fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
digital marketing agency

Digital Marketing Agency – Στρατηγικές λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ

Ένα Digital Marketing Agency είναι ένα είδος επιχείρησης που ασχολείται με υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ για τους πελάτες του. Βοηθά την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιεχόμενο βίντεο και άλλες μορφές ψηφιακών μέσων για να επεκτείνει την εμβέλειά του, να αυξήσει το κοινό του και τις πωλήσεις του.

Ως εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας. Βοηθάμε στην προώθηση του Brand σας, προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις και να προσεγγίσετε νέα κοινά.

Το Digital Marketing Agency καθημερινά δίπλα σας

Είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλες τις ανάγκες σας σε θέματα μάρκετινγκ – από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργούν δέσμευση με τους υπάρχοντες πελάτες, μέχρι πληρωμένες διαφημίσεις στο Google Ads ή τις διαφημίσεις στο Facebook που οδηγούν επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Δημιουργούμε επίσης ιστότοπους που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε leads, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να καλλιεργηθούν μέσω στοχευμένων εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνεργαζόμενοι μαζί μας ως αξιόπιστο γραφείο με ειδικούς στο ψηφιακού μάρκετινγκ, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην τεράστια πηγή τεχνογνωσίας μας σε όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης SEO/SEM και των διαφημιστικών εκστρατειών PPC, καθώς και σε συνεδρίες στρατηγικού σχεδιασμού όπου εργαζόμαστε μαζί με τα μέλη της ομάδας σας, ώστε όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα όταν πρόκειται για την ανάπτυξη δημιουργικών στρατηγικών από κοινού προς την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων (και την επίτευξη οικονομικών στόχων).

Μάρκετινγκ περιεχομένου και συγγραφή αρθρογραφίας

Οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου ενός Digital Marketing Agency αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι η σημασία της πληροφορίας που το έχει καταστήσει ένα από τα πιο καυτά θέματα του σύγχρονου μάρκετινγκ. Οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου μπορούν να γίνουν εσωτερικά ή εξωτερικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Τα εξωτερικά γραφεία συγγραφής περιεχομένου διαθέτουν συνήθως μια ομάδα συγγραφέων που μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη άρθρων για εσάς σε διαφορετικές τιμές και προθεσμίες.

Διαβάστε  Κανόνες SEO για να πετύχετε : Authority, Content, Σχετικότητα

Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική δημιουργία περιεχομένου μπορεί να απαιτεί να προσλάβετε υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης ή ελεύθερους επαγγελματίες που θα εργάζονται μαζί σας σε τακτική βάση, αλλά αυτό αυξάνει επίσης σημαντικά τα έξοδά σας σε σύγκριση με την εξωτερική πρόσληψη, η οποία προσφέρει ένα μοντέλο πληρωμής ανά άρθρο ή ανά ώρα αντί της καταβολής σταθερών μισθών κάθε μήνα ή τρίμηνο του έτους.

Οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συγγραφή ιστολογίων, τη συγγραφή άρθρων και τη συγγραφή διαδικτυακού περιεχομένου. Ορισμένα γραφεία προσφέρουν και τα τρία, ενώ ορισμένα ειδικεύονται μόνο σε έναν τύπο, όπως οι αναρτήσεις σε ιστολόγια, ενώ άλλα επικεντρώνονται αποκλειστικά σε βελτιστοποιημένα για SEO ιστολόγια που γράφονται μόνο από συγγραφείς σε μητρική γλώσσα.

Στο SEO Marketer διαθέτουμε ευελιξία σε όλα και είμαστε δίπλα σας για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια διαδικασία.
  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια στρατηγική.
  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια τακτική.
  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα εργαλείο.
  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια μορφή ψηφιακού μάρκετινγκ, η οποία από μόνη της μπορεί να αναλυθεί στα εξής:
  • * Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO),
  • * Διαφήμιση pay-per-click (PPC),
  • * Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
  • * Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (EM).

Social Media Marketing Agencies

Τα Digital Marketing Agencies αποτελούν πλέον βασικό στοιχείο του επιχειρηματικού κόσμου. Εταιρείες όλων των μορφών και μεγεθών στρέφονται σε Social Media Marketing Agencies καθώς αγωνίζονται να συμβαδίσουν με τις αλλαγές στην τεχνολογία, τις τάσεις και τον ανταγωνισμό. Τα γραφεία μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στα σκαμπανεβάσματα των σύγχρονων διαδικτυακών τεχνικών διαφήμισης. Οι διαφημίσεις Instagram είναι για εμάς ευθύνη σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε  Οι πιο Σημαντικοί Παράγοντες Κατάταξης Google

Τα Social Media Marketing Agencies βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, παρέχοντάς τους εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση της παρουσίας τους σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλα. Στόχος αυτών των εταιρειών είναι η βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του Brand μέσω της αλληλεπίδρασης με τους υφιστάμενους πελάτες, καθώς και η προσέλκυση νέων μέσω πιο στοχευμένων διαφημιστικών εκστρατειών.

Υπάρχουν πολλοί τύποι υπηρεσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να προσφέρει ένα Digital Marketing Agency, όπως: τακτική ανάρτηση ενημερώσεων σχετικά με νέα προϊόντα-υπηρεσίες που προστίθενται στον ιστότοπο της εταιρείας σας- άμεση ανταπόκριση μέσω σχολίων από αναρτήσεις χρηστών- φιλοξενία διαγωνισμών, όπου οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν βραβεία μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει ή ακολουθούν ορισμένους λογαριασμούς (αυτός ο τύπος έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός στην αύξηση των Followers)- δημιουργία πρωτότυπων θεμάτων hashtag, όπως το #ShareACokeOnThePatioDay, το οποίο ενθαρρύνει ανθρώπους που αγαπούν τα προϊόντα της Coca Cola αλλά ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο (για παράδειγμα) να μοιράζονται μαζί φωτογραφίες χρησιμοποιώντας αυτό το hashtag! Η διαφήμιση επιχείρησης είναι η ειδικότητα μας.

Στρατηγικές λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ

Είμαστε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρων υπηρεσιών με γραφεία στην Καλλιθέα της Αθήνας. Από την ίδρυσή μας, έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες, σε διάφορους κλάδους.

Ως ειδικοί στη δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων, που συνδυάζουν τεχνικές SEO/SEM με στρατηγικές οικοδόμησης Brand, όπως το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ολα με στόχο την προώθηση leads και την αύξηση των πωλήσεων για τους πελάτες μας, είμαστε δίπλα σας με αμεσότητα.

Ψηφιακές λύσεις μάρκετινγκ από τους ειδικούς μας

Η ανάγκη για ένα Digital Marketing Agency έχει αυξηθεί στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Με την είσοδο των νέων τεχνολογιών, οι παραδοσιακές μορφές μάρκετινγκ δεν είναι πλέον αποτελεσματικές. Έχουν αντικατασταθεί από διαδικτυακές μεθόδους που αποδίδουν αποτελέσματα ταχύτερα από ό,τι στο παρελθόν.

Διαβάστε  4 συμβουλές SEO κατά την αλλαγή των διευθύνσεων URL

Ένα Digital Marketing Agency είναι μια εταιρεία που παρέχει δημιουργικές λύσεις στους πελάτες προκειμένου να τους βοηθήσει να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας τους και να δημιουργήσουν περισσότερες πωλήσεις. Ο κύριος στόχος αυτού του τύπου επιχείρησης είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όπως η συγγραφή περιεχομένου, το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Αυτές οι υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία, ώστε οι δυνητικοί πελάτες να μπορούν εύκολα να σας βρουν μέσω δημοφιλών μηχανών αναζήτησης όπως η Google ή η Bing.

Επιπλέον, αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να απευθύνονται ταυτόχρονα σε εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς και να μοιράζονται άμεσα πληροφορίες σε όλο τον κόσμο μέσω διαφόρων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή το Twitter. Ένας άλλος πολύ δυναμικός τρόπος είναι η διαφήμιση στο Google Ads.

Εκτός από την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος μεταξύ των δυνητικών πελατών σε όλο τον κόσμο, οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου από ένα Agency μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της προβολής του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google ή η Bing, επειδή περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται άμεσα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, γεγονός που στη συνέχεια αυξάνει τις πιθανότητες να καταταγείτε υψηλότερα στις ίδιες αναζητήσεις! Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη έκθεση μεταξύ του κοινού-στόχου που ψάχνει ειδικά για κάτι παρόμοιο. Επίσης αυξάνετε έτσι τις ευκαιρίες πωλήσεων.

Καλέστε για Προσφορά