Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα νέο εργαλείο που προσπαθεί να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση πελατών δημιουργώντας πολύτιμο περιεχόμενο, κυρίως μέσω ενημέρωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πελάτες δεν απαιτούν πλέον μόνο το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία, αλλά και μια προσφορά ανώτερης αξίας. Σήμερα, η κοινωνία ζει σε έναν πλήρως συνδεδεμένο κόσμο, όπου δεν είναι μόνο οι διαδικτυακές επιχειρήσεις, αλλά ακόμη και τα ίδια τα καταστήματα που επενδύουν στον ψηφιακό κόσμο. Σε ένα ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο περιβάλλον, γεννιέται το ψηφιακό μάρκετινγκ ή το διαδικτυακό μάρκετινγκ, όπου χρησιμοποιούνται διαφορετικές στρατηγικές σε διαδικτυακούς χώρους μέσω των οποίων τα κέντρα φυσικοθεραπείας προσφέρουν χρήσιμο περιεχόμενο στους χρήστες.

Αυτές οι ενέργειες μάρκετινγκ διασφαλίζουν ότι τα άτομα που αλληλεπιδρούν με τις διαφημίσεις προσγειώνονται στην ιστοσελίδα του φυσικοθεραπευτή. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ στη φυσικοθεραπεία απαιτεί σχεδιασμό και εξαντλητική ανάλυση του περιβάλλοντος για τη βελτίωση της προβολής στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, η ομάδα του SEO Marketer, παρουσίαζει συμβουλές μάρκετινγκ για να βελτιώσει την προβολή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στο διαδίκτυο.

Ποια είναι μυστικά για τη βελτίωση της διαδικτυακής προβολής  φυσικοθεραπευτών

Προσδιορίστε την πρόταση αξίας

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικτυακή στρατηγική, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις υπηρεσίες φυσικοθεραπείας.Έτσι θα εντοπίσετε τι διαφοροποιεί τον επαγγελματία από τους υπόλοιπους και τι μπορεί να προσφέρει σε σύγκριση με άλλα κέντρα φυσικοθεραπείας. Το ψηφιακό μάρκετινγκ, σε σύγκριση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ, σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε την αγορά σε τμήματα με πιο εξατομικευμένο και λιγότερο επεμβατικό τρόπο. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε το κοινό ή το κοινό-στόχο στον οποίο απευθύνεται.

Διαβάστε  Subdomain vs. Subdirectory vs. ccTLD - Ποιο είναι το καλύτερο

Σχεδιάστε έναν ιστότοπο με επίκεντρο τον χρήστη

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη εστιάζεται στον σχεδιασμό ιστοσελίδων που δεν ανταποκρίνονται, δηλαδή δεν προσαρμόζονται σε καμία συσκευή. Έχοντας μια κακώς δομημένη αρχιτεκτονική, που καθιστά την πλοήγηση δύσκολη για τον χρήστη είναι πρόβλημα. Ένα άλλο θέμα είναι όταν δεν προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο.

Αναπτύξτε μια στρατηγική SEO

Αυτό θα βοηθήσει στην τοποθέτηση της ιστοσελίδας στη πρώτη σελίδα του Google. Για αυτό, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε backlinks ή εξωτερικούς συνδέσμους που οδηγούν στο site σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι να συνεργαστείτε με έμπειρους επαγγελματίες. Οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες για την επιχείρηση, όταν αναζητούν λέξεις όπως “φυσιοθεραπεία στη Κηφισιά », «φυσικοθεραπεία Περιστέρι».

Ανάλυση και Αρθρογραφία

Οι φυσικοθεραπευτές πρέπει να διαθέτουν ένα blog όπου δημοσιεύονται ενημερωτικά άρθρα σχετικά με τη δραστηριότητα παθήσεων και υπηρεσιών. Αυτό θα βοηθήσει στη βελτίωση του SEO στη σελίδα, συμπεριλαμβάνοντας λέξεις-κλειδιά στα άρθρα.

Πρωτη σελιδα google

Δραστηριότητα στα Social media

Τα κοινωνικά δίκτυα προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να παρακολουθούν τους χρήστες και να γνωρίζουν τη συμπεριφορά τους. Έτσι θα είναι δυνατό να γνωρίζουμε ποιες ανάγκες έχει το κοινό και να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο στο δίκτυο. Είναι απαραίτητο να καθοριστεί ποιο μήνυμα επιδιώκεται να μεταδοθεί με τη στρατηγική μάρκετινγκ και πώς πρόκειται να μεταδοθεί σε κάθε κοινωνικό δίκτυο.

Δημιουργήστε διαφημιστικές καμπάνιες

Εάν για κάθε κοινωνικό δίκτυο υπάρχει διαφορετικός στόχος, επομένως οι δημοσιεύσεις είναι διαφορετικές, η διαδικτυακή διαφήμιση επιτρέπει την προβολή της διαφήμισης σε συγκεκριμένο κοινό, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε  Ιδέες για Επιχείρηση στην Επαρχία

Τα οφέλη του Email Marketing

Το email έχει πάρει μια στροφή 180º για να γίνει μια τεχνική που σας επιτρέπει να προωθείτε περιεχόμενο ή να παρουσιάζετε νέες υπηρεσίες ή προσφορές, επομένως δεν πρέπει να διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Έμφαση στους πελάτες

Από τη στιγμή που οι πελάτες προσέλθουν στο φυσικοθεραπευτήριο, είναι καιρός όχι μόνο να επιστρέψουν σε αυτό, αλλά και να γίνουν «πρεσβευτές» του brand. Για αυτό, το μάρκετινγκ είναι το κλειδί, παρέχοντας την αναμενόμενη υπηρεσία μαζί με πρόσθετα οφέλη, όπως εξατομικευμένη και αποκλειστική προσοχή ή εκπτώσεις και προσφορές.

Ακούστε τους πελάτες

Οι κριτικές έχουν γίνει ουσιαστική πηγή πληροφόρησης για τους πελάτες, αφού σήμερα οι απόψεις άλλων χρηστών λαμβάνονται περισσότερο υπόψη από τις δημοσιεύσεις των ίδιων των εταιρειών. Επομένως, συνιστάται να προσθέτετε κριτικές στον ιστότοπο, να τις εξετάζετε, να απαντάτε στους πελάτες και να προσπαθείτε να είστε κατανοητοί μαζί τους, λύνοντας τυχόν αμφιβολίες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Διαθέτουμε εις βάθος γνώση στον τομέα όπου μπορούμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της προβολής στο διαδίκτυο, μέσω του σχεδιασμού και της εφαρμογής της στρατηγικής διαδικτυακού μάρκετινγκ, της έναρξης διαφημιστικών καμπανιών στο Facebook, στο Instagram ή στο Google, βοηθώντας επίσης στη σχεδίαση ιστοσελίδων.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *