Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Στόχευση Αγοράς Μάρκετινγκ και Ανταγωνιστών. Πρώτα απ ‘όλα, είναι αυτό νόμιμο; Ας προχωρήσουμε και ας το αποκλείσουμε αμέσως. Ναι, η υποβολή προσφορών για επωνυμίες και λέξεις-κλειδιά ανταγωνιστών στις καμπάνιες πληρωμής ανά κλικ είναι απολύτως νόμιμη. Η Google (και το Google Ads) δεν έχει κανόνες ή κανονισμούς που να εμποδίζουν έναν διαφημιζόμενο να υποβάλει προσφορές για τις επωνυμίες των ανταγωνιστών του.

Υπάρχουν όροι που πρέπει να γνωρίζουμε στη στόχευση αγοράς Μάρκετινγκ;

Αν και είναι νόμιμη η υποβολή προσφοράς για αυτές τις λέξεις-κλειδιά επωνυμίας ανταγωνιστών, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προβληματικές εντός του λογαριασμού, εάν η καμπάνια δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. Το ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε κατά την υποβολή προσφορών για όρους αναζήτησης ανταγωνιστών είναι να μην συμπεριλάβετε ποτέ την επωνυμία/την εταιρεία του ανταγωνιστή στο λεκτικό της διαφήμισής σας. Εφόσον οι ανταγωνιστικές εταιρείες είναι εγγεγραμμένες ως επίσημες επιχειρήσεις με τις μοναδικές επωνυμίες τους, η Google περιορίζει τη χρήση οποιωνδήποτε εμπορικών σημάτων σε οποιαδήποτε μορφή αντιγράφου διαφήμισης.

Ωστόσο, εφόσον συμμορφώνεστε με τους άλλους νόμους περί διαφήμισης στην αγορά σας, δεν θα πρέπει να υπάρχουν απολύτως νομικοί περιορισμοί όσον αφορά την υποβολή προσφορών για τις επωνυμίες και τους όρους αναζήτησης των ανταγωνιστών σας.

Πώς μπορώ να εμποδίσω τους ανταγωνιστές να υποβάλουν προσφορές για την επωνυμία μου;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν ένας ανταγωνιστής ή οποιοσδήποτε άλλος διαφημιζόμενος υποβάλλει προσφορές για τους επώνυμους όρους αναζήτησης της εταιρείας σας, αλλά δεν χρησιμοποιεί συγκεκριμένα το εμπορικό σήμα της εταιρείας σας στο λεκτικό της διαφήμισής του, δεν παραβιάζει κανέναν από τους κανονισμούς ή τις οδηγίες της Google. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να διασφαλίσετε ότι αυτή η διαδικασία είναι πιο δύσκολη για αυτούς.

Υποβολή διαμαρτυρίας στη Google

Εάν ο ανταγωνιστής σας ή οποιοσδήποτε άλλος διαφημιζόμενος υποβάλλει προσφορές για τους επώνυμους όρους αναζήτησής σας με το όνομα της εταιρείας σας στο λεκτικό της διαφήμισης, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να υποβάλετε επίσημη καταγγελία στην Google για να λάβει μέτρα. Και πάλι, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες διαφήμισης της Google, δεν θα εγκρίνει τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας, απαιτώντας από αυτούς να προσαρμόσουν το λεκτικό της διαφήμισής τους.

Μόλις η επωνυμία της εταιρείας σας δεν βρίσκεται πλέον στις διαφημίσεις, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της βαθμολογίας ποιότητάς της. Ταυτόχρονα, το μέσο κόστος ανά κλικ γίνεται πιο ακριβό καθώς εσείς και άλλοι ανταγωνιστές αυξάνετε το κόστος αυτών των όρων αναζήτησης. Ο λόγος για τον οποίο ο δείκτης ποιότητάς τους θα μειωνόταν, εόμαο επειδή υπολογίζεται από τη συνάφεια των λέξεων-κλειδιών σας με το λεκτικό της διαφήμισής σας, καθώς και με τις σελίδες προορισμού σας, μαζί με την αναμενόμενη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) για την αναζήτησή σας όροι.

Διαβάστε  Google Rankbrain - Ο νέος αλγόριθμος που αλλάζει τα δεδομένα

Δεδομένου ότι οι διαφημίσεις PPC και οι σελίδες προορισμού των ανταγωνιστών σας δεν σχετίζονται στενά με την επωνυμία της εταιρείας σας για την οποία υποβάλλουν προσφορές, η βαθμολογία ποιότητάς τους θα είναι σημαντικά χαμηλότερη από τη δική σας και, επομένως, θα κατατάσσονται χαμηλότερα από τη δική σας στα αποτελέσματα του Google Ads.

Προσφορά για το δικό σας Brand

Μία από τις πιο εύκολες τακτικές για την επιβολή μιας πιο δύσκολης καμπάνιας για τους ανταγωνιστές σας είναι όχι μόνο να υποβάλετε προσφορές για τους δικούς σας επώνυμους όρους αναζήτησης αλλά και να ορίσετε υψηλές τις προσφορές επώνυμων όρων αναζήτησης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποβάλετε προσφορά για τους δικούς σας επώνυμους όρους αναζήτησης: Εσείς ελέγχετε τα ακριβή μηνύματα που βλέπει ένας χρήστης όταν σας αναζητά. Το να βασίζεστε συγκεκριμένα σε οργανικά αποτελέσματα σημαίνει ότι το μήνυμα που βλέπει ένας χρήστης μπορεί να είναι όποια οργανική περιγραφή επιλέξει η Google, όχι απαραίτητα αυτό που θέλετε να διαφημίσετε σε αυτόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν μήνες για να δημιουργήσει η καμπάνια SEO σας υψηλότερες βαθμολογίες στο Google. Σαφώς μια εταιρεία SEO, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα θα χτίσει επισκεψιμότητα για εσάς που θα φέρνει πελατολόγιο σε σταθερή βάση.

Με τις διαφημίσεις PPC, έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε το μήνυμά σας την κατάλληλη στιγμή με βάση τα ερωτήματα αναζήτησης των χρηστών. Μαζί με αυτό, το Google Ads και το Microsoft Ads σάς επιτρέπουν επίσης να συμπεριλάβετε μοναδικές προτάσεις αξίας απευθείας στο λεκτικό της διαφήμισής σας, χρησιμοποιώντας επεκτάσεις που όχι μόνο θα μπορούσαν να προσφέρουν αξία στην αναζήτηση του χρήστη στην επιχείρησή σας, αλλά και να βοηθήσουν αυξάνοντας την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε καλύτερο περιεχόμενο και στρατηγικές μάρκετινγκ. Οι καμπάνιες PPC παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο επιδεξιότητας που δεν έχουν άλλα δίκτυα. Η Στόχευση Αγοράς Μάρκετινγκ πρέπει να πραγματοποιείται στρατηγικά.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμα κι αν ο ιστότοπός σας κατατάσσεται στην πρώτη θέση οργανικά, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για τους χρήστες να κάνουν κλικ στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Προκειμένου να εξασφαλίσετε σωστά περισσότερα διαδικτυακά κλικ, συνιστάται να διαφημίζετε την επωνυμία σας μέσω της PPC για να διασφαλίσετε ότι βρίσκεστε στην κορυφή της μηχανής αναζήτησής σας για κάθε ερώτημα αναζήτησης που αφορά το όνομα της επιχείρησής σας.

Η υποβολή προσφορών για τους δικούς σας επώνυμους όρους αναζήτησης θα προκαλέσει κάποια δυσφορία στους ανταγωνιστές που είχαν την ίδια ιδέα. Και πάλι, επειδή οι όροι αναζήτησης με την επωνυμία της εταιρείας σας σχετίζονται στενά (ελπίζουμε) με τις σελίδες προορισμού και το λεκτικό της διαφήμισής σας, η βαθμολογία ποιότητάς σας θα ήταν πολύ υψηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών σας.

Διαβάστε  Πως να βγάλετε λεφτά από το Youtube (Οδηγός 2021)

Με την υψηλότερη βαθμολογία ποιότητας, έχετε το πάνω χέρι όσον αφορά το πού θα εμφανιστείτε στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (στην κορυφή) και θα μπορείτε να ελέγχετε το κόστος ανά κλικ στο οποίο υποβάλλουν προσφορές οι ανταγωνιστές σας , καθιστώντας τα πιο ακριβά και αποθαρρύνοντας τους ανταγωνιστές σας να υποβάλουν προσφορές για αυτά.

Μελέτη περίπτωσης εταιρείας μετακίνησης και αποθήκευσης ΔΕΗ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ Προσφορά για το εμπορικό σήμα του ανταγωνιστή σας: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Προτού ξεκινήσετε την υποβολή προσφορών για τους επώνυμους όρους αναζήτησης του ανταγωνιστή σας, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής της πρακτικής που ίσως θέλετε να γνωρίζετε.

Πλεονεκτήματα στη Στόχευση Αγοράς Μάρκετινγκ

Λιγότερος ανταγωνισμός: Δεδομένου ότι η υποβολή προσφορών για όρους αναζήτησης ανταγωνιστών είναι μια λιγότερο διαδεδομένη πρακτική στη ΔΕΗ, θα υπάρχει επίσης λιγότερος ανταγωνισμός μεταξύ αυτών των όρων αναζήτησης. Όταν υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός, υπάρχουν λιγότερες επιχειρήσεις και διαφημιστικές εταιρείες που υποβάλλουν προσφορές για αυτούς τους όρους αναζήτησης, καθιστώντας τους πιο προσιτές από αναζητήσεις όπως “υδραυλικός κοντά μου”.

Δεδομένου ότι αυτές οι προσφορές είναι πολύ πιο προσιτές, σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες με πολύ καλύτερο κόστος ανά δυνητικό πελάτη.

Βελτιώνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας: Παρόλο που υποβάλλετε προσφορές για όρους αναζήτησης για μια εταιρεία την οποία οι χρήστες έχουν πρόθεση να ερευνήσουν ή να καταναλώσουν, το δικό σας επώνυμο αντίγραφο διαφήμισης είναι αυτό που εμφανίζεται στο δίκτυο αναζήτησης. Αυτό είναι ένα καλό εργαλείο όχι μόνο για την προώθηση της επωνυμίας σας για παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και για την προώθηση τυχόν ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που μπορεί να έχετε.

Κοινές υπηρεσίες/προϊόντα που πωλούνται μεταξύ σας: Εάν υποβάλλετε προσφορές για όρους αναζήτησης ανταγωνιστών, είναι πολύ πιθανό να έχετε παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Είναι ο ανταγωνιστής σας για κάποιο λόγο! Επομένως, όταν υποβάλλετε προσφορές για αυτές τις λέξεις-κλειδιά, αυτό μπορεί να προτείνει στους καταναλωτές σας ότι ο ιστότοπός σας θα περιλαμβάνει πληροφορίες που σχετίζονται στενά με αυτές της επιχείρησης για την οποία υποβάλλουμε προσφορές. Εξαιτίας αυτού, όχι μόνο μπορείτε να κατακτήσετε ορισμένους από τους δυνητικούς πελάτες των ανταγωνιστών σας, αλλά μπορείτε επίσης να τους κερδίσετε με πολύ χαμηλότερο κόστος από την υποβολή προσφορών για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης γραμμής υπηρεσιών, όπως το παραπάνω παράδειγμα του υδραυλικού κοντά μου.

Πιθανότητες έναρξης στον ανταγωνισμό προσφορών: Ένα μειονέκτημα στην υποβολή προσφορών για επώνυμους όρους αναζήτησης ενός ανταγωνιστή είναι ότι ουσιαστικά ξεκινάτε έναν πόλεμο προσφορών. Ουσιαστικά απευθύνετε μια ανοιχτή πρόσκληση στον διαγωνισμό σας για να υποβάλετε προσφορά για το όνομα της επωνυμίας σας και να ξεκινήσετε τη λαθροθηρία ορισμένων από τους πιθανούς δυνητικούς πελάτες σας. Αν και υποβάλλετε προσφορές για τους επώνυμους όρους αναζήτησής τους θα τους καταστήσει πιο ακριβό να κάνουν προσφορές για τη δική τους εταιρεία, το ίδιο ισχύει και για εσάς. Η προσφορά του ανταγωνιστή σας για την επωνυμία σας καθιστά πιο δαπανηρή για εσάς τη μετατροπή ενός ερευνητή σε υποψήφιο πελάτη όταν αναζητάτε συγκεκριμένα την επιχείρησή σας.

Διαβάστε  SEO Βελτιστοποίηση - Συμβουλές SEO για την ιστοσελίδα σας

Χαμηλή αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων: Όταν ένας καταναλωτής αναζητά μια επωνυμία/εταιρία στο διαδίκτυο, οι πιθανότητες είναι ότι έχουν ήδη αποφασίσει να αγοράσουν από αυτήν την πηγή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνουν πολλοί χρήστες κλικ στις διαφημίσεις σας, προκαλώντας χαμηλή αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται κακό, δεδομένου ότι δεν πληρώνετε όταν δεν κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας, το χαμηλό CTR μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει μείωση του δείκτη ποιότητάς σας, κάτι που, με τη σειρά του, θα κάνει πιο ακριβό την εμφάνιση της διαφήμισής σας. Κατά κάποιο τρόπο, εξακολουθείτε να πληρώνετε όταν κάποιος δεν κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Χαμηλό μερίδιο εμφάνισης και βαθμολογία ποιότητας: Επειδή το μερίδιο εμφάνισης επηρεάζεται από τη βαθμολογία ποιότητάς σας, η χαμηλή βαθμολογία ποιότητας έχει άμεσο αντίκτυπο στο πόσο συχνά εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας στο SERP. Ο δείκτης ποιότητας μπορεί να μετρηθεί με ορισμένους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της αναμενόμενης αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (η οποία ήδη συζητήσαμε μπορεί να είναι χαμηλή) και τη συνάφεια της διαφήμισης όσον αφορά τη σύνδεση των λέξεων-κλειδιών σας με τις σελίδες προορισμού σας.

Εφόσον υποβάλλετε προσφορές με όρους ανταγωνιστή και τους στέλνετε στις σελίδες προορισμού σας, αυτό μπορεί να προκαλέσει μια αρνητική μετατόπιση στη βαθμολογία ποιότητάς σας, η οποία επηρεάζει τη μείωση της αποτελεσματικότητάς μας για ένα υγιές συνολικό μερίδιο εμφάνισης.

Συμπέρασμα: Ναι ή όχι;

Εάν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους CPA/CPL στη Στόχευση Αγοράς Μάρκετινγκ και θέλετε να αυξήσετε τον όγκο, η υποβολή προσφορών για όρους αναζήτησης ανταγωνιστών μπορεί να είναι μια γρήγορη και εύκολη στρατηγική για να αυξήσετε τις κλήσεις και τους δυνητικούς πελάτες. Εάν έχετε συγκεκριμένους στόχους CPA/CPL, αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την πρακτική. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να επιτύχετε πελάτες χαμηλού κόστους υποβάλλοντας προσφορές με όρους ανταγωνιστή.

Προτείνουμε να ξεκινήσετε, με ανταγωνιστές σε μικρότερο προϋπολογισμό και να αυξήσετε τους όρους αναζήτησης, τις προσφορές και τον προϋπολογισμό όταν χρειάζεται. Φροντίστε να επιλέξετε τον ανταγωνισμό σας με σύνεση. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε εταιρείες που προσφέρουν τα ίδια ή παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες με εσάς και επιβεβαιώστε ότι έχετε κάποιο είδος ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος έναντι αυτών.

Στο τέλος της ημέρας, οι καμπάνιες της PPC περιλαμβάνουν πολυάριθμες δοκιμές και μερικές φορές η τέλεια απάντηση δεν είναι πάντα σαφής. Εναπόκειται στον διαφημιζόμενο να κάνει το άλμα της πίστης και να δοκιμάσει νέες πρακτικές για να βελτιώσει τον λογαριασμό του και να διατηρήσει υγιείς πρακτικές.

Ο τελευταίος κανόνας στη Στόχευση Αγοράς Μάρκετινγκ είναι να διασφαλίζετε πάντα ότι ακολουθείτε τους κανόνες περί εμπορικών σημάτων της Google και αποφεύγετε τη χρήση μιας επωνυμίας στο λεκτικό της διαφήμισής σας. Θα θελήσετε επίσης να κρατήσετε τα εμπορικά σήματα μακριά από τις διευθύνσεις URL εμφάνισης. Εάν παραβιάσετε αυτούς τους κανόνες και κάποιος υποβάλει μια καταγγελία, η Google έχει κάθε δικαίωμα να αφαιρέσει τη διαφήμιση και να σας τιμωρήσει για ανάρμοστη συμπεριφορά της μηχανής αναζήτησης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *