Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Marketing Ιατρείου – Γιατί το ιατρείο σας χρειάζεται ένα σχέδιο

Google news

Με τη φροντίδα των ασθενών στο επίκεντρο του ιατρείου σας, μπορεί να μην σκέφτεστε τόσο πολύ το μάρκετινγκ. Αλλά για τους γιατρούς που επιθυμούν να έχουν μια ισχυρή έναρξη ή τους ιατρούς που θέλουν να αυξήσουν τον όγκο των ασθενών, η επανεξέταση των στρατηγικών μάρκετινγκ πρακτικής και η δημιουργία ενός σχεδίου μάρκετινγκ για ένα ιατρείο είναι απαραίτητη για την επίτευξη αυτών των στόχων. Ίσως αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προωθήσετε την ιατρική σας πρακτική για να προσελκύσετε νέους ασθενείς.

 • Τι είδους ιστοσελίδα χρειάζεστε;
 • Πώς διασφαλίζετε ότι έχετε την ίδια ορατότητα με τον ανταγωνισμό στα αποτελέσματα αναζήτησης;
 • Από πού πρέπει να ξεκινήσετε με όλα αυτά;

Ξεκινάτε διαμορφώνοντας ένα σχέδιο μάρκετινγκ ιατρικής πρακτικής για να καλύψετε όλες τις βάσεις σας.

Πίνακας Περιεχομένου

Γιατί το ιατρείο σας χρειάζεται ένα σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ

Όσο πιο φιλόδοξοι είναι οι στόχοι ανάπτυξής σας, τόσο πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε μάρκετινγκ για να επιτύχετε την ικανότητα του ασθενούς-στόχου σας. Όσο πιο γεμάτη είναι η αγορά σας, τόσο περισσότερο χρειάζεστε μάρκετινγκ για να διαφοροποιήσετε την πρακτική σας από τις υπόλοιπες. Η στρατηγική ιατρικού μάρκετινγκ αφορά τον προσεκτικό σχεδιασμό, ώστε να επενδύσετε με σύνεση.

Παραδοσιακό Vs. Ψηφιακό μάρκετινγκ

Η παραδοσιακή διαφήμιση, καλύπτει μια ολόκληρη περιοχή αδιακρίτως, ενώ το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να στοχεύσει ένα πιο ακριβές κοινό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έτσι, αντί να καταλήξετε στον κάδο απορριμμάτων,  με το ψηφιακό μάρκετινγκ θα βρεθείτε μπροστά στα μάτια όπου οι δραστηριότητες των περισσότερων ανθρώπων έχουν μετατοπιστεί – στο να περνούν χρόνο στο διαδίκτυο. Μια άλλη βασική διαφορά μεταξύ της έντυπης διαφήμισης και της ψηφιακής διαφήμισης είναι η δομή του κόστους. Για παράδειγμα, όταν πληρώνετε για μια έντυπη διαφήμιση, το κόστος βασίζεται στο υποτιθέμενο μέγεθος του κοινού. Με το pay-per-click (γνωστό και ως διαφημίσεις Google) πληρώνετε μόνο όταν κάποιος ενδιαφερόμενος κάνει κλικ στη διαφήμιση.

Βασικά στοιχεία κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ στην υγεία

Το μάρκετινγκ πρακτικής αποτελείται από όλα εκείνα τα κανάλια και τις μεθόδους που εφαρμόζετε για να συνδεθείτε με τον ιδανικό ασθενή σας. Όσο περισσότερα μαθαίνετε για το μάρκετινγκ, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε όλους τους διαφορετικούς τρόπους που υπάρχουν για να βγείτε στη δημοσιότητα – παραδοσιακές έντυπες έναντι ψηφιακές, SEO έναντι πληρωμένων ψηφιακών διαφημίσεων, ποιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ασχοληθείτε και πολλά άλλα. Η αποδεδειγμένη στρατηγική ιατρικού μάρκετινγκ μας αποτελείται από αυτά τα στοιχεία:

 • Ένας διαδραστικός ιστότοπος βελτιστοποιημένος για νέες καταγραφές αιτημάτων ραντεβού ασθενών.
 • Ιστότοπος επίσης βελτιστοποιημένος για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) με περιεχόμενο ιστολογίου για υποστήριξη των κερδών SEO.
 • Διαφημίσεις Google Ads και Facebook για να δείτε τους ιδανικούς σας υποψήφιους καθώς περνούν χρόνο στο διαδίκτυο.
 • Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη σύνδεση με τους ασθενείς και την καλλιέργεια της επωνυμίας σας.
 • Διαχείριση διαδικτυακών κριτικών για την προώθηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην επιλογή της πρακτικής σας έναντι άλλων.
 • Η διαχείριση καταχωρίσεων στο Διαδίκτυο θα βρίσκεται σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη.
Διαβάστε  Θα βελτιώσει το AMP τις βαθμολογίες σας στο SEO ; Πώς να ρυθμίσετε μια δοκιμή AMP

Δημιουργήστε το σχέδιο μάρκετινγκ για την υγεία σας για να προσελκύσετε πιθανούς ασθενείς

Το να προσδιορίσετε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας και πώς να συνδεθείτε μαζί του είναι το κλειδί για οικονομικά αποδοτικό ψηφιακό μάρκετινγκ. Ένα πολύ ευρύ κοινό μπορεί να οδηγήσει σε σπάταλες δαπάνες. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ιατρείο στο Μαρούσι, θέλετε να ξεκινήσετε να κάνετε μάρκετινγκ, σε όσους βρίσκονται εντός αυτής της γεωγραφικής περιοχής. Ωστόσο, οι πλατφόρμες ψηφιακής διαφήμισης όπως το Facebook μπορούν να γίνουν πολύ αναλυτικές με χαρακτηριστικά κοινού όσον αφορά τις δημογραφικές πληροφορίες και τα ενδιαφέροντα. Ενώ η συλλογή δεδομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί αντικείμενο διαμάχης εδώ και αρκετό καιρό, αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται κυρίως για την προσαρμογή της διαφημιστικής εμπειρίας για τους χρήστες.

Για παράδειγμα, μια παιδιατρική πρακτική που διεξάγει μια αθλητική σωματική προώθηση θα μπορούσε να στοχεύσει γονείς εφήβων που δείχνουν ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο γυμνασίου και την αγορά εξοπλισμού.

Πρότυπο σχεδίου μάρκετινγκ ιατρικής πρακτικής: Μια πιο προσεκτική ματιά στα 6 βασικά εργαλεία

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα βασικά στοιχεία ιατρικού μάρκετινγκ περιλαμβάνουν έναν φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο, SEO, Google Ads, διαφημίσεις Facebook, ενεργά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάλυψη διαδικτυακών καταχωρίσεων και διαχείριση διαδικτυακών κριτικών. Η ενεργοποίηση όλων αυτών των καναλιών στο σχέδιο μάρκετινγκ της ιατρικής σας πρακτικής μεγιστοποιεί την έκθεσή σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι ασθενείς –οι σωστοί ασθενείς– να μπορούν να σας βρουν στο διαδίκτυο. Το πρότυπο σχεδίου μάρκετινγκ ιατρικής πρακτικής είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης. Το κάνετε δικό σας παρουσιάζοντας το εμπορικό σήμα του ιατρείου σας, τι κάνει το ιατρείο σας διαφορετικό, τα σημεία πόνου των ασθενών σας και πώς οι πάροχοι σας έχουν τις καλύτερες λύσεις.

Ένας ιστότοπος μετατρέπει τους επισκέπτες του ιστότοπου σε νέους ασθενείς

Έχετε έναν ιστότοπο που διευκολύνει το ταξίδι του ασθενούς, που σημαίνει ότι παρέχετε στον επισκέπτη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να κάνει το επόμενο βήμα, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας υποβολής ενός νέου αιτήματος ραντεβού ασθενούς. Ένας σύγχρονος σχεδιασμός ιστότοπου υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να είναι φιλικός προς τα κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι ένας ασθενής έχει την ίδια ευκολία χρήσης σε μια φορητή συσκευή όπως και σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός επιτρέπει αυτή τη συμβατή λειτουργία.

Σχετική είναι επίσης η δυνατότητα κλικ για κλήση στον αριθμό τηλεφώνου σας και η αναγραφή του αριθμού σας στο επάνω μέρος της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο, αν προτιμούν να μιλήσουν με ένα άτομο, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν κλικ στον αριθμό τηλεφώνου σας και να πατήσουν αποστολή. Όσο πιο περίπλοκος είναι ο τομέας της ιατρικής σας, τόσο περισσότερες ερωτήσεις θα έχουν οι ασθενείς. Όσο καλύτερα μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες στον ιστότοπό σας με τρόπους που βοηθούν τους ασθενείς να κατανοήσουν, τόσο πιο θετική θα είναι η εμπειρία του ασθενούς.

Αυτό αφήνει την προοπτική σας με μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Τέλος, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να διευκολύνει το να γίνετε νέος ασθενής. Η ύπαρξη της νέας φόρμας αιτήματος ασθενούς στην κύρια σελίδα αντί να είναι θαμμένη κάπου στην ενότητα “Επικοινωνήστε μαζί μας” του ιστότοπου μετατρέπει έναν επισκέπτη του ιστότοπου σε ασθενή μέσα σε λίγα λεπτά.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης: Αφήστε νέους ασθενείς να έρθουν κοντά σας

Έχετε έναν ιστότοπο που η Google θεωρεί πολύτιμο και σχετικό για τους χρήστες, ώστε αυτή η μηχανή αναζήτησης να επιλέξει τον δικό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορείτε να έχετε τον πιο όμορφο και εύρυθμο ιστότοπο στον κόσμο, αλλά χωρίς να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες της Google, δεν θα εμφανιστεί στην αναζήτηση. Για αυτό, ενσωματώνουμε τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

Διαβάστε  Δημιουργία κολάζ Φωτογραφιών - Προγράμματα On Line & Δωρεάν

Είναι ο ιστότοπός σας φιλικός προς την ανίχνευση;

Τα αυτοματοποιημένα ρομπότ της Google πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν τι είναι ο ιστότοπός σας. Η δομή του ιστότοπου επιτρέπει σε αυτά τα ρομπότ να συγκεντρώνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κατανοήσουν πώς ο ιστότοπός σας είναι σχετικός με τους χρήστες της μηχανής αναζήτησής τους. Με αυτόν τον τρόπο ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται κάτω από επιλεγμένους όρους αναζήτησης. Χρειάζεστε την πρώτη σελίδα στη Google, για να πάρετε το πλεονέκτημα.

Έχει ο ιστότοπός σας τις σωστές λέξεις-κλειδιά;

Περιεχόμενο πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας ενημερώνει επίσης τους αλγόριθμους της Google σχετικά με το ποιος είναι σχετικός ο ιστότοπός σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν με την πρόθεση αναζήτησης του κοινού σας, συμπεριλαμβανομένης της τακτικής δημοσίευσης άρθρων ιστολογίου.

Πληρωμένη διαφήμιση στο Google, το Facebook και άλλα

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εκτελέσετε διαφημιστικές καμπάνιες πληρωμένης αναζήτησης για να έχετε κορυφαία θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθεί στην αναζήτηση; Ναί. Η μέθοδος pay-to-play για την προβολή της διαδικτυακής αναζήτησης είναι το Google Ads, που αναφέρεται επίσης ως pay-per-click (ή μάρκετινγκ PPC). Οι καμπάνιες εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης μαζί με άλλα μέρη της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (ή SERP). Το θετικό του Google Ads είναι ότι πληρώνετε μόνο για τα κλικ που δημιουργείτε.

Το μειονέκτημα είναι ότι αυτό μπορεί να συμβεί γρήγορα, επομένως θα πρέπει να προϋπολογιστείτε προσεκτικά πόσα ξοδεύετε σε αυτήν την πτυχή του ψηφιακού μάρκετινγκ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ιδίως στο Facebook) μπορεί να προβάλλει διαφημίσεις που είναι ορατές από το κοινό που έχετε προσαρμόσει για την καμπάνια σας. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για να βρεθείτε μπροστά στους σωστούς ασθενείς.

Εμπειρικός κανόνας – εάν οι ανταγωνιστές σας προβάλλουν διαφημίσεις επί πληρωμή σε πλατφόρμες υψηλής επισκεψιμότητας όπως η Google και το Facebook, είναι προς το συμφέρον σας να το κάνετε επίσης.

Social Media: Γιατί πρέπει να είστε στο Facebook, Instagram

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ιατρικές πρακτικές είναι ένα δυναμικό εργαλείο ψηφιακού μάρκετινγκ λόγω του τρόπου με τον οποίο οικοδομούν σύνδεση με την τοπική κοινότητα και καλλιεργούν την επωνυμία σας. Σας επιτρέπει να συνδέεστε με τους ασθενείς σας εκτός των επισκέψεων στο ιατρείο και έτσι έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την πίστη των ασθενών. Αποτυπώνει επίσης την ικανοποίηση των ασθενών που, με τη σειρά του, θα πείσει τους υποψήφιους ασθενείς να κάνουν κράτηση με το ιατρείο σας. Έχοντας σταθερούς ακόλουθους, χρήσιμο περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και θετική αφοσίωση σηματοδοτεί στους καταναλωτές υγειονομικής περίθαλψης ότι παρέχετε μια εξαιρετική εμπειρία στον ασθενή.

Διαχείριση κριτικών: Μεγιστοποιήστε τη διαδικτυακή φήμη της πρακτικής σας

Να είστε προνοητικοί στη βελτίωση των αξιολογήσεών σας και στην παρακολούθηση των κριτικών σας, έτσι ώστε οι ασθενείς να είναι άνετα όταν κάνουν κράτηση μαζί σας. Από στόμα σε στόμα αποτελεί αξιόπιστη πηγή παραπομπών για πολλές δεκαετίες. Οι διαδικτυακές αξιολογήσεις και κριτικές είναι σαν από στόμα σε στόμα, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Οι ασθενείς μπορούν να ενημερωθούν για μια κλινική κατόπιν αιτήματος από δεκάδες τρέχοντες ασθενείς. Σχεδόν το 90 τοις εκατό των ασθενών αναφέρονται σε κριτικές πριν κλείσουν αυτό το αρχικό ραντεβού, επομένως από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα σχόλια των ασθενών έχουν μεγάλη επιρροή.

Ωστόσο, η απόκτηση της βαθμολογίας με 5 αστέρια που θέλετε απαιτεί λίγη προσπάθεια. Όσο περισσότερες θετικές κριτικές συγκεντρωθούν, τόσο καλύτερος θα είναι ο μέσος όρος σας. Το να ζητάτε συνεχώς κριτικές βοηθά στη δημιουργία του προφίλ σας στο διαδίκτυο και της βαθμολογίας με αστέρια. Η διαχείριση της φήμης για τους γιατρούς θα κάνει το ιατρείο σας πιο ελκυστικό παράλληλα με τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Schema Markup για SEO

Ηλεκτρονικές καταχωρίσεις καταλόγου Να παρατίθενται παντού με ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες πρακτικής

Σχεδόν οι μισοί ασθενείς χρησιμοποιούν λίστες καταλόγων στο διαδίκτυο για να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με τους παρόχους. Όπου και αν πάνε online οι ασθενείς σας και όπου είναι ο ανταγωνισμός σας, θα πρέπει να είστε και εσείς εκεί. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να ενημερώσετε τις καταχωρίσεις σας σε κάθε ιστότοπο καταλόγου για τον οποίο είστε κατάλληλος. Εκτός από το Google My Business και γενικούς ιστότοπους με καταχωρίσεις παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, όπως το Doctor Any Time, θα πρέπει να εξετάσετε ποιες καταχωρίσεις ειδικοτήτων είναι διαθέσιμες. Το να έχετε συνεπείς πληροφορίες στις καταχωρίσεις σας παρέχει καλύτερη εμπειρία για τον ασθενή και είναι καλό για την υγεία του SEO, καθώς στέλνει σταθερά μηνύματα στην Google.

Συνδυάστε αυτά τα 6 στοιχεία για να αυξήσετε την ορατότητα της πρακτικής σας

Ένα πλήρες πλάνο μάρκετινγκ ιατρικής πρακτικής είναι αυτό που δεσμεύει όλα τα κανάλια μάρκετινγκ ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να σας βρουν οι ιδανικοί ασθενείς σας κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνούν στο διαδίκτυο. Για πολλούς σύγχρονους ασθενείς, εάν ένα τοπικό ιατρείο δεν έχει ιστοσελίδα, είναι σαν να μην υπάρχει. Το ψηφιακό μάρκετινγκ συναντά τους ασθενείς στο ταξίδι φροντίδας τους σε πολλά σημεία και κάθε σημείο επαφής δημιουργεί εμπιστοσύνη με τους υποψήφιους ασθενείς.

Το Ταξίδι Ασθενούς συναντά το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Επειδή το Διαδίκτυο έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, μας βοηθά επίσης να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας, όπως το πού να πάμε για ιατρική περίθαλψη. Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους οι ασθενείς συνδέονται με τις επιλογές υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μέσω πολλών σημείων επαφής ψηφιακού μάρκετινγκ.

Φάση ευαισθητοποίησης: Μέσω αναζητήσεων για συμπτώματα και θεραπείες, οι ασθενείς θα συναντήσουν ιστολόγια, σελίδες με συχνές ερωτήσεις και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο που τους βοηθά να κατανοήσουν ποια βοήθεια είναι διαθέσιμη για τις ανησυχίες υγείας τους. Για να βρεθούν οι πόροι σας, χρειάζεστε SEO και PPC υγειονομικής περίθαλψης.

Φάση αξιολόγησης: Όταν ο ασθενής σκέφτεται τη φροντίδα, θα σταθμίσει τις επιλογές. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να το κάνει αυτό είναι να διαβάσει online κριτικές σχετικά με πρακτικές. Ένας ασθενής μπορεί να ζητήσει από τις συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προτείνουν έναν πάροχο στο Facebook. Εάν ένας φίλος αναφέρει μια πρακτική σε ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση συστάσεων, το Facebook θα προσπαθήσει να αντιστοιχίσει την πρακτική με έναν σύνδεσμο στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από εκεί, ο ασθενής μπορεί να κάνει κλικ στη σελίδα του ιατρείου στο Facebook για να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν, ακόμη και να δει πού έχει μεγάλη ενασχόληση με τους υπάρχοντες ασθενείς.

Φάση συμμετοχής: Ο ασθενής έχει πλέον την τάση να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στο ταξίδι της υγειονομικής περίθαλψης κάνοντας κράτηση για την αρχική επίσκεψη. Οι δωρεάν προσφορές συμβουλών το τηλέφωνο ή φόρμα επικοινωνίας για ραντεβού προσελκύουν το ενδιαφέρον των ασθενών πριν προχωρήσουν σε άλλη ιστοσελίδα.

Φάση επιρροής: Αφού γίνει ασθενής και έχει μια εξαιρετική εμπειρία με ένα ιατρείο, ο ασθενής γίνεται αυτός που αφήνει λαμπερές κριτικές στο διαδίκτυο και υποστηρίζει την πρακτική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συνάντηση με ασθενείς σε αυτά τα κρίσιμα σημεία των προσωπικών τους ταξιδιών απλώς χτίζει εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον για το ιατρείο σας.

Η ομάδα του SEO MARKETER Διευκολύνει τον Σχεδιασμό Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Υγείας

Στόχος σας είναι να δείτε σταθερή ανάπτυξη και να υποδεχτείτε νέους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και αυτός είναι και ο στόχος μας. Η ολοκληρωμένη λύση ψηφιακού μάρκετινγκ που διαθέτουμε για ανάπτυξη πρακτικής ξεκινά με έναν μοναδικό για εσάς σχεδιασμό ιατρικού ιστότοπου. Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε την προσωπικότητα του ιατρείου σας και να σχεδιάσουμε τον ιστότοπό σας γύρω από αυτό που θέλουν να δουν οι ασθενείς σας.

Μόλις θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπό σας, μπορούμε να δεσμεύσουμε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ που βοηθούν τους ασθενείς να σας βρουν:

SEO για τον ιστότοπό σας, διαφημίσεις PPC, διαφημίσεις Facebook, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαχείριση διαδικτυακών κριτικών και διαχείριση διαδικτυακών καταχωρίσεων. Όλα αυτά τα κάνουμε με ένα πολυεπίπεδο σχέδιο υπηρεσιών που ταιριάζει στους στόχους και τον προϋπολογισμό σας. Το μάρκετινγκ είναι κάτι περισσότερο από μια επιχειρηματική δαπάνη του προϋπολογισμού βάσει στοιχείων γραμμής, είναι μια επένδυση και ένα σταθερό σχέδιο μάρκετινγκ ιατρικής πρακτικής σας βάζει στο σωστό δρόμο.

Ζητήστε δωρεάν συμβουλή αξιολόγησης παρουσίας στο Διαδίκτυο από τον SEO MARKETER!

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *