Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Google Sandbox – Τι ισχύει και τι όχι

Google news

Οι Webmasters και SEOs που προσπαθούν να επιτύχουν μια ισχυρή κατάταξη στη Google θέλουν να κατανοήσουν το Google Sandbox. Τι είναι αυτό? Υπάρχει πραγματικά; Υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε εξ ολοκλήρου; Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσω τα περισσότερα από αυτά που θα θέλατε ποτέ να γνωρίζετε για το Sandbox, αλλά δεν γνωρίζετε ποιον να ρωτήσετε.

Τι είναι το Google Sandbox;

Το Google Sandbox είναι ένα υποτιθέμενο φίλτρο που τοποθετείται σε νέους ιστότοπους. Το αποτέλεσμα είναι ότι ένας ιστότοπος δεν λαμβάνει καλές βαθμολογίες για τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά του. Ακόμη και με καλό περιεχόμενο, άφθονες εισερχόμενες συνδέσεις και ισχυρό Google PageRank, ένας ιστότοπος εξακολουθεί να επηρεάζεται αρνητικά από το φαινόμενο Sandbox. Το Sandbox λειτουργεί ως de facto δοκιμασία για τους ιστότοπους, ενδεχομένως για να αποθαρρύνει τους ιστότοπους spam να ανεβαίνουν γρήγορα, να απαγορεύονται και να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία.

Πώς θα περιγράφατε το Google Sandbox σε μια πρόταση;

Το Google Sandbox είναι πολύ παρόμοιο με έναν νέο ιστότοπο που τοποθετείται σε δοκιμασία και διατηρείται χαμηλότερος από το αναμενόμενο στις αναζητήσεις, προτού δοθεί πλήρης αξία για τους εισερχόμενους συνδέσμους και το περιεχόμενό του.

Γιατί η Google εγκατέστησε το Sandbox;

Ο λόγος για τον οποίο η Google δημιούργησε το νέο φίλτρο ιστότοπου Sandbox ήταν να σταματήσει η προσθήκη πολυάριθμων αγορασμένων συνδέσμων σε ιστότοπους που σχετίζονται με το spam και η κατάταξη των λέξεων-κλειδιών από την ημερομηνία έναρξης. Δεδομένου ότι η Google προφανώς θεωρεί ότι ένας μεγάλος αριθμός συνδέσεων που δείχνουν σε έναν ιστότοπο από την αρχή είναι μάλλον ύποπτοι, οι σύνδεσμοι δεν θεωρούνται φυσικοί. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι οι ιστότοποι ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές για να φτάσουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να κερδίσουν μεγάλες πωλήσεις προτού απαγορευτούν για παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών της Google και στη συνέχεια να επαναλαμβάνεται συνεχώς η διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, οι νέοι ιστότοποι τίθενται σε δοκιμαστική μορφή, συνήθως αναφέρεται ως το Google Sandbox.

Δεν συμφωνούν όλοι ότι το Google Sandbox υπάρχει ως ξεχωριστό φίλτρο από άλλα υποτιθέμενα φίλτρα Google. Δεν εμπλέκονται όλοι με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ούτε συμφωνούν ότι η Google χρησιμοποιεί ένα σύστημα φίλτρων. Οι σκεπτικιστές πιστεύουν ότι το φαινόμενο απλώς αντηχεί στους ήδη υπάρχοντες υπολογισμούς του αλγόριθμου Google και το φαινόμενο Sandbox είναι μια ψευδαίσθηση.

Πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Google Sandbox;

Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων και οι επαγγελματίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης άρχισαν να παρατηρούν το πραγματικό ή φανταστικό αποτέλεσμα του Google Sandbox τον Μάρτιο του 2004. Οι ιστότοποι που ξεκίνησαν μετά από αυτή την ημερομηνία παρατηρήθηκαν να μην βαθμολογούνται καλά για τους πρώτους μήνες που υπήρχαν στο Διαδίκτυο. Οι βαθμολογίες θεωρήθηκαν φτωχές παρά τις καλές σελίδες Google, τα ισχυρά εισερχόμενα σύνολα συνδέσμων και τις γενικά καλές πρακτικές βελτιστοποίησης που χρησιμοποιούνται.

Τι είδους ιστοσελίδες τοποθετούνται στο Sandbox;

Αν και όλοι οι τύποι ιστότοπων μπορούν να τοποθετηθούν στο Sandbox, το πρόβλημα εμφανίζεται πολύ πιο συχνά σε νέους ιστότοπους που αναζητούν κατάταξη για εξαιρετικά ανταγωνιστικές φράσεις-κλειδιά. Όλοι οι ιστότοποι μπορούν να περάσουν κάποιο χρονικό διάστημα στο Sandbox, αλλά οι ιστότοποι που αναζητούν βαθμολογίες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αναζητήσεις πιθανόν να διανύουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Διαβάστε  Πως να πλασάρω/προωθήσω ένα προιόν στρατηγικά

Πόσο καιρό βρίσκεται ένας ιστότοπος στο Sandbox;

Η παραμονή στο Sandbox μπορεί να διαφέρει από έναν έως έξι μήνες, με τους τρεις με τέσσερις μήνες να είναι το κανονικό χρονικό διάστημα. Λιγότερο ανταγωνιστικές έρευνες θα έχουν τη μικρότερη διάρκεια παραμονής τους, ενώ οι υπερ-ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά θα περάσουν στην διαδικασία περίπου έξι μήνες . Η πιο συχνή διάρκεια παραμονής είναι περίπου τρεις μήνες για τους περισσότερους όρους αναζήτησης.

Υπάρχουν μεταβλητά χρονικά όρια διαμονής στο Sandbox;

Η παραμονή στο Sandbox είναι πολύ μεταβλητή. Όσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί, τόσο περισσότερο μένει ο ιστότοπος στο Sandbox. Το φίλτρο θα μειωθεί σταδιακά με την πάροδο του χρόνου και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της επιβραδυντικής του δράσης σε περίπου τρεις μήνες. Φυσικά, για τις πιο ανταγωνιστικές φράσεις αναζήτησης, το φίλτρο Sandbox μπορεί να παραμείνει σε πλήρη ισχύ για έξι μήνες.

Πώς μπορώ να ξέρω αν είμαι στο Sandbox;

Μπορείτε να αναζητήσετε στοιχεία της δραστηριότητας Sandbox. Η ιστοσελίδα σας έχει ισχυρό Google PageRank, μαζί με καλές εισερχόμενες συνδέσεις; Παρέχει άριστα αποτελέσματα αναζήτησης σε μερικές δευτερεύουσες φράσεις αναζήτησης; Στη συνέχεια, αν ο ιστότοπός σας δεν βρίσκεται ακόμη πουθενά για τις πιο σημαντικές αναζητήσεις, είναι πιθανό ο ιστότοπος να έχει τοποθετηθεί στο Sandbox.

Εάν ένας ιστότοπος δεχτεί Google penalty, δεν θα εμφανίζεται στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης Google (SERP), ακόμη και για τις λιγότερο σημαντικές αναζητήσεις. Ο ιστότοπος δεν θα παρουσιάζει επίσης PageRank – ούτε και μια γκρι γραμμή στο Google Toolbar.

Έχω ακόμα καλή κατάταξη για ορισμένες λιγότερο σημαντικές λέξεις-κλειδιά. Γιατί;

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, και μάλιστα ένα από τα σημάδια της ύπαρξης στο Sandbox, είναι η συνέχιση ισχυρών τοποθετήσεων για λιγότερο σημαντικές λέξεις-κλειδιά. Το φερόμενο φίλτρο Sandbox προφανώς έχει σχεδιαστεί για να ασχολείται με τις πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά, δεδομένου ότι είναι πιθανότερο να έχουν τοποθεσίες spam, αγoρασμένους συνδέσμους που η Google θεωρεί αφύσικους και πιθανώς περισσότερες προσπάθειες χειραγώγησης. Αυτό είναι πολύ λιγότερο πιθανό σε μη σημαντικές και μη ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά, έτσι γενικώς μένουν και έξω από το φίλτρο Sandbox.

Εάν εγγραφώ στο Google AdWords ή στο Google Adsense, θα αποτρέψω την τοποθέτηση στο Sandbox;

Η σύνδεση σε προγράμματα όπως το Google Adwords και το Google Adsense δεν θα έχει καμία επίδραση στη διάρκεια του ιστότοπού σας στο Sandbox. Αυτά τα προγράμματα που καταβάλλονται θα μπορούσαν να παρέχουν την απαιτούμενη κίνηση, ενώ ο ιστότοπός σας παραμένει στα βάθη του Sandbox. Η συμμετοχή στα διάφορα διαφημιστικά προγράμματα της Google δεν θα κρατήσει τον ιστότοπό σας εκτός του Sandbox ούτε θα συντομεύσει την παραμονή σας,

Διαβάστε  Δεν βλέπετε τα Google Reviews ; Δείτε τις λύσεις

Υπάρχουν άλλα φίλτρα Google που λειτουργούν παρόμοια με το Sandbox;

Το φερόμενο φίλτρο απόσβεσης στις νέες εισερχόμενες συνδέσεις συχνά συγχέεται με το Sandbox. Είναι σκεπτόμενο από πολλούς εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ότι οι νέες εισερχόμενες συνδέσεις δεν έχουν άμεση πλήρη πίστωση. Ο σκοπός αυτής της σταδιακής μετάδοσης του Google PageRank και της δημοτικότητας του συνδέσμου είναι να αποθαρρύνει την αγορά συνδέσμων, καθώς και διάφορα συστήματα σύνδεσης που αποσκοπούν μόνο στην αύξηση της θέσης ενός ιστοτόπου στην κατάταξη αναζήτησης Google.

Η μόνη πραγματική απόδραση από το Sandbox είναι ο χρόνος. Ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα των πιο σημαντικών λέξεων-κλειδιών σας, ο χρόνος αυτός μπορεί να ποικίλει από έναν έως έξι μήνες, με την κανονική διάρκεια τρεις με τέσσερις μήνες. Εν τω μεταξύ, συνεχίστε να βελτιώνετε τον ιστότοπό σας και να είστε προετοιμασμένοι να έχετε ταχεία άνοδο μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμασία Sandbox.

Τι πρέπει να κάνω αν ο ιστότοπός μου εξακολουθεί να είναι θαμμένος στο Sandbox;

Ενώ ο ιστότοπός σας βρίσκεται στο Sandbox, είναι η ιδανική στιγμή για να συνεχίσετε να προσθέτετε νέο πλούσιο περιεχόμενο με λέξεις-κλειδιά και νέες εισερχόμενες συνδέσεις στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη εισερχόμενων συνδέσεων θα διασφαλίσει ότι θα αποφευχθούν τυχόν πιθανά νέα φίλτρα απόσβεσης συνδέσμων που ενδέχεται να ισχύουν.

Πρέπει να συνεχίσω να προσθέτω περιεχόμενο στον ιστότοπό μου ενώ βρίσκεται στο Sandbox;

Η διαμονή του ιστότοπού σας στο Sandbox είναι η ιδανική στιγμή για να προσθέσετε περισσότερο περιεχόμενο σχετικό με το θέμα. Επικεντρωθείτε στην προσθήκη περισσότερων σελίδων με πλούσια λέξη-κλειδί και μην ξεχνάτε τόσο τους παράγοντες της σελίδας όσο και τους εκτός σελίδας. Στη σελίδα, βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες τίτλου σας ταιριάζουν με τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά για αυτήν τη σελίδα. Προσθέστε έναν χάρτη ιστότοπου και βεβαιωθείτε ότι όλες οι σελίδες σας συνδέονται σωστά με το κατάλληλο κείμενο πρόσδεσης συνδέσμου που περιέχει τις λέξεις-κλειδιά για τη συγκεκριμένη σελίδα. Το κείμενο αγκύρωσης σύνδεσης εκτός σελίδας πρέπει να έχει ρυθμιστεί ώστε να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά για τη σελίδα λήψης. Μην σπαταλάτε κανέναν από τους διαθέσιμους χρόνους βελτίωσης του ιστότοπού σας στο Sandbox. Όταν το φίλτρο αρθεί, ο βελτιωμένος ιστότοπός σας θα αυξηθεί γρήγορα στην κατάλληλη θέση του στην κορυφή της κατάταξης αναζήτησης.

Πρέπει να συνεχίσω να λαμβάνω νέους συνδέσμους στην ιστοσελίδα μου;

Το Sandbox είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να προσθέτετε εισερχόμενους συνδέσμους στον ιστότοπό σας. Λόγω των υποτιθέμενων νέων φίλτρων απόσβεσης συνδέσεων, η προσθήκη συνδέσμων ενώ στο Sandbox διευθύνει δύο φίλτρα ταυτόχρονα. Εάν οι συνδέσεις που έχουν προστεθεί πρόσφατα είναι πράγματι επιβραδυνόμενοι από ένα φίλτρο, τότε η πλήρης αξία τους θα πρέπει να έχει αποτέλεσμα ακριβώς όπως ο ιστότοπός σας αναδύεται από το Sandbox. Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε ισχυρό κείμενο με άγκυρα λέξη-κλειδί στους εισερχόμενους συνδέσμους σας και διαχωρίστε το ώστε να περιλαμβάνει πολλούς συνδυασμούς λέξεων-κλειδιών.

Διαβάστε  Κόστος SEO - Πόσο κοστίζει η εργασία πάνω στη Google

Μόνο ο χρόνος μπορεί να πάρει το site σας έξω από το Sandbox. Η διάρκεια στο sandbox τείνει να ποικίλει ανάλογα με την αντιληπτή ανταγωνιστικότητα της φράσης-κλειδιού. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τρόποι να επιταχύνετε την άνοδό σας στην κορυφή των SERPs μετά την απελευθέρωση του φίλτρου Sandbox. Προσθέτοντας μερικές ισχυρές εισερχόμενες συνδέσεις, με ισχυρό κείμενο αγκύρωσης συνδέσμου και προσθέτοντας σχετικό περιεχόμενο πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά, ο ιστότοπός σας θα αυξηθεί γρήγορα από το Sandbox. Λάβετε υπόψη ότι η άνοδος θα τεθεί σε ισχύ μετά την αφαίρεση της δοκιμαστικής περιόδου Sandbox του ιστότοπού σας.

Όταν ο ιστότοπός μου ξεκίνησε από το Sandbox, η κατάταξη αναζήτησης ήταν ακόμα χαμηλή. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Οι κατάταξέις σας θα μπορούσαν να παραμείνουν αδύναμες για περισσότερους από έναν λόγους. Ως επιζών του Sandbox, ο ιστότοπός σας δεν ήταν στην κατάταξη για τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας. Υπάρχει ακόμα μια μακρά αναρρίχηση μπροστά σας, και πολλή δουλειά να κάνετε για να πετύχετε ισχυρές τοποθετήσεις αναζήτησης. Παρόλο που ο ιστότοπός σας απελευθερώνεται από το Sandbox, ίσως να μην υπάρχουν ισχυροί εισερχόμενοι σύνδεσμοι και καλό κείμενο αγκύρωσης συνδέσμων. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερη σχετική θεματική σχετικά με τον όρο αναζήτησης. Ευτυχώς, όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν και ο ιστότοπός σας μπορεί να συνεχίσει την άνοδό του στην κορυφή των SERPs.

Πόσο καιρό είναι η ανάβαση στην κατάλληλη κατάταξη αναζήτησης μετά την αναχώρησή σας από το Sandbox;

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επίτευξη της κατάλληλης κατάταξης του ιστότοπού σας είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποσοτικά, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί υπόψη πολλές μεταβλητές. Αν έχετε προσθέσει εισερχόμενους συνδέσμους από ιστοσελίδες σχετικές με θέματα που καλύπτονται με ισχυρό κείμενο άγκυρας, η άνοδό σας θα είναι πολύ πιο γρήγορη από ό, τι κάποιος που δεν έχει συνεχίσει να προσθέτει εισερχόμενους συνδέσμους. Η συνεχής προσθήκη πλούσιου σε λέξεις-κλειδιά περιεχομένου θα βοηθήσει επίσης την άνοδο του ιστότοπού σας. Φυσικά, όσο πιο ανταγωνιστικές είναι οι λέξεις-κλειδιά που αμφισβητείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανύψωση.

Πώς μπορώ να αποφύγω την τοποθέτηση του Sandbox στην πρώτη θέση;

Το Sandbox μπορεί να αποφευχθεί σε κάποιο βαθμό αγοράζοντας έναν ιστότοπο και κάνοντάς τον ζωντανό προτού είναι πλήρως έτοιμος για πρωταθλητισμό. Ενώ ο ιστότοπος θα υπομείνει σε χαμηλές βαθμολογίες, θα ξεκινήσει το ρολόι που χτυπάει στον χρόνο διάρκειας του Sandbox. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει όσες εισερχόμενες συνδέσεις είναι δυνατόν για να ξεπεράσετε το φερόμενο φίλτρο νέων συνδέσεων. Συνεχίστε να προσθέτετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει για να επιταχυνθεί η εμφάνιση του ιστότοπού σας στο Internet, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός ήδη υπάρχοντος τομέα, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Εάν έχετε χρόνο να εργαστείτε στην εύνοια του ιστότοπού σας, μπορεί να εφαρμοστεί κατά την πιθανή διαμονή σας στο Sandbox. Με σωστή διαχείριση χρόνου, ένας ιστότοπος μπορεί να αποφύγει πλήρως το Sandbox.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.