Google news

Το Performance Marketing είναι μια μορφή ψηφιακού μάρκετινγκ που επικεντρώνεται στη δημιουργία leads και στις πωλήσεις. Αντί να πληρώνουν έναν εκδότη διαφημίσεων, όπως μια δημοσίευση ή μια μηχανή αναζήτησης, για τον αριθμό των φορών που προβάλλεται μια διαφήμιση (CPM), οι marketers επιδόσεων πληρώνουν μόνο όταν επιτυγχάνουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα δεν ισχύει πάντα αυτό, καθώς οι Performance Marketers επιβλέπουν συνολικά την απόδοση ομάδων και διαφημίσεων.

Πως δουλεύει το Performance Marketing

  • Πληρωμή ανά κλικ (PPC) είναι όταν πληρώνετε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.
  • Πληρωμή ανά εμφάνιση (PPI) είναι όταν πληρώνετε για κάθε 1.000 φορές που εμφανίζεται η διαφήμισή σας σε έναν διαδικτυακό χώρο.
  • Η πληρωμή ανά lead είναι παρόμοια με την πληρωμή ανά κλικ και την πληρωμή ανά εντύπωση, με τη διαφορά ότι τα leads θεωρούνται πωλήσεις ή εξειδικευμένες επαφές και όχι απλώς εντυπώσεις ή κλικ.
  • Πληρωμή ανά πώληση: Πρέπει να πληρώσετε μόνο όταν πραγματοποιηθεί αγορά μέσω των υπηρεσιών σας. Αυτό μπορεί να γίνει με τη ρύθμιση της πληρωμής καθώς και των τελών συναλλαγής μέσω μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify ή το Woocommerce, και στη συνέχεια με τον πελάτη να εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας μόλις επιλέξει αυτό που θέλει από ένα αναπτυσσόμενο μενού προϊόντων που παρουσιάζεται από την ενσωμάτωση του εμπορικού ιστότοπου με το Stripe ή το Authorize.net αντίστοιχα”.

Το Performance Marketing είναι μια μέθοδος διαφήμισης κατά την οποία οι επιχειρήσεις ανταμείβουν έναν ή περισσότερους συνεργάτες για κάθε επισκέπτη ή πελάτη που προκαλείται από τις προσπάθειες μάρκετινγκ του ίδιου του συνεργάτη. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια προμήθεια για τα leads που καταλήγουν σε πώληση.

Διαβάστε  Δεν βλέπετε τα Google Reviews ; Δείτε τις λύσεις

Γιατί πρέπει να κάνετε Performance Marketing

Διαφέρει από άλλες μορφές διαδικτυακού μάρκετινγκ, καθώς ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο όταν έχει αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσετε μια διαφήμιση στη Google χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση με βάση τις επιδόσεις πληρωμή ανά κλικ (PPC), πληρώνετε μόνο όταν η διαφήμισή σας κάνει κλικ και κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Αν δεν κάνει κλικ στη διαφήμιση ή αν φύγει αμέσως μετά την προβολή της, τότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα στη Google*.

Στην Ελλάδα υπάρχουν θέσεις για Performance Marketing, όπου οι ειδικοί επιβλέπουν τις συνολικές ενέργειες στις διαφημιστικές καμπάνιες και προτείνουν βελτιστοποιήσεις στις ομάδες, όπως και λαμβάνουν δράση οι ίδιοι.

Με την προσεκτική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων, οι επιχειρηματίες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η επένδυσή τους αποδίδει αυτό που περιμένουν, ώστε να μην υπάρχει σπατάλη χρημάτων που δαπανάται σε αναποτελεσματικές καμπάνιες.* Αυτό αφορά αρμοδιότητα μιας εταιρείας SEO, αλλά και υπηρεσιών διαχείρισης Social Media.

Το Performance Marketing βασίζεται στην ιδέα της σύζευξης της ανάπτυξης προϊόντων με την παρακολούθηση, την υποβολή Reports και τη βελτιστοποίηση εκστρατειών σε όλα τα κανάλια και τις συσκευές. Αυτή η έννοια επιτρέπει στα Brands να επικεντρωθούν στην αύξηση της αξίας από τους υπάρχοντες πελάτες, αντί να επικεντρώνονται απλώς στην απόκτηση νέων πελατών.

Το Performance Marketing παρέχει έναν τρόπο στα Brands να εντοπίζουν τα προϊόντα με τις καλύτερες επιδόσεις και στη συνέχεια να τα προωθούν στο κοινό-στόχο τους σε κλίμακα. Περιλαμβάνει τη χρήση δεδομένων που παράγονται από τις αλληλεπιδράσεις των πελατών με διαφημίσεις ή άλλο υλικό μάρκετινγκ, προκειμένου να βελτιωθούν οι μελλοντικές προσπάθειες μάρκετινγκ.

Διαβάστε  Το Google my Business επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο

Με τη χρήση αυτής της προσέγγισης, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν τη συμπεριφορά των χρηστών διαχρονικά σε πολλαπλά κανάλια (όπως ο τύπος της κινητής συσκευής), ενώ παράλληλα αποκτούν εικόνα για το ποια κανάλια είναι πιο αποτελεσματικά στην επίτευξη μετατροπών (π.χ. κλικ σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα).

Το Performance Marketing είναι ένα σύστημα στο οποίο οι διαφημιστές, τα δίκτυα, οι οργανισμοί και οι εκδότες συνεργάζονται για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση σε προσφορές διαφημιζόμενων με μοναδική αποστολή την προώθηση μετατροπών (πώληση ή προβολή) με αντάλλαγμα ένα ποσοστό ή προμήθεια.

Οι διαφημιζόμενοι είναι Brands που θέλουν να προωθήσουν πωλήσεις και leads. Τα δίκτυα είναι ιστότοποι που φιλοξενούν διαφημίσεις στις ιδιοκτησίες τους, συμπεριλαμβανομένων των ιδιόκτητων και διαχειριζόμενων ιδιοκτησιών καθώς και των ιστότοπων ή εφαρμογών τρίτων.

Τα Digital Marketing Agencies παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με το Performance Marketing, όπως στρατηγικές συμβουλές ή υπηρεσίες βελτιστοποίησης υφιστάμενων διαφημιστικών εκστρατειών. Οι εκδότες είναι εταιρείες μέσων ενημέρωσης που κατέχουν ιστότοπους με βάση το περιεχόμενο, των οποίων ο κύριος σκοπός είναι η δημιουργία εσόδων από τα χρήματα που δαπανούν οι διαφημιζόμενοι μέσω καναλιών μάρκετινγκ επιδόσεων, όπως το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM).

Πληρώνετε μόνο όταν επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Στο Performance Marketing, πληρώνετε μόνο όταν επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ξοδεύονται χρήματα αν η καμπάνια σας δεν οδηγήσει σε μετατροπή ή σε κάποιο άλλο προκαθορισμένο αποτέλεσμα που να δικαιολογεί τα έξοδα. Έτσι, ακόμη και αν έχετε 1.000 άτομα στο κοινό σας και μόνο ένας από αυτούς αγοράζει κάτι, αυτό αρκεί για να πάρει η εταιρεία σας πίσω τα χρήματά της – και να κρατήσει τα δεδομένα της για μελλοντικές καμπάνιες.

Διαβάστε  Photoscape - Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφίας - Οδηγός

Συμπερασματικά

Όπως μπορείτε να δείτε, το Performance Marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Πρόκειται για έναν τρόπο επιχειρηματικής δράσης που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά μόλις τώρα αρχίζει να αποκτά τη δυναμική του. Καθώς ο κόσμος γίνεται πιο ψηφιακός και οι καταναλωτές γίνονται πιο απαιτητικοί, βλέπουμε νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με το κοινό τους με νέους τρόπους – και το μάρκετινγκ επιδόσεων βρίσκεται στην καρδιά αυτών των ευκαιριών!

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *