Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Μέτρηση Ταχύτητας Ιστοσελίδας – Πως να το κάνετε σωστά

Google news

Η επιτυχία της ιστοσελίδας σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ένας από τους οποίους είναι η ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να μετρήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας και να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα, καθώς και πολλά διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτήν την εργασία. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, οι αργοί ιστότοποι αποτελούν πρόβλημα. Με την πρόοδο των ταχυτήτων στο διαδίκτυο, προέκυψε η ζήτηση για ιστοσελίδες γρήγορης φόρτωσης. Η ταχύτητα ενός ιστότοπου έχει μεγάλη επίδραση στην εμπειρία χρήστη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι αυτό που επηρεάζει περισσότερο την εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες θα απογοητεύονται και θα ενοχλούνται όσο περισσότερο αργεί μια ιστοσελίδα και απλώς θα την εγκαταλείψουν εάν χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει. Οι αργοί ιστότοποι έχουν υψηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης, χαμηλότερα ποσοστά μετατροπών και συχνά απογοητεύουν τους επισκέπτες. Αν θέλετε να καταλάβετε πού βρίσκεται ο ιστότοπός σας όσον αφορά την ταχύτητα, πρέπει να είστε σε θέση να μετράτε με ακρίβεια την απόδοση του ιστότοπού σας σε σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια μια δοκιμή μέτρησης ταχύτητας και πως να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα για να αποκτήσετε ουσιαστικές πληροφορίες για την απόδοση του ιστότοπού σας WordPress.

Πώς να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress

Γιατί να μετρήσετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας; Εάν θέλετε να κατανοήσετε τις εμπειρίες των επισκεπτών σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου, υπάρχουν δύο τύποι παρακολούθησης:

Τα πραγματικά δεδομένα χρήστη, με βάση το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει ο ιστότοπός σας για κάθε πραγματικό επισκέπτη, για παράδειγμα, παρακολούθηση χρήστη Pingdom Real.

Το συνθετικό τεστ ταχύτητας, είναι αυτό που κάνουν τα περισσότερα εργαλεία ελέγχου ταχύτητας και στο οποίο εστιάζουμε. Οι συνθετικές δοκιμές ταχύτητας εκτελούνται πολύ πιο εύκολα και εφόσον ρυθμίζετε σωστά τη μέτρηση, τα αποτελέσματά σας θα πρέπει να είναι πολύ ακριβή για τους πραγματικούς χρόνους φόρτωσης που θα βιώσουν οι επισκέπτες σας. Επιπλέον, η συνθετική δοκιμή σάς επιτρέπει επίσης να αξιολογείτε την απόδοση του ιστότοπού σας, ακόμη και όταν τον κατασκευάζετε, επιτρέποντάς σας να επισημαίνετε πιθανά προβλήματα πριν τον οριστικοποιήσετε και τον δημοσιεύσετε δημόσια. Για παράδειγμα, εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για έναν πελάτη, οι συνθετικές δοκιμές ταχύτητας βοηθούν στη βελτιστοποίησή του προτού παραδοθεί στον πελάτη.

Πώς να εκτελέσετε ένα τεστ ταχύτητας ιστοσελίδας

Και πάλι, οι συνθετικές δοκιμές είναι πολύτιμες μόνο εάν τις διαμορφώσετε ώστε να λαμβάνετε χρήσιμα δεδομένα. Δείτε πώς να το κάνετε:

Δεν είναι όλα τα εργαλεία μέτρησης ταχύτητας ίδια, επομένως θα πρέπει να επιλέξετε το εργαλείο που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της δοκιμής που θέλετε να κάνετε. Διαφορετικά εργαλεία θα παρέχουν διαφορετικά δεδομένα/μετρήσεις και περισσότερες/λιγότερες επιλογές διαμόρφωσης. Θα καλύψουμε τα περισσότερα γιατί αυτές οι ρυθμίσεις είναι σημαντικές στις επόμενες ενότητες. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και χρήσιμα εργαλεία:

Διαβάστε  Ιδέες για Επιχείρηση στην Επαρχία

GTmetrix: Ένα ευέλικτο εργαλείο με μια καλά σχεδιασμένη διεπαφή. Φροντίστε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για πρόσβαση στις επιλογές ρύθμισης. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση δεν υποστηρίζει πλέον τη δοκιμή για κινητές συσκευές.

WebPageTest: Το πιο διαμορφώσιμο εργαλείο μέτρησης ταχύτητας. Εξαιρετικό για τη δοκιμή διαφορετικών σεναρίων. Ωστόσο, η διεπαφή είναι λίγο ξεπερασμένη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MachMetrics για την εκτέλεση αυτοματοποιημένων καθημερινών δοκιμών.

Google PageSpeed ​​Insights: Περιλαμβάνει συνθετικά δεδομένα δοκιμής Lighthouse, καθώς και δεδομένα απόδοσης του πραγματικού κόσμου από την Google (αν και τα δεδομένα πραγματικού κόσμου είναι διαθέσιμα μόνο εάν ο ιστότοπός σας έχει αρκετή επισκεψιμότητα).

Lighthouse: Ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα για την ανάλυση της απόδοσης του διαδικτύου. Το Google PageSpeed ​​Insights είναι χτισμένο στο Lighthouse ή μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το Lighthouse από τα εργαλεία προγραμματιστών του Chrome ή το web.dev.

Εργαλεία Pingdom: Το δωρεάν εργαλείο δεν διαθέτει επιλογές διαμόρφωσης. Ωστόσο, η διεπαφή είναι καλά σχεδιασμένη. Προσφέρει επίσης μια υπηρεσία Real Paying User Monitoring, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Uptrends: Ένα καλά σχεδιασμένο εργαλείο που υποστηρίζει όλες τις σημαντικές επιλογές διαμόρφωσης.

Fast or Slow: Ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αξιολόγηση των παγκόσμιων χρόνων φόρτωσης του Wordfence. Σε ένα τεστ, δοκιμάζετε 18 διαφορετικές χώρες.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SEO MARKETER ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

Πρωτη σελιδα google

Site Speed: Ελληνικό site που μπορείτε και εκεί να εντοπίσετε αδυναμίες ώστε να βελτιώσετε συνολικά την ταχύτητα.

Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε ένα μόνο εργαλείο. Κάθε επιλογή μπορεί να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, το WebPageTest είναι εξαιρετικό για τη δοκιμή ενός ιστότοπου τη φορά, επειδή είναι πολύ ευέλικτο, ενώ το Fast or Slow είναι χρήσιμο για τη γρήγορη αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο διαφέρουν οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπού σας σε όλο τον κόσμο.

Επιλέξτε τη σωστή τοποθεσία μέτρησης

Η φυσική τοποθεσία όπου κάνετε το τεστ ταχύτητας θα επηρεάσει τα αποτελέσματά σας. Για αυτόν τον λόγο, θέλετε να επιλέξετε μια τοποθεσία δοκιμής που να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό-στόχο σας: Εάν στοχεύετε επισκέπτες σε πολλές τοποθεσίες ή σε όλο τον κόσμο, μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε πολλές δοκιμές σε διαφορετικές τοποθεσίες για να έχετε μια καλύτερη εικόνα των συνολικών χρόνων φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Εκτελέστε δοκιμές για διαφορετικές συσκευές και προγράμματα περιήγησης

Η συσκευή που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην απόδοση. Για παράδειγμα, τα smartphone χαμηλής κατανάλωσης χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούν JavaScript, πράγμα που σημαίνει ότι ένας ιστότοπος με μεγάλο JavaScript θα φορτώνει πολύ πιο αργά σε αυτές τις συσκευές από ό,τι σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή υψηλής ισχύος. Για αυτόν τον λόγο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε τουλάχιστον πολλές συσκευές. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορα προγράμματα περιήγησης για να δείτε εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους.

Δώστε προσοχή στη δοκιμή της ταχύτητας σύνδεσης

Στον πραγματικό κόσμο, δεν θα έχουν όλοι οι επισκέπτες σας την ίδια ταχύτητα σύνδεσης. Ορισμένοι μπορεί να έχουν συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας, ενώ άλλοι μπορούν να σερφάρουν σε δίκτυο 3G ή 4G. Ορισμένα εργαλεία δοκιμής, όπως το Pingdom, χρησιμοποιούν μια μη ρυθμιζόμενη εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση για όλες τις δοκιμές. Άλλα εργαλεία, όπως το WebPageTest και το GTmetrix, σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια περιορισμένη σύνδεση που μιμείται περισσότερο τις πραγματικές καταστάσεις. Για αυτόν τον λόγο, ο ιστότοπός σας συχνά «εμφανίζεται» να φορτώνει πιο γρήγορα στο Pingdom. Ωστόσο, εάν θέλετε να μετρήσετε με ακρίβεια τις εμπειρίες των χρηστών του πραγματικού κόσμου, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια περιορισμένη σύνδεση που μιμείται την πραγματική ταχύτητα των χρηστών.

Διαβάστε  Ο απόλυτος οδηγός για το Affiliate Marketing

Πώς να κατανοήσετε τα αποτελέσματα μέτρησης ταχύτητας ιστότοπου

Τώρα, ας δούμε πώς να κατανοήσουμε τις διάφορες μετρήσεις που θα δείτε στα παραπάνω εργαλεία δοκιμής ταχύτητας.

Core Web Vitals

Το Core Web Vitals είναι μια νέα πρωτοβουλία της Google που περιλαμβάνει τρεις μετρήσεις που επικεντρώνονται στην αποτύπωση της εμπειρίας χρήστη στον ιστότοπό σας. Όσον αφορά την ταχύτητα του ιστότοπου, η πιο σημαντική μέτρηση είναι το Largest Content Paint (LCP). Το LCP μετρά πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτώσει το «κύριο» περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Εάν το κύριο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας φορτώνει γρήγορα, οι επισκέπτες θα διαπιστώσουν ότι ο ιστότοπός σας ανοίγει άμεσα, ακόμα κι αν το υπόλοιπο περιεχόμενο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτώσει.

Το «κύριο» περιεχόμενο θα είναι διαφορετικό για κάθε σελίδα, αλλά είναι συνήθως η κεφαλίδα ή το κείμενο της εικόνας στην κύρια ενότητα του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, εδώ είναι το στοιχείο LCP για την αρχική σελίδα του Elementor για επισκέπτες επιτραπέζιου υπολογιστή. Μπορείτε να βρείτε το “κορυφαίο” περιεχόμενο στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το PageSpeed ​​Insights. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει φορητές συσκευές και υπολογιστές, καθώς το στοιχείο μπορεί να είναι διαφορετικό για καθένα.

Η Google συνιστά ο χρόνος LCP να είναι μικρότερος από 2,5 δευτερόλεπτα. Για να βελτιώσετε το LCP σας, θα θελήσετε να επιταχύνετε το χρόνο σας στο πρώτο byte (μια άλλη μέτρηση σε αυτήν τη λίστα), να χρησιμοποιήσετε την προσωρινή μνήμη και να εφαρμόσετε άλλες βέλτιστες πρακτικές απόδοσης του WordPress. Το κρίσιμο ενσωματωμένο CSS και η παράκαμψη του αποκλεισμού απόδοσης JavaScript μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την επιτάχυνση αυτής της μέτρησης.

Χρόνος φόρτωσης σελίδας

Ο χρόνος φόρτωσης σελίδας είναι μια μέτρηση που είναι δύσκολο να κατανοηθεί, επειδή υπάρχουν διάφοροι ορισμοί για το τι σημαίνει φόρτωση σελίδας. Για να προσθέσετε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση, διαφορετικά εργαλεία δοκιμής ταχύτητας χρησιμοποιούν διαφορετικούς ορισμούς φόρτωσης σελίδας, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να δείτε ελαφρώς ασυνεπή δεδομένα εάν συγκρίνετε δύο διαφορετικά εργαλεία. Το βασικό ερώτημα εδώ είναι «πότε ολοκληρώνεται η φόρτωση της σελίδας;». Εδώ είναι οι δύο πιο συνηθισμένοι ορισμοί:

Έγγραφο Ολοκληρώθηκε – Το σημείο όπου μεταφορτώθηκε όλο το στατικό περιεχόμενο. Σε τεχνικούς όρους, όταν ενεργοποιείται το συμβάν onLoad.

Πλήρως φορτωμένο – Το σημείο στο οποίο διακόπηκε όλη η δραστηριότητα του δικτύου για δύο δευτερόλεπτα. Ο συνολικός χρόνος φόρτωσης θα είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερος, καθώς αυτός είναι υπεύθυνος για πρόσθετα παρασκηνιακά σενάρια που μπορεί να συνεχίσουν να φορτώνονται ακόμα και μετά τη φόρτωση όλου του στατικού περιεχομένου σας. Η χρήση μιας προσθήκης επιδόσεων all-in-one όπως το WP Rocket μπορεί να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε όλες τις σημαντικές βέλτιστες πρακτικές για να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης.

Time To First Byte Το Time

Το First Byte (TTFB) είναι ένα γενικό μέτρο της ανταπόκρισης του διακομιστή. Μπορείτε επίσης να το δείτε να ονομάζεται Χρόνος απόκρισης διακομιστή (SRT). Μετρά πόσο χρόνο χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια σύνδεση με τον διακομιστή και να ληφθεί το πρώτο byte περιεχομένου. Η Google συνιστά το TTFB σας να είναι μικρότερο από 200 ms.

Διαβάστε  10 τρόποι διαφήμισης του ιατρείου σας

Το TTFB επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση του backend. Οι δύο μεγαλύτεροι ένοχοι για ένα υψηλό TTFB είναι το αργό Hosting και/ή ένας αργός πάροχος DNS.

First Contentful Paint

Το First Contentful Paint (FCP) και το First Meaningful Paint (FMP) μοιράζονται ορισμένες ομοιότητες με την παραπάνω μέτρηση Highest Content Paint. Το First Contentful Paint μετρά πόσο χρόνο χρειάζεται για να ζωγραφίσει το πρώτο κείμενο ή εικόνα. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού και του πίνακα με το περισσότερο περιεχόμενο είναι ότι το FCP δεν προσπαθεί να μετρήσει τη «σημασία» αυτού του περιεχομένου. Αντίθετα, βρίσκει μόνο το πρώτο μέρος του “οποιουδήποτε” περιεχομένου. Το First Meaningful Paint μετρά πότε το κύριο περιεχόμενο μιας σελίδας είναι ορατό στον χρήστη. Ωστόσο, λόγω ορισμένων τεχνικών δυσκολιών, η Google απέρριψε το First Meaningful Paint στο Lighthouse 6.0 και το αντικατέστησε με το Largest Contentful Paint.

Παρόλα αυτά, μπορείτε ακόμα να δείτε το FMP σε ορισμένα εργαλεία. Η Google συνιστά οι χρόνοι FCP και FMP να είναι λιγότεροι από δύο δευτερόλεπτα. Η βελτιστοποίηση του LCP θα βελτιώσει επίσης αυτές τις μετρήσεις.

Time To Interactive

Το Time to Interactive (TTI) μετρά τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει πλήρως διαδραστικός ο ιστότοπός σας για τους επισκέπτες. Η Google συνιστά το TTI σας να είναι λιγότερο από 3,8 δευτερόλεπτα.

Αιτήματα HTTP

Για να φορτώσει τη σελίδα σας, το πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη πρέπει να υποβάλει αίτημα HTTP στον διακομιστή του ιστότοπού σας (ή σε διακομιστές πόρων τρίτων) για κάθε πόρο του ιστότοπου: Μία εικόνα = ένα αίτημα HTTP Ένα σενάριο JavaScript = ένα αίτημα HTTP Ένα φύλλο στυλ CSS = ένα αίτημα HTTP Και τα λοιπά. Δεν υπάρχει γρήγορος κανόνας για το πόσα αιτήματα HTTP θα πρέπει να έχει ο ιστότοπός σας. Ωστόσο, γενικά, όσο λιγότερα αιτήματα HTTP απαιτεί ο ιστότοπός σας, τόσο πιο γρήγορα θα φορτώσει. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα αιτήματα HTTP τα ίδια. Ορισμένα είναι μεγαλύτερα από άλλα και/ή χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτωθούν. Μπορείτε να δείτε τη σειρά του τρόπου με τον οποίο φορτώνεται κάθε αίτημα HTTP σε μια κλιμακωτή ανάλυση, την οποία προσφέρουν τα περισσότερα εργαλεία δοκιμής ταχύτητας.

Μπορείτε να μειώσετε τα αιτήματα HTTP συνδυάζοντας αρχεία CSS/JavaScript, περιορίζοντας τη χρήση εικόνων και χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο διαχείρισης σεναρίων, όπως το Asset CleanUp ή το Perfmatters. Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε τη χρήση των προσθηκών, καθώς τα περισσότερα πρόσθετα προσθέτουν τα δικά τους αιτήματα HTTP.

Μέγεθος σελίδας

Το μέγεθος σελίδας αναφέρεται στο συνολικό μέγεθος της σελίδας σας. Είναι το άθροισμα των μεγεθών αρχείων όλων των κωδικών, εικόνων, σεναρίων κ.λπ. μιας σελίδας. Γενικά, όσο μικρότερο είναι το μέγεθος της σελίδας του ιστότοπού σας, τόσο πιο γρήγορα θα φορτωθεί, επειδή χρειάζονται λιγότερα δεδομένα από τα προγράμματα περιήγησης των επισκεπτών για τη φόρτωση του ιστότοπού σας. Μερικές συνήθεις τακτικές για τη μείωση του μεγέθους της σελίδας είναι η συμπίεση εικόνων, η χρήση συμπίεσης σε επίπεδο διακομιστή όπως το Gzip ή το Brotli και η μείωση του κώδικα.

Συμπερασματικά

Η κατανόηση της απόδοσης του ιστότοπού σας είναι κρίσιμη για τη βελτιστοποίησή του. Χωρίς δεδομένα, δεν μπορείτε να γνωρίζετε πού βρίσκεται η ιστοσελίδα σας και πού μπορείτε να την βελτιώσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να συλλέξετε δεδομένα με νόημα, δεν είναι τόσο απλό όσο να συνδέσετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας σε ένα εργαλείο δοκιμής ταχύτητας μίας χρήσης και να ολοκληρώσετε τη μέρα. Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις δοκιμής σας, προσαρμόζοντας την τοποθεσία, τη συσκευή και την ταχύτητα σύνδεσής σας για να έχετε μια ακριβή εικόνα της απόδοσης του ιστότοπού.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *