Google news

Ένα Digital Marketing Agency είναι ένα είδος επιχείρησης που ασχολείται με υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ για τους πελάτες του. Βοηθά την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιεχόμενο βίντεο και άλλες μορφές ψηφιακών μέσων για να επεκτείνει την εμβέλειά του, να αυξήσει το κοινό του και τις πωλήσεις του.

Ως εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας. Βοηθάμε στην προώθηση του Brand σας, προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις και να προσεγγίσετε νέα κοινά.

Το Digital Marketing Agency καθημερινά δίπλα σας

Είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλες τις ανάγκες σας σε θέματα μάρκετινγκ – από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργούν δέσμευση με τους υπάρχοντες πελάτες, μέχρι πληρωμένες διαφημίσεις στο Google Ads ή τις διαφημίσεις στο Facebook που οδηγούν επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Δημιουργούμε επίσης ιστότοπους που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε leads, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να καλλιεργηθούν μέσω στοχευμένων εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνεργαζόμενοι μαζί μας ως αξιόπιστο γραφείο με ειδικούς στο ψηφιακού μάρκετινγκ, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην τεράστια πηγή τεχνογνωσίας μας σε όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης SEO/SEM και των διαφημιστικών εκστρατειών PPC, καθώς και σε συνεδρίες στρατηγικού σχεδιασμού όπου εργαζόμαστε μαζί με τα μέλη της ομάδας σας, ώστε όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα όταν πρόκειται για την ανάπτυξη δημιουργικών στρατηγικών από κοινού προς την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων (και την επίτευξη οικονομικών στόχων).

Μάρκετινγκ περιεχομένου και συγγραφή αρθρογραφίας

Οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου ενός Digital Marketing Agency αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι η σημασία της πληροφορίας που το έχει καταστήσει ένα από τα πιο καυτά θέματα του σύγχρονου μάρκετινγκ. Οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου μπορούν να γίνουν εσωτερικά ή εξωτερικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Τα εξωτερικά γραφεία συγγραφής περιεχομένου διαθέτουν συνήθως μια ομάδα συγγραφέων που μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη άρθρων για εσάς σε διαφορετικές τιμές και προθεσμίες.

Διαβάστε  Απάτη μέσω Instagram - Ηλεκτρονικό Ψάρεμα

Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική δημιουργία περιεχομένου μπορεί να απαιτεί να προσλάβετε υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης ή ελεύθερους επαγγελματίες που θα εργάζονται μαζί σας σε τακτική βάση, αλλά αυτό αυξάνει επίσης σημαντικά τα έξοδά σας σε σύγκριση με την εξωτερική πρόσληψη, η οποία προσφέρει ένα μοντέλο πληρωμής ανά άρθρο ή ανά ώρα αντί της καταβολής σταθερών μισθών κάθε μήνα ή τρίμηνο του έτους.

Οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συγγραφή ιστολογίων, τη συγγραφή άρθρων και τη συγγραφή διαδικτυακού περιεχομένου. Ορισμένα γραφεία προσφέρουν και τα τρία, ενώ ορισμένα ειδικεύονται μόνο σε έναν τύπο, όπως οι αναρτήσεις σε ιστολόγια, ενώ άλλα επικεντρώνονται αποκλειστικά σε βελτιστοποιημένα για SEO ιστολόγια που γράφονται μόνο από συγγραφείς σε μητρική γλώσσα.

Στο SEO Marketer διαθέτουμε ευελιξία σε όλα και είμαστε δίπλα σας για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια διαδικασία.
 • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια στρατηγική.
 • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια τακτική.
 • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα εργαλείο.
 • Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια μορφή ψηφιακού μάρκετινγκ, η οποία από μόνη της μπορεί να αναλυθεί στα εξής:
 • * Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO),
 • * Διαφήμιση pay-per-click (PPC),
 • * Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
 • * Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (EM).

Social Media Marketing Agencies

Τα Digital Marketing Agencies αποτελούν πλέον βασικό στοιχείο του επιχειρηματικού κόσμου. Εταιρείες όλων των μορφών και μεγεθών στρέφονται σε Social Media Marketing Agencies καθώς αγωνίζονται να συμβαδίσουν με τις αλλαγές στην τεχνολογία, τις τάσεις και τον ανταγωνισμό. Τα γραφεία μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στα σκαμπανεβάσματα των σύγχρονων διαδικτυακών τεχνικών διαφήμισης. Οι διαφημίσεις Instagram είναι για εμάς ευθύνη σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε  Βρείτε Stock Εικόνες, Γραφικά, Gif Δωρεάν και Επί Πληρωμή

Τα Social Media Marketing Agencies βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, παρέχοντάς τους εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση της παρουσίας τους σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλα. Στόχος αυτών των εταιρειών είναι η βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του Brand μέσω της αλληλεπίδρασης με τους υφιστάμενους πελάτες, καθώς και η προσέλκυση νέων μέσω πιο στοχευμένων διαφημιστικών εκστρατειών.

Υπάρχουν πολλοί τύποι υπηρεσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να προσφέρει ένα Digital Marketing Agency, όπως: τακτική ανάρτηση ενημερώσεων σχετικά με νέα προϊόντα-υπηρεσίες που προστίθενται στον ιστότοπο της εταιρείας σας- άμεση ανταπόκριση μέσω σχολίων από αναρτήσεις χρηστών- φιλοξενία διαγωνισμών, όπου οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν βραβεία μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει ή ακολουθούν ορισμένους λογαριασμούς (αυτός ο τύπος έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός στην αύξηση των Followers)- δημιουργία πρωτότυπων θεμάτων hashtag, όπως το #ShareACokeOnThePatioDay, το οποίο ενθαρρύνει ανθρώπους που αγαπούν τα προϊόντα της Coca Cola αλλά ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο (για παράδειγμα) να μοιράζονται μαζί φωτογραφίες χρησιμοποιώντας αυτό το hashtag! Η διαφήμιση επιχείρησης είναι η ειδικότητα μας.

Στρατηγικές λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ

Είμαστε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρων υπηρεσιών με γραφεία στην Καλλιθέα της Αθήνας. Από την ίδρυσή μας, έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες, σε διάφορους κλάδους.

Ως ειδικοί στη δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων, που συνδυάζουν τεχνικές SEO/SEM με στρατηγικές οικοδόμησης Brand, όπως το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ολα με στόχο την προώθηση leads και την αύξηση των πωλήσεων για τους πελάτες μας, είμαστε δίπλα σας με αμεσότητα.

Ψηφιακές λύσεις μάρκετινγκ από τους ειδικούς μας

Η ανάγκη για ένα Digital Marketing Agency έχει αυξηθεί στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Με την είσοδο των νέων τεχνολογιών, οι παραδοσιακές μορφές μάρκετινγκ δεν είναι πλέον αποτελεσματικές. Έχουν αντικατασταθεί από διαδικτυακές μεθόδους που αποδίδουν αποτελέσματα ταχύτερα από ό,τι στο παρελθόν.

Διαβάστε  Cloud Hosting - Ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου με επαγγελματικές λύσεις

Ένα Digital Marketing Agency είναι μια εταιρεία που παρέχει δημιουργικές λύσεις στους πελάτες προκειμένου να τους βοηθήσει να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας τους και να δημιουργήσουν περισσότερες πωλήσεις. Ο κύριος στόχος αυτού του τύπου επιχείρησης είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όπως η συγγραφή περιεχομένου, το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Αυτές οι υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία, ώστε οι δυνητικοί πελάτες να μπορούν εύκολα να σας βρουν μέσω δημοφιλών μηχανών αναζήτησης όπως η Google ή η Bing.

Επιπλέον, αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να απευθύνονται ταυτόχρονα σε εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς και να μοιράζονται άμεσα πληροφορίες σε όλο τον κόσμο μέσω διαφόρων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή το Twitter. Ένας άλλος πολύ δυναμικός τρόπος είναι η διαφήμιση στο Google Ads.

Εκτός από την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος μεταξύ των δυνητικών πελατών σε όλο τον κόσμο, οι υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου από ένα Agency μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της προβολής του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google ή η Bing, επειδή περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται άμεσα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, γεγονός που στη συνέχεια αυξάνει τις πιθανότητες να καταταγείτε υψηλότερα στις ίδιες αναζητήσεις! Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη έκθεση μεταξύ του κοινού-στόχου που ψάχνει ειδικά για κάτι παρόμοιο. Επίσης αυξάνετε έτσι τις ευκαιρίες πωλήσεων.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *