fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
Οικονομικά Site

Οικονομικά Site – Ποιες είναι οι σωστές επιλογές

Ο φθηνός σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι πράγματι πραγματικότητα, και υπάρχουν πολλές εταιρείες που φτιάχνουν οικονομικά site εκεί έξω, ώστε να κατασκευάσουν έναν φανταστικό ιστότοπο για την εταιρεία τους. Ωστόσο, όταν αγοράζετε φθηνές υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων από μικρότερες εταιρείες, τείνουν να περιορίζονται σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα, μπορεί να παραμελήσουν βασικά μέρη ή να μην μην δείτε το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Στον ανταγωνιστικό κόσμο του Διαδικτύου, η ύπαρξη ενός καλού ιστότοπου συμβάλλει σημαντικά στην καθιέρωση του ονόματος της επωνυμίας σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας ερωτήσεις, ερευνώντας τις τιμές, συγκρίνοντας την ποιότητα της δουλειάς τους και το πιο σημαντικό, ψάχνοντας για κριτικές.

Σίγουρα θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες για τον πάροχο υπηρεσιών, ώστε να έχετε μια ιδέα για το πώς αξιολογούν με τους άλλους πελάτες τους.  Υπάρχουν πολλά προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων που προσφέρονται από αυτούς τους λιγότερο γνωστούς παρόχους, επομένως έχετε πολλές επιλογές. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να επιλέγετε μια συγκεκριμένη σειρά προϊόντων για να γνωρίζετε ότι χρησιμοποιείτε μόνο το πιο αξιόπιστο προϊόν. Σαφώς θα πρέπει να δείτε και προηγούμενες δουλειές για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη.

Είναι καλύτερο να παραμείνετε με δημοφιλή πλατφόρμες όπως το WordPress, επειδή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στη χρήση δημοφιλούς λογισμικού που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν. Εάν πιστεύετε ότι οι φθηνές εταιρείες σχεδίασης ιστοσελίδων δεν μπορούν να σας προσφέρουν ένα οικονομικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων, τότε ξανασκεφτείτε το. Μπορούν να κατασκευάσουν ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης που μοιάζουν με ακριβές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι δημιουργούν SEO υψηλής ποιότητας και ότι δεν κόβουν δρόμο για σχεδιασμό και ανάπτυξη. Τα οικονομικά site είναι ο τρόπος που θα ακολουθήσετε με ένα ρίσκο, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Αν και είναι αλήθεια ότι τα οικονομικά site μπορούν να σας προσφέρουν έναν ιστότοπο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης που θα προσελκύσει πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος πρέπει να αναπτυχθεί επαρκώς. Η ανάλυση SEO που θα γίνει πρέπει να ξεκινάει με ρεαλιστικούς στόχους. Πρέπει να προσλάβετε κάποιον που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τις διάφορες δυνατότητες του SEO για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης. Ακόμα κι αν τα φθηνές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι έχουν εξαιρετικά πακέτα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας κακώς βελτιστοποιημένος ιστότοπος για να απομακρύνει τους επισκέπτες αντί να τους προσελκύει. Αν ακολουθήσετε στρατηγικές SEO για πρώτη σελίδα στη Google, τότε ένα οικονομικό site, πολύ δύσκολα θα σας δώσει αυτό που ζητάτε.

Είναι πάντα καλύτερο να αξιοποιείτε τα χρήματά σας όπως πρέπει, ώστε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας θα έχει την καλή απόδοση που θα έπρεπε.

Πόσο κοστίζει ένα οικονομικό site;

Όταν επιλέγετε μεταξύ οικονομικών εταιρειών σχεδιασμού ιστοσελίδων και μεγαλύτερων, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε για την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να έχει καλή απόδοση και ψηλές θέσεις στη κατάταξη, θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον 700+ ευρώ ή περισσότερα ανά μήνα. Ωστόσο, εάν θέλετε οι μικρές επιχειρήσεις σας να ανταγωνίζονται τις τοπικές εταιρείες,

ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε λιγότερα. Δεδομένου ότι δεν θα πληρώσετε την πλήρη τιμή για την υπηρεσία, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικά καλά πρόσθετα για την υπηρεσία σας. Μερικά δημοφιλή πρόσθετα περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη διαχείριση πληρωμής ανά κλικ. Αυτές οι δυο υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να έχει καλύτερη απόδοση στο διαδίκτυο. Σίγουρα όμως αυτά τα πακέτα είναι μια On Going διαδικασία. Δηλαδή η εταιρεία που θα αναλάβει τις διαφημίσεις σας πρέπει να έχει πείρα και στη διαφήμιση. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένας μεγάλος κόσμος και θέλετε να κάνετε την σωστή επιλογή!

Οι περισσότερες οικονομικές εταιρείες δεν θα παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες ως μέρος του πακέτου σας. Εάν τα προσφέρουν, μπορεί να είναι σε μικρή τιμή ή με έκπτωση για πελάτες που εγγράφονται για τις υπηρεσίες ανάπτυξης μέσω αυτών. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο για τις νέες υπηρεσίες ιστοτόπων όσο και για τους οικονομικούς σχεδιαστές ιστοσελίδων. Τώρα στο ερώτημα Google Ads ή SEO, η απάντηση είναι απλή. Αν έχετε το Μπάτζετ και τα 2!

Πρωτη σελιδα google

Εξετάστε τα σημεία που αναφέρονται παραπάνω πριν αποφασίσετε μεταξύ των δύο επιλογών. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την οικονομική επιλογή επειδή πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή τους. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να έχετε κατά νου ότι η ποιότητα του ιστότοπού σας δεν σχετίζεται άμεσα με την τιμή, επομένως μπορεί να έχετε την καλύτερη υπηρεσία αλλά να πληρώνετε λιγότερα για αυτήν.

Πλεονεκτήματα στα Οικονομικά Site

Με την έλευση του διαδικτύου, οι φθηνές ιστοσελίδες είναι πλέον περιζήτητες. Η απόκτηση τέτοιων τοποθεσιών δεν είναι δύσκολη με έναν τόσο τεράστιο ανταγωνισμό στην Ελλάδα, όπου εδρεύει κάθε φτηνός επαγγελματίας του Web Design. Ένας ιστότοπος πρέπει να περιέχει περιεχόμενο σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα. Διαφορετικά, οι άνθρωποι ενδέχεται να μην καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να επισκεφτούν τον ιστότοπο, ούτε να διαβάσουν το περιεχόμενο. Για να κάνετε τους ανθρώπους να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, πρέπει να παρέχετε ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο.

Για το σκοπό αυτό, πρέπει να γράψετε άρθρα που σχετίζονται με τον ιστότοπο. Μπορείτε να προσλάβετε έναν ειδικό συγγραφέα για να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Ένα ολοκληρωμένο site από ειδικούς θα σας παρέχει μέσα στη κατασκευή και αυτή την υπηρεσία. Σε περίπτωση οικονομικού site παίρνετε το ρίσκο στη ποιότητα των κειμένων που θα λάβετε. Είτε ξεκινήσετε στρατηγικές διαφήμισης στο Google Ads είτε στα Social Media, το site σας πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών.

Προσιτά πρότυπα ιστοτόπων

Υπάρχουν πολλά φθηνά πρότυπα ιστοτόπων που μπορείτε να αγοράσετε. Το πλεονέκτημα της αγοράς ενός προτύπου είναι ότι παίρνετε αυτό που ταιριάζει στον ιστότοπό σας. Τα πρότυπα είναι συνήθως φθηνά και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοια πρότυπα για να δημιουργήσετε γρήγορα έναν χρήσιμο ιστότοπο. Εάν θέλετε να έρθουν άνθρωποι και να επικοινωνήσουν μαζί σας για να πουλήσουν τα προϊόντα σας, πρέπει να βάλετε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι όπου βοηθά στην προσέλκυση επισκεπτών και τελικά τη μετατροπή τους σε πελάτες.

Επομένως, το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι συναρπαστικό και ενημερωτικό. Ένας βαρετός ιστότοπος δεν θα έχει ποτέ επισκεψιμότητα. Γράψτε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες που ενημερώνονται συχνά. Θα βοηθήσει επίσης στην οικοδόμηση σχέσεων με τους αναγνώστες σας.

Οπτικά ελκυστικό

Το να έχετε μια καλή και δημιουργική αρχική σελίδα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα του φθηνού σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας επισκέπτης όταν επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι η κεφαλίδα είναι επαγγελματική και ελκυστική. Θα πρέπει να έχετε μια κεφαλίδα που μοιάζει με επαγγελματικά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων παλιάς σχολής δεν λειτουργεί πλέον. Πρέπει να έχετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να κάνετε τον ιστότοπό σας ελκυστικό. Η κατασκευή ενός Eshop, απαιτεί μελέτη, προσεκτική σχεδίαση στο Design, καθώς ο στόχος μας είναι οι παραγγελίες. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε κάτι απλό, λιτό, μη λειτουργικό απλά για να γλυτώσετε λίγα παραπάνω χρήματα.

Αυτές τις μέρες, το CSS και το Javascript έχουν αναπτυχθεί και είναι εύχρηστα. Μπορείτε να έχετε έναν ιστότοπο πλούσιο σε περιεχόμενο που να είναι διαδραστικός χρησιμοποιώντας Javascript, το οποίο θα δημιουργήσει οπτικά στοιχεία στην ιστοσελίδα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα του φθηνού σχεδιασμού ιστοτόπων, αλλά θα πρέπει να ερευνήσετε καλά για να μάθετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σχεδιάσει και να αναπτύξει τον ιστότοπό σας.

Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα στα τυφλά

Ερευνήστε καλά και επιλέξτε έναν σχεδιαστή που γνωρίζει αυτόν τον τομέα. Μην επιλέγετε εικόνες μεγάλες σε μέγεθος γιατί μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση στον ιστότοπό σας είναι εύκολη. Πριν ξεκινήσετε με όλη τη διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας, θα πρέπει να αποφασίσετε για την αγορά-στόχο. Συνιστάται να ξεκινήσετε μικρά με το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών σας. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, θα έχετε πράγματι ένα κερδοφόρο εγχείρημα στον ιστότοπό σας.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι προβλήματα και τεχνικές βλάβες. Θα ήταν καλύτερο να λάβατε όλες τις δυνατές προφυλάξεις για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας για να διασφαλίσετε ότι όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας διατηρούνται ασφαλή. Θα σας βοηθήσει πολύ να επιλύσετε τυχόν τεχνικά προβλήματα.

Ποια τα μειονεκτήματα στα Οικονομικά Site

Πριν επενδύσετε σε έναν φθηνό σχεδιασμό ιστότοπου, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να αναλύσετε τα μειονεκτήματά του. Πολλές υπηρεσίες θα προσφέρουν φθηνό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τα διαπιστευτήρια τέτοιων υπηρεσιών για να διασφαλίσετε ότι παρέχουν ποιοτική εργασία. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη το μακροπρόθεσμο σχέδιο, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στο μέλλον εάν το έργο αποδειχθεί ανεπιτυχές. Αν και ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να φαίνονται πολύ ελκυστικές με την πρώτη ματιά λόγω της πιθανότητας χαμηλής επένδυσης, τείνουν να είναι κακή επιλογή μακροπρόθεσμα.

Επειδή πρέπει να επενδύσετε ένα σχετικά χαμηλό ποσό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μεγάλες δαπάνες. Αυτό είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν πολλά χρήματα να διαθέσουν και θέλουν να ξεκινήσουν μια φθηνή ιστοσελίδα για να προσελκύσουν επισκέπτες. Ωστόσο, τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς οι υπηρεσίες προσπαθούν να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους σε πενιχρές τιμές. Ως αποτέλεσμα, παρέχουν έναν ιστότοπο χαμηλής ποιότητας και δεν είναι σε θέση να σας προσφέρουν καλή αξία για τα χρήματά σας.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα από τα μειονεκτήματα στα οικονομικά site είναι ότι δεν μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν στη δημιουργία του ιστότοπού σας. Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα σας αφήσουν προβλήματα ακόμη και αν σκεφτείτε έναν φτηνό πάροχο υπηρεσιών.

Υπάρχουν πολλά πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, όπως η έλλειψη επαρκούς περιεχομένου για τον ιστότοπό σας, η κακή σχεδίαση και τα ελλιπή στοιχεία επικοινωνίας. Στα χειρότερα σενάρια, ορισμένοι πάροχοι δεν θα είναι σε θέση να παραδώσουν αυτό που υποσχέθηκαν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να κολλήσετε με άχρηστο περιεχόμενο ή παλιά στοιχεία επικοινωνίας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πρόβλημα αργότερα. Οι πιθανότητες να λάβετε υπηρεσίες κακής ποιότητας είναι επίσης πολύ μεγαλύτερες για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν φθηνές υπηρεσίες ιστότοπου. Έτσι λοιπόν τα οικονομικά site στη πλειονότητα των περιπτώσεων θα έχουν ελλείψεις σε πολλά μέτωπα. Θα σας στοιχίσει ακριβότερα ένα οικονομικό site καθώς το δημιουργείτε για φέρετε πελάτες στην επιχείρηση σας.

Για παράδειγμα, δεν είναι ασυνήθιστο να παρέχουν υποτυπώδεις σελίδες με κατεστραμμένους συνδέσμους και κακές ιστοσελίδες. Επίσης, ορισμένοι πάροχοι αποτυγχάνουν να ενημερώνουν τακτικά τα σενάρια τους, καθιστώντας τις υπηρεσίες τους ακόμη πιο αναποτελεσματικές. Με αυτά τα λόγια, θυσιάζεις πολύ χρόνο και χρήμα όταν επιλέγεις τέτοιου είδους παρόχους.

Περιορισμοί

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αλλαγή παρόχου εάν ο πάροχος υπηρεσιών σας δεν υποστηρίζει ορισμένες τεχνολογίες. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εκτέλεση στοιχείων όπως WordPress, Joomla, Drupal, Magento, ZenCart κ.λπ. στην πλατφόρμα τους. Αν και αυτό μπορεί σίγουρα να είναι απογοητευτικό, οι φθηνές εταιρείες σχεδιασμού ιστοτόπων που δεν υποστηρίζουν αυτές τις τεχνολογίες είναι συχνά πιο αναξιόπιστες και μπορεί να μην είναι καθόλου χρήσιμες για την επιχείρησή σας. Τέλος, ένα άλλο μειονέκτημα της χρήσης φθηνών εταιρειών σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι ότι η τεχνογνωσία τους επικεντρώνεται μόνο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα εξυπηρετούν άλλες πτυχές του ιστότοπού σας, όπως ανάπτυξη, SEO ή μάρκετινγκ. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τεχνογνωσία τους δεν είναι χρήσιμη για να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Η εμπειρία τους αφορά μόνο το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Εάν θέλετε να απολαύσετε άλλες υπηρεσίες από αυτούς, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων.

Παρά τα μειονεκτήματα στα οικονομικά site, μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο ή να χρειάζεστε κάποια βασική λειτουργικότητα. Μπορεί να είναι τέλειο για πολλές χρήσεις επειδή είναι σχετικά φθηνό, εύκολο στην εργασία και έχει πολύ λίγα μειονεκτήματα. Ωστόσο, μην βασίζεστε πλήρως σε αυτό. Αντίθετα, επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία τους στο μάρκετινγκ, την προώθηση και τη διαχείριση. Αυτές είναι οι δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Συμπερασματικά

Εξετάσαμε πολλά μειονεκτήματα του φθηνού σχεδιασμού ιστοτόπων.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα μειονεκτήματα του φθηνού σχεδιασμού ιστοσελίδων εκεί έξω. Για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα οικονομικό site, φροντίστε να λάβετε υπόψη όλες τις επιλογές σας. Θυμηθείτε, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, γι’ αυτό ζυγίστε τα προσεκτικά για να πάρετε τη σωστή απόφαση για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Καλέστε για Προσφορά