Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Αν έχετε γνώσεις και θέλετε να τις εκμεταλλευτείτε υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψημότητα για να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.
Τι σημαίνει πουλάτε υπηρεσίες ? Ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει γι αυτές άρα συζητάμε και για ανθρώπους που αναζητούν κάποιον να τους κάνετε την δουλειά. Επαγγέλματα και ειδικότητες όπως Web Design, Web Development, Search Marketing, Social Media Marketing είναι από τις πρώτες στα search αναζητήσεων αλλά όχι μόνο αυτές.

www.peopleperhour.com

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας από την αρχή ή βάλτε τα στοιχεία πρόσβασής του Linkedin ( Αν έχετε ) και ξεκινήστε να φτιάχνετε το προφίλ σας. Στο συγκεκριμένο site θα βρείτε υπηρεσίες από επαγγελματίες του SEO, Copywriting, Social Media, Mobile apps, Web design και πολλά άλλα. Αν είστε επαγγελματίας πρέπει να ξεκινήσετε την δημιουργία του προφίλ σας και να δώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με τις γνώσεις και την επαγγελματική σας δραστηριότητα.
Αρχικώς θα πρέπει να ετοιμάσετε ένα εντυπωσιακό ή ενημερωτικό Cover ώστε να καταλαβαίνει άμεσα ο επισκέπτης τι υπηρεσίες προσφέρετε.

To cover του επαγγελματικού σας προφίλ παίζει τεράστιο ρόλο στο μάτι του υποψήφιου αγοραστή
To cover του επαγγελματικού σας προφίλ παίζει τεράστιο ρόλο στο μάτι του υποψήφιου αγοραστή

Στην επεξεργασία – Edit είναι όλο το παιχνίδι. Ξεκινήστε βάζωντας φυσικά τα αληθινά σας στοιχεία και συμπληρώστε έξυπνα τον τίτλο του επαγγέλματό σας με 1 ή 2 Keywords. Βάλτε τηλέφωνο και μια φωτογραφία προφίλ που να εμπνέει σοβαρότητα, όπως επίσης σκεφτείτε πόσο θα χρεώνεται την ώρα αν ξεκινήσετε συνεργασία με κάποια επιχείρηση ή ιδιώτη. Στην ενότητα ”About You” θα γράψετε αναλυτικά αλλά ουσιαστικά μερικά λόγια για εσάς και τις γνώσεις που διαθέτετε.

Η καρτέλα ''About You'' ολοκληρώνει το επαγγελματικό σας προφίλ και εμφανίζεται σε όλους
Η καρτέλα ”About You” ολοκληρώνει το επαγγελματικό σας προφίλ και εμφανίζεται σε όλους

Τελειώσατε ? Λαμπρά !! Τι άλλο θα μπορούσε να τραβήξει έναν υποψήφιο αγοραστή ? Τα δείγματα της δουλειάς σας. Αν έχετε μην διστάσετε να τα αναρτήσετε, διότι φαίνονται κάτω από το cover και συμπληρώνουν το ανταγωνιστικό προφίλ σας. Μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία από μια ιστοσελίδα, μια εργασία ή ένα βίντεο που έχετε δημιουργήσει και να το παρουσιάσετε στο κοινό.

Διαβάστε  Unboxing Πολυμηχανήματος Canon Maxify MB2050 και Οδηγός Setup !
Η παρουσίαση Portfolio είναι εξίσου σημαντική ώς ένδειξη εμπιστοσύνης και αποδείξεων..
Η παρουσίαση Portfolio είναι εξίσου σημαντική ώς ένδειξη εμπιστοσύνης και αποδείξεων..

Μην ξεχάσετε τις προσθήκες των Skills, για να σας βρίσκουν πιο εύκολα στις αναζητήσεις σύμφωνα με το αντικείμενο σας. Ολοκληρώσαμε λοιπόν όλα τα προαπαιτούμενα και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με τα πακέτα προσφορών μας προς το αγοραστικό κοινό, τα λεγόμενα Hourlies. Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να πατήσετε στην επιλογή με τα πράσινα γράμματα στο πάνω μέρος της σελίδας εν ονόματι ”POST HOURLIE”. Σκεφτείτε καλά τον τίτλο του πακέτου γιατί αυτό θα διαβάσει πρώτα ο υποψήφιος και συμπληρώστε πόσο κοστολογείτε την εργασία αυτή, όπως επίσης το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά.

Ο τίτλος και η φωτογραφία στο κάθε Hourlie είναι το 50 % του ψησίματος προς τον αγοραστή
Ο τίτλος και η φωτογραφία στο κάθε Hourlie είναι το 50 % του ψησίματος προς τον αγοραστή

ΤΟ υπόλοιπο 50 % ανήκει στο description. Μέσα από το κείμενο που θα γράψετε σχετικά με το πακέτο υπηρεσιών, είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσετε απέναντι στους ανταγωνιστές σας και φυσικά να πείσετε ώστε να προχωρήσει ο χρήστης στην παραγγελία. Να θυμάστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό σας επισκέφθηκε κάποιος γιατί τον ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες σας και ψάχνει το κάτι παραπάνω για να πεισθεί ότι εσείς είστε αυτός που θα του κάνετε την δουλειά σε συνδυασμό με το κόστος. Σε αυτό το κομμάτι κάντε μια έρευνα τους ανταγωνιστές σας και δείτε τι προσφέρουν όπως και τα κοστολόγια τους.
Προσθέστε έξτρα Hourlies σε κάθε υπηρεσία, δίνοντας κίνητρο στον χρήστη να κερδίσει κάτι παραπάνω δίνοντας μερικά χρήματα επιπλέον. Τελικώς, δώστε μεγάλη βάση στις ανάγκες και τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε από τον υποψήφιο αγοραστή για να ξεκινήσετε την εργασία αφού σας δώσει την εντολή για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά την διάρκεια της εργασίας σας.

Η περιγραφή πρέπει να εστιάσει στις εργασίες που θα κάνετε και στα κέρδη του αγοραστή από το αποτέλεσμα
Η περιγραφή πρέπει να εστιάσει στις εργασίες που θα κάνετε και στα κέρδη του αγοραστή από το αποτέλεσμα

Ολοκληρώνοντας, αν θέλετε να ξεφύγετε από το χάος των ανταγωνιστών, με την επιλογή ”FEATURE IT” δώστε το boost στο προφίλ ή στην υπηρεσία που πρέπει με μια συνδρομή για να τραβήξετε περισσότερο τα βλέμματα, ειδικά αν βρίσκεστε στην αρχή της διαδρομής. Δείτε και το δικό μου προφίλ στο Peopleperhour και πάρτε μια ιδέα σχετικά με όλα τα παραπάνω. Αν δεν καλυφθήκατε με τα παραπάνω δείτε τον βίντεο οδηγό σχετικά με τα κέρδη και την δημιουργία προφίλ στην υπηρεσία αυτή.
Εσείς έχετε προφίλ σε κάποια υπηρεσία Freelance ? Το βρίσκετε κερδοφόρο ? Γράψτε στα σχόλια.

Διαβάστε  Πως να Αυξήσετε την ταχύτητα του PC με το Boostspeed 8
Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    1 comment on “Βρείτε επαγγελματία και φτιάξτε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Peopleperhour

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *