Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Η Google κάνει εξαιρετική δουλειά στην ανακάλυψη νέων ιστοσελίδων και περιεχομένου, αλλά μερικές φορές είναι προς όφελός σας να αναγκάσετε την Google να ανιχνεύσει την σελίδα σας, είτε σε όλες είτε σε μεμονωμένες σελίδες.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πότε και πώς να ζητάτε από την Google να ανιχνεύσει ξανά ολόκληρη την ιστοσελίδα σας ή μεμονωμένες σελίδες.

Πότε να ζητήσετε από την Google να ανιχνεύσει ξανά την ιστοσελίδα σας;

Το να υποχρεώσετε την Google να ανιχνεύσει εκ νέου και να επαναπροσδιορίσει την ιστοσελίδα σας δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε σε τακτική βάση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που ζητάτε μια νέα ανίχνευση ιστότοπου, θα επιταχύνει τη διαδικασία και θα επιταχύνει τις αλλαγές σας στο ευρετήριο της Google.

Αλλαγές σε ολόκληρη την ιστοσελίδα

Όταν κάνετε σημαντικές αλλαγές σε έναν ιστότοπο που επηρεάζει όλες τις σελίδες. Για παράδειγμα, η αλλαγή της δομής διευθύνσεων URL του ιστότοπού σας ή η μετεγκατάσταση από http σε https είναι καλή ιδέα να ζητήσετε εκ νέου ευρετηρίαση του ιστότοπού σας.

Μεταφορά Domain

Όταν αλλάζετε Domain, είναι καλή πρακτική να ζητάτε από την Google να ανιχνεύει και τους δύο ιστότοπους, ώστε να μπορούν να ενημερώσουν το ευρετήριο τους πιο γρήγορα.

Re – Branding

Όταν δημιουργείτε μια νέα επωνυμία της επιχείρησής σας, χωρίς απαραίτητα να αλλάξετε Domain, μπορείτε να ζητήσετε εκ νέου ευρετήριο. Σε αυτήν την περίπτωση, το re-branding αναφέρεται ουσιαστικά στην αλλαγή των τίτλων της σελίδας, της δομής του ιστότοπου και των διευθύνσεων URL.

Διαβάστε  Διαφήμιση στο Facebook με σχέδιο το 2024

Μετά από επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας

Σημαντικοί επανασχεδιασμοί ιστότοπων που περιλαμβάνουν την αλλαγή θεμάτων, την κατάργηση ή την προσθήκη κώδικα JavaScript / html ή σημαντικές αλλαγές στη δομή του μενού, είναι ένας καλός λόγος για τη χρήση της λειτουργίας του ιστότοπου εκ νέου ευρετηρίου.

Διαβάστε : SEO 2020 – Τα πάντα για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Μετά από έλεγχο περιεχομένου

Μετά από διεξοδικό έλεγχο περιεχομένου, πιθανότατα έχετε αρκετές σελίδες που καταργούνται, τροποποιούνται ή ανακατευθύνονται και αυτός είναι ένας έγκυρος λόγος για να ενημερώσετε την Google αντί να περιμένετε να ανακαλύψουν τα προγράμματα ανίχνευσης της Google.

Ανάκτηση από μια ποινή Google (σε ορισμένες περιπτώσεις)

Όταν ο ιστότοπός σας τιμωρείται από την Google, η συνήθης ενέργεια είναι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να υποβάλετε ένα αίτημα επανεξέτασης (σε περίπτωση μη αυτόματων κυρώσεων) ή να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση (σε περίπτωση αλγοριθμικών κυρώσεων), για να μάθετε εάν ο ιστότοπος ανακτήθηκε ή όχι.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, που ζητούν εκ νέου ευρετηρίαση ενός ιστότοπου, επιταχύνεται η διαδικασία.

Για παράδειγμα, εάν σας επιβληθούν κυρώσεις λόγω πάρα πολλών διαφημίσεων (βαριά ποινή διαφήμισης), μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να συμμορφωθείτε με τις προτεινόμενες πρακτικές και να ζητήσετε από την Google να ευρετηριάσει ξανά τον ιστότοπό σας.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν εγγυάται ότι θα απελευθερωθείτε αμέσως από την ποινή, αλλά μπορεί ενδεχομένως να επιταχύνει τη διαδικασία.

Προσέξτε: Η γνώση του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργεί η διαδικασία ανίχνευσης και ευρετηρίασης και γιατί το να ζητάτε από την Google μια νέα ανίχνευση μπορεί να είναι επωφελής για εσάς.

Πότε να ζητήσετε από την Google να ανιχνεύσει εκ νέου μεμονωμένες σελίδες;

Εκτός από το να ζητάτε από την Google να ανιχνεύσει ξανά ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις URL σας, μπορείτε να αναγκάσετε την εκ νέου ανίχνευση μεμονωμένων σελίδων.

Διαβάστε  Θετικά και αρνητικά διαφήμισης στα Social Media

Ισχύουσες περιπτώσεις στις οποίες μπορείτε να ζητήσετε από την Google να ανιχνεύσει εκ νέου μεμονωμένες σελίδες του ιστότοπού σας είναι:

Δημοσιεύσεις ευαίσθητες στο χρόνο

Όταν δημοσιεύετε μια ανάρτηση που είναι δημοφιλής αυτή τη στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα “Αίτημα ευρετηρίασης” για να κάνετε την ανάρτησή σας να μπει στη Google πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, είδη ειδήσεων ή ειδών τύπου “συμβαίνει τώρα”.

Προσθήκη δομημένων δεδομένων σε μια ανάρτηση

Όταν προσθέτετε σήμανση σχήματος σε μια υπάρχουσα ανάρτηση, μπορείτε να ζητήσετε από την Google να αναπροσαρμόσει τη σελίδα.

Για παράδειγμα, μετά την προσθήκη της σήμανσης σχήματος FAQ σε ορισμένες από τις αναρτήσεις μου και ζήτησα ευρετηρίαση, η σελίδα επαναπροσδιορίστηκε με τις νέες πληροφορίες σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών στο περιεχόμενο μιας σελίδας

Όταν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου περιεχομένου αλλάζετε ή ενημερώνετε σημαντικά το περιεχόμενο μιας ανάρτησης, μπορείτε να ζητήσετε από την Google να επαναπροσδιορίσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην ταχύτερη λήψη του νέου περιεχομένου στο ευρετήριο της Google.

Αλλαγή του τίτλου της θέσης ή της μετα-περιγραφής μιας σημαντικής ανάρτησης

Όταν αλλάζετε τον τίτλο της σελίδας ή τη μετα-περιγραφή μιας ανάρτησης που έχει ήδη βαθμολογίες και έχει επισκεψιμότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα επαναπροσδιορισμού για να ενημερώσετε την Google σχετικά με τις αλλαγές σας.

Για παράδειγμα, όταν αλλάζετε τη διάρκεια μετα-περιγραφής μιας δημοφιλούς ανάρτησης για να συμμορφωθείτε με τα νέα πρότυπα, μπορείτε να ζητήσετε εκ νέου ευρετήριο και θα παρατηρήσετε ότι τα αποσπάσματα αναζήτησης θα ενημερωθούν μέσα σε λίγες ώρες.

Σημείωση: Δεν προτείνω να χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία κάθε φορά που αλλάζετε τον τίτλο ή την περιγραφή μιας ανάρτησης. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση και μόνο σε σημαντικές αναρτήσεις επειδή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, υπάρχουν όρια για το πόσες φορές μπορείτε να αναγκάσετε την Google να αναπροσαρμόσει μια σελίδα.

Πώς να ζητήσετε από την Google να διαβάσει ξανά την ιστοσελίδα σας

Ο καλύτερος τρόπος να ζητήσετε από την Google να αναπροσαρμόσει τον ιστότοπό σας είναι χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιθεώρησης URL, διαθέσιμο στο Google Search Console.

Διαβάστε  Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα - Eshop

Εάν για κάποιο λόγο δεν έχετε λογαριασμό στο Google Search Console, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη μέθοδο παρακάτω.

Μέθοδος 1 – Εργαλείο επιθεώρησης URL

Βήμα 1: Το πρώτο βήμα είναι να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στην Κονσόλα αναζήτησης Google. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, θα έχετε πρόσβαση στο εργαλείο επιθεώρησης URL.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος URL από το αριστερό μενού

Βήμα 3: Πληκτρολογήστε το πλήρες όνομα του Domain σας στην καθορισμένη περιοχή και κάντε κλικ στο ENTER.

Καταχωριση site για ελεγχο στο Google Search Console
Βήμα 4: Κάντε κλικ στην επιλογή ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ.

Καταχωριση site για ελεγχο στο Google Search Console Βήμα 2

Τα ίδια βήματα θα ακολουθήσετε για να καταχωρήσετε μια ιστοσελίδα συγκεκριμένη που θέλετε να διαβάσει η Google.

Διαβάστε : Ο απόλυτος οδηγός (E-Book) για το Content Marketing και το Content Repurposing – Γίνε Expert

Μέθοδος 2 – Εργαλείο Ping

Βήμα 1: Ανοίξτε ένα νέο παράθυρο προγράμματος περιήγησης και επικολλήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL: http://www.google.com/ping?sitemap=’path to sitemap file ‘

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντικαταστήσει το “path to sitemap file” με το πλήρες url του χάρτη ιστότοπού σας.

Για παράδειγμα: http://www.google.com/ping?sitemap=https://example.com/sitemap.xml

Μόλις υποβληθεί, θα λάβετε μια «ειδοποίηση χάρτη ιστότοπου που ελήφθη».

sitemap-notification-receivedΥπάρχει όριο στο πόσες φορές να ζητήσετε ευρετηρίαση;

Η Google έχει αφαιρέσει από την τεκμηρίωσή της οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα όρια ανίχνευσης, αλλά έχουν επιβεβαιώσει μέσω του twitter ότι εξακολουθούν να υπάρχουν όρια για το πόσες φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ευρετηρίου αιτημάτων για τον ιστότοπο ως σύνολο ή για μεμονωμένες σελίδες.

Πριν την αφαιρέσετε, η ανίχνευση περιορίζει όπου:

  • Ζητώντας ανίχνευση μεμονωμένων URL: 10 URL ανά ημέρα.
  • Ζητώντας ανακάλυψη ιστότοπου: 2 αιτήματα ιστότοπου ανά ημέρα.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί η Google να αναπροσαρμόσει τη σελίδα ή τον ιστότοπό μου;

Εξαρτάται από την υπόθεση. Για αλλαγές περιεχομένου, ενδέχεται να χρειαστούν από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες.

Για αλλαγές που σχετίζονται με δεδομένα δομής, τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα. Πολλές φορές χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επιθεώρησης URL και τις αναφορές κάλυψης ευρετηρίου του Google Search Console για να παρακολουθείτε την πρόοδο.

Συνοψίζοντας..

Η Google είναι πολύ καλή στην ανακάλυψη νέων σελίδων ή αλλαγών σε υπάρχουσες σελίδες, αλλά έχετε την ευκαιρία να επιταχύνετε αυτήν τη διαδικασία χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω.

Μην χρησιμοποιείτε τις παραπάνω μεθόδους κάθε φορά που δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση, αλλά χρησιμοποιήστε τις με σύνεση και όταν έχει σημασία.

Μην υποβάλετε ένα ευρετήριο αιτημάτων για την ίδια σελίδα περισσότερες από μία φορές, δεν θα κάνει τη διαφορά.

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί η Google για την ανίχνευση του ιστότοπού σας εξαρτάται από το είδος των αλλαγών που κάνατε. Για ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να λάβετε μια ενημερωμένη έκδοση της σελίδας σας στο ευρετήριο της Google σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *