Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Προώθηση Ιστοσελίδων στο Google

Google news

Όταν πρόκειται για την Προώθηση Ιστοσελίδων στο Google στους κατάλληλους ανθρώπους, υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μέσω του SEO και του μάρκετινγκ περιεχομένου, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι θα βρουν την επιχείρησή σας όταν την αναζητούν – και όχι οποιαδήποτε στιγμή, αλλά ακριβώς τη στιγμή που χρειάζονται αυτό που πουλάτε.

Προώθηση Ιστοσελίδων στο Google – Έρευνα με λέξεις-κλειδιά

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι το πρώτο βήμα στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Το SEO είναι η διαδικασία βελτίωσης της ορατότητας ενός ιστότοπου ή μιας ιστοσελίδας στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα αναζήτησης σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google, η Bing και η Yahoo.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι λέξεις ή φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να αναζητήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Είναι αυτά που πληκτρολογείτε στη γραμμή αναζήτησης όταν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, όπως “οι καλύτερες συνταγές πίτσας” ή “πώς μπορώ να βγάλω χρήματα στο διαδίκτυο”.

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο που σας επιτρέπουν να μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν άλλοι ιστότοποι μέσα στο περιεχόμενό τους, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιες από αυτές λειτουργούν καλύτερα για τους επισκέπτες του δικού σας ιστότοπου. Ακόμα και όταν μιλάμε για διαφήμιση στη Google, η στόχευση στις σωστές λέξεις κλειδιά είναι τεράστιας σημασίας.

Διαβάστε  Ιδέες για Επιχείρηση στην Επαρχία

Χρήση ποιοτικού περιεχομένου

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν δημιουργείτε περιεχόμενο είναι ότι πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή το θέλει η Google, αλλά και επειδή το θέλουν και οι επισκέπτες σας. Ένας δικηγόρος για τροχαία ατυχήματα, χρειάζετε ανάλογο ποιοτικό περιεχόμενο για την συγκεκριμένη φράση.

Όταν δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο και το μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή παραπέμπετε σε αυτό από άλλους ιστότοπους (backlinks), η Google θα το προσέξει και θα κατατάξει τον ιστότοπό σας υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά. Όσο περισσότεροι σύνδεσμοι δείχνουν πίσω στον ιστότοπό σας από άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να σας δουν οι πιθανοί πελάτες που αναζητούν αυτό που έχετε να προσφέρετε–και αυτό αυξάνει την επισκεψιμότητα! Η εταιρεία SEO, καλύπτει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο όλο το εύρος του SEO και σας προσφέρει σταθερή ποιοτική επισκεψιμότητα.

Βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για τις μηχανές αναζήτησης

Όταν δημιουργείτε το περιεχόμενό σας για Προώθηση Ιστοσελίδων στο Google, φροντίστε να χρησιμοποιείτε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να βρουν οι χρήστες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τις λέξεις αυτές στον τίτλο του άρθρου σας, αλλά και μέσα στο σώμα του ίδιου του άρθρου σας. Όταν γράφετε για κάτι όπως “πώς να χάσετε βάρος”, για παράδειγμα, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε λέξεις όπως “απώλεια βάρους” ή “απώλεια λίπους” σε όλο το περιεχόμενό σας όσο το δυνατόν συχνότερα, ώστε να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης για αυτούς τους όρους.

Όταν συνδέετε από μια σελίδα του ιστότοπού σας σε μια άλλη σελίδα του ιστότοπού σας (ή σε έναν εξωτερικό πόρο), βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι σύνδεσμοι περιέχουν πλούσιο κείμενο άγκυρας – δηλαδή, θα πρέπει να περιλαμβάνουν σχετικές λέξεις-κλειδιά όταν συνδέονται προς άλλες σελίδες του ιστότοπού σας! Αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση της κατάταξης για τους συγκεκριμένους όρους στους αλγόριθμους της Google, επειδή θεωρούνται πιο πολύτιμοι από τους συνδέσμους χωρίς αγκυρόδεσμο που απλώς λένε πράγματα όπως “κάντε κλικ εδώ”. Για παράδειγμα η στόχευση στο δικηγόρος για κληρονομικά, έχει απόλυτο νόημα από μια πιο γενικού εύρους, όταν ένας νομικός έχει ειδίκευση σε αυτό.

Διαβάστε  Τι είναι το Pinterest - Πλήρης Οδηγός

Δημιουργία ιστολογίου

 • Δημιουργήστε ένα blog για την ιστοσελίδα σας. Το ιστολόγιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή για την επιχείρησή σας και να βοηθήσετε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πιθανούς πελάτες, αποδεικνύοντας ότι είστε ειδικός στον τομέα σας.
 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στον τίτλο και τις ετικέτες των αναρτήσεων του ιστολογίου σας: Όταν οι άνθρωποι κάνουν αναζήτηση στο Google, χρησιμοποιούν φράσεις-κλειδιά για να βρουν αυτό που ψάχνουν στο διαδίκτυο – οπότε βεβαιωθείτε ότι οι δικές σας περιλαμβάνονται! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το SEMrush ή το Keyword Planner (και τα δύο δωρεάν) για να δείτε ποιες λέξεις αναζητούν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο που σχετίζονται ειδικά με αυτό που κάνετε ως επιχείρηση πριν γράψετε οποιοδήποτε νέο περιεχόμενο, έτσι ώστε να είναι βελτιστοποιημένο γύρω από αυτούς τους συγκεκριμένους όρους που σχετίζονται άμεσα με τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρονται από εσάς εδώ στο WebPromoGuru HQ.*

Προώθηση Ιστοσελίδων στο Google- Αποκτήστε backlinks από ιστότοπους υψηλής ποιότητας

 • Τα backlinks είναι σύνδεσμοι από άλλους ιστότοπους προς τον ιστότοπό σας.
 • Είναι σημαντικοί επειδή δείχνουν ότι άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι το περιεχόμενό σας αξίζει να συνδεθεί με αυτό.
 • Τα backlinks μπορούν να σας βοηθήσουν να καταταγείτε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και να οδηγήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Δημιουργία λίστας email

Το πρώτο βήμα για την οικοδόμηση μιας σχέσης με τους συνδρομητές σας είναι να τους ζητήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας μια φόρμα στον ιστότοπό σας ή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει ενσωματωμένη μια φόρμα opt-in.

Όταν κάποιος εγγράφεται στη λίστα σας, θα λαμβάνει ενημερώσεις από εσάς σχετικά με νέες αναρτήσεις στο ιστολόγιο και άλλα πράγματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Αυτές οι ενημερώσεις θα τους βοηθήσουν να παραμένουν ενήμεροι για τα τελευταία νέα στον κλάδο, αλλά έχουν και ένα άλλο πλεονέκτημα: σας επιτρέπουν την πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε όταν έρθει η ώρα για προώθηση (για την οποία θα μιλήσουμε περισσότερο αργότερα), να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν έχουν δώσει την άδειά τους ή όχι πριν στείλετε μηνύματα μάρκετινγκ!

Διαβάστε  Ειδικός SEO - SEO Specialist για 1η σελίδα στη Google

Ο καλύτερος τρόπος για να κατατάξετε τον ιστότοπό σας είναι να δώσετε στους ανθρώπους λόγους να συνδεθούν σε αυτόν. Οι παρακάτω είναι μερικοί από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό:

 • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι σχετικό και χρήσιμο για το θέμα που καλύπτετε.
 • Κάντε συνδέσμους από τον ιστότοπό σας τουλάχιστον μία φορά ανά σελίδα, κατά προτίμηση συχνότερα. Αυτό βοηθά τόσο στην εμπειρία του χρήστη (παρέχοντας πρόσθετους πόρους) όσο και στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO). Για παράδειγμα, αν γράφετε ένα άρθρο για το πώς να καλλιεργείτε ντομάτες, παρέχετε συνδέσμους στο τέλος κάθε παραγράφου -όχι μόνο στο τέλος κάθε ενότητας- που παραπέμπουν τους αναγνώστες σε άλλους ιστότοπους με χρήσιμες πληροφορίες για τις ντομάτες ή ακόμα και για την κηπουρική γενικά.
 • Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο όπου άλλοι μπορούν να συνεισφέρουν τις δικές τους σκέψεις για συναφή θέματα- αν είναι δυνατόν, βάλτε τους να συμμετάσχουν στην προσθήκη συνδέσμων προς τους δικούς τους ιστότοπους! Το blogging ανοίγει ευκαιρίες για φιλοξενούμενους συγγραφείς που είναι ειδικοί σε ορισμένα θέματα αλλά δεν έχουν χρόνο/πόρους στη διάθεσή τους αυτή τη στιγμή, αφού είναι απασχολημένοι με τη συγγραφή βιβλίων αντί γι’ αυτό 😉

Συμπερασματικά

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Δεν μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα από τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε πρόθυμοι να επενδύσετε τον απαιτούμενο χρόνο και ενέργεια πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εκστρατεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας project

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *