Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

SEO Τιμές – Από τι εξαρτάται το κόστος ανά περίπτωση

Google news
SEO Τιμές

Το SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί μια απαραίτητη στρατηγική για την online παρουσία κάθε επιχείρησης. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα, βελτιωμένη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης και, ultimately, σε αύξηση των πωλήσεων.

Ωστόσο, το κόστος SEO μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανά περίπτωση. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το κόστος, καθιστώντας αδύνατη την ύπαρξη μίας τυποποιημένης τιμής.

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος SEO:

1. Μέγεθος και πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας:

 • Μικρές ιστοσελίδες με απλή δομή και περιεχόμενο typically κοστίζουν λιγότερο.
 • Μεγάλες ιστοσελίδες με πολλαπλές σελίδες, κατηγορίες και προϊόντα typically απαιτούν περισσότερο χρόνο και πόρους, οδηγώντας σε αυξημένο κόστος.

2. Ανταγωνισμός:

 • Σε ανταγωνιστικές αγορές, η βελτιστοποίηση SEO γίνεται πιο περίπλοκη, απαιτώντας ενδελεχή έρευνα και εξειδικευμένες στρατηγικές, με αποτέλεσμα το κόστος να αυξάνεται.
 • Σε λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές, η βελτιστοποίηση SEO μπορεί να επιτευχθεί με απλούστερες μεθόδους, μειώνοντας το κόστος.

3. Στόχοι SEO:

 • Η βελτιστοποίηση για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή για άνοδο στην κατάταξη για specific keywords typically κοστίζει περισσότερο.
 • Η βελτιστοποίηση για γενική βελτίωση της online παρουσίας typically έχει χαμηλότερο κόστος.

4. Υπηρεσίες SEO:

 • Το πακέτο υπηρεσιών SEO που θα επιλέξετε (π.χ. βασική βελτιστοποίηση, on-page & off-page SEO, τεχνικό SEO) επηρεάζει άμεσα το κόστος.
 • Ορισμένες εταιρείες SEO προσφέρουν προσαρμοσμένα πακέτα, ενώ άλλες χρεώνουν με βάση την ώρα.

5. Εξειδίκευση και εμπειρία SEO:

 • Εταιρείες SEO με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση typically χρεώνουν περισσότερο.
 • Νέες ή μικρότερες εταιρείες SEO μπορεί να προσφέρουν πιο οικονομικά πακέτα.

Ενδεικτικές τιμές SEO:

 • Βασική βελτιστοποίηση: €100-€500/μήνα
 • Πλήρες πακέτο SEO: €500-€2000/μήνα
 • Εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO: €2000+/μήνα

Συμβουλές για εύρεση οικονομικών SEO υπηρεσιών:

 • Συγκρίνετε τιμές και προσφορές από διάφορες εταιρείες SEO.
 • Ζητήστε αναλυτικά τιμολόγια και σαφή περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρονται.
 • Εξετάστε το ιστορικό και την εμπειρία της εταιρείας SEO.
 • Επιλέξτε μια εταιρεία SEO που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Επιπλέον, λάβετε υπόψη:

 • Το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα.
 • Η ποιότητα των υπηρεσιών SEO είναι πιο σημαντική από το κόστος.

Συνεργασία με την εταιρεία SEO για να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να παρακολουθήσετε την πρόοδο:

 • Συζητήστε με την εταιρεία SEO για να θέσετε συγκεκριμένους, μετρήσιμους, εφικτούς, σχετικούς και χρονικά δεσμευμένους (SMART) στόχους.
 • Οι στόχοι αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν την βελτίωση της κατάταξης για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας ή την αύξηση των leads και των πωλήσεων.
 • Η εταιρεία SEO θα πρέπει να σας παρέχει τακτικές αναφορές που δείχνουν την πρόοδο προς τους στόχους σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία όπως η κατάταξη των λέξεων-κλειδιών, η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, τα ποσοστά μετατροπής και άλλα σημαντικά metrics.
Διαβάστε  Έρχεται update εμπειρίας χρήστη από τη Google το 2021

Εναλλακτικές λύσεις SEO:

 • Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, μπορείτε να κάνετε κάποια βασική βελτιστοποίηση SEO μόνοι σας.
 • Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα online resources που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε τα βασικά του SEO.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρετά ή οικονομικά εργαλεία SEO για να βοηθηθείτε στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, τον τεχνικό έλεγχο της ιστοσελίδας σας και άλλες εργασίες SEO.

Επιπρόσθετα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • White Hat vs. Black Hat SEO: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία SEO που επιλέγετε χρησιμοποιεί white hat SEO tactics, οι οποίες είναι σύμφωνες με τις οδηγίες των μηχανών αναζήτησης. Black hat tactics μπορεί να οδηγήσουν σε ποινές από τις μηχανές αναζήτησης και να βλάψουν την κατάταξη της ιστοσελίδας σας.
 • Συντήρηση SEO: Το SEO είναι μια συνεχής διαδικασία. Ακόμα και αφού επιτύχετε τους αρχικούς σας στόχους, θα πρέπει να συνεχίσετε να συντηρείτε την ιστοσελίδα σας και την στρατηγική SEO για να διατηρήσετε την κατάταξη σας και να προσαρμοστείτε στις αλλαγέλες του αλγορίθμου των μηχανών αναζήτησης.

Συμπέρασμα:

Το κόστος SEO μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ωστόσο, με προσεκτικό σχεδιασμό και σύγκριση τιμών, μπορείτε να βρείτε μια οικονομική λύση SEO που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους.

Website SEO Audit Ανάλυση

Το SEO Audit περιλαμβάνει μια λεπτομερή ανάλυση της τωρινής κατάστασης του ιστότοπού σας σε σχέση με τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Σκοπός του είναι να εντοπίσει τυχόν λάθη, παραλείψεις ή κενά που επηρεάζουν την ορατότητα και την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

Έρευνα για λέξεις κλειδιά

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών εστιάζει στον εντοπισμό και την ανάλυση των λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου για να αναζητήσουν πληροφορίες online. Στόχος είναι η βελτιστοποίηση του περιεχομένου ιστοσελίδων και online καταστημάτων, ώστε να εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs) για τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά.

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας (On Page SEO), στα ελληνικά, είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των στοιχείων μιας ιστοσελίδας για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Με απλά λόγια, είναι όσα πράγματα μπορείτε να κάνετε μέσα στην ιστοσελίδα σας για να την ανεβάσετε ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Off Page SEO

Το Off-page SEO αναφέρεται σε ενέργειες που κάνετε εκτός του ίδιου του ιστότοπού σας για να βελτιώσετε την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης. Σκεφτείτε το σαν ένας τρόπος να αυξήσετε την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα του ιστότοπού σας στα μάτια των μηχανών αναζήτησης όπως η Google.

Τοπικό Local SEO

Το Τοπικό SEO (Local SEO) εστιάζει στη βελτιστοποίηση της online παρουσίας μίας επιχείρησης, ώστε να εμφανίζεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για τοπικές αναζητήσεις. Στόχος του είναι να προσελκύσει πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή δραστηριοποίησης της επιχείρησης.

Διαβάστε  SEO για Υδραυλικούς - Μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google ως Υδραυλικοί

Τεχνικός Έλεγχος SEO

Ένας τεχνικός έλεγχος SEO είναι μια διαδικασία που βοηθάει τον ιδιοκτήτη ενός ιστότοπου να καταλάβει πως “βλέπουν” οι μηχανές αναζήτησης την ιστοσελίδα του. Με απλά λόγια, είναι ένας τρόπος να τσεκάρετε αν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που εμποδίζουν την ιστοσελίδα σας να ανεβεί ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δημιουργία SEO Αρθρογραφίας

Η δημιουργία SEO αρθρογραφίας εστιάζει στην συγγραφή περιεχομένου βελτιστοποιημένου για τις μηχανές αναζήτησης. Ο στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του άρθρου στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs) για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Social Media Posts + SEO

Προσέλκυσή προσοχής: Τα καρουζέλ είναι πιο οπτικά ενδιαφέροντα από τα απλά ποστ με μία εικόνα ή βίντεο. Δημιουργούμε Posts από το SEO άρθρο και προσφέρουμε την πληροφορία σε εικόνες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαφημίσουμε στρατηγικά και την πληροφορία του άρθρου.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *