να φορτώσει πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Ενώ το 32.3% ανέφερε ότι θα περίμενε μέχρι και 6 δευτερόλεπτα να φορτώσει μια σελίδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό εγκατάλειψης πολλές φορές οφείλεται στην αργή ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας.

Πρόκειται για ένα θέμα πολλών ιστοσελίδων, ειδικότερα στο E-commerce. Παραπάνω από το 70% σε έρευνα έχει δηλώσει ότι αν δει ότι αργεί η φόρτωση της σελίδας για να δουν ένα προιόν έχουν γίνει άφαντοι. Λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι η ταχύτητα της ιστοσελίδας παίζει μεγάλο ρόλο για όλες τις εταιρείες, Οι σελίδες που δεν φορτώνουν γρήγορα χάνουν πελατολόγιο σε καθημερινή βάση. Θα δημιουργήσει πρόβλημα στις πωλήσεις και σίγουρα και στη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τρόπους βελτιστοποίησης.

Τι είναι η ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας;

Ενώ η απάντηση φαντάζει πολύ απλή, ας δούμε με λεπτομέρειες τι σημαίνει πραγματικά. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι η μέτρηση σε δευτερόλεπτα σε κάθε σελίδα που χρειάζεται για φορτώσει σε μια συσκευή είτε είναι κινητή είτε Desktop PC. Αν τώρα μιλάμε για λεπτά φόρτωσης τότε έχετε ξεκάθαρα μεγάλο πρόβλημα! Κάθε σελίδα μπορείτε να φορτώνει σε διαφορετική ταχύτητα και αυτό εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

Ακούγεται αγχωτικό και εξουθενωτικό το ξέρω. Να κοιτάς κάθε σελίδα ξεχωριστά για χρόνους φόρτωσης ή να σου χτυπάει καμπανάκια το Google Search Console με προειδοποιήσεις. Ειδικότερα τώρα με τα Core Web Vitals θα το συναντάτε αρκετά συχνά. Πρέπει να επενδύσετε χρόνο και όπου χρειάζεται χρήμα για να φορτώνει η ιστοσελίδα σας γρήγορα. Είναι αναγκαίο αυτό! Παίρνει χρόνο ναι γι αυτό θέλετε ένα έμπειρο επαγγελματία, να εξετάζει κάθε σελίδα και να φροντίσει να φορτώνει άμεσα. Μεγάλες ταχύτητες σημαίνει περισσότερες πωλήσεις.

Διαβάστε  7 στρατηγικές για να διατηρήσετε το περιεχόμενο φρέσκο και πιασάρικο

Τι φταίει στην αρχή φόρτωση της ιστοσελίδας;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να αργεί η ιστοσελίδα σας. Πάμε να δούμε τους σημαντικότερους.

Hosting – Φιλοξενία

Όταν ξεκινάτε το στήσιμο της ιστοσελίδας σας, μπορεί να ακολουθήσατε πιο οικονομικές λύσεις. Αυτό όμως μπορεί να φέρει μελοντικά προβλήματα. Για παράδειγμα το Shared Hosting σε υψηλής επισκεψιμότητας σελίδες ενδέχεται να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολύ αργή ταχύτητα ακόμα και πτώση του site. Η επιλογή του σωστού Hosting αλλά και του πακέτου που θα είναι δίπλα σας είναι μεγάλης σημασίας. Αν περιμένετε μεγάλη επισκεψιμότητα σκεφτείτε την επιλογή VPS ή Dedicated Hosting από ένα Shared Server. Μπορείτε να εξετάσετε επίσης την επιλογή Cloud που είναι πιο οικονομική από τα προαναφερθέντα.

Το θέμα της ιστοσελίδας

Μερικά θέματα έχουν πολλές παραμετροποιήσεις με πολλά πρόσθετα και επιλογές, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αργή ταχύτητα φόρτωσης. Αν ωστόσο συνεχίζετε να βάζετε νέα πρόσθετα με νέα functions στην ιστοσελίδα σας, η ταχύτητα θα επιβραδυνθεί κι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να γίνει αναλυτικός έλεγχος των πρόσθετων και λειτουργιών. Έχω δει πολλές φορές να χρειάζεται ολική ανακτασκευή το site. Συμβαίνει αρκετές φορές όπως και σε κατασκευές wordpress ιστοσελίδων με πολύπλοκα θέματα.

Μεγάλα μεγέθη σε εικόνες

Αν η ιστοσελίδα σας φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες, φακέλους ή αρχεία που είναι μεγάλα σε μέηεθος τότε είναι ένας βασικός λόγος καθυστέρησης στη ταχύτητα. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε PNG αντί για JPEG για να γλυτώσετε χώρο. Προσπαθήσετε να συμπιέσετε τις φωτογραφίες σας όταν τις ανεβάζετε στο site. Αυτό θα σας γλυτώσει πολύτιμο χρόνο. Υπάρχουν στο WordPress, πολύ αξιόλογα πρόσθετα, τα οποία θα σας βοηθήσουν σε αυτή την δουλειά.

Βίντεο εντός της ιστοσελίδας

Αν ανεβάζετε βίντεο στο hosting που έχετε και να ενσωματώνετε σε άρθρα και βίντεο ξανασκεφτείτε το. Μια καλύ επιλογή είναι να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι και να το περάσετε στη σελίδα σας. Κερδίστε με κάθε τρόπο χώρο και χρόνο για την σελίδα σας.

Μη βελτιστοιοιημένοι Περιηγητές και πρόσθετα

Η ταχύτητα μπορεί να επηρεαστεί από μη βελτιστοποιημένους περιηγητές, πρόσθετα και εφαρμογές. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε τσεκαρίσματα το site σας με όλους τους περιηγητές και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε γι αυτό.

Διαβάστε  On Page SEO έναντι OFF Page SEO - Τι είναι δυσκολότερο ;

Widgets

Πολλά widgets όπως τα social media κουμπιά μπορεί να καθυστερήσουν την ιστοσελίδα σας. Δείτε τι χρειάζεστε και τι όχι. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ρωτήστε ειδικούς. Μπορούν να σας βρουν λύσεις και να γλυτώσετε την επιπλέον επιβάρυνση της ταχύτητας με τις ίδιες λειτουργίες.

Πολλές διαφημίσεις

Αν η ιστοσελίδα σας περιλαμβάνει πολλές διαφημίσεις που ενοχλούν τους επισκέπτες, τότε μπορεί να καθυστερήσουν την ταχύτητα. Γι αυτό πρέπει να είστε επιλεκτικοί μετις διαφημίσεις εντός της σελίδας.

Πρόβληματα με τον κώδικα

Αν το HTML, CSS, Javascript δεν είναι βελτιστοποιημένα αυτό επηρεάζει άμεσα την ταχύτητα της ιστοσελίδας. Με την εφαρμογή Gzip Compression θα γλυτώσετε χρόνο στη φόρτωση της ιστοσελίδας. Συμβουλευτείτε ειδικούς για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ταχύτητα επηρεάζει την κατάταξη και πως;

Η απλή απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ναι, η ταχύτητα επηρεάζει την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι τους οποίους θα εξετάσουμε παρακάτω αλλά, ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι πλέον αποτελεί παράγοντα κατάταξης στον αλγόριθμο της Google. Αυτό έγινε γνωστό το 2010, όταν η Google ανακοίνωση ότι η ταχύτητα είναι ένας βασικός παράγοντας κατάταξης. Άρα λοιπόν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψιν. Το ίδιο πρέπει και εσείς.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πιο έμμεσοι όπου η ταχύτητα επηρεάζει το SEO. Είναι πραγματικά κάτι που οι SEO Marketers παλεύουν όλα αυτά τα χρόνια να το αποκωδικοποιήσουν. Αυτό συμβαίνει διότι η ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας επηρεάζει το SEO με διαφορετικούς τρόπους.

Πρώτα από όλα, με την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης σε 1 ή 2 δευτερόλεπτα θα αυξήσετε και το conversion rate. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα οι χρήστες θα εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα σχεδόν άμεσα αν καθυστερήσει να ανοίξει ή δεν προσφέρει αξία στον επισκέπτη. Αυτοί οι 2 παράγοντες είναι στοιχεία που η Google τα βλέπει πολύ σοβαρά. Αν και το ποσοστό εγκατάλειψης δεν επηρεάζει άμεσα στο SEO, είναι ένα δείγμα χαμηλής ταχύτητας φόρτωσης, ή κακού περιεχομένου.

Εφόσον αντιληφθεί η Google, ότι οι χρήστες δεν βρίσκουν την πληροφορία που θα ήθελαν και ότι το περιεχόμενο σας δεν αποδίδει, τότε θα έχετε απώλεια κατάταξης, ή δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε τις ψηλότερες θέσεις αν είστε πιο πίσω.

Η αύξηση της ταχύτητας θα βελτιώσει και την εμπειρία χρήστη. Θα αυξήσει τον χρόνο παραμονής των επισκεπών. Είναι κομβικής σημασίας η ιστοσελίδα σας να είναι user και mobile friendly και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Mobile vs Desktop Υπολογιστή – Πως επηρεάζεται η κατάταξη

Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα στις σελίδες σας είναι η η σύγκριση κινητών συσκευών με Desktop PC. Με την ραγδαία αύξηση σε σερφάρισμα από Smartphones ή tablets έχει γίνει αναγκαία επιλογή η κορυφαία ταχύτητα.

Διαβάστε  4 Συμβουλές SEO για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Το 30% των χρηστών από κινητές συσκευές εγκαταλείπουν αγορές από μια ιστοσελίδα, αν δεν είναι βελτιστοποιημένη για κινητές συσκευές και αυτό το ποσοστό να είστε σίγουροι θα αυξηθεί. Κάθε μέρα οι αναζητήσεις από κινητές συσκευές αυξάνονται σε καθημερινή βάση, οι μηχανές αναζήτησης προσαρμόζονται. Αυτό σημαίνει πλέον ότι η Google λαμβάνει πολύ σοβαρά την απόδοση στα κινητά. Έτσι πρέπει και εσείς!

Άλλωστε οι χρήστες να θυμάστε ότι μπορεί πολλοί υποψήφιοι πελάτες σας να μην δουν ποτέ την Desktop έκδοση του υπολογιστή σας. Οπότε λάβετε σοβαρά υπόψιν κάθε λεπτομέρεια στα κινητά της ιστοσελίδας σας και φυσικά μεγάλες ταχύτητες φόρτωσης. Συνολικά οι σελίδες σας μπορεί να δείχνουν εξαιρετικές στον υπολογιστή και να πείτε όλα καλά, αλλά αν δεν φορτώνουν άμεσα σε κινητές συσκευές, οι μηχανές αναζήτησης θα σας τιμωρήσουν.

Ποια εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στην ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας;

Το PageSpeed Insights είναι το εργαλείο που μπορεί να σας αξιολογήσει την απόδοση και ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στη προσπάθεια σας να βελτιώσετε την σελίδα σας. Πάμε να τα δούμε.

Webpage Test: Ένα εργαλείο όπου μπορείτε να δείτε γρήγορα μετρήσεις και προτάσεις για να βελτιώσετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Yui Compressor: Αυτό το εργαλείο σας βοηθάει να συμπιέσετε τον κώδικα της ιστοσελίδας σας, με βελτιστοποίηση στο Javascript και το CSS για να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης.

Yslow: Πρόκειται για πρόσθετο που σας δίνει στατιστικά για την απόδοση της ιστοσελίδας.

On Crawl: Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την απόδοση της ιστοσελίδας σας. Σας δείχνει επίσης ποιες σελίδες χρειάζονται βελτιστοποίηση.

GTMetrix: Ένα από τα πιο διάσημα εργαλεία μέτρησης ταχύτητας. Σας παρουσιάζει αναλυτικά πληροφορίες και προτάσεις για την βελτιστοποίηση με βαθμολογίες.

Συνοψίζοντας

H ταχύτητα σε κάθε σελίδα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας. Έχει άμεση σύνδεση με το conversion rate, την εμπιστοσύνη και την σταθερή σύνδεση με τους πελάτες σας. Είδαμε στον οδηγό αρκετά πράγματα τα οποία καθυστερούν την ιστοσελίδα σας και χρειάζονται βελτίωση.

Είδαμε επίσης πως η ταχύτητα επηρεάζει την κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα και ποια εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν στη ταχύτητα και το τεχνικό SEO.

Η ταχύτητα μετριέται σε δευτερόλεπτα και τώρα είναι ή ωρα για να την βελτιώσετε. Η ταχύτητα από σελίδα σε σελίδα διαφέρει.

Το θέμα σας, το hosting, πρόσθετα, κώδικας, περιηγητές και διαφημίσεις είναι παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα. Οι συσκευές είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο SEO, καθώς υπάρχουν διαφορποιήσεις από Mobile σε Desktop. Εξασφαλίστε την μέγιστη απλοδοση και στα 2.

Είμαστε στη διάθεση σας για να δούμε αναλυτικά την δική σας ιστοσελίδα και να την βελτιστοποιήσουμε σε ταχύτητα και συμβατότητα προς τις κινητές συσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *