Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Ένα μεγάλο θέμα που κατά καιρούς (Αρκετά συχνά) ταλανίζει Digital Marketers και επιχειρήσεις. Η επικοινωνία με το Facebook για πολλά χρόνια τώρα έχει γίνει αρκετά δύσκολη, όμως σε αυτό το άρθρο θα εξερευνήσουμε και παραθέσουμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους για να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας.

Το άρθρο είναι καθαρά για ενημέρωση. Δεν είμαστε η υποστήριξη του Facebook ούτε ασχολούμαστε με τεχνικά προβλήματα.

Είναι γεγονός ότι η πλειονότητα των περιπτώσεων ψάχνει να βρει απαντήσεις και λύσεις στο πρόβλημα της απενεργοποίησης του διαφημιστικού λογαριασμού. Ένας ακόμη λόγος είναι η απόρριψη διαφημίσεων για παραβίασης πολιτικής του Facebook. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα πρέπει όλοι μας να διαβάζουμε τις πολιτικές διαφήμισης του Facebook, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι γίνεται για αυτό το ενδεχόμενο.

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο του Facebook προφίλ σας, επαγγελματικό διαφημιστικό λογαριασμό, επαγγελματική σελίδα, με όλες τις ενέργειες βήμα προς βήμα που χρειάζονται για να μην χάσετε ξανά τον λογαριασμό σας. Δεν παρέχουμε υποστήριξη σε χακαρίσματα λογαριασμών και απώλεια Προφίλ. Δεν παρέχουμε βοήθεια σε προβλήματα σχετικά με την πλατφόρμα.

Εφόσον είστε Digital Marketer και θέλετε να ανεβάσετε επίπεδο τις γνώσεις σας στο κομμάτι αυτό τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε με τα μαθήματα του Facebook Blueprint. Τα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω είναι ευκόλως κατανοητό ότι δεν μπορούν να λυθούν απο το Facebook Help Center Community. Θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες διαδικαδίες, ώστε να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο. Θα δούμε παρακάτω αναλυτικά τους τρόπους επικοινωνίας με την υποστήριξη του Facebook.

Διαβάστε  Προβολή στο Google Maps μόνο με διαφήμιση

1.Facebook Help Center

Ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κοιτάξετε είναι το Help Center του Facebook. Παρέχει αυτοματοποιημένη βοήθεια και εργαλεία για να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας. Η βοήθεια που θα λάβετε θα είναι κυρίως για τα παρακάτω :

  • Πρόβλημα με πρόσβαση λογαριασμού
  • Προβλήματα με τις διαφημίσεις Facebook
  • Ανησυχίες σχετικά με παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων στο Facebook
  • Γενικά σχόλια σχετικά με την πλατφόρμα Facebook
  • Προβλήματα απορρήτου και ζητήματα σχετικά με την παραβίαση προσωπικών δικαιωμάτων
  • Θέματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Ζητήματα ή προβλήματα σύνδεσης
  • Ζητήματα που σχετίζονται με ονόματα ή / και usernames χρηστών
  • Ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με φωτογραφίες και βίντεο
   • Καταστάσεις όπου ο θάνατος ή / και η αναπηρία ενδέχεται να προκαλούν προβλήματα

Μέσα από το Help Center θα βρείτε πάρα πολλές διαθέσιμες επιλογές για βοήθεια και υποστήριξη. Στο κάτω μέρος μπορείτε να μεταβείτε στο κέντρο βοήθειας για επιχειρήσεις.

Σε αυτή την σελίδα πρέπει να έρθει μια επιχείρηση ή ένας Digital Marketer για να βρει λύση στο πρόβλημα του. Από εκεί και πέρα προχωράμε στο 2 βήμα το οποιό είναι το Chat Support.

2. Επικοινωνία μέσω Chat

Στην υποστήριξη για επιχειρήσεις θα ψάξετε στα μέσα της σελίδας για ένα πλαίσιο σαν αυτό που βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία με τίτλο ” Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;”. Θα επιλέξετε την μπλε ένδειξη με όνομασία ”Ξεκινήστε”. Θα σας εμφανίσει στην επόμενη σελίδα, διαθέσιμα links για αντιμετώπιση προβλημάτων απενεργοποίησης διαφημιστικών λογαριασμών, αλλά και πολλών ακόμη θεμάτων για επίλυση. Ουσιαστικά θα σας στείλει σε οδηγούς του Facebook όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά. Για να επικοινωνήσετε μέσω Chat με το Support του Facebook επιλέξτε την μπλε ένδειξη με ονομασία ”Πρώτα Βήματα”.

Διαβάστε  Τι είναι τα push notifications και πως λειτουργούν

κεντρο βοηθειας facebook για chat support

Θα σας εμφανίσει μια νέα σελίδα όπου θα πρέπει να επιλέξετε τον διαφημιστικό λογαριασμό που έχετε το πρόβλημα από την διαθέσιμη λίστα που θα βρείτε.

Επιλέγετε από την λίστα σας τον διαφημιστικό λογαριασμό και προχωράτε στο επόμενο βήμα, όπου εκεί θα σας εμφανίσει τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε για να περιγράψετε το πρόβλημα σας και να προχωρήσσετε στο τελικό στάδιο.

Πλέον είστε στη τελική σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση του Email σας, έναν αριθμό τηλεφώνου και περαιτέρω πληροφορίες για το πρόβλημα σας. Το κείμενο θα πρέπει να το γράψετε στα Αγγλικά. Επιλέξτε screenshots για να περιγράψετε καλύτερα το πρόβλημα και πατήστε ”Έναρξη Συνομιλίας” όπου θα συνομιλήσετε με εκπρόσωπο του Facebook για το πρόβλημα σας. Καλή επιτυχία.

Συνοψίζοντας

Θα μπροούσα να αναφέρω κι άλλους τρόπους όπως το να δοκιμάσετε επικοινωνία μέσω Twitter, να στείλετε επίσημο γράμμα απευθείας στα κεντρικά τους γραφεία, να δοκιμάσετε τις Official Facebook Pages, να βρείτε στελέχη και υπαλλήλους μέσω Linkedin. Το θέμα σε αυτές τις προσεγγίσεις είναι ότι θα καταναλώσετε χρόνο για να βγάλετε άκρη και καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ειδικά για απενεργοποίηση λογαριασμού είναι επείγουσες. Δεν το συζητάμε αν πρόκειται για υποθέσεις χακαρίσματος και κακόβουλες επιθέσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις απευθύνεστε απευθείας στο Chat για άμεση υποστήριξη.

Αυτό ήταν! Το άρθρο θα ανανεώνεται με νέες αποτελεσματικές μεθόδους επικοινωνίας με το Facebook σε περίπτωση που υπάρξουν.

Να είστε όλοι καλά.

Το άρθρο είναι καθαρά για ενημέρωση. Δεν είμαστε η υποστήριξη του Facebook. Η επικοινωνία σας θα πρέπει να γίνει μέσα από την πλατφόρμα. Δεν παρέχουμε βοήθεια σε προβλήματα σχετικά με την πλατφόρμα.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *