Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

SEO για δικηγορικό γραφείο – Κερδίστε πελάτες με Σχέδιο

Google news

Ψάχνετε για τις καλύτερες συμβουλές SEO για δικηγορικό γραφείο; Καλώς ΗΡΘΑΤΕ. Το SEO για το δικηγορικό σας γραφείο θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να βρεθεί στα αποτελέσματα αναζήτησης. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε νέους πελάτες στο διαδίκτυο, να καταγράψετε περισσότερες χρεώσιμες ώρες και να βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησής σας. Στην πραγματικότητα, το SEO είναι η πιο οικονομική στρατηγική μάρκετινγκ για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου.  Γιατί; Η Google είναι μια εγγυημένη πηγή δυνητικών πελατών. Μόλις βρεθείτε στο επίκεντρο, ο ιστότοπός σας μπορεί να λάβει την προσοχή που του αξίζει.

Κερδίστε πελάτες με Σχέδιο από την Google

Τι γίνεται αν το δίκτυό σας σταματήσει να σας στέλνει παραπομπές; Τι γίνεται αν είστε μια μικρή επιχείρηση που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το Google Ads; Τι γίνεται αν δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις δικτύωσης; Αυτές είναι όλες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. Ναι, κάθε δικηγορικό γραφείο πρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ. Ποτέ μην βασίζεστε σε μία πηγή. Ωστόσο, η Google είναι συνήθως η πιο σταθερή πηγή δυνητικών πελατών. Προσφέρει επίσης υψηλό ROI στον νομικό κλάδο. Αυτό συμβαίνει επειδή η LTV (αξία διάρκειας ζωής) ενός πελάτη μπορεί να είναι μεγάλη.

Πριν προχωρήσουμε, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Μπορεί να χρειαστούν μήνες για να δείτε αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, οι προσπάθειές σας θα καθυστερήσουν περαιτέρω εάν δεν έχετε ιδέα τι κάνετε. Χαλαρώστε λοιπόν και ετοιμαστείτε για 5 αποδεδειγμένες συμβουλές SEO δικηγορικών γραφείων. Ήρθε η ώρα να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο προσκήνιο.

Αναπτύξτε τις σελίδες του χώρου πρακτικής σας

Αναπτύξτε τις σελίδες της περιοχής πρακτικής σας. Κάντε αυτό πρώτα. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν. Γιατί; Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό και σημαντικό βήμα για τα δικηγορικά γραφεία. Πάρα δικηγορικά γραφεία έχουν μια σελίδα που παραθέτει τους τομείς πρακτικής. Τι φταίει σε αυτό; Οι περιοχές εξάσκησής σας θα πρέπει να έχουν ξεχωριστή σελίδα. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε τη λέξη-κλειδί σε μια διεύθυνση URL. Για παράδειγμα www.dikigorosathens.gr/eidikeusi/diazigia. Έχετε παρατηρήσει, ότι ορισμένοι ιστότοποι κατατάσσονται καλά επειδή έχουν μια διεύθυνση URL που ταιριάζει με μια λέξη-κλειδί; Αυτό είναι σκόπιμα.

Διαβάστε  Πως χτίζω το Brand μου

Θα πρέπει να δημιουργήσετε σελίδες για συγκεκριμένες ειδικότητες σε μια περιοχή πρακτικής. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα σελίδων που πρέπει να δημιουργήσετε με βάση την περιοχή εξάσκησης.

Συναινετικό διαζύγιο, Αυτοκινητιστικά ατυχήματα, δικηγόροι για ακίνητα, Οικογενειακό Δίκαιο, δικηγόροι για διαζύγια, επιμέλεια, δεσμευτικές οικονομικές συμφωνίες κ.λπ, Εργατικό δίκαιο Διακρίσεις φυλής/ηλικίας/φύλου/αναπηρίας/θρησκευτικού/σεξουαλικού προσανατολισμού. Καταλαβαίνετε την ιδέα. Μια ξεχωριστή σελίδα για κάθε περιοχή πρακτικής σάς επιτρέπει επίσης να τη βελτιστοποιήσετε με λέξεις-κλειδιά στη σελίδα. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα FAQ που απαντά σε καυτές ερωτήσεις που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα εξάσκησης.

Η Google λατρεύει το ενημερωτικό περιεχόμενο και το κατατάσσει ανάλογα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google για να βρουν πληροφορίες. Επίσης, μπορεί να λάβετε ακόμη και μια δυνατότητα SERP.

Το να κάνετε SEO για δικηγόρους μοιάζει λίγο πολύ με το SEO για άλλους κλάδους, εκτός από μερικά πράγματα. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η οργανική επισκεψιμότητα εξακολουθεί να είναι η καλύτερη πηγή νέων πελατών για τις περισσότερες νομικές εταιρείες εκεί έξω. Περισσότερο από το 90% των ανθρώπων χρησιμοποιούν μια μηχανή αναζήτησης όταν αναζητούν νομικές συμβουλές. Έτσι, μπορείτε να κερδίσετε μεγάλη επισκεψιμότητα απλά κάνοντας κατάταξη στο Google και σε άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας. Αλλά πώς να το κάνουμε αυτό; Γενικά, η πρακτική SEO περιλαμβάνει δύο βασικά πράγματα – το On-page SEO και το Off-page SEO.

1. SEO που αναλύει τα αποτελέσματα αναζήτησης για τη νομική βιομηχανία

Η Google κάνει συνεχώς αλλαγές στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε, προτάσεις χαρτών, πληρωμένες διαφημίσεις, τοπικά αποτελέσματα και άλλα πράγματα πριν καν ξεκινήσουν τα πραγματικά οργανικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, τα οργανικά αποτελέσματα έχουν περιοριστεί σε όχι περισσότερο από το 50% της σελίδας. Όταν αναζητάτε μια τοπική επιχείρηση, όπως μια δικηγορική εταιρεία, είναι πιθανό να δείτε καταχωρίσεις καταλόγους, γνωστούς στην Ελλάδα και άλλους ιστότοπους συγκέντρωσης στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων.

Πώς θα το διαχειριστείς αυτό; Ειλικρινά, δεν θα είναι εύκολο να κατατάξετε τον εαυτό σας στην πρώτη σελίδα του Google, ειδικά για μια εξαιρετικά ανταγωνιστική λέξη-κλειδί. Επομένως, θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να αναζητάτε εναλλακτικές. Μια λύση είναι να καταχωρηθείτε σε ιστότοπους συγκέντρωσης που ήδη κατατάσσονται καλά στο Google. Μόλις καταφέρετε να έχετε λογαριασμούς στους κύριους ιστότοπους καταχώρισης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εργαστείτε στο προφίλ σας για να βελτιώσετε την κατάταξή του στον ιστότοπο. Εάν το προφίλ καταλόγου σας είναι καλά βελτιστοποιημένο, αυτόματα θα κατατάσσεται υψηλότερα για τις λέξεις-κλειδιά-στόχους και είναι πιθανό να έχετε καλή επισκεψιμότητα από αυτές τις πηγές.

Διαβάστε  Στρατηγικές προβολής Δικηγόρων στο Οικογενειακό Δίκαιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα προφίλ σε κάθε νομικό κατάλογο στην περιοχή/χώρα σας. Ορισμένοι ιστότοποι συγκέντρωσης σάς επιτρέπουν ακόμη και να τοποθετείτε διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στην κορυφή κάθε φορά που οι χρήστες αναζητούν τις λέξεις-κλειδιά της επιχείρησής σας σε αυτούς τους ιστότοπους.

2. Βελτιστοποίηση του δικτυακού σας τόπου για τοπικές αναζητήσεις

Παρόλο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν νομικές υπηρεσίες, προτιμούν να προσλαμβάνουν μόνο μια τοπική δικηγορική εταιρεία ή δικηγόρο για βοήθεια. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε προσηλωμένοι στο διαδίκτυο ως φημισμένη νομική επιχείρηση στην περιοχή σας είναι να καταχωρηθείτε στο Google My Business (Google Places). Δημιουργήστε μια καταχώριση για τη δικηγορική σας επιχείρηση παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που μπορείτε για την επιχείρησή σας, τις υπηρεσίες, τους χρόνους, τις εγκαταστάσεις, τον ιστότοπο, τα κοινωνικά δίκτυα, τα στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.

Φυσικά για να ανεβείτε θέσεις και εμφανίσεις θα χρειαστείτε την βοήθεια επαγγελματία. Η αναζήτηση για δικηγόρο εργατολόγο, είναι υψηλής δυσκολίας συνεπώς πρέπει να αφοσιωθείτε σε κάθε σελίδα για να πετύχετε την πρώτη σελίδα στη Google.

Αυτές οι καταχωρίσεις εμφανίζονται στα αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης Google. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος αναζητά μια δικηγορική εταιρεία/υπηρεσία στην περιοχή σας, η καταχώρισή σας είναι πιθανό να εμφανιστεί στα αποτελέσματα. Ωστόσο, η κατάταξη στην οποία εμφανίζεται η καταχώρισή σας θα εξαρτηθεί από τη δημοτικότητα και τη βαθμολογία της. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει την καταχώριση της επιχείρησής σας στο Google (είτε μέσω της φυσικής ταχυδρομικής κάρτας που αποστέλλεται από την Google στη διεύθυνση της επιχείρησής σας είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο).

Άλλες μέθοδοι βελτιστοποίησης τοπικής αναζήτησης περιλαμβάνουν κριτικές επιχειρήσεων, τοπικές αναφορές, προώθηση εκτός σύνδεσης κ.λπ.

Διαβάστε  Πως και πότε να ζητήσω από την Google να ανιχνεύσει ξανά την ιστοσελίδα μου

3. On-Page SEO Νομικών Ιστοσελίδων

Ένας καλός σχεδιασμός ιστότοπου παίζει μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της υπάρχουσας επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και τελικά στη βελτίωσή του. Η βελτιστοποίηση στη σελίδα έχει να κάνει με τη βελτίωση του ιστότοπού σας, για τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης.

Το on-page SEO περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών ιστότοπου, μεταδεδομένων, εικόνων και JavaScript, ταχύτητας σελίδας, περιεχομένου, σχεδίασης και διάταξης κ.λπ. Η έρευνα και η βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτού.

Η Έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι η διαδικασία εύρεσης των λέξεων-κλειδιών που ταιριάζουν καλύτερα (συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών με τις περισσότερες αναζητήσεις, των λιγότερο ανταγωνιστικών, των μακροπρόθεσμων λέξεων-κλειδιών, των ερωτημάτων αναζήτησης κ.λπ.) και των φράσεων-κλειδιών για τη νομική σας επιχείρηση.

4. OFF Page SEO για δικηγόρους

Η βελτιστοποίηση εκτός σελίδας έχει να κάνει με τη δημιουργία υψηλής ισχύος backlinks στον ιστότοπο του δικηγορικού σας γραφείου. Η δημιουργία πολλών συνδέσμων δεν θα σας βοηθήσει πλέον να κατατάσσεστε υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Σήμερα, όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα και τη δύναμη των συνδέσμων. Εάν θέλετε να αποκτήσετε υψηλές θέσεις στο Google, πρέπει να δημιουργήσετε συνδέσμους που δημιουργούνται από σχετικούς, αξιόπιστους και έγκυρους ιστότοπους.

Η Ανάλυση Ανταγωνιστών είναι μια άλλη εξαιρετική τεχνική SEO εκτός σελίδας που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας στην ίδια νομική αγορά.

Ξεκινήστε την προώθηση επί πληρωμή

Η Προώθηση επί πληρωμή διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο Δικηγορικό Marketing, αυτή τη στιγμή οι περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις τη χρησιμοποιούν για να στοχεύσουν χρήστες και να κάνουν τα προϊόντα τους δημοφιλή μεταξύ τους.

Η Προώθηση επί πληρωμή δεν περιορίζεται στην έναρξη διαφημίσεων, αλλά και οι συγγραφείς περιεχομένου, οι ειδικοί του SΕΟ και PPC Expert διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στο μάρκετινγκ. Φτιάξτε λοιπόν μια στρατηγική κατάλληλη για την επιχείρησή σας και συνδυάστε τα πάντα για να δώσετε στην εργασία σας νέο ύψος. Το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία που απαιτεί χρόνο για να φέρει αποτελέσματα, αλλά είναι ο καλύτερος νόμιμος τρόπος για να κατατάξετε τον δικηγορικό σας ιστότοπο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να δημιουργήσετε μια σταθερή και μακροχρόνια φήμη στο διαδίκτυο.

Η ομάδα του SEO Marketer παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες δικγηρορικού μάρκετινγκ και SEO για δικηγόρους τα τελευταία πολλά χρόνια και έχει καθιερώσει ένα όνομα στον κλάδο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ για Δικηγορικά Γραφεία με τους ειδικούς μας SEO.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *