Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Responsive Design; – Ο Νο.1 Οδηγός

Google news
responsive design

Τι είναι το Responsive Design;

Το Responsive Design είναι μια τεχνική σχεδιασμού ιστοσελίδων που επιτρέπει στο περιεχόμενο να προσαρμόζεται δυναμικά στο μέγεθος και τις δυνατότητες της συσκευής του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα φαίνεται και θα λειτουργεί άριστα τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά τηλέφωνα και tablets.

Η Ιστορία του Responsive Design: Από το 2000 έως Σήμερα

Η ιστορία του responsive design ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν η χρήση του internet άρχισε να αυξάνεται ραγδαία. Εκείνη την εποχή, οι ιστοσελίδες σχεδιάζονταν για να προβάλλονται σε σταθερούς υπολογιστές με οθόνες CRT.

Ωστόσο, με την άφιξη των φορητών υπολογιστών και των smartphones, η ανάγκη για ιστοσελίδες που να προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη οθονών έγινε επιτακτική.

2000-2003:

 • Πρωτοπόροι: Ορισμένοι πρωτοπόροι, όπως ο Ethan Zuckerman και ο Eric Meyer, άρχισαν να πειραματίζονται με τεχνικές για να κατασκευάσουν ιστοσελίδες που να προσαρμόζονται σε διαφορετικές οθόνες.
 • Fluid Grids: Η χρήση “fluid grids” (ρευστών πινάκων) άρχισε να κερδίζει έδαφος, επιτρέποντας στα στοιχεία μίας ιστοσελίδας να αναδιατάσσονται αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.
 • Media Queries: Η τεχνολογία “media queries” εισήχθη, δίνοντας στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να ορίζουν διαφορετικά στυλ για διαφορετικά εύρη μεγεθών οθονών.

2004-2007:

 • Καθιέρωση: Το responsive design άρχισε να υιοθετείται από όλο και περισσότερους προγραμματιστές και οργανισμούς.
 • Οργανισμοί: Οργανισμοί όπως η Google και το Yahoo άρχισαν να προωθούν το responsive design, αναγνωρίζοντας τα οφέλη του για την εμπειρία χρήστη.
 • Εργαλεία: Αναπτύχθηκαν εργαλεία και πλαίσια εργασίας που διευκόλυναν τη δημιουργία responsive ιστοσελίδων.

2008-2011:

 • Υιοθέτηση από τα κινητά: Η άνοδος των smartphones ώθησε σε ακόμα μεγαλύτερη υιοθέτηση του responsive design.
 • Mobile-First: Η προσέγγιση “mobile-first” άρχισε να κερδίζει έδαφος, προτείνοντας τον σχεδιασμό ιστοσελίδων με γνώμονα τα κινητά και την προσαρμογή τους για μεγαλύτερες οθόνες.
 • Προσαρμοστικότητα: Η εστίαση μετατοπίστηκε από την απλή προσαρμογή σε διαφορετικά μεγέθη οθονών στην προσαρμοστικότητα, λαμβάνοντας υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως η είσοδος χρήστη και η σύνδεση στο internet.

2012-σήμερα:

 • Κανόνας: Το responsive design έγινε ο κανόνας για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, με τις περισσότερες ιστοσελίδες να υιοθετούν responsive προσέγγιση.
 • Πλαίσια: Πλαίσια όπως το Bootstrap και το Foundation έγιναν δημοφιλή, προσφέροντας έτοιμα συστατικά και πρότυπα για τη δημιουργία responsive ιστοσελίδων.
 • Εξέλιξη: Η τεχνολογία του responsive design συνεχίζει να εξελίσσεται, με νέες τεχνικές και μεθόδους να αναπτύσσονται συνεχώς.

Η ιστορία του responsive design είναι μια ιστορία καινοτομίας και προσαρμογής. Από τις πρώτες προσπάθειες για προσαρμογή ιστοσελίδων σε διαφορετικά μεγέθη οθονών έως την καθιέρωσή του ως βασικού κανόνα σχεδιασμού, το responsive design έχει διαμορφώσει άρρηκτα τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με το internet.

Οφέλη του Responsive Design:

 • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη: Οι χρήστες μπορούν να έχουν μια συνεπή και ευχάριστη εμπειρία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.
 • Καλύτερη κατάταξη SEO: Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, ευνοούν τις ιστοσελίδες responsive design στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 • Αποδοτικότερη διαχείριση: Χρειάζεστε να διαχειριστείτε μόνο μία ιστοσελίδα αντί για πολλές διαφορετικές εκδόσεις για κάθε συσκευή.
 • Εξοικονόμηση κόστους: Η δημιουργία και η διατήρηση μιας responsive ιστοσελίδας μπορεί να είναι πιο οικονομική από τη δημιουργία και τη διατήρηση ξεχωριστών ιστοσελίδων για κάθε συσκευή.

Δείτε Case Study με Custom Design – Ιστοσελίδα Υψηλών Προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα

https://imasterepair-shop.gr

Το μέλλον του Responsive Design:

Το responsive design θα συνεχίσει να εξελίσσεται καθώς η τεχνολογία προχωράει. Μερικές από τις τάσεις που αναμένονται περιλαμβάνουν:

 • Προσαρμογή σε ακόμα περισσότερους παράγοντες: Οι ιστοσελίδες ενδέχεται να προσαρμοστούν όχι μόνο στο μέγεθος της οθόνης αλλά και σε άλλους παράγοντες, όπως ο προσανατολισμός της συσκευής, η σύνδεση στο internet και οι προτιμήσεις του χρήστη.
 • Τεχνητή νοημοσύνη: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πιο δυναμικές και προσαρμοσμένες εμπειρίες χρήστη.
 • Φωνητική διασύνδεση: Η αυξανόμενη χρήση της φωνητικής διασύνδεσης απαιτεί ιστοσελίδες που να είναι βελτιστοποιημένες και για φωνητικές αναζητήσεις.
Διαβάστε  Αξίζει η κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress το 2024;

Το responsive design είναι μια απαραίτητη δεξιότητα για τους σύγχρονους σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, το responsive design θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο του internet.

Γιατί είναι σημαντικό το Responsive Design;

Το Responsive Design είναι ζωτικής σημασίας για την εμπειρία χρήστη και την SEO στρατηγική σας. Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, προτιμούν ιστοσελίδες που προσφέρουν καλή εμπειρία χρήστη σε όλες τις συσκευές. Έτσι, ένα καλά σχεδιασμένο responsive site μπορεί να βελτιώσει τη θέση σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το responsive design (ανταποκρινόμενος σχεδιασμός) αποτελεί μια προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων που προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του χρήστη, είτε πρόκειται για υπολογιστή, tablet, ή κινητό τηλέφωνο. Τα πλεονεκτήματα του responsive design είναι πολυάριθμα και ποικίλα. Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά τα κυριότερα πλεονεκτήματα:

 1. Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη (UX):
  • Οι χρήστες έχουν μια συνεπή και βελτιστοποιημένη εμπειρία ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιούν.
  • Τα κείμενα, οι εικόνες και τα κουμπιά είναι εύκολα αναγνώσιμα και χρησιμοποιήσιμα σε κάθε διάσταση οθόνης, αποτρέποντας τη χρήση ζουμ και σκρόλινγκ προς τα πλάγια.
 2. Αύξηση της επισκεψιμότητας από κινητές συσκευές:
  • Με την αυξανόμενη χρήση κινητών συσκευών για πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένας responsive σχεδιασμός διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα θα είναι φιλική προς κινητά και tablets.
  • Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα από αυτές τις συσκευές και ενδεχομένως σε υψηλότερα ποσοστά μετατροπών.
 3. Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO):
  • Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, προτιμούν και προωθούν ιστοσελίδες που είναι responsive, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Η ύπαρξη μιας ενιαίας διεύθυνσης URL και HTML για όλες τις συσκευές διευκολύνει το crawling και την ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης.
 4. Μείωση κόστους και χρόνου ανάπτυξης:
  • Αντί να αναπτυχθούν και να διατηρούνται ξεχωριστές εκδόσεις για desktop και κινητά, ένας responsive σχεδιασμός επιτρέπει την ανάπτυξη και συντήρηση μιας ενιαίας ιστοσελίδας.
  • Αυτό μειώνει τον χρόνο και το κόστος που απαιτείται για τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου.
 5. Ευκολότερη συντήρηση:
  • Με μια ενιαία ιστοσελίδα, οι ενημερώσεις και οι αλλαγές μπορούν να εφαρμοστούν μία φορά και να είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές.
  • Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης και διασφαλίζει συνέπεια σε όλο το περιεχόμενο.
 6. Βελτιωμένη αναλυτική παρακολούθηση:
  • Οι πλατφόρμες αναλυτικών εργαλείων, όπως το Google Analytics, μπορούν να παρέχουν πιο ακριβή δεδομένα και ενιαία αναφορά για τις επισκέψεις ανεξαρτήτως συσκευής.
  • Αυτό επιτρέπει καλύτερη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών και των μοτίβων επισκεψιμότητας.
 7. Ευελιξία σχεδιασμού:
  • Ο responsive σχεδιασμός επιτρέπει την προσαρμογή του περιεχομένου και της διάταξης ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης.
  • Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να δημιουργούν πιο δημιουργικά και ελκυστικά σχέδια που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.
 8. Προετοιμασία για μελλοντικές συσκευές:
  • Καθώς εμφανίζονται νέες συσκευές με διαφορετικές διαστάσεις και αναλύσεις οθόνης, ένας responsive σχεδιασμός διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα θα είναι προετοιμασμένη να τις υποστηρίξει χωρίς σημαντικές αναπροσαρμογές.
 9. Βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης:
  • Με την χρήση τεχνικών όπως η responsive εικόνες και το βελτιστοποιημένο CSS, ο responsive σχεδιασμός μπορεί να βελτιώσει τον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σε κινητές συσκευές.
  • Αυτό συμβάλλει στην καλύτερη εμπειρία χρήστη και ενδεχομένως σε υψηλότερα ποσοστά μετατροπών.
Διαβάστε  Τι χρειάζεται για να φτιάξω Ιστοσελίδα

η Google δίνει προτεραιότητα στις κινητές συσκευές και έχει εφαρμόσει πολιτικές και τεχνολογίες που υποστηρίζουν αυτήν την προτεραιότητα. Αυτή η στρατηγική αναφέρεται ως “Mobile-First Indexing”. Παρακάτω εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι και οι συνέπειες αυτής της προσέγγισης:

Mobile-First Indexing

Η Google έχει υιοθετήσει την πολιτική Mobile-First Indexing, πράγμα που σημαίνει ότι κατά την ευρετηρίαση και την κατάταξη των ιστοσελίδων, η Google εξετάζει κατά κύριο λόγο την έκδοση της ιστοσελίδας όπως εμφανίζεται στις κινητές συσκευές.

 1. Αυξημένη χρήση κινητών συσκευών:
  • Παγκοσμίως, οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να πλοηγούνται στο διαδίκτυο. Η Google, θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες της, δίνει προτεραιότητα στις ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς κινητές συσκευές.
 2. Εμπειρία χρήστη (UX):
  • Οι ιστοσελίδες που είναι βελτιστοποιημένες για κινητές συσκευές προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες προτιμούν ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα, είναι εύχρηστες και προσαρμόζονται στις διαστάσεις των οθονών τους.
 3. Βελτιστοποίηση SEO:
  • Οι ιστοσελίδες που δεν είναι βελτιστοποιημένες για κινητές συσκευές μπορεί να υποστούν πτώση στην κατάταξή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Ο responsive σχεδιασμός και η βελτιστοποίηση για κινητά συμβάλλουν στην καλύτερη κατάταξη.
 4. Περιεχόμενο και δομή ιστοσελίδας:
  • Η Google εξετάζει αν το περιεχόμενο που είναι ορατό στις κινητές συσκευές είναι ίδιο με αυτό που εμφανίζεται στις εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η ασυμφωνία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάταξη της ιστοσελίδας.

Οδηγίες για Responsive Design και Mobile-First Indexing

Για να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα σας είναι συμβατή με την πολιτική Mobile-First Indexing της Google, ακολουθούν μερικές βασικές οδηγίες:

 1. Χρήση responsive σχεδιασμού:
  • Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας χρησιμοποιεί responsive σχεδιασμό για να προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη.
 2. Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης:
  • Μειώστε τον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως συμπίεση εικόνων, χρήση cache, και βελτιστοποίηση του κώδικα.
 3. Εξασφάλιση προσβασιμότητας περιεχομένου:
  • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο και η διάρθρωση της ιστοσελίδας είναι εύκολα προσβάσιμα και αναγνώσιμα σε κινητές συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση κατάλληλου μεγέθους γραμματοσειράς, κουμπιών και διαστημάτων.
 4. Έλεγχος συμβατότητας:
  • Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Google Mobile-Friendly Test για να ελέγξετε την συμβατότητα της ιστοσελίδας σας με κινητές συσκευές.
 5. Συνεπές περιεχόμενο:
  • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην έκδοση για κινητά είναι ίδιο με αυτό της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτό περιλαμβάνει κείμενα, εικόνες, και δομικά στοιχεία.

Η προτεραιότητα της Google στις κινητές συσκευές αντανακλά την αυξανόμενη σημασία της βελτιστοποίησης για κινητά στη σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία. Ο responsive σχεδιασμός και η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών για κινητά είναι κρίσιμες για την επιτυχία και την ορατότητα μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Διαβάστε  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων - Τιμές & Κόστος

Βήματα για τη δημιουργία Responsive Design

1. Χρήση Ευέλικτων Πλεγμάτων (Flexible Grids)

Το πρώτο βήμα στο Responsive Design είναι η χρήση ευέλικτων πλεγμάτων. Αυτά τα πλέγματα βασίζονται σε ποσοστά αντί για σταθερές διαστάσεις, επιτρέποντας στα στοιχεία της σελίδας να προσαρμόζονται στο μέγεθος της οθόνης.

 • Χρησιμοποιήστε το CSS Grid ή το Flexbox για να δημιουργήσετε διατάξεις που προσαρμόζονται αυτόματα.
 • Αποφύγετε τις σταθερές διαστάσεις σε εικόνες και κουτιά.

2. Χρήση Media Queries

Οι media queries είναι ένα εργαλείο στο CSS που επιτρέπει την εφαρμογή διαφορετικών στυλ ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.

@media (max-width: 768px) {
body {
background-color: lightblue;
}
}
 • Προσθέστε media queries για διάφορα μεγέθη οθονών (π.χ., κινητά, tablets, επιτραπέζιοι υπολογιστές).
 • Δημιουργήστε breakpoints όπου το περιεχόμενο σας θα χρειάζεται αλλαγές.

3. Ευέλικτες Εικόνες και Πολυμέσα

Οι εικόνες και τα πολυμέσα πρέπει να είναι ευέλικτα για να προσαρμόζονται σε διαφορετικές συσκευές.

 • Χρησιμοποιήστε τις ιδιότητες max-width: 100% και height: auto για να διασφαλίσετε ότι οι εικόνες προσαρμόζονται στο πλάτος του περιέκτη τους.
 • Εξετάστε τη χρήση srcset και sizes στα <img> tags για να φορτώνετε την κατάλληλη ανάλυση εικόνας ανάλογα με τη συσκευή.
<img src="small.jpg" srcset="large.jpg 1024w, medium.jpg 640w, small.jpg 320w" sizes="(max-width: 600px) 480px, 800px" alt="example image">

4. Βελτιστοποίηση Γραφικών Στοιχείων (Typography)

Η τυπογραφία είναι κρίσιμη για την αναγνωσιμότητα σε διάφορες συσκευές.

 • Χρησιμοποιήστε μονάδες όπως em ή rem αντί για px για τα μεγέθη των γραμματοσειρών.
 • Προσαρμόστε το μέγεθος της γραμματοσειράς με media queries για καλύτερη αναγνωσιμότητα σε μικρότερες οθόνες.

5. Προσαρμόσιμα Κουμπιά και Μενού

Τα κουμπιά και τα μενού πρέπει να είναι εύκολα στη χρήση σε όλες τις συσκευές.

 • Βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά είναι αρκετά μεγάλα για να τα πατήσουν οι χρήστες σε κινητά.
 • Χρησιμοποιήστε responsive μενού που μπορούν να μετατραπούν σε hamburger menus για μικρότερες οθόνες.

6. Δοκιμή σε Πραγματικές Συσκευές

Η δοκιμή είναι κρίσιμη για την επιτυχία του Responsive Design.

 • Δοκιμάστε την ιστοσελίδα σας σε διάφορες συσκευές και προγράμματα περιήγησης.
 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Chrome DevTools για να προσομοιώσετε διαφορετικά μεγέθη οθονών και συσκευές.

Το Responsive Design δεν είναι απλώς μια τεχνική αλλά μια αναγκαία πρακτική για την κατασκευή σύγχρονων ιστοσελίδων. Επενδύοντας σε ένα καλά σχεδιασμένο responsive site, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη και να αυξήσετε την ορατότητά σας στις μηχανές αναζήτησης. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα είναι προσβάσιμη και λειτουργική σε όλες τις συσκευές.

Δημιουργία Ιστοσελίδας με Responsive Σχεδιασμό: Η Επιτυχία Σας στο Διαδίκτυο

Αγαπητέ Πελάτη,

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ένα site που προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές δεν είναι πλέον πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Εδώ στην [Όνομα Εταιρείας], ειδικευόμαστε στη δημιουργία ιστοσελίδων με responsive σχεδιασμό που ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και των πελατών σας.

Γιατί να Επιλέξετε την ομάδα μας;

Στο SEO MARKETER, κατανοούμε την αξία του διαδικτύου για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η ομάδα μας από έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που δεν είναι μόνο όμορφη και λειτουργική αλλά και στρατηγικά σχεδιασμένη για να ενισχύσει την online παρουσία σας.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες και να δημιουργήσουμε μια λύση που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και τους στόχους της επιχείρησής σας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα.

Ξεκινήστε Σήμερα

Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια responsive ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον ψηφιακό κόσμο και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *