Τρεις τρόποι για να προωθήσετε ένα Domain για επιχειρήσεις σήμερα

Η καταχώριση ενός ονόματος τομέα ή αλλιώς Domain είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Αυτό συμβαίνει επειδή όποιο όνομα και αν είναι επιλεγμένο θα αντιπροσωπεύει το χώρο της επιχείρησης στο διαδίκτυο – και, ενδεχομένως, την πρώτη εντύπωση του πελάτη από την εταιρεία.

Μόλις έχετε αυτό το όνομα τομέα, τι κάνετε; Μην ασχολείστε με την οικοδόμηση ενός online χώρου. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αμέσως ένα Domain.

Σας παραθέτουμε τρεις τρόπους για να το κάνετε.

Δημιουργήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επωνυμία εταιρίας

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επωνυμία εταιρίας μπορεί να δώσει σε εσάς και τους υπαλλήλους σας ένα πιο επαγγελματικό προφίλ με επώνυμο τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες, καθώς και δωρεάν μάρκετινγκ για την εταιρεία σας. Σε μια έρευνα του 2015, το 74% των καταναλωτών είπε ότι θα εμπιστευόταν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επωνυμία εταιρίας περισσότερο από μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι επίσης εύκολο και οικονομικό να δημιουργηθεί. Ο πάροχος που χρησιμοποιείτε για να καταχωρίσετε το Domain σας πιθανότατα θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα και οικονομικά.

Ξεκινήστε έναν ιστότοπο

Ένας δικτυακός τόπος είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αυτές τις μέρες, είναι ακόμα πιο εύκολο να δημιουργηθεί από ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ενώ μια παρουσία των κοινωνικών μέσων – Social Media μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά μπορεί να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο ευκαιριών μάρκετινγκ ή αξιοπιστίας που κάνει ένας δικτυακός τόπος. Στην πραγματικότητα, σε μια έρευνα του 2015, το 77% των καταναλωτών πίστευαν ότι μια ιστοσελίδα έκανε μια επιχείρηση να φαίνεται πιο αξιόπιστη.

Διαβάστε  Κατασκευή & Ανάπτυξη ιστοσελίδων Wordpress

Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν απλό ιστότοπο μιας σελίδας και να το βελτιώνετε σιγά σιγά. Κάποιες υπηρεσίες επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες επιχείρησης να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα εύκολα και οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν πακέτα με όλα όσα μπορεί να χρειαστεί για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας (π.χ. όνομα τομέα, φιλοξενία ιστοσελίδων, πρότυπα σχεδίασης).

Πολλές επιχειρήσεις που προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες διαπιστώνουν ότι γενικά το μόνο που χρειάζονται είναι ένας ιστότοπος μιας έως τεσσάρων σελίδων που περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες, πληροφορίες επικοινωνίας, πληροφορίες προϊόντος / υπηρεσιών, εικονίδια κοινωνικών μέσων και συνδέσμους και μαρτυρίες πελατών.

Αν σκοπεύετε να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή εάν η επιχείρησή σας απαιτεί προβολή βίντεο ή άλλων πολυμέσων, τότε ίσως χρειαστεί ένας πιο ισχυρός ιστότοπος. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε εντολές, να επεξεργάζεστε πληρωμές και να παρέχετε υποστήριξη πελατών. Οι κατασκευαστές δικτυακών τόπων Do-it-Yourself, όπως το Weebly ή το Wix, διαθέτουν επίσης πακέτα που μπορείτε να προσθέσετε ανά πάσα στιγμή ή ένας προγραμματιστής από την ομάδα του SEO Marketer μπορεί να ενσωματώσει τη λειτουργικότητα για εσάς.

Ακόμα και αν δεν σχεδιάζετε να προωθήσετε τα προϊόντα online μέσω τυπικής λειτουργικότητας του ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε και να επεξεργάζεστε leads, όπως μια λίστα συνδρομών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στον ιστότοπό σας ή στην κοινωνική σελίδα για να συλλέξετε πληροφορίες προοπτικής για περαιτέρω παρακολούθηση πωλήσεων.

Αναδείξτε την παρουσία των κοινωνικών μέσων σας

Εάν η κύρια σελίδα της επιχείρησής σας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ιστότοπο κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, Instagram ή Twitter, οι πιθανότητες είναι η διεύθυνση που σας παρέχεται να είναι επώνυμη στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και όχι για την επιχείρησή σας. Αυτές οι διευθύνσεις URL είναι συνήθως μεγάλες και δεν είναι πολύ εύκολες στη μνήμη, καθιστώντας δύσκολη την εμπορία της σελίδας σας στους πελάτες. Μπορείτε να το αλλάξετε χρησιμοποιώντας το Domain σας ως διεύθυνση ιστού για την σελίδα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό ονομάζεται προώθηση ιστού ή ανακατεύθυνση. Σας δίνει μια εύκολη στη μνήμη ηλεκτρονική διεύθυνση για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση της επωνυμίας σας και να την χρησιμοποιήσετε στις προσπάθειές σας μάρκετινγκ.

Διαβάστε  Ποια Backlinks έχουν βαρύτητα και ποια τιμωρεί η Google

Για να ξεκινήσετε την προώθηση της ιστοσελίδας σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας (όπου καταχωρίσατε το όνομα τομέα σας) και αλλάξτε τις ρυθμίσεις στο όνομα τομέα σας. Συχνά, ο παροχέας που καταχωρίσατε το όνομα τομέα σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να το προωθήσετε.

Προωθήστε το Domain σας

Μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την επωνυμία με το Domain σας αμέσως. Προσθέστε την σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας συχνές και ηλεκτρονικούς καταλόγους όπου αναφέρεται η επιχείρησή σας. Με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από το πού οι πελάτες σας βρίσκουν on line, μπορείτε πάντα να τους οδηγείτε πίσω στην κύρια online παρουσία σας.

Ομοίως, συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ιστού στις επαγγελματικές σας κάρτες, τις διαφημίσεις, τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις στολές, τα φυλλάδια, τα ενημερωτικά δελτία και σε άλλες εγγυήσεις που δίνετε στους πελάτες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας off line και δίνει στους πιθανούς πελάτες έναν εύκολο τρόπο να μάθουν περισσότερα σχετικά με την επιχείρησή σας και να συνδεθούν με αυτήν στο διαδίκτυο. Μια μελέτη του 2015 έδειξε ότι το 64 τοις εκατό των καταναλωτών προτίμησαν να αγοράσουν από επιχειρήσεις που μπορούν να επικοινωνήσουν στο διαδίκτυο.

Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στο Διαδίκτυο, πολλοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν και να ερευνήσουν προϊόντα ή υπηρεσίες. Έτσι, το όνομα που συνδέουν οι πελάτες σας με την επιχείρησή σας είναι ένα σημαντικό βήμα όχι μόνο για την οικοδόμηση της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο, αλλά ενδεχομένως και για την αξιοπιστία της.

Διαβάστε ακόμη :

Διαβάστε  Ηλεκτρονικό Κατάστημα Eshop - Ο δρόμος για την Επιτυχία

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.