Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Οικονομικά Site – Ποιες είναι οι σωστές επιλογές

Google news

Ο φθηνός σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι πράγματι πραγματικότητα, και υπάρχουν πολλές εταιρείες που φτιάχνουν οικονομικά site εκεί έξω, ώστε να κατασκευάσουν έναν φανταστικό ιστότοπο για την εταιρεία τους. Ωστόσο, όταν αγοράζετε φθηνές υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων από μικρότερες εταιρείες, τείνουν να περιορίζονται σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα, μπορεί να παραμελήσουν βασικά μέρη ή να μην μην δείτε το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Στον ανταγωνιστικό κόσμο του Διαδικτύου, η ύπαρξη ενός καλού ιστότοπου συμβάλλει σημαντικά στην καθιέρωση του ονόματος της επωνυμίας σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας ερωτήσεις, ερευνώντας τις τιμές, συγκρίνοντας την ποιότητα της δουλειάς τους και το πιο σημαντικό, ψάχνοντας για κριτικές.

Σίγουρα θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες για τον πάροχο υπηρεσιών, ώστε να έχετε μια ιδέα για το πώς αξιολογούν με τους άλλους πελάτες τους.  Υπάρχουν πολλά προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων που προσφέρονται από αυτούς τους λιγότερο γνωστούς παρόχους, επομένως έχετε πολλές επιλογές. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να επιλέγετε μια συγκεκριμένη σειρά προϊόντων για να γνωρίζετε ότι χρησιμοποιείτε μόνο το πιο αξιόπιστο προϊόν. Σαφώς θα πρέπει να δείτε και προηγούμενες δουλειές για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη.

Είναι καλύτερο να παραμείνετε με δημοφιλή πλατφόρμες όπως το WordPress, επειδή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στη χρήση δημοφιλούς λογισμικού που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν. Εάν πιστεύετε ότι οι φθηνές εταιρείες σχεδίασης ιστοσελίδων δεν μπορούν να σας προσφέρουν ένα οικονομικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων, τότε ξανασκεφτείτε το. Μπορούν να κατασκευάσουν ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης που μοιάζουν με ακριβές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι δημιουργούν SEO υψηλής ποιότητας και ότι δεν κόβουν δρόμο για σχεδιασμό και ανάπτυξη. Τα οικονομικά site είναι ο τρόπος που θα ακολουθήσετε με ένα ρίσκο, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Αν και είναι αλήθεια ότι τα οικονομικά site μπορούν να σας προσφέρουν έναν ιστότοπο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης που θα προσελκύσει πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος πρέπει να αναπτυχθεί επαρκώς. Η ανάλυση SEO που θα γίνει πρέπει να ξεκινάει με ρεαλιστικούς στόχους. Πρέπει να προσλάβετε κάποιον που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τις διάφορες δυνατότητες του SEO για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης. Ακόμα κι αν τα φθηνές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι έχουν εξαιρετικά πακέτα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας κακώς βελτιστοποιημένος ιστότοπος για να απομακρύνει τους επισκέπτες αντί να τους προσελκύει. Αν ακολουθήσετε στρατηγικές SEO για πρώτη σελίδα στη Google, τότε ένα οικονομικό site, πολύ δύσκολα θα σας δώσει αυτό που ζητάτε.

Είναι πάντα καλύτερο να αξιοποιείτε τα χρήματά σας όπως πρέπει, ώστε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας θα έχει την καλή απόδοση που θα έπρεπε.

Πόσο κοστίζει ένα οικονομικό site;

Όταν επιλέγετε μεταξύ οικονομικών εταιρειών σχεδιασμού ιστοσελίδων και μεγαλύτερων, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε για την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να έχει καλή απόδοση και ψηλές θέσεις στη κατάταξη, θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον 700+ ευρώ ή περισσότερα ανά μήνα. Ωστόσο, εάν θέλετε οι μικρές επιχειρήσεις σας να ανταγωνίζονται τις τοπικές εταιρείες,

Διαβάστε  3 τρόποι για να επηρεάζεις το κοινό σου στο Instagram

ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε λιγότερα. Δεδομένου ότι δεν θα πληρώσετε την πλήρη τιμή για την υπηρεσία, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικά καλά πρόσθετα για την υπηρεσία σας. Μερικά δημοφιλή πρόσθετα περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη διαχείριση πληρωμής ανά κλικ. Αυτές οι δυο υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να έχει καλύτερη απόδοση στο διαδίκτυο. Σίγουρα όμως αυτά τα πακέτα είναι μια On Going διαδικασία. Δηλαδή η εταιρεία που θα αναλάβει τις διαφημίσεις σας πρέπει να έχει πείρα και στη διαφήμιση. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένας μεγάλος κόσμος και θέλετε να κάνετε την σωστή επιλογή!

Οι περισσότερες οικονομικές εταιρείες δεν θα παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες ως μέρος του πακέτου σας. Εάν τα προσφέρουν, μπορεί να είναι σε μικρή τιμή ή με έκπτωση για πελάτες που εγγράφονται για τις υπηρεσίες ανάπτυξης μέσω αυτών. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο για τις νέες υπηρεσίες ιστοτόπων όσο και για τους οικονομικούς σχεδιαστές ιστοσελίδων. Τώρα στο ερώτημα Google Ads ή SEO, η απάντηση είναι απλή. Αν έχετε το Μπάτζετ και τα 2!

Πρωτη σελιδα google

Εξετάστε τα σημεία που αναφέρονται παραπάνω πριν αποφασίσετε μεταξύ των δύο επιλογών. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την οικονομική επιλογή επειδή πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή τους. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να έχετε κατά νου ότι η ποιότητα του ιστότοπού σας δεν σχετίζεται άμεσα με την τιμή, επομένως μπορεί να έχετε την καλύτερη υπηρεσία αλλά να πληρώνετε λιγότερα για αυτήν.

Πλεονεκτήματα στα Οικονομικά Site

Με την έλευση του διαδικτύου, οι φθηνές ιστοσελίδες είναι πλέον περιζήτητες. Η απόκτηση τέτοιων τοποθεσιών δεν είναι δύσκολη με έναν τόσο τεράστιο ανταγωνισμό στην Ελλάδα, όπου εδρεύει κάθε φτηνός επαγγελματίας του Web Design. Ένας ιστότοπος πρέπει να περιέχει περιεχόμενο σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα. Διαφορετικά, οι άνθρωποι ενδέχεται να μην καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να επισκεφτούν τον ιστότοπο, ούτε να διαβάσουν το περιεχόμενο. Για να κάνετε τους ανθρώπους να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, πρέπει να παρέχετε ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο.

Για το σκοπό αυτό, πρέπει να γράψετε άρθρα που σχετίζονται με τον ιστότοπο. Μπορείτε να προσλάβετε έναν ειδικό συγγραφέα για να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Ένα ολοκληρωμένο site από ειδικούς θα σας παρέχει μέσα στη κατασκευή και αυτή την υπηρεσία. Σε περίπτωση οικονομικού site παίρνετε το ρίσκο στη ποιότητα των κειμένων που θα λάβετε. Είτε ξεκινήσετε στρατηγικές διαφήμισης στο Google Ads είτε στα Social Media, το site σας πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών.

Προσιτά πρότυπα ιστοτόπων

Υπάρχουν πολλά φθηνά πρότυπα ιστοτόπων που μπορείτε να αγοράσετε. Το πλεονέκτημα της αγοράς ενός προτύπου είναι ότι παίρνετε αυτό που ταιριάζει στον ιστότοπό σας. Τα πρότυπα είναι συνήθως φθηνά και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοια πρότυπα για να δημιουργήσετε γρήγορα έναν χρήσιμο ιστότοπο. Εάν θέλετε να έρθουν άνθρωποι και να επικοινωνήσουν μαζί σας για να πουλήσουν τα προϊόντα σας, πρέπει να βάλετε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι όπου βοηθά στην προσέλκυση επισκεπτών και τελικά τη μετατροπή τους σε πελάτες.

Διαβάστε  21 Εναλλακτικές λύσεις του LinkedIn για όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες δικτύωσης

Επομένως, το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι συναρπαστικό και ενημερωτικό. Ένας βαρετός ιστότοπος δεν θα έχει ποτέ επισκεψιμότητα. Γράψτε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες που ενημερώνονται συχνά. Θα βοηθήσει επίσης στην οικοδόμηση σχέσεων με τους αναγνώστες σας.

Οπτικά ελκυστικό

Το να έχετε μια καλή και δημιουργική αρχική σελίδα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα του φθηνού σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας επισκέπτης όταν επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι η κεφαλίδα είναι επαγγελματική και ελκυστική. Θα πρέπει να έχετε μια κεφαλίδα που μοιάζει με επαγγελματικά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων παλιάς σχολής δεν λειτουργεί πλέον. Πρέπει να έχετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να κάνετε τον ιστότοπό σας ελκυστικό. Η κατασκευή ενός Eshop, απαιτεί μελέτη, προσεκτική σχεδίαση στο Design, καθώς ο στόχος μας είναι οι παραγγελίες. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε κάτι απλό, λιτό, μη λειτουργικό απλά για να γλυτώσετε λίγα παραπάνω χρήματα.

Αυτές τις μέρες, το CSS και το Javascript έχουν αναπτυχθεί και είναι εύχρηστα. Μπορείτε να έχετε έναν ιστότοπο πλούσιο σε περιεχόμενο που να είναι διαδραστικός χρησιμοποιώντας Javascript, το οποίο θα δημιουργήσει οπτικά στοιχεία στην ιστοσελίδα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα του φθηνού σχεδιασμού ιστοτόπων, αλλά θα πρέπει να ερευνήσετε καλά για να μάθετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σχεδιάσει και να αναπτύξει τον ιστότοπό σας.

Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα στα τυφλά

Ερευνήστε καλά και επιλέξτε έναν σχεδιαστή που γνωρίζει αυτόν τον τομέα. Μην επιλέγετε εικόνες μεγάλες σε μέγεθος γιατί μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση στον ιστότοπό σας είναι εύκολη. Πριν ξεκινήσετε με όλη τη διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας, θα πρέπει να αποφασίσετε για την αγορά-στόχο. Συνιστάται να ξεκινήσετε μικρά με το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών σας. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, θα έχετε πράγματι ένα κερδοφόρο εγχείρημα στον ιστότοπό σας.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι προβλήματα και τεχνικές βλάβες. Θα ήταν καλύτερο να λάβατε όλες τις δυνατές προφυλάξεις για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας για να διασφαλίσετε ότι όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας διατηρούνται ασφαλή. Θα σας βοηθήσει πολύ να επιλύσετε τυχόν τεχνικά προβλήματα.

Ποια τα μειονεκτήματα στα Οικονομικά Site

Πριν επενδύσετε σε έναν φθηνό σχεδιασμό ιστότοπου, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να αναλύσετε τα μειονεκτήματά του. Πολλές υπηρεσίες θα προσφέρουν φθηνό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τα διαπιστευτήρια τέτοιων υπηρεσιών για να διασφαλίσετε ότι παρέχουν ποιοτική εργασία. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη το μακροπρόθεσμο σχέδιο, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στο μέλλον εάν το έργο αποδειχθεί ανεπιτυχές. Αν και ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να φαίνονται πολύ ελκυστικές με την πρώτη ματιά λόγω της πιθανότητας χαμηλής επένδυσης, τείνουν να είναι κακή επιλογή μακροπρόθεσμα.

Επειδή πρέπει να επενδύσετε ένα σχετικά χαμηλό ποσό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μεγάλες δαπάνες. Αυτό είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν πολλά χρήματα να διαθέσουν και θέλουν να ξεκινήσουν μια φθηνή ιστοσελίδα για να προσελκύσουν επισκέπτες. Ωστόσο, τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς οι υπηρεσίες προσπαθούν να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους σε πενιχρές τιμές. Ως αποτέλεσμα, παρέχουν έναν ιστότοπο χαμηλής ποιότητας και δεν είναι σε θέση να σας προσφέρουν καλή αξία για τα χρήματά σας.

Διαβάστε  Τρόποι Διαφήμισης Επιχείρησης - Τα μυστικά της Επιτυχίας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα από τα μειονεκτήματα στα οικονομικά site είναι ότι δεν μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν στη δημιουργία του ιστότοπού σας. Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα σας αφήσουν προβλήματα ακόμη και αν σκεφτείτε έναν φτηνό πάροχο υπηρεσιών.

Υπάρχουν πολλά πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, όπως η έλλειψη επαρκούς περιεχομένου για τον ιστότοπό σας, η κακή σχεδίαση και τα ελλιπή στοιχεία επικοινωνίας. Στα χειρότερα σενάρια, ορισμένοι πάροχοι δεν θα είναι σε θέση να παραδώσουν αυτό που υποσχέθηκαν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να κολλήσετε με άχρηστο περιεχόμενο ή παλιά στοιχεία επικοινωνίας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πρόβλημα αργότερα. Οι πιθανότητες να λάβετε υπηρεσίες κακής ποιότητας είναι επίσης πολύ μεγαλύτερες για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν φθηνές υπηρεσίες ιστότοπου. Έτσι λοιπόν τα οικονομικά site στη πλειονότητα των περιπτώσεων θα έχουν ελλείψεις σε πολλά μέτωπα. Θα σας στοιχίσει ακριβότερα ένα οικονομικό site καθώς το δημιουργείτε για φέρετε πελάτες στην επιχείρηση σας.

Για παράδειγμα, δεν είναι ασυνήθιστο να παρέχουν υποτυπώδεις σελίδες με κατεστραμμένους συνδέσμους και κακές ιστοσελίδες. Επίσης, ορισμένοι πάροχοι αποτυγχάνουν να ενημερώνουν τακτικά τα σενάρια τους, καθιστώντας τις υπηρεσίες τους ακόμη πιο αναποτελεσματικές. Με αυτά τα λόγια, θυσιάζεις πολύ χρόνο και χρήμα όταν επιλέγεις τέτοιου είδους παρόχους.

Περιορισμοί

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αλλαγή παρόχου εάν ο πάροχος υπηρεσιών σας δεν υποστηρίζει ορισμένες τεχνολογίες. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εκτέλεση στοιχείων όπως WordPress, Joomla, Drupal, Magento, ZenCart κ.λπ. στην πλατφόρμα τους. Αν και αυτό μπορεί σίγουρα να είναι απογοητευτικό, οι φθηνές εταιρείες σχεδιασμού ιστοτόπων που δεν υποστηρίζουν αυτές τις τεχνολογίες είναι συχνά πιο αναξιόπιστες και μπορεί να μην είναι καθόλου χρήσιμες για την επιχείρησή σας. Τέλος, ένα άλλο μειονέκτημα της χρήσης φθηνών εταιρειών σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι ότι η τεχνογνωσία τους επικεντρώνεται μόνο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα εξυπηρετούν άλλες πτυχές του ιστότοπού σας, όπως ανάπτυξη, SEO ή μάρκετινγκ. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τεχνογνωσία τους δεν είναι χρήσιμη για να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Η εμπειρία τους αφορά μόνο το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Εάν θέλετε να απολαύσετε άλλες υπηρεσίες από αυτούς, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων.

Παρά τα μειονεκτήματα στα οικονομικά site, μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο ή να χρειάζεστε κάποια βασική λειτουργικότητα. Μπορεί να είναι τέλειο για πολλές χρήσεις επειδή είναι σχετικά φθηνό, εύκολο στην εργασία και έχει πολύ λίγα μειονεκτήματα. Ωστόσο, μην βασίζεστε πλήρως σε αυτό. Αντίθετα, επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία τους στο μάρκετινγκ, την προώθηση και τη διαχείριση. Αυτές είναι οι δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Συμπερασματικά

Εξετάσαμε πολλά μειονεκτήματα του φθηνού σχεδιασμού ιστοτόπων.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα μειονεκτήματα του φθηνού σχεδιασμού ιστοσελίδων εκεί έξω. Για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα οικονομικό site, φροντίστε να λάβετε υπόψη όλες τις επιλογές σας. Θυμηθείτε, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, γι’ αυτό ζυγίστε τα προσεκτικά για να πάρετε τη σωστή απόφαση για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *