Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Magento ή WordPress ; – Ποιο CMS είναι καλύτερο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Eshop ;

Google news
magento η wordpress

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε έναν τεράστιο και εντατικό ανταγωνισμό. Είτε θέλετε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε μια πλούσια σε χαρακτηριστικά διαδικτυακή αγορά είτε να αναπτύξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το μηδέν, το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) προσφέρει πάντα ένα χέρι βοήθειας. Ωστόσο, ίσως είναι δύσκολο να επιλέξετε το σωστό CMS, καθώς είναι διαθέσιμη μια μεγάλη  ποικιλία των επιλογών. Εδώ πρόκειται να συγκρίνουμε τα δύο πιο δημοφιλή CMS – Magento και WordPress για να σας δώσουμε μια σαφή ιδέα για την πιο κατάλληλη λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Παρόλο που θέλουμε να συγκρίνουμε τις δύο πλατφόρμες, είναι δίκαιο να αναφέρουμε ότι τόσο το Magento όσο και το WordPress είναι ικανά να ενδυναμώσουν κομψούς, διαδραστικούς και φιλικούς προς τον πελάτη ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Και τα δύο είναι φιλικά προς το SEO, προσαρμόσιμα, κλιμακούμενα και διαισθητικά πλαίσια CMS που μπορούν να επιτρέψουν στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν τις προηγμένες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν υπάρχει υπερβολή λέγοντας ότι και οι δύο πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα μπορούν να μεταφέρουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο στον ψηφιακό κόσμο. Είναι όμως αρκετά χρήσιμο να μάθετε μερικές βασικές διαφορές για να λάβετε τη σωστή απόφαση για τον ιστοχώρο ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

1. Αντοχή και Στατιστικά

WordPress: Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον παγκόσμιο ιστό χωρίς το WordPress! Ναι, αυτή η μία από τις πιο ισχυρές πλατφόρμες που έχει εξουσιοδοτήσει πάνω από 75 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο, και αυτό δείχνει ότι το WordPress απολαμβάνει περίπου το 28 τοις εκατό μερίδιο της αγοράς ιστοσελίδων. Όταν πρόκειται για την παγκόσμια αγορά διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress κατέχει δεσπόζουσα θέση με μερίδιο αγοράς άνω του 60%. Από προσωπικό ιστολόγιο στο portfolio και την ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, το WordPress παρέμεινε μια προτιμώμενη επιλογή προγραμματιστών λόγω των πλούσιων λειτουργιών, της διαισθητικής διεπαφής χρήστη, της εύκολης προσαρμογής και των απλών επιλογών τροποποίησης. Όσον αφορά την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το WordPress προσφέρει ένα ισχυρό plugin που ονομάζεται WooCommerce. Επιπλέον, μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα κλιμάκωσης της πλατφόρμας επιτρέπει στους προγραμματιστές ιστού του WordPress να δημιουργούν μοναδικά πρόσθετα.

Διαβάστε  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Schema Markup για SEO

Magento: Είναι μια ειδική πλατφόρμα για την ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου και έρχεται με μια γκάμα χαρακτηριστικών για να δημιουργήσει ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτή είναι η πιο προτιμώμενη πλατφόρμα για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ενδιαφέρον ότι αναμένεται να αναπτυχθεί γρηγορότερα από τον ίδιο τον τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου! Καθώς το Magento 2 κερδίζει έδαφος γρήγορα, μπορούμε να προβλέψουμε ότι ο αριθμός των ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί το Magento θα αυξηθεί γρήγορα στο εγγύς μέλλον. Αυτή τη στιγμή, πάνω από 150.000 ιστότοποι τρέχουν στην πλατφόρμα Magento. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την κλίμακα, οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις τείνουν να χρησιμοποιούν το Magento για τη δημιουργία διαδραστικών και ελκυστικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Τα όμορφα θέματα και τα πρότυπα μπορούν να προσφέρουν στον ιστότοπό σας  το μείγμα κομψής εμφάνισης και εξαιρετικής απόδοσης. Οποιοδήποτε από τα θέματα μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Οι επεκτάσεις Magento 2 μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς στον ιστότοπο της επιχείρησής σας με λειτουργίες όπως η υποστήριξη μεταξύ των προγραμμάτων περιήγησης και η ανταπόκριση.

2. Απλότητα

WordPress: Το απλό interface είναι το όπλο του WordPress από την έναρξή του. Είναι ένα από τα ευκολότερα CMS που έχει πολλά plug-in eCommerce για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα περισσότερες εταιρείες με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο προς το μέλλον.

Magento: Αν και η πλατφόρμα Magento είναι πιο περίπλοκη από το WordPress, μπορείτε επίσης να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία με μια ιστοσελίδα του Magento. Μπορείτε να προσλάβετε προγραμματιστές Magento για να κάνετε το κατάστημά σας ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες. Μόλις εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα πολλά προϊόντα σε διαφορετικές κατηγορίες και να τροποποιήσετε τις διαδικασίες πληρωμής σύμφωνα με την τάση. Το SEO και στις 2 περιπτώσεις είναι φιλικό με μεγαλύτερη προτίμηση στο WordPress.

3. Ευελιξία

WordPress: Αυτή η πλατφόρμα δεν έχει καμία αντιστοιχία όταν πρόκειται για ευελιξία. Προσφέρει μια σειρά από plugins (δωρεάν και premium) για να καταστήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Είναι εύκολο να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας ενσωματώνοντας τις βασικές λειτουργίες όπως διαχείριση αποθεμάτων, διαχείριση προϊόντος, ολοκλήρωση αγορών, φόρμες επικοινωνίας κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα ταμείο με μία σελίδα, παρέχοντάς τους ένα δωρεάν και ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Διαβάστε  Διαφήμιση Μεταφορικής Εταιρείας - Πως να αποκτήσετε πελάτες

Magento: Ως βασική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το Magento διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Αν και είναι λιγότερο ευέλικτο σε σχέση με το WordPress, προσφέρει τις πιο ισχυρές επεκτάσεις και φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες για να κάνει το κατάστημά σας πιο διαδραστικό. Επίσης, μπορείτε να επισημάνετε τις ειδικές προσφορές και τις εκπτώσεις με ευκολότερο τρόπο από το WordPress.

4. Ασφάλεια

Κανένας ιστότοπος επιχειρήσεων δεν μπορεί να προσφέρει κανένα συμβιβασμό σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων σήμερα. Όταν οι πελάτες σας πραγματοποιούν πληρωμές στο διαδίκτυο, θα πρέπει να τους δώσετε μια ασφαλή και ασφαλή διευκόλυνση πληρωμής. Ας δούμε πού βρίσκονται αυτές οι πλατφόρμες όσον αφορά την ασφάλεια:

WordPress: Ως μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CMS, είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και στις παραβιάσεις της ασφάλειας. Επίσης,τα plug-ins ηλεκτρονικού εμπορίου καθιστούν την ιστοσελίδα πιο ευάλωτη. Πρέπει να έχετε υπόψη σας δύο σημεία: Συγκεντρώστε μόνο αξιόπιστα πρόσθετα τρίτων και ενημερώστε τα μαζί με θέματα και άλλες πτυχές.

Magento: Έχει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με περιορισμένες επεκτάσεις, μπορείτε να είστε βέβαιοι από οποιαδήποτε παραθυράκια ασφαλείας. Πρέπει να εγκαταστήσετε μια επέκταση που αναπτύχθηκε από έναν επαγγελματία προγραμματιστή Magento. Είναι πιο εύκολο να κρατήσετε έναν ιστότοπο Magento μακριά από τους χάκερ σε σύγκριση με το WordPress. Εάν θέλετε μια πιστή βάση πελατών, θα πρέπει πάντα να εστιάζετε στην ασφάλεια του ιστότοπού σας. Ακόμη και η παραμικρή παραβίαση μπορεί να καταστρέψει την ηλεκτρονική σας φήμη και να επηρεάσει την επιχείρησή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, και οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν ευημερούσες κοινότητες για υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο και αφοσιωμένους προγραμματιστές που παρακολουθούν κάθε εξέλιξη και τάση του τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η διαχείριση πολλαπλών καταστημάτων, το ενσωματωμένο API για εφαρμογές για κινητά και η προσαρμοσμένη υλοποίηση των θεμάτων είναι τα χαρακτηριστικά που δίνουν στο Magento ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Παρόλο που το WordPress διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου, το Magento είναι μια ιδανική πλατφόρμα για μια επιχείρηση με μεγάλο όγκο και πληθώρα δυνατοτήτων.

Διαβάστε  Πως να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσα από τα Forums

Πώς να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα για την επιχείρησή σας; Είναι πράγματι ένα καθήκον να αποφασίσετε την καταλληλότερη πλατφόρμα για τον ιστοχώρο ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Πρέπει να γνωρίζετε τους στόχους του καταστήματός σας στο διαδίκτυο και τη φύση της επιχείρησής σας για να βρείτε τη σωστή επιλογή από το Magento και το WordPress.

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σκοπό της επιχείρησης στο ίντερνετ :

Χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα κατάστημα πολλαπλών προμηθευτών;
Πουλάτε φυσικά ή εικονικά προϊόντα;
Η επιχείρησή σας προσφέρει επίσης υπηρεσίες;
Η επιχείρησή σας αντιμετωπίζει υψηλό ανταγωνισμό;
Θέλετε να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη αγορά;
Το κατάστημα σας έχει πάνω από 1000 προϊόντα;
Χρειάζεται να ενσωματώσετε το σύστημα POS στο κατάστημά σας;
Περιμένετε μεγάλη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας;
Έχετε μικρό προϋπολογισμό;
Θέλετε να αναπτύξετε γρήγορα το κατάστημά σας με ελάχιστη προσαρμογή;

Πώς να συνδυάσετε και τα δύο;

Ακόμα και αν έχετε ένα κατάστημα Magento, μπορείτε πάντα να το κάνετε πιο ελκυστικό συνδέοντάς το με ένα WordPress blog. Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας και να διευρύνετε την ευαισθητοποίηση σας σχετικά με προϊόντα και προσφορές με ευκολία μέσα από ένα blog. Το εργαλείο ενσωμάτωσης του WordPress Fishpig σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ιστολόγιο από τη διασύνδεση backend του Magento.

Αν έχετε ακόμα κάποια σύγχυση σχετικά με την ιδανική επιλογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορείτε να μας συμβουλευτείτε. Διαθέτουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία να σας βοηθήσουμε τόσο στην επιλογή σας όσο και στην υλοποίηση της. Είτε πρόκειται για το WordPress,  είτε το Magento ή για οποιεσδήποτε σημαντικές πλατφόρμες ανάπτυξης ιστοσελίδων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε τις πωλήσεις αναπτύσσοντας καινοτόμες και φιλικές προς το χρήστη λύσεις στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και πείτε μας αναλυτικά το πλάνο σας, για να σας βοηθήσουμε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.