Η διαχείριση των Social Media περιλαμβάνει και την Ερευνα Ανταγωνισμού!

Επαγγελματίας SEO

Κάθε Post, χρίζει μελέτης και στρατηγικής. Ξεκινάμε με ανάλυση του ανταγωνισμού, αποφασίζουμε το στυλ, χρώματα, μοτίβο και θεματολογίες και προχωράμε βήμα προς βήμα.

Τόσο σε επιχειρήσεις Eshop με προιόντα όσο και σε εταιρείες ή επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες, η ποιότητα αλλά και ποσότητα των Post θα κάνει την διαφορά!

Η διαχείριση των Social Media, δεν είναι μόνο τα γραφιστικά. Κάθε επιχείρηση, επαγγελματίας, χρειάζεται ένα στοχευμένο διαφημιστικό πλάνο, ακόμα και με ένα χαμηλό Budget, ώστε να χτίζει με σχέδιο τόσο μεγαλύτερο Awareness, όσο και πελατολόγιο.

Η δομή των επαγγελματικών σας προφίλ, είναι μεγάλης σημασίας. Πλέον έχει μπει στο παιχνίδι και το Τικ Τοκ. Για πολλές επιχειρήσεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος Branding και Awareness, η βάση χρηστών στην Ελλάδα, αυξάνεται συνεχώς και αποτελεί μια προσελκύσιμη επιλογή!

 

Brands που μας Εμπιστεύονται

Τι λένε για εμάς

Η επικοινωνία και υποστήριξη σε καθημερινή βάση είναι το σημείο κλειδί! Προσφέρουμε ποιότητα με ολοκληρωμένη ανάλυση και αποδεδειγμένα αποτελέσματα!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η συνεργασία με τον Γιώργο είδαμε πολλά θετικά αποτελέσματα σε Facebook και google. Ειλικρινής στην δουλειά του και κάθε φορά που προέκυπτε κάποιο πρόβλημα το έλυνε άμεσα.

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος General Manager

  Είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας!

  Κεντρικά Γραφεία

  Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα, 17672

  Email

  Email: [email protected]

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  +(30) 6972132823

  Follow us