Θέλετε το περιεχόμενό σας στο Instagram να έχει καλύτερη απόδοση; Αναρωτιέστε πώς να βελτιστοποιήσετε τις δημοσιεύσεις ροής Instagram;

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε πώς να σχεδιάσετε και να παραδώσετε αναρτήσεις Instagram που βελτιώνουν την αφοσίωση.

Τι είδους μορφή σε Post στο Instagram λειτουργεί καλύτερα ; Φωτογραφίες, βίντεο ή καρουζέλ; Αλγοριθμικά, το Instagram δεν έχει προτίμηση για φωτογραφίες ή βίντεο. Εάν το κοινό σας προτιμά βίντεο, θα θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα βίντεο. Επομένως, θα πρέπει να δείτε τις δικές σας μετρήσεις για να το προσδιορίσετε.

Αλλά τα καρουζέλ είναι μια έξυπνη λύση που αξίζει να δοκιμάσετε αν και δεν συνιστώ να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μορφή όλη την ώρα, επειδή τα καρουζέλ μπορεί να είναι κουραστικά για το κοινό σας.

Μια ανάρτηση με καρουζέλ σάς επιτρέπει να μοιράζεστε 2-10 φωτογραφίες ή βίντεο σε μία ανάρτηση που μπορούν να περάσουν από τους χρήστες για να δουν περισσότερο περιεχόμενο.

Ποιο είναι το κόλπο εδώ ;

Εάν κάποιος δει την ανάρτησή σας στην πρώτη εικόνα και δεν αντιδράσει σε αυτή, το Instagram θα εμφανίσει ξανά την ανάρτησή σας την επόμενη φορά που θα συνδεθεί, πιθανότατα με τη δεύτερη εικόνα. Μερικές φορές ο αλγόριθμος θα προσδιορίσει μια άλλη εικόνα στη σειρά για να τους δείξει ότι πιστεύει ότι το άτομο είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσει. Έτσι έχετε διπλάσιες πιθανότητες να αποκτήσετε έκθεση και αφοσίωση.

Hacks περιεχομένου Post Feed Instagram

Το επόμενο στοιχείο για ένα έξυπνο post στο Instagram είναι που θέλουμε να δούμε είναι το πραγματικό δημιουργικό που μοιράζεστε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από το περιεχόμενό σας.

Διαβάστε  Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο Google Ads;

Χρησιμοποιήστε το χρώμα στρατηγικά
Το μπλε χρώμα αποδεικνύεται ότι έχει περίπου 20% –30% περισσότερη αφοσίωση στο Instagram. Οι άνθρωποι αντιδρούν στο μπλε χρώμα. Έχετε έναν μπλε ουρανό, ένα μπλε προϊόν, μια μπλε ετικέτα ή μπλε ρούχα.

Ένα άλλο αγαπημένο hack είναι να χρησιμοποιήσω ένα πολύ ελάχιστο, σιωπηλό φόντο στην εικόνα. Συνδυάστε ένα ανοιχτό φόντο – λευκό ή γκρι – με ένα έντονο χρώμα για να ξεχωρίσετε στη ροή Instagram. Αυτό θα κάνει τους θεατές να επιβραδύνουν την κύλιση και να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο περιεχόμενό σας.

Εμφάνιση ζωντανών θεμάτων
Οι άνθρωποι συνδέονται με ανθρώπους. Αντί να εμφανίζετε το προϊόν σας σε ένα κουτί ή ένα ράφι, δείξτε σε κάποιον που κρατάει ή χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν. Θα μπορούσατε να τραβήξετε την εικόνα στον ώμο κάποιου. Ή απλά δείξτε το χέρι κάποιου ή τα πόδια τους στηρίζονται σε μια καρέκλα.

Τη στιγμή που προσθέτετε ένα ανθρώπινο στοιχείο στο δημιουργικό σας, η αφοσίωσή σας αυξάνεται.

Ένα άλλο αγαπημένο είναι τα ζώα. Όλοι αγαπούν τα χαριτωμένα ζώα – κουτάβια, γατάκια, πρόβατα και πάει λέγοντας. Εάν μπορείτε να ενσωματώσετε ένα ζώο στην εικόνα σας στο Instagram, πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη αφοσίωση.

Χρησιμοποιήστε τα Text Overlays στις εικόνες ροής Instagram για την παροχή περιεχομένου
Ένα εξαιρετικό hack είναι να επικαλύψετε δύο ή τρεις απλές λέξεις στην εικόνα για να πείτε στους ανθρώπους ακριβώς υπάρχει στη λεζάντα. Αυτό αξίζει να γίνει για νέες λειτουργίες και ενημερώσεις Instagram. Κάνει αμέσως τους ανθρώπους να σταματήσουν, να δώσουν προσοχή και να διαβάσουν τη λεζάντα, δημιουργώντας περισσότερη αφοσίωση και εντυπώσεις στο περιεχόμενό.

Διαβάστε  Τι είναι το Pinterest - Πλήρης Οδηγός

Hacks λεζάντας Post Feed Instagram
Το επόμενο στοιχείο του περιεχομένου στο Instagram είναι η λεζάντα. Οι υπότιτλοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την αύξηση των μετατροπών, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αξιόλογο περιεχόμενο.

Θα πρέπει να γράψετε μια ισχυρή πρώτη πρόταση. Οι λεζάντες Instagram περικόπτονται στη ροή με «… περισσότερα», έτσι οι άνθρωποι διαβάζουν πραγματικά μόνο τις δύο πρώτες γραμμές της λεζάντας σας. Εάν αυτό δεν τραβήξει την προσοχή τους, θα φύγουν γρήγορα από την ανάρτησή σας.

Σκεφτείτε την πρώτη σας πρόταση όπως σε έναν υπέροχο τίτλο ανάρτησης ιστολογίου ή μια κεφαλίδα θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε κεφαλαία γράμματα. Προσθέστε emoji. Κάντε κάτι για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων σε αυτήν τη λεζάντα, ώστε να πατήσουν στο «… περισσότερα» και να διαβάσουν ολόκληρο το θέμα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε hashtag στη λεζάντα σας. Τα Hashtags είναι εξαιρετικά ισχυρά για μεγαλύτερη έκθεση στο περιεχόμενό σας. Δείτε 50 τρόπους για να προωθήσετε καλύτερα τα posts στο Instagram.

Instagram Feed Post Branding Συμβουλές

Χρησιμοποιήστε 2-3 παρόμοια φίλτρα σε όλες τις εικόνες Instagram

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε μόνο δύο ή τρία φίλτρα Instagram κατά τη δημιουργία του περιεχομένου σας. Επιλέξτε φίλτρα που είναι πολύ παρόμοια και συνεπή σε όλο το φάσμα χρωμάτων. Εάν επιλέξετε ένα φίλτρο κίτρινου τόνου, διατηρήστε όλα τα φίλτρα σας σε αυτόν τον τόνο. Το ίδιο ισχύει και με ένα φίλτρο μπλε τόνου.

Εάν δημιουργείτε περιεχόμενο που σχετίζεται με τρόφιμα, δείτε φίλτρα με υψηλό κορεσμό. Τα φωτεινότερα χρώματα αναδεικνύουν πραγματικά την αντίθεση στα τρόφιμα. Εάν η επωνυμία σας είναι πιο vintage, φίλτρα όπως το Gingham και η Sierra δίνουν μια πιο αντίκα εμφάνιση στο περιεχόμενό σας που μπορεί επίσης να παραμείνει πιστή σε όλες τις επωνυμίες σας.

Διαβάστε  Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ SEO και SEM

Χρησιμοποιήστε μοναδικές γωνίες κάμερας για να τραβήξετε φωτογραφίες Instagram

Ένα άλλο τέχνασμα που προτείνουμε συχνά είναι να χρησιμοποιήσετε μοναδικές γωνίες κάμερας για να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram. Χαμηλώστε προς τα κάτω, εστιάστε με ελαφρά γωνία ή σηκώστε ψηλότερα. Αν τραβάτε πάντα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία τη δική σας αισθητική, θα δημιουργήσει μια άμεση υποσυνείδητη σύνδεση με την επωνυμία σας όταν οι χρήστες βλέπουν αυτό το περιεχόμενο.

Συμπέρασμα

Εάν εργάζεστε σκληρά για να δημιουργήσετε περιεχόμενο στο Instagram και πιστεύετε ότι το περιεχόμενό σας δεν οδηγεί πουθενά, δοκιμάστε τις παραπάνω συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες και τους υπότιτλους σας για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το οπτικό στοιχείο των αναρτήσεών σας, να γράψετε πιο αποτελεσματικούς υπότιτλους και να δημιουργήσετε ένα στυλ που θα αναγνωρίσει το κοινό σας στη ροή.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *