Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Οδηγός SEO για E-Commerce Ιστοσελίδες

Google news

Χωρίς καμία αμφιβολία, ας μην γελιόμαστε. Το να περάσετε θέσεις στη κατάταξη της Google τους ανταγωνιστές σας είναι σημαντικό! Αλλά πως θα συμβεί αυτό ; Η θεωρία από την πράξη έχει μεγάλη απόσταση, γι αυτό εμείς στον SEO Marketer, θα σας παρουσιάσουμε τις μελέτες και τις τεχνικές που ακολουθούμε για να στείλουμε τις ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε στη πρώτη σελίδα της Google.

Να πούμε και μια αλήθεια ακόμη! Το να μπείτε στη πρώτη σελίδα είναι σπουδαίο. Το να μπείτε στη πρώτη 3άδα όμως είναι σπουδαιότερο. Οι στατιστικές το αποδεικνύουν. Σύμφωνα με το Search Engine Watch οι ιστοσελίδες που βρίσκονται στη πρώτη θέση της Google, λαμβάνουν το 36,4 % των κλικ, στη δεύτερη θέση το 12,5 % ενώ η τρίτη θέση το 9,5%. Καταλαβαίνετε λοιπόν μέσα από αυτή την στατιστική ότι οι πρώτες θέσεις μετράνε, φέρνουν κλικς, επισκεψιμότητα κατ’ επέκταση πωλήσεις. Πάμε να ξεκινήσουμε.

 1. Έρευνα για λέξεις κλειδιά

Η έρευνα για λέξεις κλειδιά είναι η βάση για να ξεκινήσετε. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η έρευνα πρέπει να είναι σε βάθος, να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για να ξεκινήσετε την λεπτομερή στόχευση. Τα 3 πρώτα πράγματα που πρέπει να κοιτάτε όταν ψάχνετε για τις λέξεις κλειδιά που θα σας φέρουν τους πελάτες που θα θέλατε, είναι η σχετικότητα, ο όγκος αναζήτησης και η δυσκολία κατάταξης. Υπό αυτό το πρίσμα θα μπορέσετε να καθορίσετε στόχους οι οποίοι με πολύ δουλειά και ρεαλιστικό σχέδιο θα μπορέσουν να επιτευχθούν.

Εδώ θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στη λίστα που θα δημιουργήσετε για να χτίσετε τις σελίδες με τις λέξεις κλειδιά όπου θα στέλνετε τον χρήστη, θα πρέπει να επιλέξετε ποιες θα οδηγούν τον επισκέπτη στο Blog και ποιες στις σημαντικές σελίδες πώλησης. Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι οι λέξεις κλειδιά που θα επιλέξετε δεν θα πρέπει να είναι πολύ γενικές καθώς θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ στη κατάταξη και σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί πάνω από χρόνο για να το καταφέρετε. Επιλέξτε λέξεις κλειδιά που είναι πιο στοχευμένες και έτσι θα αυξήσετε τις πιθανότητες ο χρήστης να μην αποχωρήσει από το site σας χωρίς να κάνει κάποια ενέργεια. Δείτε αναλυτικά στο άρθρο μας σχετικά με την προώθηση Eshop λεπτομέρειες για τις λέξεις κλειδιά.

A. Έυρεση για λέξεις κλειδιά που θα μπουν στο Blog του site

Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου μέσα από το Blog θα φέρει επισκεψιμότητα αλλά και πιθανούς πελάτες. Εδώ θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε Long Tail Keywords, φράσεις που θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ανεβάσετε στη κατάταξη της Google. Για παράδειγμα η φράση ”Ανάκτηση δεδομένων” είναι από τις πιο δημοφιλείς στον κλάδο της τεχνολογίας και της ανάκτησης. Όμως κατόπιν αναλυτικής έρευνας που έχουμε κάνει στον SEO Marketer, οι μεγαλύτερες φράσεις και λέξεις κλειδιά φέρνουν συνολικά πολλά περισσότερα κλικ!

Σύμφωνα με το Mechanised στο παρακάτω γράφημα οι Long Tail λέξεις κλειδιά, αυξάνουν περισσότερο τις πωλήσεις από τις ευρείας λέξεις.

Long Tail Λεξεις κλειδια

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα και θα δείτε τη σχέση μεταξύ υψηλού κόστους και ανταγωνισμού με την πιθανότητα μετατροπής για λέξεις-κλειδιά μικρής και μακράς εμβέλειας.

Οι λέξεις-κλειδιά μακράς εμβέλειας αντιπροσωπεύουν το 70% των αναζητήσεων Google, οπότε η καλύτερη προσέγγιση είναι να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για λέξεις-κλειδιά μακράς εμβέλειας αλλά επίσης να συμπεριλάβετε μερικές λέξεις-κλειδιά μικρής εμβέλειας.

Διαβάστε  4 συμβουλές για να βελτιώσετε τα Instagram Post

Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι μπορείτε να καλύψετε όλες τις βάσεις. Θα βρίσκεστε σε υψηλή θέση για αναζητήσεις μακράς εμβέλειας, προσελκύοντας επισκέπτες με μεγάλη πρόθεση να αγοράσετε, αλλά θα αρχίσετε επίσης να ανεβαίνετε στις τάξεις για αναζητήσεις μικρής εμβέλειας.

Εάν έχετε επιτυχία με την κατάταξη λέξεων-κλειδιών μικρής εμβέλειας, αυτό θα βελτιώσει το συνολικό SEO σας και θα βοηθήσει τις λέξεις-κλειδιά σας με μεγάλη εμβέλεια να ταξινομηθούν λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας και των υψηλότερων ποσοστών κλικ-εμφανίσεων.

Να έχετε κατά νου ότι τα κείμενα που θα γράφετε θα πρέπει να είναι γραμμένα για να προσφέρουν λύσεις και απαντήσεις στους ανθρώπους. Η δημιουργία περιεχομένου με σκοπό μόνο να είναι φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης μακροπρόθεσμα δεν θα σας φέρει αποτελέσματα και υπάρχει η πιθανότητα σε συνδυασμό με Black Hat τακτικές να δεχτείτε Google Penalty.

B. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε τις ίδιες λέξεις κλειδιά σε πολλές σελίδες

Είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν πολλοί. Συμπεριλαμβάνουν τις ίδιες φράσεις και λέξεις κλειδιά σε πολλές σελίδες ταυτόχρονα με αποτέλεσμα η Google να μπερδεύεται και να ψάχνει τον νικητή που θα ανεβάσει στη κατάταξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανεβείτε στις λέξεις κλειδιά που θέλετε και να μπείτε στη πρώτη σελίδα. Δημιουργείστε ένα αρχείο με τις φράσεις που θα ανήκουν σε κάθε σελίδα ώστε να αποφεύγετε αυτό το συχνό λάθος.

2. Έρευνα Ανταγωνισμού

Το επόμενο βήμα είναι η έρευνα του ανταγωνισμού. Θα πρέπει κι εδώ να δημιουργήσετε ένα αρχείο και να τσεκάρετε σε ποιες λέξεις κλειδιά είναι ψηλά οι ανταγωνιστές όπως και σε ποιες δεν βρίσκονται ψηλά για να πάρετε το προβάδισμα. Είναι σημαντικό στην έρευνα σας να τσεκάρετε το Domain Authority της κάθε ιστοσελίδας. To Domain Authority είναι η ισχύς της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης μέσω του Backlink Profile και άλλων παραμέτρων. Επίσης είναι σημαντικό και το Page Authority οπότε δώστε βάση και εκεί και τσεκάρετε τους αιρθμούς των ανταγωνιστών.  Μέσα από αυτές τις μετρήσεις μπορείτε να διαπιστώσετε κατόπιν έρευνας τα links που στοχεύουν στις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας και να προσπαθήσετε να πάρετε και εσείς τα ίδια links ή και παρόμοια για να κερδίσετε εξουσία και θέσεις στη κατάταξη.

Υπάρχουν δεκάδες εργαλεία, όπου τα περισσότερα από αυτά είναι σε επί πληρωμή για να σας δώσουν όλα τα στοιχεία που θα θέλατε να δείτε και να επεξεργαστείτε. Η ομάδα μας αξιοποιεί πολλά εργαλεία και εκτελεί εις βάθος ανάλυση σε όλες τις στατιστικές για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων πελατών μας.

3. Η σημασία της αρχιτεκτονικής

Και εδώ θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη και αναλυτική έρευνα. Ανάλογα με τον τομέα και τα προιόντα σας θα πρέπει να ψάξετε και να τσεκάρετε τους ανταγωνιστές σας και την αρχιτεκτονική των ιστοσελίδων τους. Για να είστε μέσα από κάθε άποψη τσεκάρετε τα παρακάτω :

 • Δημοφιλή προϊόντα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία
 • Σχετικά προϊόντα
 • Προϊόντα με κορυφαία βαθμολογία
 • Προϊόντα που προβλήθηκαν πρόσφατα

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν εντοπίσετε μεγάλη πολυπλοκότητα σε κατηγορίες και προιόντα σε κάποιους ανταγωνιστές σας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια στρατηγική. Σύμφωνα με το Moz, κατηγορίες και προιόντα που είναι αρκετά μακριά από τις κεντρικές κατηγορίες συνήθως δεν λαμβάνουν μεγάλης προσοχής από την Google.

4. Δημιουργία πλάνου και στρατηγικής

Εφόσον λοιπόν έχετε ξεκινήσει όλα τα παραπάνω ήρθε ή ώρα για να χτίσετε την στρατηγική της ιστοσελίδας σας. Σκεφτείτε τι προτεραιότητες πρέπει να δώσετε, πως θα εμφανίζονται τα προιόντα και οι κατηγορίες. Δημιουργήστε ένα κορυφαίο blog με μοναδικό αξιόπιστο περιεχόμενο και περάστε τους ανταγωνιστές σας. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα καθώς θα πρέπει να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους για την αξιοποίηση της ιστοσελίδας σας.

5. Έλεγχος On Page για λάθη και προβλήματα

Εδώ τα πράγματα είναι κυρίως για προχωρημένους. Για να κατανοήσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα σας, οι γνώσεις βασικού SEO είναι απαραίτητες. Μέσα από το Website Auditor μπορεί η ομάδα του SEO Marketer να ανιχνεύσει και διορθώσει όλα τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, όπως Broken Links, 404 Errors, θέματα με τα Meta Titles και Descriptions όπως και πολλά ακόμη. Είναι ένα βήμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το περάσετε χωρίς να το τσεκάρετε.

Διαβάστε  Φυσικοθεραπεία και Διαφήμιση - Πως να αποκτήσετε πελάτες

6.  Ταχύτητα της ιστοσελίδας

Μια ακόμη κομβική παράμετρος που παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στις πωλήσεις. Σε άρθρο του ο Neil Pateil αναφέρει ότι περίπου το 40% των χρηστών εγκαταλείπουν ιστοσελίδες που κάνουν να φορτώσουν πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Καταλαβαίνετε λοιπόν την σημαντικότητα της συγκεκριμένης στατιστικής. Το site σας θα πρέπει απλά να είναι πολύ γρήγορα για να αυξήσετε τις πιθανότητες ο υποψήφιος πελάτης να μην εγκαταλείψει την σελίδα σας και να διαβάσει το περιεχόμενο που του προσφέρετε. Μέσα από το εργαλείο Pingdom μπορείτε να τσεκάρετε τον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας και τα πιθανά αίτια για να βελτιώσετε το speed.

7. Βελτιστοποίηση On Page

Το On Page Optimization είναι όλες αυτές οι ενέργειες που ακολουθεί ένας επαγγελματίας SEO Marketer για να διατηρεί και βελτιώνει μια ιστοσελίδα.

Όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, υπάρχουν οκτώ βασικοί στόχοι στους οποίους πρέπει να εστιάσετε:

 • Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών
 • Δομή ιστότοπου
 • Internal Linking
 • Ευχρηστία
 • Mobile παρουσίαση του site
 • Κριτικές πελατών
 • Rich Snippets
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Α. Πάμε να δούμε το πρώτο με την βελτιστοποίηση λέξεων κλειδιών

Όπως προαναφέρθηκε νωρίτερα οι λέξεις κλειδιά είναι κομβικής σημασίας για μια ιστοσελίδα. Χρειάζεται στρατηγική, γι αυτό τσεκάρετε τα παρακάτω :

 • Τίτλος της σελίδας
 • Κεφαλίδες
 • Υπότιτλοι
 • Παράγραφοι
 • Περιγραφές προϊόντων
 • Ονόματα αρχείων εικόνας
 • Ετικέτες alt εικόνας
 • Μετα τίτλος και περιγραφή
 • Διευθύνσεις URL

Φροντίστε τα URLS να είναι φιλικά και να περιλαμβάνουν τις λέξεις κλειδιά. Επίσης οι λέξεις κλειδιά πρέπει να αναφέρονται με ένα σωστό νόημα στη περιγραφή, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες ο χρήστης να κάνει κλικ σε εσάς.

B. Αρχιτεκτονική Ιστοσελίδας

Είπαμε μερικά πράγματα για την αρχιτεκτονική, αλλάς ας το δούμε αναλυτικότερα. Όταν πρόκειται για μια νέα ιστοσελίδα ή ανακατασκευή τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για το σχέδιο που θα ξεχωρίσει. Στο παρακάτω γράφημα θα πάρετε μια ιδέα των κατηγοριών ιστοσελίδων.

αρχιτεκτονικη ιστοσελιδας

Φυσικά το κάθε site είναι διαφορετικό, αλλά τα πράγματα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα ώστε να μπορεί η Google να ανιχνεύσει και να κατατάξει τα πάντα και σε υψηλές θέσεις. Η κεντρική κατηγορία μέχρι την πιο χαμηλή υποκατηγορία όπως και προιόντα πρέπει να απέχει μόνο λίγα κλικ.

C. Εσωτερικές συνδέσεις εντός του Site

Τα εσωτερικά Links είναι αυτά που υπάρχουν μέσα στην ιστοσελίδα σας και αναφέρονται μέσα στα κείμενα και προιόντα με σκοπό να βοηθήσουν τον χρήστη να κατανοήσει καλύτερα αυτό που προσφέρετε. Η Google πλέον και οι αλγόριθμοι της έχουν γίνει πανέξυπνοι με αποτέλεσμα να πρέπει να είστε προσεκτικοί. Με τα links σε λέξεις κλειδιά που θέλετε να ανεβάσετε στη κατάταξη βοηθάτε τη Google αλλά και το site σας να πάει ψηλότερα. Όμως αν το παρακάνετε θα το θεωρήσει η Google ύποπτο και μπορεί να λάβετε κυρώσεις.

Χρησιμοποιήστε τα Internal Links με σχέδιο και κύριο σκοπό να βοηθήσετε τον χρήστη να δει κάτι σχετικό που μπορεί να τον ενδιαφέρει μέσα από την ιστοσελίδα σας.

D. Ευχρηστία και χρηστικότητα

Η κορυφαία εμπειρία χρήστη σημαίνει πωλήσεις. Όσο καλύτερη εμπειρία μπορείτε να παρέχετε μέσα από την ιστοσελίδα σας τόσο το καλύτερο για εσάς συνολικά. Είναι μια σούπερ σημαντική παράμετρος για το SEO, καθώς η ιδανική εμπειρία χρήστη σημαίνει ότι οι χρήστες θα επισκεφθούν το site σας ξανά και ξανά. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε Live Chat υποστηρίξη ώστε να κρατάτε ακόμα περισσότερο τους χρήστες στη σελίδα σας!

E. Η Mobile Version του Site σας πρέπει να είναι αλάνθαστη!

Είναι γεγονός εδώ και αρκετά χρόνια! Η Mobile έκδοση της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να ανήκει στην κορυφή. Όλο και περισσότεροι χρήστες κλείνουν παραγγελίες από κινητές συσκευές, παίρνουν τηλέφωνα επιχειρήσεις και αναζητούν πληροφορίες. Σύμφωνα με έρευνες το 31% των χρηστών σε Mobile Version πραγματοποιεί την αγορά του από εκεί, και το 61% που δεν θα βρει ένα Mobile Friendly site θα πάει να κάνει την αγορά του από ανταγωνιστή.

Διαβάστε  Οδηγός για πρώτη σελίδα με το Google Panda

Συνεπώς εμείς στον SEO Marketer, όταν κατασκευάζουμε Eshops, η προτεραιότητα μας είναι το Responsive Design, ώστε το site σας να είναι συμβατό και φιλικό σε όλες τις κινητές συσκευές ταυτόχρονα!

F. Οι κριτικές πελατών μετράνε στο SEO και τις πωλήσεις!

Είναι μια ακόμη παράμετρος που μετράει! Οι κριτικές στα Eshops εντός της ιστοσελίδας παίζουν σημαντικό ρόλο. Για να κερδίσετε Reviews θα πρέπει να δώσετε κίνητρο στον καταναλωτή! Υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό ειδικότερα στο Woocommerce. Κερδίστε λοιπόν κριτικές, ανανεώστε με φρέσκο περιεχόμενο το site σας, καθώς κάθε κριτική σημαίνει για την Google νέο περιεχόμενο και προχωρήστε δυναμικά στον ανταγωνισμό.

G. Rich Snippets – Αποσπάσματα

Θα τα έχετε ακούσει κι αυτά. Αν όχι τα αποσπάσματα εμφανίζονται στις αναζητήσεις της Google και βοηθούν τον χρήστη να συλλέξει ακόμη περισσότερες πληροφορίες, ώστε να αποφασίσει να μπει στην ιστοσελίδα σας.

Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα είναι κωδικοποιημένα κομμάτια HTML που λένε στις μηχανές αναζήτησης τι πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν οι αναζητητές για τον ιστότοπό σας πριν καν κάνουν κλικ για να το δουν.

Όταν οι χρήστες βλέπουν αποτελέσματα στο Google με εικόνες, είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ και να μετατραπούν σε πελάτη.

Δείτε παρακάτω :

rich snippets για eshops

H. Ενσωμάτωση των Social Media στη στρατηγική σας

Τα Social Media επηρεάζουν έμμεσα την ιστοσελίδα σας αλλά με άμεσο ρόλο. Ένα κατάστημα Eshop, με λίγα Social signals θα χάσει μεγάλο έδαφος έναντι ανταγωνιστών. Συνεπώς πρέπει να προστεθούν στο site σας, με κάθε τρόπο σε προιόντα και blog τα εικονίδια των πιο δημοφιλή Socials, ώστε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό Brand, που θα αγαπήσει η Google!

8. Δημιουργήστε ένα Blog που θα τραβήξει τα βλέμματα

Όπως είχαμε προαναφέρει η έρευνα για λέξεις κλειδιά ακόμα και στο blog είναι μεγάλης σημασίας. Δημιουργήστε μια στρατηγική στόχευσης με εξαιρετικά καλογραμμένα κείμενα μεγάλης εμβέλειας και προσπαθήστε να τα προωθήσετε με ποιοτικά Links. Μέσω του Link Building θα βοηθήσετε τα πιο δύσκολα Long Tail Keywords να σκαρφαλώσουν θέσεις στη Google. Μόνο με αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι πελάτες σας θα διαβάσουν τα άρθρα σας και θα γίνουν Fan του Brand. Έχουμε δει πάρα πολλές ιστοσελίδες και Eshops να αντιγράφουν και να αλλάζουν λίγο τις προτάσεις σε κείμενα με αποτέλεσμα αυτό το περιεχόμενο να μην καταφέρει να ανέβει ποτέ στη Google.

Μια σειρά αρθρογραφίας από ένα Eshop για συμβουλές και Tips μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα πολύ ωραίο οδηγό ή E-book, ώστε οι χρήστες για να το κατεβάσουν να συμπεριλάβουν το Email τους. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε νόμιμα ένα Email, για τις προωθητικές ενέργειες σας στο Email Marketing.

9. Link Building Στρατηγικές

Εδώ μιλάμε ίσως για το πιο δύσκολο κομμάτι του SEO. Κοιτάξτε να προσεγγίσετε έναν εξαιρετικό επαγγελματία SEO, για να χτίσει τα Backlinks που θα οδηγήσουν το site σας στη κορυφή. Η ποιότητα του κάθε Backlink που θα στοχεύει προς την ιστοσελίδα σας είναι μεγάλης σημασίας. Η χαμηλή ποιότητα backlinks και Low authority όχι μόνο δεν θα σας φέρει αποτελέσματα, αλλά μπορεί να τιμωρηθεί και το site σας από την Google.

Γι αυτό τον σκοπό εμείς στον SEO Marketer, χτίζουμε το Link Building για την ιστοσελίδα σας με White Hat SEO στρατηγικές οι οποίες είναι τόσο ασφαλές όσο και ποιοτικές. Να έχετε κατά νου :

 • Δημιουργήστε ποιοτικά μόνο Links
 • Μην στοχεύετε στις ίδιες σελίδες συνέχεια
 • Μην στοχεύετε στις ίδιες λέξεις κλειδιά συνέχεια

10. Local SEO και στρατηγικές

Στο Local SEO, εφόσον είστε τοπική επιχείριση, θα πρέπει να μπείτε σε όλους τους σχετικούς καταλόγους και Social Media με όλα τα στοιχεία σας. Τηλέφωνομ διεύθυνση, ωράριο λειτουργίας είναι τα πιο βασικά, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε και στο Google my Business για την μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη.

Ολοκληρώνοντας

Όλα τα παραπάνω είναι οι ενέργειες και τα όπλα σας, για να χτυπήσετε τον ανταγωνισμό. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά με την βοήθεια των σωστών επαγγελματιών θα βρείτε λύσεις και θα αυξήσετε τις πωλήσεις με σχέδιο βήμα προς βήμα.

Είμαστε στη διάθεση σας για απορίες και βοήθεια για την δική σας ιστοσελίδα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *