Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Evernote : Έξυπνο εργαλείο για τους Social Media Marketers

Google news

Αν είσαι ένας Social Media Marketer και ψάχνεις εργαλεία για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη ήρθες στο σωστό μέρος. Θα δούμε ένα εργαλείο για να βάλουμε μερικά πράγματα, αυτόματα αλλά ρυθμισμένα όπως θέλουμε εμείς. Πάμε να τα δούμε.

To εργαλείο Evernote σας δίνει την δυνατότητα να κρατάτε σημειώσεις και να συλλέγετε πληροφορίες με έξυπνα και εύκολα εργαλεία.

Κάντε καταγραφή των ιδεών σας  και συλλέξτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε επίσης να κάνετε Share τις σημειώσεις σας και να αναλύσετε τα project που θέλετε να δημιουργήσετε. Έτσι κάνετε γνωστή την δουλειά σας σε άμεσα συσχετιζόμενους ανθρώπους.

Το Evernote είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που βοηθά τους χρήστες να οργανώνουν και να διαχειρίζονται τις σημειώσεις τους. Παρέχει μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε σημειώσεις, φωτογραφίες, ηχητικές εγγραφές, και άλλα αρχεία, όπως PDFs, και να τα οργανώνετε σε σημειωματάρια (notebooks) και ετικέτες (tags).

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, είτε αυτό είναι ένας υπολογιστής, ένα smartphone ή tablet. Η υπηρεσία συγχρονίζει αυτόματα τις σημειώσεις σας σε όλες τις συσκευές σας, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Διαβάστε  Copywriter τι είναι - Κόστος για Κειμενογράφο

Το Evernote είναι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους που θέλουν να οργανώσουν τις ιδέες τους, να διαχειριστούν καθημερινές εργασίες, να κρατούν λίστες, να αποθηκεύουν σημειώσεις από συναντήσεις ή διαλέξεις, και να αποθηκεύουν σημαντικές πληροφορίες που θέλουν να διατηρήσουν στοχευμένες και εύκολα προσβάσιμες.

Επιπλέον, το Evernote προσφέρει και προηγμένες λειτουργίες όπως η αναζήτηση μέσα στο περιεχόμενο των σημειώσεων, η δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων από email και η συνεργασία με άλλους χρήστες, καθιστώντας το ένα πολύτιμο εργαλείο για την προσωπική και επαγγελματική οργάνωση.

Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό ήρθε η στιγμή για να ξεκινήσετε την συγγραφή Notes. Οι σημειώσεις παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο SEO και δεν θα πρέπει να τις αγνοήσετε.

Στα εργαλεία αριστερά θα δείτε τις επιλογές που έχετε για να επεξεργαστείτε όπως και κα κάνετε share την σημείωση. Αφού έχετε τοποθετήσει και τα ανάλογα links, ξεκινήστε το share στα μεγαλύτερα Social Media όπως Facebook, Twitter, Linkedin. Συνδεθείτε με το Google ή εναλλακτικά διαμορφώστε μια Email καμπάνια, για να στείλετε την σημείωση στους επιλεγμένους χρήστες.

Τοποθετήστε tags, ανοίξτε chat room για συζήτηση και αποθηκεύστε οποιαδήποτε πληροφορία βρείτε On line την οποία έχετε θεωρήσετε χρήσιμη για να γράψετε ένα άρθρο ή να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες σε ένα project. Η εφαρμογή για κινητά που αν μην τι άλλο είναι υπερχρήσιμη για αυτούς που θέλουν να αποθηκεύσουν μια παράγραφο ή ένα κείμενο άμεσα κάπου, σας παρέχει όλα όσα χρείαζεστε ώστε με μερικά κλικς να δημιουργήσετε μια νέα σημείωση για τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν διεξαχθεί σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Evernote. Μια μελέτη που διεξήχθη από την Forrester Research διαπίστωσε ότι οι χρήστες του Evernote ήταν σε θέση να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά 25%. Μια άλλη μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι οι χρήστες του Evernote ήταν σε θέση να βελτιώσουν τη μνήμη τους κατά 30%.

Διαβάστε  4 συμβουλές SEO κατά την αλλαγή των διευθύνσεων URL

Εκτός από τις μελέτες, υπάρχουν επίσης πολλές στατιστικές που δείχνουν την αποτελεσματικότητα του Evernote. Για παράδειγμα, το Evernote έχει πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και χρησιμοποιείται από πάνω από 100.000 επιχειρήσεις.

Συνολικά, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το Evernote είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης σημειώσεων. Οι χρήστες του Evernote μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να βελτιώσουν τη μνήμη τους και να οργανώσουν τις σημειώσεις τους με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ακολουθούν μερικές συγκεκριμένες παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες του Evernote έχουν διαπιστώσει ότι η εφαρμογή είναι αποτελεσματική:

 • Οι χρήστες του Evernote μπορούν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα αναζήτησης για να βρουν γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται.
 • Οι χρήστες του Evernote μπορούν να μοιράζονται σημειώσεις με άλλους χρήστες, γεγονός που διευκολύνει τη συνεργασία.
 • Μπορούν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων σε φωτογραφίες και βίντεο, γεγονός που τους βοηθά να θυμούνται καλύτερα τις εμπειρίες τους.
 • Μπορούν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα δημιουργίας υπενθυμίσεων, γεγονός που τους βοηθά να μην ξεχνούν σημαντικές εργασίες.
 • Μπορούν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα δημιουργίας σημειώσεων φωνής, γεγονός που τους βοηθά να καταγράψουν γρήγορα ιδέες.

Στη βασική συνδρομή, η οποία είναι δωρεάν έχετε 60 MB κάθε μήνα ελεύθερο χώρο με την δυνατότητα upgrade σε plus ή Premium σε πολύ χαμηλές τιμές. Η βασική διαφορά της Basic συνδρομής με την Plus είναι η δυνατότητα επεξεργασίας σημειώσεων και Off-Line. Στην Basic μπορείτε μόνο On – Line να κρατάτε Notes. Στην Premium έκδοση έχετε όλα τα εργαλεία διαθέσιμα όπως το σκανάρισμα επαγγελματικών καρτών, αυτόματε μεταφορά από σημείωση σε παρουσίαση, όπως και η παρακολούθηση παρόμοιων σημείωσεων άλλων χρηστών.

Διαβάστε  Ποιες είναι οι σωστές επιλογές Social Media σελίδων για Start up επιχειρήσεις
Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  1 comment on “Evernote : Έξυπνο εργαλείο για τους Social Media Marketers

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *