fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
SEO

10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO

Για να αποκτήσετε υψηλή κατάταξη στο SEO, πρέπει να διατηρήσετε σταθερές τεχνικές. Αλλά ακόμα και οι καλύτεροι κάνουν μερικά κοινά λάθη SEO. Ως αποτέλεσμα, χάνουν επισκεψιμότητα, κατάταξη ή ακόμη πολλά πράγματα. Εάν σκεφτήκατε να λύσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να ερευνήσετε περισσότερο τα δεδομένα. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να λύσετε τα λάθη του SEO. Συνήθη λάθη SEO προς αποφυγή!

1. Επιλέγετε Λάθος λέξεις-κλειδιά

Η δημοσίευση των εξειδικευμένων άρθρων σας, είναι το εξαιρετικό σημείο της Βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Εάν έχετε σχέση με το σχέδιο μόδας, τότε μην δημοσιεύετε άρθρο για τεχνολογία. Απλά γράψτε για τη μόδα με διαφορετικές τεχνικές. Βοηθάει επίσης στην ενίσχυση της κατάταξης και της επισκεψιμότητας. Επειδή έχουν σχετικό περιεχόμενο, οι αναγνώστες το λατρεύουν επίσης. Αλλά αν υπάρχει άσχετο περιεχόμενο, η Google και οι αναγνώστες παραλείπουν τον ιστότοπό σας και συνήθως οριστικά.

2. Σύνταξη Διπλότυπου Περιεχομένου

Η Google μισεί πολύ το διπλό περιεχόμενο και βλάπτει το SEO σας. Εάν θέλετε να πετύχετε την πρώτη σελίδα στη Google, πρέπει να γράψετε 100% μοναδικό περιεχόμενο. Γιατί σε όλους αρέσει να διαβάζουν φρέσκα πράγματα κάθε φορά. Προσπαθήστε να δημοσιεύσετε κάτι διαφορετικό και επίσης αποφύγετε τη λογοκλοπή. Εάν διαβάζετε το άρθρο κάποιου, απλώς ακολουθήστε το κύριο σημείο του και γράψτε την περιγραφή με τη δική σας ιδέα.

Διαβάστε  Google Sandbox - Τι ισχύει και τι όχι

3. Δημοσίευση άρθρων χαμηλής ποιότητας

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες κατάταξης στο Google και είναι ένας από αυτούς. Εάν συνεχίσετε να δημοσιεύετε άρθρο κακής ποιότητας, μην ελπίζετε. Ο αλγόριθμος ΔΕΝ θα σας βοηθήσει, θα πέσει η επισκεψιμότητα και η κατάταξή σας. Πλέον τα άρθρα κάτω από 400 λέξεις θεωρούνται χαμηλής ποιότητας. Επομένως, γράψτε μεγάλο περιεχόμενο και προσπαθήστε να γράψετε περισσότερες από 800-1000 λέξεις. Να θυμάστε πάντα, περισσότερες λέξεις, περισσότερη κατάταξη. Πάνω από όλα όμως ποιοτική πληροφορία!

4. Τίτλος & Περιγραφή κακής ποιότητας

Πολλοί blogger δεν ξέρουν πώς να κάνουν SEO στη σελίδα. Για το λόγο αυτό, στη συνέχεια, χάνουν θέσεις στη κατάταξη. Για να δημιουργήσετε ένα υγιές Blog, πρέπει να βελτιστοποιήσετε έξυπνα τον τίτλο της ανάρτησής σας και τη μετα-περιγραφή. Γράψτε έναν μοναδικό και εύκολα κατανοητό τίτλο για την ανάρτηση. Ένας τίτλος ανάρτησης έχει πάντα την αξία του άρθρου. Μπορείτε να επιλέξετε πλήρη σύνοψη για το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την περιγραφή. Δώστε μεγάλη προσοχή στα φθηνά πακέτα SEO.

5. Δεν έχετε φιλικό σχεδιασμό για κινητά

Το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητας στο Διαδίκτυο προέρχεται από συσκευές smartphone. Επομένως, πρέπει πρώτα να επισημάνετε το ευρετήριο για κινητά. Πρέπει να επιλέξετε responsive design για όλες τις συσκευές. Βοηθάει στην ευρετηρίαση του περιεχομένου για κινητά πρώτα, αλλά και στην αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας. Υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά τηλέφωνα. Προχωρήστε μαζί με έναν έμπειρο Developer.

6. Μη χρήση του Analytics

Οι περισσότεροι αρχάριοι blogger δεν χρησιμοποιούν αναλυτικά στοιχεία για να παρακολουθούν την επισκεψιμότητά τους. Είναι τα μεγαλύτερα και πιο συνηθισμένα λάθη SEO που γίνονται μέχρι σήμερα. Εάν δεν εγκαταστήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο, θα χάσετε μεγάλα από τα οφέλη SEO. Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να μάθετε τη διαδρομή, την τοποθεσία και πιο σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε  5 τεχνικές για να αυξήσετε το Domain Authority της ιστοσελίδας σας

Μπορείτε να δείτε την επισκεψιμότητα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το Google Analytics. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εάν έχετε αρκετή επισκεψιμότητα, τότε μπορείτε να εξελιχθείτε ακόμα περισσότερο.

7. Ξεχνάτε τα Social Media

Η κοινωνική επισκεψιμότητα είναι πιο σημαντική για την ενίσχυση της κατάταξης και της εξουσίας του ιστολογίου. Εκατομμύρια άνθρωποι ξοδεύουν το χρόνο τους στην κοινωνική πλατφόρμα είτε Facebook είτε Instagram. Εάν ακολουθήσετε ένα σταθερό πλάνο, μπορεί να ενισχύσει την κατάταξή σας εύκολα. Επειδή στην Google αρέσει αυτή η επισκεψιμότητα και πιστεύει ότι είναι θετική. Δημιουργήστε τη σελίδα της επιχείρησής σας σε (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κ.λπ.) και αυξήστε την επισκεψιμότητα. Η διαχείριση των Social Media, είναι μονόδρομος.

8. Ανύπαρκτο Link Building

Η δημιουργία συνδέσμων είναι σημαντική για το SEO και αυξάνει την επισκεψιμότητα παραπομπών. Εάν δεν έχετε συνδέσμους από ιστοσελίδες υψηλής εξουσίας, χάνετε πολλά πράγματα. Έχοντας σύνδεσμο σε αυτά τα ιsite υψηλών δημοσίων σχέσεων, ανεβάζετε την επισκεψιμότητα, την εξουσία σας. Ασχοληθείτε ενεργά με το Guest Posting και αρχίστε να λαμβάνετε αυτούς τους ποιοτικούς συνδέσμους. Εάν το site σας γίνει δημοφιλές, τότε θα εμφανιστείτε σε πολλά ακόμα. Αυτό είναι ένα άλλο σημείο επιτυχίας.

9. Keyword Stuffing

Η σύνταξη άρθρων με επαναλαμβανόμενες τις ίδιες λέξεις κλειδιά, ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη SEO. Προκαλεί αποκλεισμό από το SERP. Εάν θέλετε να ανεβείτε στη κατάταξη, απλώς εστιάστε στο φυσικό σας περιεχόμενο. Μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε αυτή την τακτική και ποτέ δεν φέρνει επιτυχία. Αν θέλετε για παράδειγμα να στοχεύσετε μια φράση όπως Mykonos Transfer Services, διότι έχετε μια επιχείρηση στο νησί, τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα την αναφέρετε. Το ίδιο ισχύει και για κάθε φράση που θα πραγματοποιήσετε στόχευση. Είναι μια από τις μεθόδους SEO που ανήκουν πλέον στο Black Hat.

Διαβάστε  Το Google my Business επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο

10. Δεν προσθέτετε πολυμέσα

Έχοντας ορισμένα αρχεία πολυμέσων όπως εικόνες, βίντεο σημαίνει ακόμα καλύτερη κατάταξη SEO. Η μη προσθήκη σχετικών εικόνων ή βίντεο, ένα από τα λάθη SEO στις ιστοσελίδες. Απλώς προσελκύστε περισσότερους επισκέπτες προσθέτοντας κάποιες σχετικές φωτογραφίες, ενσωματωμένα βίντεο από το YouTube. Επειδή είναι ευκαιρία να ευρετηριαστεί πρώτα η ανάρτηση και να αυξηθεί πρώτα η επισκεψιμότητα. Φυσικά θα πρέπει να συμπεριλάβετε σχετικές λέξεις κλειδιά.

Συμπερασματικά

Τα 10 πιο κοινά λάθη στο SEO είναι μπροστά σας. Αν κάνετε κάποιο από αυτό ξεκινήστε τις διορθώσεις. Το On Page SEO είναι πολύ σημαντικό μέρος της διαδικασίας.

Καλέστε για Προσφορά