Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το WordPress και ποιους αφορά

Google news

Το WordPress είναι γνωστό ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή CMS. Είναι ένα από τα πολλά που σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ιστότοπους χωρίς να γνωρίζει ούτε μία γραμμή κώδικα. Είναι βασισμένο σε μια προϋπόθεση ότι ακόμη και οι πιο αρχάριοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν κάτι εκπληκτικό για το Διαδίκτυο.

Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται το WordPress επιτρέπει σε άλλους να κάνουν συνεισφορές για να του προσφέρουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, πολλοί προγραμματιστές θα δημιουργήσουν θέματα και πρόσθετα για διάφορους λόγους. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Yoast SEO, το οποία βοηθά τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται σωστά στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Αν και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον αρχάριο χρήστη, το WordPress παρέχει επίσης εργαλεία για τον πιο προηγμένο προγραμματιστή. Έχει ενσωματωμένους editors που σας δίνουν έλεγχο σε πολλές πτυχές θεμάτων και τα plugins μπορούν να τροποποιηθούν άμεσα.

Ποιος χρησιμοποιεί το WordPress και γιατί;

Στην πραγματικότητα, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο με WordPress αποτελεσματικά. Είναι ένα από αυτά τα συστήματα που έχει κάτι για όλους ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιότητάς του. Από το βασικό περιεχόμενο έως τη ρύθμιση της διάταξης, το WordPress είναι ένα ευέλικτο CMS.

Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι χρήστες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα είναι επειδή είναι εύκολο στη χρήση. Το WordPress είναι ένα πλήρες σύστημα που λειτουργεί απλώς out of the box.. Από τεχνική άποψη, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από την εγκατάσταση του WordPress και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο. Ωστόσο, αξίζει την προσπάθεια να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει για εσάς.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το WordPress διαθέτει μια τεράστια ποικιλία θεμάτων και plugins. Η δημοτικότητά του είναι αυτό που ωθεί πολλούς προγραμματιστές να δημιουργήσουν οποιοδήποτε είδος πρόσθετου που μπορεί να χρειαστείτε για σχεδόν οποιονδήποτε σκοπό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βρείτε ένα σχεδόν τέλειο θέμα ή πρόσθετο για να προσφέρετε μια συγκεκριμένη δυνατότητα στον ιστότοπό σας.

Η δημοτικότητα αυτού του CMS είναι επίσης αυτό που οδηγεί στα updates. Επειδή τόσα πολλά άτομα εμπιστεύονται το σύστημα, είναι μία από αυτές τις πλατφόρμες που μπορεί να έχουν συνεχώς υποστήριξη καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χρήση ενός ξεπερασμένου συστήματος στο οποίο οι εισβολείς μπορούν εύκολα να μπουν. Στην πραγματικότητα, το WordPress ενημερώνεται αυτόματα όταν οι προγραμματιστές προωθούν μια διόρθωση.

Διαβάστε  Δημιουργία Κειμένων - Διαφημιστικά και με SEO προσέγγιση

Είναι το WordPress δωρεάν ;

Από μόνο του, το WordPress είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Παρόλο που ορισμένοι προγραμματιστές πωλούν “premium” θέματα και προσθήκες, θα βρείτε εύκολα πολλά από αυτά που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες. Κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, το μόνο πράγμα που θα πρέπει πραγματικά να σας απασχολεί όσον αφορά το κόστος είναι το hosting.

Το WordPress έχει δύο ξεχωριστές διαφορές από το δωρεάν σύστημά του στο Διαδίκτυο: το WordPress.com και το WordPress.org. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρεία διαθέτει και τις δύο παρακάτω πλατφόρμες.

Το WordPress.com είναι λίγο διαφορετικό από το αντίστοιχο λογισμικό. Σε αυτό το περιβάλλον, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν subdomains και να επωφεληθείτε από μερικές από τις δυνατότητες του WordPress. Ωστόσο, είναι αρκετά περιορισμένο, καθώς δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές προσαρμοσμένες αλλαγές ή να εγκαταστήσετε πολλά plugins και θέματα.

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να μην χρησιμοποιούν το WordPress.com καθώς αρνείται την πρόσβαση σε πολλές από τις δυνατότητες του διαχειριστή που προσφέρουν οι κύριες εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να προσαρμοστεί πλήρως. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από το WordPress.com εάν αποφασίσετε να αξιοποιήσετε περισσότερο τh.

Η σύνδεση με το υπόλοιπο Διαδίκτυο

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του WordPress είναι πόσο εύκολο είναι να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο Διαδίκτυο. Όλα από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης έως την εμφάνιση εγγράφων από τα Έγγραφα Google, η υποστήριξη για ενοποίηση είναι τεράστια. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε συστήματα πληρωμής χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως το PayPal σε λίγες λεπτά.

Καθώς οι νέες τεχνολογίες καθίστανται διαθέσιμες, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν προγραμματιστές που θα δημιουργήσουν κάτι για να το ακολουθήσουν στο WordPress. Για παράδειγμα, πολλά πρόσθετα έγιναν διαθέσιμα για να ενσωματώσουν το Cloud storage για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καθώς η τεχνολογία ξεκίνησε.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τη χρήση του WordPress είναι πόσο εύκολο είναι να συνδέσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς τα κανάλια όπως Facebook, Twitter, Instagram είναι σημαντικά στην καθημερινή ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι προγραμματιστές δημιούργησαν συστήματα για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο WordPress.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εμφανίσετε μια ζωντανή ροή του λογαριασμού σας στο Twitter απλώς αντιγράφοντας και επικολλώντας τον κώδικα απευθείας σε μια πλευρική γραμμή κειμένου στο WordPress.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά..Παρακάτω θα σας καλύψουμε άλλους 10 λόγους για τους οποίους το WordPress είναι το κορυφαίο CMS.

1. Το WordPress εστιάζει στην εμπειρία χρήστη

Τα θέματα και τα πρόσθετα του WordPress συνεργάζονται για να κάνουν τους ιστότοπους επαγγελματικούς, φιλικούς προς το χρήστη και ελκυστικούς.

Το αποτέλεσμα?

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την εμπειρία που αποκτούν σε έναν ιστότοπο WordPress.

Παραμένουν περισσότερο, μειώνοντας το συνολικό ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξη SEO του ιστότοπού σας, αυτό είναι εξαιρετικό νέο για εσάς. Η Google θέλει να επιβραβεύσει ιστότοπους που παρέχουν εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Διαβάστε  White Hat SEO - Πως να μπείτε στη πρώτη σελίδα του Google χωρίς να παραβιάσετε τους κανόνες

2. Το WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικούς μόνιμους συνδέσμους

Στο WordPress, είναι πολύ εύκολο να επεξεργαστείτε τον μόνιμο σύνδεσμο του ιστότοπού σας.

Η ομορφιά της δυνατότητας επεξεργασίας του μόνιμου συνδέσμου του άρθρου σας είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε τη λέξη-κλειδί σας στη διεύθυνση URL.

Αυτό σημαίνει ότι ο μόνιμος σύνδεσμός σας δεν φαίνεται μόνο όμορφος και ενημερωτικός, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στην κατάταξη της αναζήτησής σας. Δείτε το άρθρο μας για το πως να δημιουργήσετε SEO Frienfly συνδέσμους.

3. Το WordPress διευκολύνει τη διαχείριση των μεταδεδομένων

Οι τίτλοι και τα μεταδεδομένα SEO βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης ερμηνεύουν τη συνάφεια του ιστότοπού σας.

Τα μεταδεδομένα λένε ότι τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης βοηθούν στην κατανόηση του περιεχομένου των ιστοσελίδων σας.

Όταν προσθέτετε σχετικές λέξεις-κλειδιά στα μεταδεδομένα σας, ο ιστότοπός σας γίνεται πιο πιθανό να κατατάξει αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Πώς λοιπόν σας βοηθά το WordPress με μεταδεδομένα;

Όταν χρησιμοποιείτε το WordPress, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πρόσθετο όπως το Yoast SEO. Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να προσθέσετε μεταδεδομένα σε όλες τις αναρτήσεις σας σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε : Πως να χρησιμοποιήσετε τις επικεφαλίδες – Headers

4. Η βελτιστοποίηση εικόνων για SEO είναι απλή στο WordPress

Οι εικόνες είναι απαραίτητες για τα άρθρα στο blog σας. Ένα ή δύο από αυτά, που χρησιμοποιούνται εγκαίρως, χωρίζει το blog σας σε ενδιαφέρουσες, αναγνώσιμες ενότητες.

Αλλά οι εικόνες δεν οδηγούν μόνο τους αναγνώστες στην καρδιά του κειμένου σας.

Είναι επίσης ισχυρά εργαλεία για SEO, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το WordPress.

Θα δούμε τρεις τρόπους με τους οποίους το WordPress μπορεί να βελτιστοποιήσει τις εικόνες σας για καλύτερη κατάταξη SEO:

 • Το WordPress σάς επιτρέπει να “δημιουργείτε εναλλακτικό κείμενο” για κάθε εικόνα που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τις λέξεις-κλειδιά σας ως περιγραφές εικόνων που θα παρατηρηθούν από τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης.
 • Με το WordPress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη που δημιουργεί αυτόματα εναλλακτικό κείμενο για τις εικόνες σας.
 • Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας, ώστε να μην επιβραδύνουν την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας.

Διαβάστε : Τι είναι τα Meta Tags – Ορισμός και έννοιες για τις Μέτα Ετικέτες

5. Οι ιστοσελίδες του WordPress δεν απογοητεύουν τους χρήστες με αργό χρόνο φόρτωσης

Η ταχύτητα σελίδας είναι ένας παράγοντας κατάταξης Google στην αναζήτηση για κινητά. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας είναι αργός, όχι μόνο θα απογοητεύσει τους χρήστες, αλλά θα σας ωθήσει χαμηλότερα στις αναζητήσεις της Google.

Τα καλά νέα είναι ότι το WordPress διαθέτει καταπληκτικά πρόσθετα που βοηθούν στην ταχύτητα του ιστότοπου.

Για παράδειγμα, υπάρχει το ShortPixel Image Optimizer. Το συγκεκριμένο Plugin συμπιέζει τα έγγραφα PDF και τις προηγούμενες εικόνες σας για να επιταχύνει τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Ένα άλλο εκπληκτικό plugin για βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου είναι το WPOptimize. Aποθηκεύει προσωρινά τον ιστότοπό σας, διαγράφει τη βάση δεδομένων σας και συμπιέζει τις εικόνες σας για ταχύτερη φόρτωση.

Διαβάστε  Τα Καλύτερα Εργαλεία για διαχείριση Social Media

6. Το WordPress είναι βελτιστοποιημένο για χρήστες κινητών

Η χρήση των κινητών αυξήθηκε ταχέως τα τελευταία χρόνια.

Εάν είστε επιχειρηματίες που προσπαθείτε να κερδίσετε πωλήσεις στο διαδίκτυο, αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί για χρήση σε κινητά.

Τα υπέροχα νέα είναι αν χρησιμοποιείτε ήδη το WordPress για να τροφοδοτήσετε τον ιστότοπό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα επιπλέον για να κάνετε τον ιστότοπό σας προσβάσιμο σε κινητές συσκευές.

Γιατί; Τα περισσότερα θέματα WordPress έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί για χρήστες κινητών. Πάρα αυτά θα χρειαστεί ένα αναλυτικό audit από τους ειδικούς του SEO Marketer για την μεγαλύτερη δυνατή βελτιστοποίηση.

7. Το WordPress σάς βοηθά να ενσωματώσετε την καμπάνια σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σήμερα τεράστια και είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για την εμπορία της επωνυμίας σας.

Επιπλέον, η επιτυχία στην καμπάνια κοινωνικών μέσων θα βελτιώσει έμμεσα την κατάταξη SEO σας.

Αυτό που σημαίνει για εσάς ως επιχειρηματίας είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα για να συμβαδίσετε με την διαδικτυακή σας καμπάνια μάρκετινγκ.

Και το WordPress είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Στο WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα κουμπιά Social Media για το blog σας, ώστε να είναι πιο εύκολο για τους αναγνώστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να προσθέσετε μια ροή κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε ακόμη και να αυτοματοποιήσετε τις καμπάνιες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

8. Το WordPress έχει καταπληκτικά πρόσθετα ειδικά για SEO

Όταν χρησιμοποιείτε το WordPress, η βελτιστοποίηση για υψηλότερη κατάταξη γίνεται απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγκαταστήσετε τα σωστά πρόσθετα.

Yoast SEO

Το Yoast SEO είχε εκατομμύρια λήψεις σε όλο τον κόσμο, επειδή καθιστά απλή τη βελτιστοποίηση ιστότοπων για ακόμη και το λιγότερο τεχνολογικό άτομο στον πλανήτη.

Λοιπόν, πώς μπορεί να σας βοηθήσει το Yoast SEO;

 • Σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο που γράφετε με τη λέξη-κλειδί εστίασης.
 • Σας βοηθά στη δημιουργία περιεχομένου που είναι αναγνώσιμο τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις αράχνες μηχανών αναζήτησης.
 • Παρέχει τίτλο SEO και templating meta περιγραφή.
 • Το Yoast SEO προσφέρει επίσης στους χρήστες Premium πλήρη υποστήριξη όποτε χρειάζεται.

Χάρτες ιστότοπων Google XML

Με αυτό το πρόσθετο, η δημιουργία σύνθετων χαρτών ιστότοπου XML γίνεται απλή. Αυτοί οι χάρτες διευκολύνουν την κατανόηση της δομής του ιστότοπού σας για τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης.

Επίσης, κάθε φορά που δημοσιεύετε μια ανάρτηση, αυτή η προσθήκη “ειδοποιεί” τις μηχανές αναζήτησης για το νέο σας περιεχόμενο.

Google Analytics από Monster Insights

Η προσθήκη Google Analytics περιγράφεται ως «εύκολη» και «ισχυρή».

Ακολουθούν τρεις λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζει αυτό το πρόσθετο:

Δεν χρειάζεται να αφήσετε τον πίνακα ελέγχου του WordPress για να δείτε τις αναφορές σας στο Google Analytics.
Μπορείτε να μελετήσετε ποιες σελίδες ξεχωρίζουν στον ιστότοπό σας με λεπτομερή στατιστικά.
Μπορείτε να δείτε πόσα κλικ λαμβάνουν οι διαφημίσεις banner, οι σύνδεσμοι συνεργατών και οι εξερχόμενοι σύνδεσμοι.

Το όμορφο πράγμα για τα plugins που αφορούν το SEO για WordPress; Δεν χρειάζεται ποτέ να αγγίξετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

9. Το WordPress είναι εύκολο να ενσωματωθεί με άλλα εργαλεία λογισμικού

Γνωρίζετε ήδη πόσο εύκολο είναι να ενσωματώσετε το WordPress με το Google Analytics και το Yoast.

Αλλά δεν είναι τα μόνα εργαλεία λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα με το WordPress.

10. Το WordPress έχει θετικά θέματα SEO

Οι λέξεις-κλειδιά και τα μεταδεδομένα δεν είναι τα μόνα στοιχεία που εξετάζουν οι αράχνες μηχανών αναζήτησης για συνάφεια.

Ένα άλλο εξαιρετικά σημαντικό πράγμα που αναζητούν είναι ο καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων.

Όταν χρησιμοποιείτε το WordPress, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού του ιστότοπού σας για το SEO.

Απλώς επιλέξτε ένα θέμα φιλικό προς το SEO και είστε έτοιμοι να προσελκύσετε αυτές τις αράχνες στον ιστότοπό σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *