Για να ανταποκριθείτε στα πρότυπα της Google και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα λάβει υψηλό βαθμό, θα σας παραθέσω όλους τους βασικούς κανόνες από όλους τους αναλυτικούς οδηγούς της Google.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν είναι νέες, μοναδικές, πρωτότυπες ή ακόμα και ολοκληρωμένες. Τούτου λεχθέντος, οι Google’s Developer Documentation Style Guides είναι ένας εξαιρετικός πόρος για όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το είδος »υψηλής ποιότητας περιεχομένου» που οι χρήστες εκτιμούν και ανταμείβουν οι μηχανές αναζήτησης.

Διαβάστε : 15 τεχνικές συμβουλές SEO για αρχάριους

1.Χρησιμοποιήστε ένα φιλικό, τόνο με σαφή σκοπό – κάπου ανάμεσα στον λόγο που χρησιμοποιείτε όταν μιλάτε στους φίλους σας και τον λόγο όταν μιλάτε σαν ρομπότ.
2.Προσπαθήστε να φαίνεστε μέσα από το περιεχόμενο σας, σαν έναν καταρτισμένο φίλο που καταλαβαίνει τι θέλουν να κάνουν οι χρήστες.
3.Χρησιμοποιήστε την τυπική Ελληνική ορθογραφία, γραμματική, στίξη και κεφαλαία γράμματα.
4.Οι λέξεις να περιέχουν την έννοια της σαφήνιας, σύντομες προτάσεις με απλές λέξεις που οι χρήστες θα μπορέσουν να καταλάβουν.
5.Εφαρμόστε αποτελεσματικό και περιγραφικό κείμενο με links.
6.Χρησιμοποιήστε εύκολες λέξεις και σύντομες προτάσεις που θα μεταφράζονται καλά σε άλλες γλώσσες.
7.Εξετάστε τις αριθμημένες λίστες για τις ακολουθίες συμβάντων.
8.Βεβαιωθείτε ότι οι εξερχόμενες συνδέσεις αφορούν ιστότοπους που είναι «υψηλής ποιότητας, αξιόπιστους για τη Google».

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των Google’s Developer Documentation Style Guide για τους προγραμματιστές (Developers) / τεχνικούς δημιουργούς:

1.Εξετάστε αρχεία SVG ή βελτιστοποιημένα αρχεία .png με κείμενο ALT.
2.Χρησιμοποιήστε τους πίνακες και τις λίστες σωστά. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε έναν πίνακα μόνο όταν έχετε πολλές στήλες πληροφοριών.
3.Συμπεριλάβετε ή κατά περίπτωση – το οποίο είναι για οπτική έμφαση και όπου είναι για αντικείμενα με μεγάλη σημασία.
4.Επιλέξτε HTTPS για ενσωματωμένους πόρους όταν είναι δυνατόν, ειδικά για εικόνες, αρχεία πολυμέσων, CSS και scripts.
5.Για πρότυπα HTML, χρησιμοποιήστε HTML5 σε UTF-8 χωρίς  byte order marks (BOM).
6.Εξετάστε τις δεκαεξαδικές σημειώσεις τριών χαρακτήρων αντί για έξι χαρακτήρες για χρώματα, καθώς είναι πιο σύντομες και πιο συνοπτικές.
7.Χρησιμοποιήστε HTML για δομή και CSS για οπτικό στυλ.

Διαβάστε  Facebook Ads ή Google Ads διαφημίσεις ; Τι να επιλέξω ;

Διαβάστε : Τι είναι το Email Marketing ; – Πως λειτουργεί

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των περιοχών όπου το Google’s Developer Documentation Style Guide σας προτείνει να αποφύγετε:

1.Buzzwords
2.Τεχνική φρασεολογία
3.Slang
4,Θαυμαστικά
5.Χρησιμοποίηση της λέξης «παρακαλώ» στις οδηγίες
6.Αποφυγή φράσεων όπως «παρακαλώ σημειώστε» ή «αυτή τη στιγμή»
7.Αρχίζοντας τις προτάσεις με τον ίδιο τρόπο
8.Χρησιμοποίηση μεταφορών με υπερβολή
9.Χρησιμοποίηση «κάντε κλικ εδώ» στο Link Text
10.User-agent detection
11.CSS «hacks»

Φυσικά, πρόκειται για γενικές κατευθυντήριες γραμμές που προορίζονται για δημιουργούς τεχνικού περιεχομένου και πρέπει να ερμηνεύονται πάντα με αυτή τη σκέψη στα υπόψιν.
Όποιος κι αν είναι ο αρχικός σκοπός των οδηγών, παρέχουν ένα παράθυρο για ποιους παράγοντες η Google αξιολογεί το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας  – που σημαίνει ότι οι marketers και οι δημιουργοί περιεχομένου θα πρέπει έχουν όλα τα παραπάνω σαν οδηγό.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *