Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO

Google news

Για να αποκτήσετε υψηλή κατάταξη στο SEO, πρέπει να διατηρήσετε σταθερές τεχνικές. Αλλά ακόμα και οι καλύτεροι κάνουν μερικά κοινά λάθη SEO. Ως αποτέλεσμα, χάνουν επισκεψιμότητα, κατάταξη ή ακόμη πολλά πράγματα. Εάν σκεφτήκατε να λύσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να ερευνήσετε περισσότερο τα δεδομένα. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να λύσετε τα λάθη του SEO. Συνήθη λάθη SEO προς αποφυγή!

1. Επιλέγετε Λάθος λέξεις-κλειδιά

Η δημοσίευση των εξειδικευμένων άρθρων σας, είναι το εξαιρετικό σημείο της Βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Εάν έχετε σχέση με το σχέδιο μόδας, τότε μην δημοσιεύετε άρθρο για τεχνολογία. Απλά γράψτε για τη μόδα με διαφορετικές τεχνικές. Βοηθάει επίσης στην ενίσχυση της κατάταξης και της επισκεψιμότητας. Επειδή έχουν σχετικό περιεχόμενο, οι αναγνώστες το λατρεύουν επίσης. Αλλά αν υπάρχει άσχετο περιεχόμενο, η Google και οι αναγνώστες παραλείπουν τον ιστότοπό σας και συνήθως οριστικά.

2. Σύνταξη Διπλότυπου Περιεχομένου

Η Google μισεί πολύ το διπλό περιεχόμενο και βλάπτει το SEO σας. Εάν θέλετε να πετύχετε την πρώτη σελίδα στη Google, πρέπει να γράψετε 100% μοναδικό περιεχόμενο. Γιατί σε όλους αρέσει να διαβάζουν φρέσκα πράγματα κάθε φορά. Προσπαθήστε να δημοσιεύσετε κάτι διαφορετικό και επίσης αποφύγετε τη λογοκλοπή. Εάν διαβάζετε το άρθρο κάποιου, απλώς ακολουθήστε το κύριο σημείο του και γράψτε την περιγραφή με τη δική σας ιδέα.

Διαβάστε  SEO για Υδραυλικούς - Μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google ως Υδραυλικοί

3. Δημοσίευση άρθρων χαμηλής ποιότητας

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες κατάταξης στο Google και είναι ένας από αυτούς. Εάν συνεχίσετε να δημοσιεύετε άρθρο κακής ποιότητας, μην ελπίζετε. Ο αλγόριθμος ΔΕΝ θα σας βοηθήσει, θα πέσει η επισκεψιμότητα και η κατάταξή σας. Πλέον τα άρθρα κάτω από 400 λέξεις θεωρούνται χαμηλής ποιότητας. Επομένως, γράψτε μεγάλο περιεχόμενο και προσπαθήστε να γράψετε περισσότερες από 800-1000 λέξεις. Να θυμάστε πάντα, περισσότερες λέξεις, περισσότερη κατάταξη. Πάνω από όλα όμως ποιοτική πληροφορία!

4. Τίτλος & Περιγραφή κακής ποιότητας

Πολλοί blogger δεν ξέρουν πώς να κάνουν SEO στη σελίδα. Για το λόγο αυτό, στη συνέχεια, χάνουν θέσεις στη κατάταξη. Για να δημιουργήσετε ένα υγιές Blog, πρέπει να βελτιστοποιήσετε έξυπνα τον τίτλο της ανάρτησής σας και τη μετα-περιγραφή. Γράψτε έναν μοναδικό και εύκολα κατανοητό τίτλο για την ανάρτηση. Ένας τίτλος ανάρτησης έχει πάντα την αξία του άρθρου. Μπορείτε να επιλέξετε πλήρη σύνοψη για το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την περιγραφή. Δώστε μεγάλη προσοχή στα φθηνά πακέτα SEO.

5. Δεν έχετε φιλικό σχεδιασμό για κινητά

Το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητας στο Διαδίκτυο προέρχεται από συσκευές smartphone. Επομένως, πρέπει πρώτα να επισημάνετε το ευρετήριο για κινητά. Πρέπει να επιλέξετε responsive design για όλες τις συσκευές. Βοηθάει στην ευρετηρίαση του περιεχομένου για κινητά πρώτα, αλλά και στην αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας. Υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά τηλέφωνα. Προχωρήστε μαζί με έναν έμπειρο Developer.

https://www.youtube.com/watch?v=u89RCpCB_IU&feature=youtu.be

6. Μη χρήση του Analytics

Οι περισσότεροι αρχάριοι blogger δεν χρησιμοποιούν αναλυτικά στοιχεία για να παρακολουθούν την επισκεψιμότητά τους. Είναι τα μεγαλύτερα και πιο συνηθισμένα λάθη SEO που γίνονται μέχρι σήμερα. Εάν δεν εγκαταστήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο, θα χάσετε μεγάλα από τα οφέλη SEO. Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να μάθετε τη διαδρομή, την τοποθεσία και πιο σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε  Πως λειτουργούν οι διαφημίσεις Facebook και Google Ads

Μπορείτε να δείτε την επισκεψιμότητα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το Google Analytics. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εάν έχετε αρκετή επισκεψιμότητα, τότε μπορείτε να εξελιχθείτε ακόμα περισσότερο.

7. Ξεχνάτε τα Social Media

Η κοινωνική επισκεψιμότητα είναι πιο σημαντική για την ενίσχυση της κατάταξης και της εξουσίας του ιστολογίου. Εκατομμύρια άνθρωποι ξοδεύουν το χρόνο τους στην κοινωνική πλατφόρμα είτε Facebook είτε Instagram. Εάν ακολουθήσετε ένα σταθερό πλάνο, μπορεί να ενισχύσει την κατάταξή σας εύκολα. Επειδή στην Google αρέσει αυτή η επισκεψιμότητα και πιστεύει ότι είναι θετική. Δημιουργήστε τη σελίδα της επιχείρησής σας σε (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κ.λπ.) και αυξήστε την επισκεψιμότητα. Η διαχείριση των Social Media, είναι μονόδρομος.

8. Ανύπαρκτο Link Building

Η δημιουργία συνδέσμων είναι σημαντική για το SEO και αυξάνει την επισκεψιμότητα παραπομπών. Εάν δεν έχετε συνδέσμους από ιστοσελίδες υψηλής εξουσίας, χάνετε πολλά πράγματα. Έχοντας σύνδεσμο σε αυτά τα ιsite υψηλών δημοσίων σχέσεων, ανεβάζετε την επισκεψιμότητα, την εξουσία σας. Ασχοληθείτε ενεργά με το Guest Posting και αρχίστε να λαμβάνετε αυτούς τους ποιοτικούς συνδέσμους. Εάν το site σας γίνει δημοφιλές, τότε θα εμφανιστείτε σε πολλά ακόμα. Αυτό είναι ένα άλλο σημείο επιτυχίας.

9. Keyword Stuffing

Η σύνταξη άρθρων με επαναλαμβανόμενες τις ίδιες λέξεις κλειδιά, ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη SEO. Προκαλεί αποκλεισμό από το SERP. Εάν θέλετε να ανεβείτε στη κατάταξη, απλώς εστιάστε στο φυσικό σας περιεχόμενο. Μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε αυτή την τακτική και ποτέ δεν φέρνει επιτυχία. Αν θέλετε για παράδειγμα να στοχεύσετε μια φράση όπως Mykonos Transfer Services, διότι έχετε μια επιχείρηση στο νησί, τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα την αναφέρετε. Το ίδιο ισχύει και για κάθε φράση που θα πραγματοποιήσετε στόχευση. Είναι μια από τις μεθόδους SEO που ανήκουν πλέον στο Black Hat.

Διαβάστε  8 κορυφαία εργαλεία ανάλυσης ανταγωνιστών στο SEO

10. Δεν προσθέτετε πολυμέσα

Έχοντας ορισμένα αρχεία πολυμέσων όπως εικόνες, βίντεο σημαίνει ακόμα καλύτερη κατάταξη SEO. Η μη προσθήκη σχετικών εικόνων ή βίντεο, ένα από τα λάθη SEO στις ιστοσελίδες. Απλώς προσελκύστε περισσότερους επισκέπτες προσθέτοντας κάποιες σχετικές φωτογραφίες, ενσωματωμένα βίντεο από το YouTube. Επειδή είναι ευκαιρία να ευρετηριαστεί πρώτα η ανάρτηση και να αυξηθεί πρώτα η επισκεψιμότητα. Φυσικά θα πρέπει να συμπεριλάβετε σχετικές λέξεις κλειδιά.

Συμπερασματικά

Τα 10 πιο κοινά λάθη στο SEO είναι μπροστά σας. Αν κάνετε κάποιο από αυτό ξεκινήστε τις διορθώσεις. Το On Page SEO είναι πολύ σημαντικό μέρος της διαδικασίας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *