fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
peopleperhour

Βρείτε επαγγελματία και φτιάξτε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Peopleperhour

Αν έχετε γνώσεις και θέλετε να τις εκμεταλλευτείτε υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψημότητα για να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.
Τι σημαίνει πουλάτε υπηρεσίες ? Ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει γι αυτές άρα συζητάμε και για ανθρώπους που αναζητούν κάποιον να τους κάνετε την δουλειά. Επαγγέλματα και ειδικότητες όπως Web Design, Web Development, Search Marketing, Social Media Marketing είναι από τις πρώτες στα search αναζητήσεων αλλά όχι μόνο αυτές.

www.peopleperhour.com

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας από την αρχή ή βάλτε τα στοιχεία πρόσβασής του Linkedin ( Αν έχετε ) και ξεκινήστε να φτιάχνετε το προφίλ σας. Στο συγκεκριμένο site θα βρείτε υπηρεσίες από επαγγελματίες του SEO, Copywriting, Social Media, Mobile apps, Web design και πολλά άλλα. Αν είστε επαγγελματίας πρέπει να ξεκινήσετε την δημιουργία του προφίλ σας και να δώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με τις γνώσεις και την επαγγελματική σας δραστηριότητα.
Αρχικώς θα πρέπει να ετοιμάσετε ένα εντυπωσιακό ή ενημερωτικό Cover ώστε να καταλαβαίνει άμεσα ο επισκέπτης τι υπηρεσίες προσφέρετε.

To cover του επαγγελματικού σας προφίλ παίζει τεράστιο ρόλο στο μάτι του υποψήφιου αγοραστή
To cover του επαγγελματικού σας προφίλ παίζει τεράστιο ρόλο στο μάτι του υποψήφιου αγοραστή

Στην επεξεργασία – Edit είναι όλο το παιχνίδι. Ξεκινήστε βάζωντας φυσικά τα αληθινά σας στοιχεία και συμπληρώστε έξυπνα τον τίτλο του επαγγέλματό σας με 1 ή 2 Keywords. Βάλτε τηλέφωνο και μια φωτογραφία προφίλ που να εμπνέει σοβαρότητα, όπως επίσης σκεφτείτε πόσο θα χρεώνεται την ώρα αν ξεκινήσετε συνεργασία με κάποια επιχείρηση ή ιδιώτη. Στην ενότητα ”About You” θα γράψετε αναλυτικά αλλά ουσιαστικά μερικά λόγια για εσάς και τις γνώσεις που διαθέτετε.

Η καρτέλα ''About You'' ολοκληρώνει το επαγγελματικό σας προφίλ και εμφανίζεται σε όλους
Η καρτέλα ”About You” ολοκληρώνει το επαγγελματικό σας προφίλ και εμφανίζεται σε όλους

Τελειώσατε ? Λαμπρά !! Τι άλλο θα μπορούσε να τραβήξει έναν υποψήφιο αγοραστή ? Τα δείγματα της δουλειάς σας. Αν έχετε μην διστάσετε να τα αναρτήσετε, διότι φαίνονται κάτω από το cover και συμπληρώνουν το ανταγωνιστικό προφίλ σας. Μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία από μια ιστοσελίδα, μια εργασία ή ένα βίντεο που έχετε δημιουργήσει και να το παρουσιάσετε στο κοινό.

Διαβάστε  Πως να βγάλετε λεφτά από το People Per Hour με τις γνώσεις σας
Η παρουσίαση Portfolio είναι εξίσου σημαντική ώς ένδειξη εμπιστοσύνης και αποδείξεων..
Η παρουσίαση Portfolio είναι εξίσου σημαντική ώς ένδειξη εμπιστοσύνης και αποδείξεων..

Μην ξεχάσετε τις προσθήκες των Skills, για να σας βρίσκουν πιο εύκολα στις αναζητήσεις σύμφωνα με το αντικείμενο σας. Ολοκληρώσαμε λοιπόν όλα τα προαπαιτούμενα και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με τα πακέτα προσφορών μας προς το αγοραστικό κοινό, τα λεγόμενα Hourlies. Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να πατήσετε στην επιλογή με τα πράσινα γράμματα στο πάνω μέρος της σελίδας εν ονόματι ”POST HOURLIE”. Σκεφτείτε καλά τον τίτλο του πακέτου γιατί αυτό θα διαβάσει πρώτα ο υποψήφιος και συμπληρώστε πόσο κοστολογείτε την εργασία αυτή, όπως επίσης το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά.

Ο τίτλος και η φωτογραφία στο κάθε Hourlie είναι το 50 % του ψησίματος προς τον αγοραστή
Ο τίτλος και η φωτογραφία στο κάθε Hourlie είναι το 50 % του ψησίματος προς τον αγοραστή

ΤΟ υπόλοιπο 50 % ανήκει στο description. Μέσα από το κείμενο που θα γράψετε σχετικά με το πακέτο υπηρεσιών, είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσετε απέναντι στους ανταγωνιστές σας και φυσικά να πείσετε ώστε να προχωρήσει ο χρήστης στην παραγγελία. Να θυμάστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό σας επισκέφθηκε κάποιος γιατί τον ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες σας και ψάχνει το κάτι παραπάνω για να πεισθεί ότι εσείς είστε αυτός που θα του κάνετε την δουλειά σε συνδυασμό με το κόστος. Σε αυτό το κομμάτι κάντε μια έρευνα τους ανταγωνιστές σας και δείτε τι προσφέρουν όπως και τα κοστολόγια τους.
Προσθέστε έξτρα Hourlies σε κάθε υπηρεσία, δίνοντας κίνητρο στον χρήστη να κερδίσει κάτι παραπάνω δίνοντας μερικά χρήματα επιπλέον. Τελικώς, δώστε μεγάλη βάση στις ανάγκες και τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε από τον υποψήφιο αγοραστή για να ξεκινήσετε την εργασία αφού σας δώσει την εντολή για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά την διάρκεια της εργασίας σας.

Η περιγραφή πρέπει να εστιάσει στις εργασίες που θα κάνετε και στα κέρδη του αγοραστή από το αποτέλεσμα
Η περιγραφή πρέπει να εστιάσει στις εργασίες που θα κάνετε και στα κέρδη του αγοραστή από το αποτέλεσμα

Ολοκληρώνοντας, αν θέλετε να ξεφύγετε από το χάος των ανταγωνιστών, με την επιλογή ”FEATURE IT” δώστε το boost στο προφίλ ή στην υπηρεσία που πρέπει με μια συνδρομή για να τραβήξετε περισσότερο τα βλέμματα, ειδικά αν βρίσκεστε στην αρχή της διαδρομής. Δείτε και το δικό μου προφίλ στο Peopleperhour και πάρτε μια ιδέα σχετικά με όλα τα παραπάνω. Αν δεν καλυφθήκατε με τα παραπάνω δείτε τον βίντεο οδηγό σχετικά με τα κέρδη και την δημιουργία προφίλ στην υπηρεσία αυτή.
Εσείς έχετε προφίλ σε κάποια υπηρεσία Freelance ? Το βρίσκετε κερδοφόρο ? Γράψτε στα σχόλια.

Διαβάστε  Τι είναι το Google Search Console
Καλέστε για Προσφορά