Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Google vs Bing – Συγκρίνουμε τις δυο μεγάλες μηχανές αναζήτησης

Google news

Η Google είναι συνώνυμη με την αναζήτηση εδώ και χρόνια, ενώ το Bing έγινε γρήγορα έγινε συνώνυμη με το σαρκασμό με το κύριο ερώτημα να είναι, γιατί κάποιος θα χρησιμοποιήσει ποτέ την αναζήτηση Bing. Πιστέψτε το ή όχι, οι δύο μηχανές αναζήτησης δεν είναι τόσο διαφορετικές όσο τα ανέκδοτα που λέγονται.

Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ήδη τις δύο μηχανές αναζήτησης, αλλά για αρχή ας θυμηθούμε μερικά πράγματα:

Google: Μακράν η πιο χρησιμοποιημένη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, η αναζήτηση Google βρίσκεται ανάμεσά μας από το 1997 και συνεχώς βελτιώνεται με νέα έξυπνα αποτελέσματα, προηγμένες λειτουργίες και ενσωμάτωση με άλλα προϊόντα της Google. Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Google διαθέτει σήμερα το 64,5% του μεριδίου αγοράς της έρευνας στην αμερικανική αγορά.

Bing: Το Bing είναι το πιο πρόσφατο όνομα για τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, που ονομάζοταν προηγουμένως Windows Live Search και MSN Search. Η μάρκα Bing ως “μηχανή λήψης αποφάσεων”, έχει στόχο να παρουσιάσει αποτελέσματα με πιο πραγματικό περιβάλλον απ ‘ό, τι απλά να βρει κείμενο σε μια σελίδα. Το Bing εξουσιοδοτεί επίσης την αναζήτηση της Yahoo, η οποία, σε συνδυασμό με το Bing, εξυπηρετεί το 32,6% των αμερικανών ερευνητών στο διαδίκτυο.

τίτλο 1

Και οι δύο ιστότοποι φαίνονται και μοιάζουν εντυπωσιακά παρόμοιοι όταν πρόκειται για βασικά αποτελέσματα αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, εκτός από τη γραμματοσειρά και το λογότυπο στην κορυφή της σελίδας, θα ήταν εύκολο να συγχέουμε το ένα με το άλλο. Υπάρχουν όμως κύριες διαφορές που έχω παρατηρήσει και σας τις αναφέρω παρακάτω:

Η αναζήτηση βίντεο του Bing είναι σημαντικά καλύτερη από της Google. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο (και γιατί το Bing έχει κάποια φήμη ως “μηχανή αναζήτησης πορνογραφίας”). Αντί να σας δίνουμε μια κάθετη λίστα βίντεο με μικρές μικρογραφίες, σας δίνει ένα πλέγμα μεγάλων μικρογραφιών που μπορείτε να κάνετε κλικ για να παρακολουθήσετε χωρίς να αφήσετε το Bing. Σε μερικά βίντεο, θα σας δώσει ακόμη και μια προεπισκόπηση αν περάσετε πάνω από την μικρογραφία με τον δείκτη του ποντικιού.

Διαβάστε  Πως χτίζω το Brand μου

Το Bing δίνει περισσότερες προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης από ό, τι κάνει η Google στις περισσότερες περιπτώσεις. Η Google δίνει μόνο τέσσερες, ενώ το Bing δίνει οκτώ. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε αυτόματη συμπλήρωση για να βρείτε εναλλακτικά προϊόντα ή θέλετε να λάβετε περισσότερες προτάσεις.

Οι προτάσεις αγορών της Google εμφανίζονται συχνότερα από ό, τι στο Bing, και είναι γενικά πολύ καλύτερες. Έτσι αν προσπαθείτε να μάθετε ποια καταστήματα φέρουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή πού να βρείτε την καλύτερη τιμή online, η Google θα είναι καλύτερη επιλογή από το Bing.

Η διεπαφή αναζήτησης εικόνων της Google μοιάζει λίγο πιο ομαλή όταν την χρησιμοποιείτε, αν και το Bing διαθέτει μία ή δύο πιο προχωρημένες επιλογές όπως “Διάταξη” (η οποία σας επιτρέπει να αναζητήσετε εικόνες πορτρέτου ή τοπίου). Η αναζήτηση εικόνων του Bing σας επιτρέπει επίσης να αφαιρέσετε ορισμένα τμήματα του όρου αναζήτησης με ένα κλικ, κάτι που είναι ευχάριστο (μακάρι να το έκανε αυτό για όλες τις αναζητήσεις).

Το Bing θέτει τις σχετικές αναζητήσεις και τις σχετικές αναζητήσεις εικόνων στα δεξιά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, ενώ η Google τα βάζει κοντά στο κάτω μέρος. Αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι απλώς μια διαφορά.

Το Bing υιοθέτησε επίσης πολλές από τις “έξυπνες αναζητήσεις” της Google, όπως προβολές ταινιών, μετατροπές μονάδων, τοπικές καιρικές συνθήκες, πληροφορίες για διάσημους ανθρώπους και παρόμοια. Τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα είναι αξιοσημείωτα παρόμοια, αν και η Google έχει μερικά πράγματα που το Bing δεν έχει, όπως οι πληροφορίες για την υγεία και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για ταινίες και βιντεοπαιχνίδια. Αν βασίζεστε σε έξυπνες αναζητήσεις, μεταβείτε με την Google. (Μία εξαίρεση: αν ψάχνετε για πτήσεις, το Bing έχει ένα κομψό χαρακτηριστικό που προβλέπει αν οι τιμές των εισιτηρίων θα ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν).

Διαβάστε  Influencer Marketing - Τι είναι και πως να βρείτε τον σωστό

Παραδόξως, οι δύο μηχανές αναζήτησης είναι αρκετά συγκρίσιμες όταν πρόκειται για προηγμένους χειριστές. Η σύνταξη μπορεί να είναι λίγο διαφορετική μεταξύ τους, αλλά υπάρχει μεγάλη αλληλεπικάλυψη. Ωστόσο, η Google έχει περισσότερα πράγματα και είναι καλύτερη για προηγμένες αναζητήσεις, εκτός από δύο αναζητήσεις που μπορεί να κάνει μόνο το Bing:

Περιεχόμενο : Σας επιτρέπει να αναζητήσετε σελίδες που περιέχουν συγκεκριμένο τύπο αρχείου (για παράδειγμα, PDF). Στη Google, θα σας συνδέσει μόνο στα αρχεία PDF, αλλά στο Bing, θα σας δώσει σελίδες που περιέχουν συνδέσμους σε αρχεία PDF, τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα.

linkfromdomain : Σας δείχνει τις σελίδες με τις καλύτερες βαθμολογίες που συνδέονται με έναν συγκεκριμένο ιστότοπο

feed : Σας επιτρέπει να αναζητήσετε ροές RSS σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η Google διαθέτει επίσης μερικές επιπλέον λεπτομέρειες που είναι ενσωματωμένες στην αναζήτηση, όπως αντίστροφη αναζήτηση εικόνων (η οποία είναι απίστευτη), άμεση αναζήτηση (η οποία εμφανίζει τα αποτελέσματα κατά την πληκτρολόγηση), φωνητική αναζήτηση (η οποία σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με το μικρόφωνό σας) ολοκλήρωση μαθημάτων με υπηρεσίες Google όπως το Gmail, το Google Now και τις Επαφές Google. Εάν χρησιμοποιείτε πολλά αρχεία Google, είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε από την αναζήτησή της.

Το Bing Rewards αξίζει επίσης να αναφερθεί: Εάν εγγραφείτε για αυτή την εξυπηρέτηση, μπορείτε να κερδίσετε πόντους για κάθε αναζήτηση που κάνετε στο Bing, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε για δωροκάρτες στο Amazon, Starbucks, GameStop ή ακόμα και να κάνετε δωρεά σε μια αγαπημένη φιλανθρωπία.

Εάν κάνετε μια αναζήτηση συγκεκριμένης τοποθεσίας στη Google, δεν θα εμφανιστεί καμία πληροφορία Knowledge Graph. Το Bing όμως το κάνει.

Ήμουν εξαιρετικά ενοχλημένος όταν δεν μπορούσα να προσδιορίσω αποτελέσματα από μια μέρα ή εβδομάδα ή χρόνο πριν, εκτός από τα αποτελέσματα των ειδήσεων του Bing. Φαίνεται τώρα ότι το Bing επιτρέπει αυτή τη φορά προδιαγραφή για τα άλλα αποτελέσματά του, αλλά η Google εξακολουθεί να είναι αυτή με την προσαρμοσμένη διαθέσιμη επιλογή εύρους ημερομηνιών.

Διαβάστε  Τι είναι το Pinterest - Πλήρης Οδηγός

Ας αναφέρουμε τώρα ό, τι πραγματικά έχει σημασία: τα πραγματικά αποτελέσματα αναζήτησης. Κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν έχει σημασία αν ένας ιστότοπος δεν σας προσφέρει αυτό που ψάχνετε.

Όσον αφορά τις βασικές αναζητήσεις, διαπίστωσα ότι και οι δύο μηχανές αναζήτησης, έστω και αν είχαν διαφορετικά αποτελέσματα, γενικά μου έδωσαν αυτό που ήθελα. Μια αναζήτηση μπορεί να είναι κάπως καλύτερη για το Bing, ενώ μια άλλη μπορεί να είναι καλύτερη στο Google. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το Bing έκανε καλύτερη δουλειά με μερικές αναζητήσεις.

Οι πραγματικές διαφορές εμφανίστηκαν όταν αναζητούσαν κάτι συγκεκριμένο, όπως τεχνικά θέματα (“ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο”). Αν η απάντηση στην ερώτησή σας είναι θαμμένη σε ένα μεγάλο φόρουμ ή blog, η Google πιθανότατα θα κάνει καλύτερη δουλειά για να την βρει και να οργανώσει τα αποτελέσματα. Και όσο πιο συγκεκριμένη είναι η ερώτηση, τόσο περισσότερο κερδίζει η Google.

Ο νικητής: Google (Αλλά όχι με μεγάλη διαφορά)

Δεν νομίζω ότι σας εξέπληξε το γεγονός ότι, αντικειμενικά, η Google είναι η καλύτερη μηχανή αναζήτησης. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία, είναι μακράν το πιο δημοφιλές πράγμα σοτίντερνετ και συνεχώς καινοτομεί. Έμεινα έκπληκτος για το πόσο παρόμοιες ήταν και οι δύο μηχανές αναζήτησης όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Το Bing κάνει ακόμα καλύτερα μερικά πράγματα, όπως το βίντεο. Αλλά, ενώ κατά καιρούς προτιμούσα τα αποτελέσματα του Bing στην Google για γενικές αναζητήσεις, η ικανότητα της Google να αναδύει τα πράγματα από τις πιο σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου είναι πολύ πολύτιμη. Είναι μικρές σχετικά οι διαφορές, αλλά η Google εξακολουθεί να είναι η καλύτερη μηχανή αναζήτησης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *