fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα

Η διαχείριση των Social Media περιλαμβάνει και την Ερευνα Ανταγωνισμού!

Επαγγελματίας SEO

Κάθε Post, χρίζει μελέτης και στρατηγικής. Ξεκινάμε με ανάλυση του ανταγωνισμού, αποφασίζουμε το στυλ, χρώματα, μοτίβο και θεματολογίες και προχωράμε βήμα προς βήμα.

Τόσο σε επιχειρήσεις Eshop με προιόντα όσο και σε εταιρείες ή επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες, η ποιότητα αλλά και ποσότητα των Post θα κάνει την διαφορά!

Η διαχείριση των Social Media, δεν είναι μόνο τα γραφιστικά. Κάθε επιχείρηση, επαγγελματίας, χρειάζεται ένα στοχευμένο διαφημιστικό πλάνο, ακόμα και με ένα χαμηλό Budget, ώστε να χτίζει με σχέδιο τόσο μεγαλύτερο Awareness, όσο και πελατολόγιο.

Η δομή των επαγγελματικών σας προφίλ, είναι μεγάλης σημασίας. Πλέον έχει μπει στο παιχνίδι και το Τικ Τοκ. Για πολλές επιχειρήσεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος Branding και Awareness, η βάση χρηστών στην Ελλάδα, αυξάνεται συνεχώς και αποτελεί μια προσελκύσιμη επιλογή!

 

Ειδικοί στη διαχείρηση Social Media!

Χτίζουμε
Brands που ξεχωρίζουν!

Bioenergia

Σταθερό πελατολόγιο με επαναλαμβανόμενες πωλήσεις!

Μια πολύ σημαντική παράμετρος στη διαχείριση των Social Media είναι οι υπάρχοντες πελάτες να αγοράζουν από εσάς ξανά και ξανά. Για να πετύχουμε αυτό το μοτίβο χρειάζεται στρατηγική!

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

Πρωτοποριακές Ιδέες

Ανεβείτε
Επίπεδο

Εάν γνωρίζετε το κοινό-στόχο σας, μπορείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες του και τι είναι σημαντικό για αυτούς και στη συνέχεια να προσδιορίσετε πώς να το προσεγγίσετε αποτελεσματικά. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στοχευμένο περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει αξία. Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το κοινό σας; Μην ανησυχείτε, η ομάδα του SEO MARKETER θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το εν λόγω κοινό με την υπηρεσία στρατηγικής μάρκετινγκ.

Δίπλα σας καθημερινά

Οι ειδικοί μας μπορούν να διαχειριστούν τις κοινωνικές πλατφόρμες σας και θα εμβαθύνουν στο DNA της επωνυμίας σας για να κατανοήσουν τον τόνο της φωνής σας και πώς να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με το κοινό σας.

Καμπάνιες με στρατηγική

Αν θέλετε να προσελκύσετε το κοινό σας, τα κοινωνικά είναι απαραίτητα.Παρέχουμε οικονομικά αποδοτικές καμπάνιες που φέρνουν αποτέλεσμα. Καθημερινή υποστήριξη.

Εις Βάθος Ανάλυση

Η ομάδα μας είναι ικανή να αναλύει τις ανάγκες της επιχείρησής σας για να σχεδιάσει και να εφαρμόσει τη σωστή στρατηγική με το σωστό επίπεδο υποστήριξης. Θα περιγράψουμε ξεκάθαρα τα μαθήματα και τις συστάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν.

Γίνε Γνωστός στην Ειδικότητα σου!

Η απόκτηση αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας είναι συνήθως ένας από τους βασικούς στόχους μάρκετινγκ για μια επιχείρηση, καθώς σας βοηθά να αναπτυχθείτε.

Οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με μια επωνυμία που αναγνωρίζουν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα επιχειρηματικά οφέλη, όπως η αφοσίωση στην επωνυμία.

Η σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φέρει την επωνυμία σας μπροστά στους ανθρώπους πιο γρήγορα από οποιαδήποτε υπάρχοντα παραδοσιακά μέσα. Ξεκινήστε μαζί μας!

Γίνε Ηγέτης

Η επιχείρησή σας θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας σεβαστός ηγέτης σκέψης στην κοινότητα. Ανάλογα με το περιεχόμενό σας, μπορείτε να γίνετε ειδικός στον τομέα σας.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθιστούν δυνατή τη σύνδεση με ένα νέο κοινό – γνωστό και ως νέους πιθανούς πελάτες. Είναι ένας ιστός αράχνης, όπου μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας καθώς και τις επαφές του.

Χίστε Κοινότητα

Οι σύγχρονοι πελάτες χειρίζονται τα περισσότερα αιτήματά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις επωνυμίας-πελάτη.

Κριτικές των πελατών μας.

Με ειλικρίνεια και διαφάνεια κάθε επιχείρηση, εταιρεία είναι ξεχωριστή.

  Τι λένε για Εμάς

  Οι κριτικές των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

  Brands που μας Εμπιστεύονται!

  Εταιρείες και επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας.

  Είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας!

  Κεντρικά Γραφεία

  Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα, Αθήνα 17672

  Email

  Email: [email protected]

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  +(30) 6972132823

  Follow us

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

  Μείνετε συντονισμένοι για Social Media Tips!

  Άμεση ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του Instagram από τους ειδικούς!

  Καλέστε για Προσφορά