Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να βάλεις διαφημίσεις Google στο site σου

Google news

Πως να βάλεις διαφημίσεις Google στο site σου; Ας ξεκινήσουμε! Αν έχετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε έσοδα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι η διαφήμιση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαφήμισης που μπορούν να τοποθετηθούν σε ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων κειμένου και των διαφημιστικών banner, και ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τέσσερα διαφορετικά είδη διαφήμισης: Google AdSense, Google Ads, προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών όπως το πρόγραμμα Associates της Amazon και διαφήμιση προβολής σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Reddit ή το Facebook.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι διαφήμισης

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι διαφήμισης για τον ιστότοπό σας:

  • Διαφημίσεις κειμένου. Πρόκειται για συνδέσμους προς έναν άλλο ιστότοπο, οπότε όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτές, μεταφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην περιοχή του περιεχομένου και θα εμφανίζονται ως ένα μικρό πλαίσιο με κείμενο ή μια εικόνα μέσα σε αυτό.
  • Διαφημίσεις προβολής. Αυτές είναι μεγαλύτερες εικόνες από αυτές που βασίζονται σε κείμενο, αλλά εξακολουθούν να έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα (όπως το να μην μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω τους). Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην περιοχή περιεχομένου και θα εμφανιστούν ως ολοσέλιδες εικόνες που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χώρου της οθόνης σας όταν κάποιος τις βλέπει μέσα από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές όπως το Safari για συσκευές iOS όπως τα iPhones και τα iPads.
Διαβάστε  Digital Marketing Agency - Στρατηγικές λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ

Google AdSense

Το AdSense είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας, επειδή είναι εύκολο να εφαρμοστεί και μπορεί να σας αποφέρει πολλά χρήματα.

Οι διαφημίσεις AdSense είναι διαφημίσεις κειμένου, εικόνας ή βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, επιλέγοντας “Θέση διαφημίσεων” στον πίνακα ελέγχου του AdSense.

AdSense και Google Ads

Το AdSense είναι ένα πρόγραμμα που τοποθετεί διαφημίσεις στον ιστότοπό σας με βάση το περιεχόμενο. Το πρόγραμμα Google ads τοποθετεί διαφημίσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google με βάση λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Affiliate Marketing

Το Affiliate Marketing είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα προωθώντας προϊόντα στον ιστότοπό σας. Πληρώνεστε όταν οι άνθρωποι κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας και αγοράζουν το προϊόν. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό το είδος διαφήμισης, διότι μερικές φορές μπορεί να μην πληρωθείτε για την πώληση, εάν αυτή δεν πληροί ορισμένα κριτήρια. Θα εξαρτηθεί από τους κανονισμούς που έχει θέσει η εταιρεία που προσφέρει το προϊόν.

Διαφήμιση Banner

Η διαφήμιση με banner είναι μια μορφή διαδικτυακής διαφήμισης που εμφανίζει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες. Η διαφήμιση είναι συνήθως ορθογώνια και στατική, με ένα διαφημιστικό banner. Συνήθως τοποθετείται στο sidebar ή σε άλλη σημεία της σελίδας και διαφημίζει εταιρείες, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, προϊόντα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφήμιση στον ιστότοπό σας με διάφορους τρόπους

Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφήμιση στον ιστότοπό σας με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Google AdSense και Affiliate Marketing. Αυτά είναι δύο από τα πιο δημοφιλή διαφημιστικά δίκτυα που σας επιτρέπουν να τοποθετείτε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας και να πληρώνεστε όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε αυτές. Το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από το πόση επισκεψιμότητα έχει ο ιστότοπός σας, αλλά συνήθως είναι αρκετά καλά χρήματα ανά κλικ.
  • Εμφάνιση διαφημίσεων από άλλες εταιρείες απευθείας στις σελίδες σας (π.χ. διαφημιστικά banner). Αυτή η επιλογή είναι λιγότερο επικερδής από τη χρήση ενός δικτύου διαφημίσεων όπως το AdSense ή το affiliate marketing, επειδή αυτές οι εταιρείες πληρώνουν περισσότερο για τα κλικ παρά για τις εμφανίσεις (δηλ. τις προβολές). Ωστόσο, αν δεν έχετε ακόμη μεγάλη εμπειρία στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο προηγμένο, όπως η εκτέλεση εκστρατειών μέσω παρόχων τρίτων, όπως η Mediavine ή η ShareASale
Διαβάστε  SEO για Επιχειρήσεις - Οι Ειδικοί δίπλα σας

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας έδωσε μια καλή ιδέα για το πώς να τοποθετήσετε διαφήμισεις στον ιστότοπό σας. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά αν ταιριάζει με τους στόχους και τις αξίες σας ως επιχειρηματίας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *