Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news
1 - SEO κοστος

Πόσο κοστίζει το SEO; Είναι μια περίεργη αλλά και λογική ερώτηση που ακούμε συχνά. Το SEO δεν είναι τόσο εύκολο να υπολογιστεί και δουλευτεί, όπως, ας πούμε, στέλνοντας μια εκστρατεία email σε 100 παραλήπτες. Με κάποιους τρόπους, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να μετρηθεί, καθώς πολλές δραστηριότητες μάρκετινγκ μπορεί να επηρεάσουν την οργανική επισκεψιμότητα αναζήτησης.

Το κόστος του SEO σχετίζεται επίσης άμεσα με τις πιθανές ανταμοιβές. Η κατάταξη σε εθνικό επίπεδο για μια πολύτιμη λέξη-κλειδί που μπορεί να είναι 10 ευρώ ανά κλικ στο Google Ads θα έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από μια λέξη κλειδί για Local SEO. Αλλά ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξει τεράστια ποικιλία – και αν θέλετε να ανεβείτε θέσεις σε ένα κράτος, νομό, πόλη, πόλη ή μικρο-περιοχή όπως ένας δήμος ή ένα χωριό θα επηρεάσει πόσο δύσκολο θα είναι αυτό. Αυτό, φυσικά, επηρεάζει την τιμή του SEO για τη μοναδική σας κατάσταση.

Το κόστος του SEO (Search Engine Optimization) μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η πολυπλοκότητα του έργου, η ανταγωνιστικότητα της αγοράς, οι στόχοι που θέλετε να επιτύχετε και η εταιρεία ή το άτομο που παρέχει τις υπηρεσίες SEO.

Οι υπηρεσίες SEO μπορούν να παρέχονται με διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης ανά ώρα, της συμβόλαιας μηνιαίας χρέωσης ή του πακέτου υπηρεσιών. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι χαμηλότερες τιμές δεν απαραιτούν απαραίτητα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Ορισμένες φορές, φθηνές υπηρεσίες SEO μπορεί να μην παρέχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να μην έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στις αλλαγές των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες SEO μπορούν να αξίζουν το κόστος τους εάν σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ορατότητα του ιστότοπό σας, να βελτιώσετε την ανταγωνιστικότητά σας στο διαδίκτυο και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές. Για να επιλέξετε τον κατάλληλο πάροχο SEO, θα πρέπει να διερευνήσετε τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να ζητήσετε αναφορές ή παραδείγματα επιτυχημένων πελατών.

Επισημαίνω πάλι ότι οι πληροφορίες μου ισχύουν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, και τα δεδομένα σχετικά με τις τιμές του SEO μπορεί να έχουν αλλάξει μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω εν συντομία τα οφέλη της οργανικής αναζήτησης μέσω SEO για την καλύτερη πλαισίωση της ερώτησης, πόσο κοστίζει το κόστος SEO; Ο στόχος μου εδώ είναι να σας βοηθήσω να λάβετε μια εκπαιδευμένη απόφαση σχετικά με το πόσο θα πρέπει να επενδύσετε και πώς θα μετρήσετε τα αποτελέσματα.

Αν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε τις μετατροπές, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να σας βοηθήσει.

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός SEO συνεργάτη on line και την εφαρμογή στρατηγικών SEO, θα θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει.

Σε αυτή τη σελίδα, θα αναλύσουμε το μέσο κόστος του SEO το 2020, οπότε θα ξέρετε τι να περιμένετε να πληρώσετε για να συνεργαστείτε με έναν κορυφαίο συνεργάτη SEO, όπως ο SEO Marketer.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε ή καλέστε μας στο +306972132823 για να μιλήσετε με έναν ειδικό και να μάθετε αναλυτικά.

Είτε είστε τοπική επιχείρηση, μικρή επιχείρηση, εθνική επιχείρηση ή και διεθνής επιχείρηση, ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια θα πρέπει να είναι η επένδυσή σας στην οργανική αναζήτηση.

Τιμές SEO: Τι καθορίζει το κόστος;

Η τιμολόγηση του SEO πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ακόλουθες μεταβλητές:

Διαβάστε  Τι είναι το White Hat SEO ;

Κατάσταση. Πού βρίσκεστε σήμερα;
Στόχοι. Που θέλετε να είστε;
Χρονοδιάγραμμα. Πόσο γρήγορα θέλετε να βελτιώσετε;

Μόνο εξετάζοντας αυτά τα τρία στοιχεία μπορεί οποιαδήποτε υπηρεσία να υπολογίσει πόσο πρέπει να κοστίσει το SEO για την επιχείρησή σας.

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο παράδειγμα:

Μια ιστοσελίδα τοπικής επιχείρησης κατατάσσεται επί του παρόντος στη 12η θέση για την κύρια λέξη-κλειδί στόχου (και παραλλαγές αυτού).
Οι ανταγωνιστές στην πρώτη σελίδα έχουν περισσότερες συνδέσεις και υψηλότερες μετρήσεις εξουσίας.
Οι ανταγωνιστές έχουν επενδύσει περισσότερο στο τοπικό SEO.

Με αυτές τις πληροφορίες, μπορούν να καθοριστούν μερικές μετρήσεις:

Ένας κατά προσέγγιση αριθμός links
Μια ιδέα για το πόση εργασία απαιτείται για το τοπικό μπροστινό μέρος του SEO
Μια χρονοβόρα γραμμή για να επιτευχθεί αυτό

Με την ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης ενός πελάτη, την κατανόηση των στόχων του και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρονοδιαγράμματος, μπορούμε να υπολογίσουμε μια τιμή. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές εδώ και δεν γνωρίζουμε πάντα τι κάνουν οι ανταγωνιστές μας, αλλά πρέπει να γίνει προσπάθεια υπολογισμού του απαιτούμενου επιπέδου εργασίας και της επακόλουθης τιμής.

Και φυσικά, η επιχείριση θα καθορίσει εν μέρει το κόστος. Η αγορά, σε κάποιο βαθμό, ρυθμίζει την τιμή (υποθέτοντας ότι η εργασία γίνεται σωστά). Πρόκειται για την απόδοση της επένδυσης.

Η τελευταία μεταβλητή είναι η συντήρηση και η διατήρηση της σημαίας σας φέρουν όταν έχει επιτευχθεί ορατότητα. Το SEO είναι ένας κινούμενος στόχος. Επιταχύνετε το παιχνίδι σας και ο ανταγωνισμός κάνει το ίδιο. Είναι δύσκολο και οι καλύτερες προσεγγίσεις πρέπει να προσαρμοστούν στην μοναδική κατάσταση και τους στόχους της επιχείρησης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι απλοί SEO KPIs, όπως η κατάταξη λέξεων-κλειδιών, δεν αρκούν και μια πιο προσεκτική προσέγγιση για τη μέτρηση της επιτυχίας του SEO είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη για την παρακολούθηση της προόδου.

Υψηλής ποιότητας SEO έναντι φθηνών και Black Hat στρατηγικών

Αυτό μας φέρνει στην άλλη μεταβλητή κλειδί εδώ: Ποιότητα. Μια μικρή ιστορία εδώ μπορεί να βοηθήσει να επεξηγήσει τα ποιοτικά θέματα που εξακολουθούν να αφθονούν στη βιομηχανία SEO.

Ένας τοπικός πελάτης PPC μας κάλεσε και μας ανέλυσε μια λεπτομερή κλήση πωλήσεων που είχε λάβει από μια τοπική εταιρεία SEO. Αυτή η επιχείρηση προσπαθούσε να πουλήσει SEO και να περιγράψει λεπτομερώς τη διαδικασία που θα χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν backlinks. Το βασικό στοιχείο αυτής της διαδικασίας ήταν να βρούν σχετικούς ιστότοπους που είχαν λήξει, να αγοράσουν αυτούς τους ιστότοπους και, στη συνέχεια, να τοποθετήσουν περιεχόμενο σε αυτούς που συνδέεται με τον ιστότοπο προορισμού.

Αυτό είναι ουσιαστικά ένα PBN (Private Blog Network), ένα δίκτυο ιστοτόπων που ελέγχεται από μια ενιαία οντότητα (στην περίπτωση αυτή, την εταιρεία SEO) και χρησιμοποιείται για την τεχνητή δημιουργία συνδέσμων. Αυτή η προσέγγιση έχει πολλά ονόματα: link farm, link network, blog network και ούτω καθεξής. Αυτό είναι που η Google θα ταξινομήσει ως σχέδιο σύνδεσης και είναι κάτι στο οποίο στόχευαν με manual penalties και αλγοριθμικές προσαρμογές από το 2014.

Το θέμα είναι ότι, αυτός ο πελάτης τελικά προχώρησε στην αγορά αυτή. Ακούστηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πραγματικά, θα πρέπει να είστε πιο πονηρεμένοι όταν αυτή η υποτιθέμενη εταιρεία SEO έκανε κερδοσκοπικές telesales. Αλλά αυτή είναι μια ολόκληρη άλλη ιστορία.

Διαβάστε  SEO για Τεχνικούς Υπολογιστών και Smartphone

Το σημείο εδώ είναι ότι υπάρχουν υπηρεσίες στην Ελλάδα που προσφέρουν SEO για 50 ή 100 ευρώ ανά τρίμηνο ανά τρίμηνο. Ή 30 ευρώ το μήνα. Ρεαλιστικά, τι είδους μάρκετινγκ μπορεί να γίνει για 30 ευρώ το μήνα; Αυτές οι υπηρεσίες είτε δεν κάνουν τίποτα είτε χρησιμοποιούν ιδιόκτητα δίκτυα ιστότοπων για να προσθέσουν συνδέσμους.

Στην καλύτερη περίπτωση, είναι σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικές. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε ποινή ή σε κάποια μορφή αρνητικής ισότητας. Φτηνές, ναι. Χωρίς αποτέλεσμα, σίγουρα. Εάν χτίζετε μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση, δεν θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτές τις στρατηγικές του πυθμένα.

Το θέμα εδώ είναι ότι είστε υπεύθυνοι για αυτό που γίνεται στο όνομά σας. Εάν απασχολείτε μια φθηνή εταιρεία SEO και δεν κάνετε την έρευνα, τότε αυτό θα είναι το πρόβλημά σας όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν (ή τιμωρούνται).

Εάν χτίζετε μια επιχείρηση, πρέπει να παίξετε σύμφωνα με τους κανόνες της μεγαλύτερης πλατφόρμας μάρκετινγκ εκεί έξω. Και οι κανόνες δεν είναι πάντα εξαιρετικά σαφείς. Αλλά σκεφτείτε από την άποψη της αξίας και την κοινή λογική, και δεν θα πέσετε foul των χιλιάδων ειλικρινά ανήθικες, back-street εταιρείες SEO εκεί έξω.

Υπάρχουν ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς kaiπροσφέρουν φτηνό και κακό SEO. Απλά θυμηθείτε τις τέσσερις μεταβλητές της κατάστασης, των στόχων, της ταχύτητας και της ποιότητας.

Αρκετά πια! Πόσο κοστίζει τελικά το SEO;

Τα παρακάτω βασίζονται στην εμπειρία μας και στις μελέτες που μπορούσαμε να δημιουργήσουμε για να πάρουμε κάποια στοιχεία.

Τιμές SEO στις ΗΠΑ

Υπάρχουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με τις τιμές SEO στις ΗΠΑ από ό, τι στην Ελλάδα. Το Moz δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με τους παρόχους SEO που περιελάμβαναν τιμολόγια και έδειξε ένα τεράστιο φάσμα μηνιαίων τιμών. Αυτές οι τιμές δεν είναι συγκεκριμένες για τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά μας δίνουν μια ιδέα.

Υπάρχουν πολλές διαφορές εκεί έξω, αλλά η πλειοψηφία των επιχειρήσεων ξοδεύουν λιγότερο από 5.000 δολάρια το μήνα για SEO στις ΗΠΑ βάσει αυτής της έρευνας. Το σαράντα τοις εκατό αυτών των ανθρώπων ξοδεύουν λιγότερα από 1.000 δολάρια, πράγμα που συμβαίνει συχνά με τις πραγματικά μικρές επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Θυμηθείτε, οι τιμές αυτές πιθανόν να αντιστοιχούν στο επίπεδο δυσκολίας και στο πεδίο εφαρμογής του έργου. Όσοι πληρώνουν λιγότερα από 500 δολάρια το μήνα είναι πιθανώς τοπικές επιχειρήσεις!

Τιμές SEO στο Ηνωμένο Βασίλειο

£ 50- £ 150 το μήνα – low-Budget SEO (ή χαμηλός ανταγωνισμός)
£ 150- £ 300 το μήνα – μεσαία σειρά μικρών επιχειρήσεων SEO
£ 300- £ 500 το μήνα – πιο ανταγωνιστική mid-range SEO
£ 500- £ 1,000 ανά μήνα – high-end μικρές επιχειρήσεις SEO (συνήθως μια εθνική επιχείρηση)
£ 1,000- £ 2,000 το μήνα – υψηλής ποιότητας για ανταγωνιστικές βιομηχανίες
£ 2.000 προς τα πάνω ανά μήνα – επιχειρήσεις υψηλής αξίας με προσέγγιση SEO που βασίζεται σε περιεχόμενο. Συνήθως μια εθνική επιχείρηση ή μια επιχείρηση πολλαπλών τοποθεσιών.

Στην πράξη, αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι γενικές εταιρίες SEO στο δρόμο τείνουν να εργάζονται από £ 300 προς τα πάνω. Στη συνέχεια, υπάρχουν ορισμένοι διαδικτυακοί προμηθευτές μικρών επιχειρήσεων SEO που λειτουργούν από περίπου £ 50 έως £ 150 το μήνα. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν μερικές από αυτές τις εταιρείες για να προσθέσουν αξία.

Διαβάστε  SEO Τεχνικές - Πως θα ανέβεις επίπεδο

Τιμές SEO στην Ελλάδα

Τα πράγματα εδώ είναι πιο απλά

Οι τιμές που παίζουν είναι από 400 – 1.500 ευρώ στη πλειονότητα των περιπτώσεων το μήνα ανάλογα με την δυσκολία την στόχευση και την δυσκολία των λέξεων κλειδιών.

 1. Μικρές Επιχειρήσεις:
  • Μέγεθος Καμπάνιας: Βασική Βελτιστοποίηση με κόστος περίπου €100-300 ανά μήνα.
  • Στόχος: Βελτίωση κατάταξης στις αναζητήσεις για τοπικές λέξεις-κλειδιά.
 2. Μεσαίες Επιχειρήσεις:
  • Μέγεθος Καμπάνιας: Συνολική Βελτιστοποίηση με κόστος περίπου €400-1000 ανά μήνα.
  • Στόχος: Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας και βελτίωση κατάταξης για πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.
 3. Μεγάλες Επιχειρήσεις:
  • Μέγεθος Καμπάνιας: Προσαρμοσμένες Λύσεις με κόστος πάνω από €1000 ανά μήνα.
  • Στόχος: Επίτευξη υψηλών θέσεων στις αναζητήσεις για κρίσιμες λέξεις-κλειδιά, ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας (brand awareness) και μεγιστοποίηση των προοπτικών (leads) και των πωλήσεων.

Η ανάλυση αυτή δείχνει πώς οι διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν διαφορετικές ανάγκες και στόχους στον τομέα του SEO, και ότι η προσέγγιση των υπηρεσιών πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα.

Τι πρέπει να ξοδεύεις;

Ωστόσο, οι παραπάνω τιμές είναι όλες σχετικές. Εάν είστε μια μικρή αλλά εθνική επιχείρηση σε έναν ανταγωνιστικό χώρο, τότε θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για το SEO από μια μικρή επιχείρηση σε έναν τοπικό χώρο. Σκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου έναντι ενός τοπικού υδραυλικού. Το μέγεθος της αγοράς σας και το πιθανό κέρδος θα υπαγορεύσουν σε κάποιο βαθμό τι πρέπει να ξοδεύετε για να τρέχετε.

Τι πρέπει να πληρώσετε; Πώς καθορίζετε την αξία του SEO; Η μόνη αληθινή απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι η επιχείρησή σας και η τρέχουσα κατάσταση. Εάν τα κέρδη είναι μεγάλα, αναμένετε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Εάν το κέρδος είναι χαμηλό, τότε τυπικά, θα υπάρξει μικρότερος ανταγωνισμός. Εάν έχετε πολύ δρόμο για να τρέξετε, αναμένετε να πληρώσετε περισσότερα από ό, τι αν χρειαστεί μόνο μια τελική ώθηση.

Βεβαιωθείτε ότι ο παροχέας σας εξηγεί πώς υπολογίζουν ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε και αποφύγετε το πολύ χαμηλό τέλος της αγοράς, καθώς η αυτοματοποίηση που απαιτείται για την απόδοση SEO στα 50 δολάρια το μήνα ή κάποιες από αυτές θα οδηγήσουν συχνά σε προβλήματα στη διαδρομή.

SEO & σχεδιασμός ιστοσελίδων

Τα παραπάνω εξετάζουν κατά κύριο λόγο το μηνιαίο κόστος SEO για την ανάληψη μιας καλά βελτιστοποιημένης ιστοσελίδας όπου είναι ήδη σε ισχύ. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας φιλική προς το SEO. Ο ιστότοπός σας είναι το σπίτι σας στο διαδίκτυο και αποτελεί κεντρικό στοιχείο των προσπαθειών σας στο SEO. Μια καλά βελτιστοποιημένη πλατφόρμα ιστότοπου που προσφέρει εκπληκτική χρηστικότητα στους χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη επένδυση, αλλά ένας ιστότοπος που δεν είναι κατασκευασμένος με αναζήτηση και ευτυχείς χρήστες στο μυαλό είναι ένα χάρτινο SEO.

ROI: Γιατί «Πόσο κοστίζει τόσο SEO;» Δεν είναι η σωστή ερώτηση

Στο τέλος της ημέρας, η απόδοση της επένδυσης (ROI) είναι σημαντική. Αν τα leads σας κοστίζουν 20 ευρώ από την πληρωμένη αναζήτηση, 15 ευρώ από τις κοινωνικές διαφημίσεις ή 5 ευρώ από την οργανική αναζήτηση, τότε το οργανικό είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο κανάλι που προσφέρει την καλύτερη συνολική απόδοση της επένδυσης.

Η μέτρηση αυτών των παραγόντων δεν είναι πάντα εύκολη αλλά είναι απολύτως απαραίτητη για να κατανοήσετε ποια είναι η απόδοση σε όλες τις δραστηριότητές σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Το SEO και η οργανική αναζήτηση εξακολουθούν να τείνουν να παρέχουν την καλύτερη συνολική απόδοση επένδυσης (ROI). Αυτό ισχύει όταν εξετάζουμε την ευαισθητοποίηση του Brand, την αφοσίωση και σε όλο το φάσμα των μετατροπών από την παραγωγή leads στις πωλήσεις.

Στον SEO Marketer θα λαμβάνετε Μηνιαίο Report με την απόδοση τα κλικ και την κατάταξη στις λέξεις κλειδιά που έχουμε στοχεύσει.

Google news
Είπαν για εμάς.

Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.