Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ειδικός SEO – SEO Specialist για 1η σελίδα στη Google

Google news

Ποιος είναι ο ειδικός SEO; Σύμφωνα με την πιο κοινή και δημοφιλή έννοια, ο SEO Specialist ή αλλιώς SEO Expert είναι ένας ειδικός που εργάζεται στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Πιο συγκεκριμένα, είναι η επαγγελματική φιγούρα στην οποία θα πρέπει να εμπιστευτεί μια εταιρεία, επιχείρηση τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει για να βελτιώσει την κατάταξη ενός ιστότοπου κάθε είδους (από ηλεκτρονικό εμπόριο μέχρι blogs, από θεματικές ιστοσελίδες έως ηλεκτρονικές εφημερίδες) ή διαφορετικά την βελτίωση συνολικά του site και όλες τις λέξεις-κλειδιά που προσδιορίζονται ως πιο χρήσιμες για τον στόχο του πελάτη, ώστε να αποκτήσει δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα.

Τι κάνει πραγματικά ένας Ειδικός SEO Specialist Expert

Αυτός ο ορισμός φαίνεται κάπως απλός, ωστόσο, επειδή το έργο ενός SEO Expert είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό και αγγίζει πολλές πτυχές ενός ιστότοπου, ως συνοπτική απάντηση είναι ο επαγγελματίας που συνεργάζεται με τους webmasters, προγραμματιστές, copywriters και όλων των άλλων επαγγελματιών που εργάζονται στο έργο. Αυτό σημαίνει, επομένως, ότι ένας ειδικός SEO θα πρέπει επίσης να έχει συγκεκριμένες και τεχνικές ικανότητες στο μάρκετινγκ και την ανάλυση, καθώς και να μπορεί να κατανοεί και να καθοδηγεί τη δουλειά άλλων ανθρώπων.

Ποιες οι αρμοδιότητες του SEO Expert;

Για παράδειγμα, εάν συντάσσουμε μια λίστα με τις κύριες δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξει ένας ειδικός SEO, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τις γνώσεις (ακόμη και βασικές) γλωσσών προγραμματισμού, χρήσιμες για την αποτελεσματική οικοδόμηση της αρχιτεκτονικής ενός ιστότοπου ή ακόμα και για να προτείνουμε την σωστή διαδρομή προς webmasters και προγραμματιστές. Επίσης πολύ χρήσιμο θα ήταν ένα είδος εξοικείωσης με τα πιο δημοφιλή CMS (ξεκινώντας από το WordPress) και τα πρόσθετά τους, μια βαθιά γνώση των εργαλείων του Web Analytics και της Google Search Console, μια εξοικείωση με τις θεωρητικές έννοιες για την κατάταξη, κυρίως λόγω όλων των εξελίξεις και τακτικές ενημερώσεις αλγορίθμου αναζήτησης.

Διαβάστε  Αξίζει το Google My Business τον κόπο για το Local SEO ;

Είναι προφανές ότι ένας ειδικός SEO πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί μια σειρά από εργαλεία SEO που, αφενός, κατευθύνουν οποιαδήποτε παρέμβαση και, αφετέρου, επιτρέπουν σε κάποιον να παρακολουθεί την αποτελεσματικότητά του.

Στρατηγικές SEO για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων

Όπως προσπαθούμε πάντα να εξηγούμε μέσα στους πελάτες μας, το Search Engine Optimization περιλαμβάνει τεχνικά και δημιουργικά στοιχεία, γιατί κανείς δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπει και να υποτιμά τη σημασία του περιεχομένου, καθώς και να δίνει πάντα αξία στη δομή του ιστότοπου, τη χρηστικότητα, την παρουσία του και φύση των backlinks που προέρχονται από άλλους ψηφιακούς πόρους που επιτρέπουν την προσγείωση στη σελίδα και ούτω καθεξής.

Ποιος είναι ο ειδικός SEO

Σε αυτό το όραμα, ο ειδικός SEO αποδεικνύεται ότι είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας που μια εταιρεία μπορεί να προσλάβει ως σύμβουλο για να διορθώσει συγκεκριμένα προβλήματα που σχετίζονται με το SEO και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Ο ειδικός θα έχει τη δουλειά να αναλύσει τον ιστότοπο, να εντοπίσει τις δυσκολίες του και να υποδείξει στρατηγικές και απαραίτητες παρεμβάσεις για την επίλυση της κρίσιμης κατάστασης.

Τι κάνει ο ειδικός SEO

Το επαγγελματικό προφίλ του ειδικού SEO είναι ένας αληθινός και σωστός αναλυτής της υγείας του ιστότοπου. Φροντίζει για τη βελτίωση του μηχανισμού, τη βελτιστοποίηση, την ανάλυση των ανταγωνιστών, την περαιτέρω μελέτη του τοπίου της αγοράς, τον καθορισμό του στόχου και την ανακάλυψη των ενδιαφερόντων του, όπως και παρακολούθηση των κοινωνικών δικτύων». Ούτως ή άλλως, είτε πρόκειται για μια ολόκληρη ομάδα ειδικών SEO είτε για έναν, ο στόχος είναι ο ίδιος! Η χρήση πόρων και η εκτέλεση χρήσιμων δραστηριοτήτων για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων ενός ιστότοπου, η αναβάθμιση του μεταξύ των SERP της μηχανής αναζήτησης, να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και τα κέρδη.

Διαβάστε  Τα Καλύτερα Εργαλεία για Μέτρηση Απόδοσης Ταχύτητας Ιστοσελίδας

Η πραγματική δουλειά των επαγγελματιών SEO

Οι τομείς παρέμβασης ενός επαγγελματία SEO είναι επομένως πολύ εκτενείς και, συχνά, δεν έχουν σαφή όρια. Για να το απλοποιήσουμε, μπορούμε να χωρίσουμε τους δύο πρώτους κλάδους της εργασίας SEO σε βελτιστοποίηση εντός και εκτός σελίδας, αλλά το αναφέρουμε πολύ απλοποιημένα. Η δραστηριότητα εκτός σελίδας αφορά όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που μπορούν να αναπτυχθούν εξωτερικά, επομένως κυρίως στρατηγικές δημιουργίας συνδέσμων, αλλά και της κοινωνικής διαχείρισης. Η στρατηγική βελτιστοποίησης On Page, αφορά τις εσωτερικές ενέργειες στον ιστότοπο και τις σελίδες του.

Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, σχεδόν εξ ορισμού ο SEO Specialist μελετά και βελτιστοποιεί ιστοσελίδες, έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές σάρωσης, ευρετηρίασης και κατάταξης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας ως τελικό στόχο την αύξηση της της εμφανισημότητας στη πρώτη σελίδα της Google, ώστε να εγγυηθούν περισσότερη επισκεψιμότητα και μετατροπές, γνωστό και ως πελατολόγιο.

Από αυτή την άποψη, ο ειδικός SEO έχει την ευθύνη να μειώνει τα λάθη, να λύνει προβλήματα και να απλοποιεί τις λειτουργίες τόσο για τα αυτόματα προγράμματα ανίχνευσης όσο και για τον ανθρώπινο αναγνώστη που θα φτάσει στις σελίδες του ιστότοπου και από το οποίο εξαρτάται πραγματικά όλη η επιτυχία της εργασίας και της στρατηγικής.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *