Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news
Κατοχύρωση Domain

Η κατοχύρωση domain name είναι ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας παρουσίας στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για έναν επαγγελματικό ιστότοπο, είτε για ένα προσωπικό blog. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά ενός domain name. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα σημεία:

 1. Επιλέξτε το κατάλληλο όνομα: Το domain name είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας, για αυτό πρέπει να είναι σχετικό με το περιεχόμενο που προσφέρετε. Επιλέξτε κάτι σύντομο, ευδιάκριτο και εύκολο στην απομνημόνευση.
 2. Έρευνα και έλεγχος της διαθεσιμότητας: Πριν από την αγορά, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του domain name που σκοπεύετε να αγοράσετε. Υπάρχουν πολλά εργαλεία online που σας επιτρέπουν να κάνετε αναζήτηση για διαθέσιμα domain names.
 3. Επιλογή κατάληξης (TLD): Οι καταλήξεις (Top-Level Domains) είναι τα τελευταία κομμάτια ενός domain name, όπως το “.com”, “.org”, “.net” κλπ. Επιλέξτε μια κατάληξη που είναι κατάλληλη για τον σκοπό του ιστοτόπου σας. Η κατάληξη “.com” είναι η πιο δημοφιλής και συνήθως θεωρείται η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικούς ιστοτόπους.
 4. Προσέξτε τα πνευματικά δικαιώματα: Βεβαιωθείτε ότι το domain name που επιλέξατε δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα άλλων εταιρειών. Μια παραβίαση μπορεί να οδηγήσει σε νομικά προβλήματα και απώλεια του domain name.
 5. Επιλέξτε ένα αξιόπιστο καταχωρητή (registrar): Ο καταχωρητής είναι ο φορέας που θα αγοράσει το domain name για εσάς. Επιλέξτε έναν αξιόπιστο καταχωρητή με καλή φήμη και λογικές τιμές. Επίσης, ελέγξτε τις πολιτικές τους σχετικά με τη μεταφορά, ανανέωση και υποστήριξη πελατών.
 6. Διάρκεια κατοχύρωσης: Επιλέξτε τη διάρκεια κατοχύρωσης του domain name. Μπορείτε να το κατοχυρώσετε για ένα έτος ή περισσότερο. Επιλέγοντας μια μακροπρόθεσμη κατοχύρωση, αποφεύγετε τον κίνδυνο να χάσετε το domain name αν ληγεί και δεν το ανανεώσετε έγκαιρα.
 7. Επιλέξτε προσωπικές πληροφορίες: Κατά την κατοχύρωση ενός domain name, συχνά απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες. Σε περίπτωση που διαθέτετε προστασία προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν καταχωρητή που παρέχει αυτήν την υπηρεσία.
 8. Ανανέωση κατοχύρωσης: Σιγουρευτείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση κατοχύρωσης, ώστε να μην χάσετε το domain name αν ληγεί λόγω ξεχασμένης ανανέωσης.
 9. Σκεφτείτε το μέλλον: Αν σκοπεύετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας σε μεγάλη κλίμακα, σκεφτείτε να αγοράσετε παρόμοια domain names ή τις διαφορετικές καταλήξεις προκειμένου να προστατεύσετε το brand σας.
 10. Αναζητήστε προσφορές και έκπτωσεις: Οι τιμές των domain names μπορεί να διαφέρουν ανάμεσα σε διάφορους καταχωρητές. Ελέγξτε αν υπάρχουν ειδικές προσφορές ή έκπτωση για την περίοδο κατοχύρωσης. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί μην επιλέξετε έναν καταχωρητή μόνο λόγω φθηνής τιμής, αλλά να συνδυάσετε την ποιότητα των υπηρεσιών τους.
 11. Μεταφορά domain name: Αν έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain name σε άλλον καταχωρητή και επιθυμείτε να το μεταφέρετε σε έναν νέο καταχωρητή, διασφαλίστε ότι ο νέος καταχωρητής παρέχει υποστήριξη για τη μεταφορά domain name. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο καταχωρητής δεν επιβάλλει περιορισμούς ή πρόσθετες χρεώσεις για τη μεταφορά.
 12. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα: Κατά την κατοχύρωση ενός domain name, συνήθως απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση email και φυσική διεύθυνση. Εξετάστε τις πολιτικές του καταχωρητή όσον αφορά την προστασία των δεδομένων σας, καθώς κάποιοι καταχωρητές μπορεί να πωλούν τις πληροφορίες σας σε τρίτους.
 13. Υποστήριξη πελατών: Βεβαιωθείτε ότι ο καταχωρητής προσφέρει καλή υποστήριξη πελατών. Σε περίπτωση προβλημάτων ή αποριών, είναι σημαντικό να έχετε έναν καταχωρητή που μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά.
 14. Διαχείριση DNS: Βεβαιωθείτε ότι ο καταχωρητής παρέχει εύκολη διαχείριση των DNS settings. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το domain name σας για να κατευθύνεται σε διάφορους servers (π.χ. web hosting, email hosting κλπ.).
 15. Ανανεώστε έγκαιρα: Μην ξεχνάτε να ανανεώνετε το domain name σας έγκαιρα πριν λήξει η περίοδος κατοχύρωσής του. Αν χάσετε την προθεσμία, κάποιος άλλος μπορεί να το αποκτήσει και να σας το πωλήσει σε υψηλότερη τιμή.
Διαβάστε  10 τρόποι διαφήμισης του ιατρείου σας

Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά ενός domain name. Είναι σημαντικό να διαλέξετε προσεκτικά, καθώς το domain name αποτελεί σημαντικό κομμάτι της παρουσίας σας στο διαδίκτυο και επηρεάζει το branding και την προσβασιμότητά σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *