Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Οι πιο σημαντικές συμβουλές SEO για το 2018

Google news

Πέρασε ήδη ο πρώτος μήνας του 2018 και οι συμβουλές SEO που διαβάζουμε είναι πολλές. Ποιες είναι όμως οι πιο σημαντικές ; Αυτές που έχουν την πραγματική αξία ;

Το ζήτημα της σημασίας του SEO πρέπει να αναφέρεται σε μια επιχείριση τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν τι σημαίνει για την επιχείρησή τους και να αποφασίσουν τι πρέπει να επενδύσουν το επόμενο έτος.

Η γρήγορη απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι αναμφισβήτητα «περισσότερο από πέρυσι».

Όταν δίνεται η δέουσα προσοχή, το οργανικό ψάξιμο μπορεί να είναι το πιο ισχυρό όπλο στο ψηφιακό οπλοστάσιό σας και κάθε χρόνο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις το συνειδητοποιούν.

Καθώς το SEO γίνεται λιγότερο από μια απλή εναλλάκτική για τις εταιρείες, τόσο περισσότερο θα επενδύουν χρόνο με τον χρόνο, γεγονός που αυξάνει τη σημασία του στον χώρο μάρκετινγκ και το νομιμοποιεί ως ένα βιώσιμο, ROI-Channel.

Χρόνο με το χρόνο είδαμε τη Google να βελτιώνει τον αλγόριθμό της και να πιέζει τους ιδιοκτήτες ιστότοπων στο σημείο της παραφροσύνης στο όνομα της πρακτικής και φέτος θα συνεχίσουν να το ωθούν συχνά σε νέες κατευθύνσεις που προηγουμένως δεν είχαν καμία σχέση με το SEO .

Πόσο σημαντικό θα είναι το SEO το 2018; Πιο σημαντικό από πέρυσι.

Διαβάστε : Η Google κυκλοφορεί ένα εργαλείο SEO που τσεκάρει 10 μετρήσεις

Το SEO είναι μια πρακτική που συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να καινοτομεί.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το SEO συνεχίζει να εισβάλλει και να επηρεάζει άλλα κανάλια.

Αυτό που οι έμποροι πρέπει να κατανοήσουν από έτος σε έτος είναι οι παράγοντες που βρίσκονται στο παιχνίδι που οδηγούν την ανάπτυξη και την καινοτομία. Κάθε χρόνο αυτοί οι παράγοντες είναι διαφορετικοί. Ωστόσο, η γνώση του τι είναι, είναι εξίσου σημαντική με την εκτέλεση σε αυτά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Παρακάτω θα δούμε τις τάσεις που βλέπουμε και οι σκέψεις πίσω από γιατί το SEO θα είναι και θα έπρεπε να είναι πιο σημαντικό για εσάς το 2018.

1. Η Google πιέζει για την ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα

Κατά τη διάρκεια του 2017, η Google έκανε αμέτρητες ενημερώσεις στον αλγόριθμό της. Ενώ είμαι ο τελευταίος που θα υποδεικνύει αλλαγές αλγορίθμου οι οποίοι έχουν σημαντική σημασία για την καθημερινότητά σας, αξίζει να σημειωθεί ο τρόπος με τον οποίο ο γίγαντας φιλικής αναζήτησης αναφέρεται σε αυτούς.

Δεν βλέπουμε πια νέα updates αλγορίθμων (π.χ. Panda, Penguin κ.λπ.), αλλά αντιθέτως βλέπουμε ενημερώσεις “ποιότητας” που συμβαίνουν κάθε λίγες εβδομάδες, οι οποίες επηρεάζουν έναν αριθμό σημάτων αντί να εστιάζουν σε μια πτυχή του ιστότοπού σας όπως έχουν κάνει στο παρελθόν.

Διαβάστε  Αύξηση ακολούθων στο Instagram - Κάντο σωστά και με σχέδιο

Πρέπει να λάβετε υπόψη αυτό το μήνυμα, διότι θα αυξηθεί όχι μόνο σε όλο το 2018 αλλά και στο μέλλον.

Οι Marketers που συνεχίζουν να ξοδεύουν χρόνο ως προς το γιατί η μετατόπιση αλγορίθμου μπορεί να έχει προκαλέσει ή να μην έχει προκαλέσει μια αύξηση ή μείωση της επισκεψιμότητας, χάνουν πολύτιμο χρόνο που θα ήταν καλύτερα να δαπανηθεί στη βελτίωση των ιστοσελίδων τους, το οποίο είναι και το σημείο κλειδί.

Αυτό που πρέπει να κάνουν το 2018 οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων  είναι να πάρουν αυτό το σημείο ως βάση και να απομακρυνθούν από αυτή την ξεπερασμένη νοοτροπία.

Το SEO γίνεται όλο και πιο σημαντικό χρόνο με το χρόνο και όσοι ξοδεύουν χρόνο για την αύξηση της ποιότητας και της εμπειρίας των τοποθεσιών τους θα ωφεληθούν.

2. Έμφαση σε έναν πιο έμπειρο κεντρικό ιστό

Αυτό θα είναι το έτος που θα αρχίσουμε να δίνουμε περισσότερη έμφαση σε έναν δικτυακό τόπο που βασίζεται στην εμπειρία και η Google βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης.

Ως τάσεις συμπεριφοράς των χρηστών προς ένα πιο συναρπαστικό και ενημερωτικό ιστό, οι εταιρείες υιοθετούν νέες τεχνολογίες, όπως οι PWA και AMP, για να προσφέρουν αυτή την εμπειρία.

Με την πάροδο των ετών η ιδέα ότι η προσοχή των χρηστών έχει μειωθεί έχει γίνει γενικά αποδεκτή από τη βιομηχανία, και έτσι, τα βίντεο έχουν γίνει πιο σύντομα και το περιεχόμενο έχει διασπαστεί σε εύπεπτα blurbs, η οποία έχει οδηγήσει σε μια πιο ρηχή εμπειρία στο διαδίκτυο.

Είναι ενδιαφέρον ότι το 2017 αρχίσαμε να βλέπουμε τη συμπεριφορά των χρηστών να ξεπερνά αυτή την τάση και να αρχίσουμε να απαιτούμε περισσότερες πληροφορίες και εκπαίδευση, πριν ανταμείβουμε με μια μετατροπή.

Πολλά από αυτά μπορούν πιθανώς να αποδοθούν στην επαφή με το Brand που βρίσκουν τους χρήστες να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τα εμπορικά σήματα που αγοράζουν.

Με αυτό κατά νου, πώς συνδέεστε με τους ανθρώπους με πιο ουσιαστικό τρόπο στο διαδίκτυο; Η πιο ξεκάθαρη διαδρομή είναι να δημιουργήσετε μια εμπειρία ιστού που τους βοηθά να αγαπήσουν το Brand σας.

Το 2018 θα δει όλο και περισσότερες εταιρείες να υιοθετούν νέες τεχνολογίες, οπότε αυτόματα μια νέα πρόκληση για τους οργανικούς search marketers θα αναδυθεί στην επιφάνεια καθώς οι άνθρωποι προωθούν αυτές τις τεχνολογίες πέραν του στοχευμένου σκοπού τους και προσπαθούν να τους οδηγήσουν στην παραγωγή επισκεψιμότητας και μετατροπών.

Η δημιουργία μιας εμπειρίας με την οποία μπορούν να συνδεθούν οι χρήστες είναι σημαντική, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε ότι η Google μπορεί επίσης να κάνει μια ουσιαστική σύνδεση γιατί:

Διαβάστε  Google Rankbrain - Ο νέος αλγόριθμος που αλλάζει τα δεδομένα

3. Η Google ανιχνεύει την ιστοσελίδα σας για την παραμικρή λεπτομέρεια

Στις αρχές του 2017, αρχίσαμε να βλέπουμε διακυμάνσεις στην τιμαριθμική αναπροσαρμογή και στους προϋπολογισμούς ανίχνευσης, ειδικά σε ιστότοπους μεγάλης κλίμακας.

Κάθε εβδομάδα ήταν μια διαφορετική ιστορία, όπου θα έχουμε τεράστιες ποσότητες σελίδων να αναπροσαρμόζονται μία εβδομάδα, και στη συνέχεια βλέπουμε τεράστιες ποσότητες να μένουν πίσω.

Γιατί συνέβη / συμβαίνει αυτό; Η απάντηση είναι ότι η Google ανιχνεύει τα sites μας για εμάς και θα δούμε να συνεχίζει να το κάνει αυτό όλο το 2018 και στο μέλλον.

Μιλήσαμε νωρίτερα για έναν πιο ψαγχμένο δικτυακό τόπο που βασίζεται στην εμπειρία ο οποίος αρχίζει να ασχολείται με τον κλάδο μας.

Η Google, απέναντι στη δυσπιστία του κάθε επαγγελματία SEO, δεν έχει εμμονή με το να κάνει τη ζωή μας πιο δύσκολη, αλλά θέλει να παρέχει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.

Γιατί ενδιαφέρονται γι ‘αυτό;

Επειδή θέλουν οι χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης τους, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προβάλλουν διαφημίσεις.

Για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες αποκτούν την εμπειρία πρώτης γραμμής, βλέπουμε να ψάχνει μακρά και σκληρά για τους τύπους σελίδων που υπάρχουν στον ιστότοπό σας και να τους εξετάζει πιο προσεκτικά.

Κυρίως, βλέπουμε πολύπλευρες σελίδες και σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης που ζουν στον ιστότοπό σας, οι οποίες αποσύρονται από το ευρετήριο για να κάνουν τη χρήση σελίδων υψηλότερης ποιότητας, όπως σελίδες κατηγοριών, σελίδες προϊόντων, άρθρα ιστολογίου κ.λπ.

Όλη αυτή η διαδικασία αναφέρεται συνήθως ως “γλυπτική” και είναι κάτι που όλοι πρέπει να προσέχουν το 2018.

Ενώ είναι υπέροχο που η Google σκέφτεται αυτόν τον τρόπο, δεν θα θέλατε να αφήσετε την τύχη του site σας τελείως στα χέρια της, καθώς θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνετε την ιστοσελίδα που εργάζεστε.

Κοιτάξτε τον ιστότοπό σας και δείτε ποιες σελίδες είναι πιο σημαντικές για εσάς και, στη συνέχεια, δείτε αν ανταγωνίζονται με οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπου. Αν πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κόψετε τις άλλες σελίδες αυτές για να δώσετε περισσότερο χώρο στις υπόλοιπες.

Ο John Mueller της Google είπε ακόμη και η κατοχή λίγων αλλά ισχυρών σελίδων είναι προτιμότερο από πολλές και αδύναμες.

Αυτή είναι μια τάση που συνεχίζει να κερδίζει δυναμική από μήνα σε μήνα και το 2018 αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι το οποίο θα απογειώσει ή θα εξαφανίσει τον ιστότοπό σας, ειδικά εάν είστε μεγάλος έμπορος με πολλές σελίδες πολλαπλών σελίδων και αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτή είναι επίσης μια άλλη τάση που μιλά για την αυξημένη συνειδητοποίηση της ποιότητας του ιστότοπού σας και του περιεχομένου του.

Διαβάστε  Κατοχύρωση Domain - Τι να Προσέξετε στην Αγορά

Θέλετε πάντα η Google να βρει τις σελίδες υψηλότερης ποιότητας στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να τους πείτε πού βρίσκονται.

4. Το περιεχόμενο της φόρμας δεν είναι μόνο για το Engagement σε πρώιμο στάδιο

Πιο πρόσφατα αναφέρθηκε η τάση συμπεριφοράς των χρηστών προς την επιθυμία για περισσότερες πληροφορίες και εκπαίδευση που οδηγούν σε μετατροπή.

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες, ιδίως οι νεότεροι, κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλάζει την αντίληψη για το ποιο περιεχόμενο μπορεί να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Ιστορικά, το περιεχόμενο μακράς διάρκειας έχει προβληθεί και χρησιμοποιείται ως πρώιμο στάδιο για να προσελκύσει νέους χρήστες να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας απαντώντας σε μια ερώτηση ή αντιμετωπίζοντας ένα ευρύ θέμα το οποίο επιλύει το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Ποτέ δεν είχε σκοπό να βοηθήσει σε μια άμεση πώληση, αλλά για να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας ως ηγέτη της σκέψης σε αυτό το χώρο και να βεβαιώσει τον χρήστη ότι μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση του προβλήματος του.

Το 2017 είδαμε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των χρηστών όπως και στις αλληλεπιδράσεις με αυτόν τον τύπο περιεχομένου. O χρήστης που αναζητά περισσότερη εκπαίδευση πάνω σε ένα θέμα που σχετίζεται με το προϊόν που πρόκειται να αγοράσει στη ουσία έχει συμβάλει με αυτό τον τρόπο στην μετατροπή του περιεχομένου της εκπαίδευσης περισσότερο από ποτέ ως το μέσο εκείνο για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Το 2018, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτήν την τάση, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν περισσότερες πληροφορίες και εκπαίδευση, πριν δαπανήσουν τα λεφτά τους και οι εταιρείες που αναγνωρίζουν αυτήν την τάση και δεσμεύονται με τους χρήστες τους κατ ‘αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν μεγάλη εύνοια στο τέλος της ημέρας.

Πόσο σημαντικό είναι το SEO το 2018;

Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν μερικά κοινά θέματα που συνδέουν τις τέσσερις αυτές τάσεις:

Η Google ψάχνει για την ευρετηρίαση και ταξινόμηση σελίδων υψηλότερης ποιότητας.
Οι χρήστες θέλουν μια πιο συναρπαστική εμπειρία στο διαδίκτυο.
Η Google προωθεί μια εκτεταμένη εστίαση στην εμπειρία του χρήστη.
Οι χρήστες αναζητούν περισσότερες πληροφορίες και εκπαίδευση πριν κάνουν μια αγορά.

Αυτές οι τάσεις υποδεικνύουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, επειδή είναι περισσότερο επικεντρωμένες στο χρήστη, καθώς ο χρήστης και η εμπειρία του είναι αυτό που πρέπει όλοι να φροντίσουμε.

Αν το κάνουμε αυτό, θα σημαίνει περισσότερες επιχειρήσεις, περισσότερες μετατροπές και μια μεγαλύτερη, πιο ουσιαστική σχέση με τους χρήστες μας.

Θέλετε βοήθεια με το SEO ; Επικοινωνήστε μαζί μας : [email protected]

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *