Δεν υπάρχει πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που να προσφέρει μια εμπειρία όπως το Instagram. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι το πλεονέκτημα του Instagram, ενώ η λεζάντα δεν είναι τόσο σημαντική. Ως εφαρμογή που ανήκει στη Meta (η εταιρεία πίσω από το Facebook), η διεπαφή χρήστη του Instagram και ορισμένες από τις σχεδιαστικές επιλογές του δεν θα πρέπει να είναι πολύ άγνωστα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το Instagram για να ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής του ήχου ειδοποίησης Instagram. Αν θέλετε να μάθετε πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Instagram στο Android

Σε μια συσκευή Android, οι ήχοι ειδοποιήσεων για εφαρμογές όπως το Instagram ελέγχονται στις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Το ίδιο το Instagram προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο σύνδεσμο προς το σωστό μενού ρυθμίσεων για τις ειδοποιήσεις σας. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο για ορισμένους κατόχους συσκευών. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε smartphone Samsung Galaxy, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στις ρυθμίσεις ήχου. Για να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Instagram στο Android μέσω Instagram:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και συνδεθείτε (αν δεν είστε ήδη). Στην εφαρμογή Instagram, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας κάτω δεξιά.
 • Πατήστε το εικονίδιο μενού επάνω δεξιά.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο στο κάτω μέρος, πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.
 • Ανοίξτε το μενού ρυθμίσεων στο Instagram
 • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή Ειδοποιήσεις.
 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Instagram
 • Στη συνέχεια, πατήστε μία από τις επιλογές ειδοποιήσεων, όπως αναρτήσεις, ιστορίες και σχόλια.
 • Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος του μενού και πατήστε Πρόσθετες επιλογές στις ρυθμίσεις συστήματος.
 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις συστήματος για ειδοποιήσεις στο Instagram

Το Instagram θα ανοίξει το μενού ρυθμίσεων Android για ειδοποιήσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις σας είναι ενεργοποιημένες. Ανάλογα με τη συσκευή σας, ενδέχεται να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις ήχου σας εδώ.

Για παράδειγμα, πατήστε Προεπιλεγμένος ήχος ειδοποιήσεων και επιλέξτε έναν νέο ήχο για τις ειδοποιήσεις σας στο Instagram. Εάν δεν βλέπετε τις σωστές ρυθμίσεις εδώ, θα χρειαστεί να δοκιμάσετε τα παρακάτω βήματα. Ο Ήχος Ειδοποίησης Instagram μπορεί να αλλάξει για διάφορες επιλογές.

Τα παραπάνω βήματα λειτουργούν μόνο εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες συσκευές Android. Εάν δεν λειτουργεί, θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ήχου μέσω του μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας. Δυστυχώς, οι ρυθμίσεις συσκευής του τηλεφώνου σας δεν θα φαίνονται ίδιες σε ένα smartphone Samsung Galaxy όπως σε ένα Google Pixel.

Δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση για το Android. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ τα παρακάτω βήματα μπορεί να λειτουργήσουν άμεσα για εσάς, ενδέχεται να δείτε κάποια παραλλαγή στα βήματα στη συσκευή σας.

Για να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις Instagram στο Android μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας:

 • Ανοίξτε το μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας Android. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις > Προεπιλεγμένος ήχος ειδοποιήσεων και επιλέξτε έναν νέο ήχο για τις ειδοποιήσεις σας.
 • Αν δεν το βλέπετε, πατήστε Ήχοι και δόνηση > Ήχος ειδοποίησης και επιλέξτε έναν νέο ήχο για τις ειδοποιήσεις σας.
 • Μόλις αλλάξετε τον ήχο, θα μπορείτε να τον ακούσετε μόλις έρθει μια νέα ειδοποίηση.

Πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Instagram σε iPhone ή iPad

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Instagram εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad. Τα βήματα πρέπει να είναι τα ίδια και στις δύο συσκευές. Για να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Instagram σε iPhone ή iPad:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχοι > Ήχος κειμένου ή Ήχοι και απτικά > Ήχος κειμένου.
 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις ήχου iPhone ή iPad Επιλέξτε μια νέα ειδοποίηση ήχου από τις επιλογές που παρέχονται.
 • Ορίστε νέο ήχο ειδοποίησης σε iPhone ή iPad Βγείτε από το μενού μόλις τελειώσετε.
 • Μόλις αλλάξετε τη ρύθμιση, ο ήχος ειδοποίησης Instagram θα ενημερωθεί αμέσως.

Θα το ακούσετε μόλις λάβετε μια νέα ειδοποίηση στο Instagram (εφόσον δεν είστε σε αθόρυβη λειτουργία).

Ήχος Ειδοποίησης Instagram – Διασκεδάζοντας στο Instagram

Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα τον ήχο ειδοποίησης Instagram στην κινητή συσκευή σας. Εάν είστε νέοι στο Instagram, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μερικές συμβουλές και κόλπα για να βελτιώσετε το προφίλ σας. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε περίεργοι να επιστρέψετε και να δείτε ποιες αναρτήσεις σας άρεσαν στο Instagram στο παρελθόν. Ί

σως θελήσετε να δοκιμάσετε ιστορίες Instagram (και σκεφτείτε να καρφιτσώσετε αυτές που σας αρέσουν στο προφίλ σας). Θέλετε να κρατήσετε ιδιωτικές τις αποδείξεις των μηνυμάτων σας; Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram από τις ρυθμίσεις σας στο Instagram.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.