Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Προώθηση Ιστοσελίδων Τιμές ανά περίπτωση

Google news
Προώθηση Ιστοσελίδων Τιμές ανά περίπτωση

Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη βελτίωση της ορατότητας και του ρανκινγκ της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας, οι τιμές για το SEO προώθηση μπορεί να διαφέρουν.

Πίνακας Περιεχομένου

Αναλυτικός οδηγός για τις τιμές στη προώθηση ιστοσελίδων ανά περίπτωση στο SEO:

Ανάλυση Ιστοσελίδας (On-site Audit):

Η πρώτη φάση είναι η ανάλυση της ιστοσελίδας σας για την ανίχνευση τυχόν τεχνικών προβλημάτων, κακής δομής URL, λάθη HTML κ.λπ.

Κόστος: Από 100€ έως 1000€, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας. Συνηθως κυμαίνεται στα 100 με 400€ για μικρού εύρους ιστοσελίδες.

Ανάπτυξη Περιεχομένου (Content Development):

Δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας που να είναι βελτιστοποιημένο για τις λέξεις-κλειδιά σας και να προσελκύει το κοινό σας.
Κόστος: Από 50€ έως 300€ ανά άρθρο ή σελίδα, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του περιεχομένου. Εδώ παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα ανάλογα τις απαιτήσεις όπου περιλαμβάνονται και η δημιουργία άρθρων.

Διαβάστε  Το Google my Business επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο

Λέξεις-Κλειδιά (Keyword Research):

Ανάλυση των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης για να βρουν περιεχόμενο σχετικό με την επιχείρησή σας.
Κόστος: Από 100€ έως 500€ ανά έρευνα λέξεων-κλειδιών, ανάλογα με την έκταση της έρευνας και την ποιότητα των αποτελεσμάτων. Ουσιαστικά εδώ μιλάμε για το SEO Audit. Εκτενή ανάλυση ανταγωνισμού, φράσεων και λέξεων κλειδιών.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι (Backlinks):

Απόκτηση υψηλής ποιότητας εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας, οι οποίοι βελτιώνουν την αξιοπιστία και την αρθρωτότητά της.

Κόστος: Από 250€ έως 1000€ ή περισσότερο ανά μήνα, ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα των παρεχόμενων συνδέσμων.

Παρακολούθηση και Αναφορές (Monitoring & Reporting):

Παροχή τακτικών αναφορών για την πρόοδο και τα αποτελέσματα των προσπαθειών SEO.
Κόστος: Από 100€ έως 500€ ανά μήνα, ανάλογα με τη συχνότητα και το περιεχόμενο των αναφορών.

Συνολικά, οι τιμές για την προώθηση ιστοσελίδων μέσω SEO μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με την εμβέλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών SEO που να προσφέρει τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Τιμές στη προώθηση ιστοσελίδων στο Google Ads

Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω του Google Ads είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για την αύξηση της ορατότητας και της κίνησης στην ιστοσελίδα σας. Οι τιμές στο Google Ads μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών που επιλέγετε, του ανταγωνισμού στην αγορά σας και του προϋπολογισμού που θέτετε. Εδώ είναι ένας αναλυτικός οδηγός για τις τιμές ανά περίπτωση στο Google Ads:

Λέξεις-Κλειδιά (Keywords):

Κόστος ανά κλικ (CPC – Cost Per Click): Το κόστος ανά κλικ εξαρτάται από τη δημοτικότητα και τον ανταγωνισμό των λέξεων-κλειδιών που επιλέγετε. Οι λέξεις-κλειδιά με υψηλή ζήτηση και ανταγωνισμό μπορεί να έχουν υψηλότερο κόστος ανά κλικ.

Διαβάστε  Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο ιατρικό μάρκετινγκ;

Κόστος ανά χίλιες εμφανίσεις (CPM – Cost Per Thousand Impressions):

Αν επιλέξετε διαφημίσεις που να εμφανίζονται σε βάση εμφανίσεων, το κόστος είναι ανά χιλιάδα εμφανίσεις και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα της αγοράς και την επίδοση των διαφημίσεών σας.

Τύπος Διαφήμισης:

Ανάλογα με τον τύπο διαφήμισης που επιλέγετε (π.χ. αναζήτηση, εικονική, βίντεο), οι τιμές μπορεί να διαφέρουν. Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις στην αναζήτηση Google AdWords (Search Ads) έχουν συνήθως διαφορετικό κόστος από τις διαφημίσεις στο Google Display Network.

Προϋπολογισμός:

Ο προϋπολογισμός που θέτετε καθορίζει το πόσο μπορείτε να δαπανήσετε για διαφήμιση στο Google Ads κατά τη διάρκεια μιας περιόδου. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να ρυθμίσετε τις δαπάνες ανά ημέρα ή ανά καμπάνια.

Υπηρεσίες διαχείρισης διαφημιστικού λογαριασμού Google Ads

Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες διαχείρισης καμπάνιας Google Ads, τις οποίες μπορεί να πρέπει να πληρώσετε πέραν των κόστων διαφήμισης. Οι τιμές για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να είναι ανάλογες με το επίπεδο της εμπειρίας και των υπηρεσιών που παρέχονται.

Συνολικά, οι τιμές στο Google Ads είναι πολύ μεταβλητές και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Συνιστάται η συνεργασία με έναν ειδικό ή μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε διαφημίσεις Google Ads για να βεβαιωθείτε ότι ο προϋπολογισμός και οι προσπάθειες σας θα έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Τιμές για προώθηση ιστοσελίδων μέσω Social Media

Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω Social Media είναι μια δημοφιλής και αποτελεσματική στρατηγική για την αύξηση της ορατότητας και του κοινού στην ιστοσελίδα σας. Οι τιμές για την προώθηση στα social media μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, ο στόχος της διαφήμισης, ο ανταγωνισμός και ο προϋπολογισμός που διαθέτετε. Εδώ είναι ένας αναλυτικός οδηγός για τις τιμές ανά περίπτωση στα social media:

Διαβάστε  Πόσα Backlinks χρειάζομαι για κατάταξη στη 1η σελίδα;

Πλατφόρμα Κοινωνικών Μέσων:

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που επιλέγετε (π.χ. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest κ.λπ.). Κάθε πλατφόρμα έχει διαφορετικές επιλογές διαφήμισης και διαφορετικούς αλγόριθμους για τη χρέωση.

Στόχοι Διαφήμισης:

Οι τιμές επίσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον στόχο της διαφήμισής σας, είτε πρόκειται για αύξηση των followers, την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, την αύξηση των πωλήσεων κ.λπ.

Το κόστος για την προώθηση ιστοσελίδων μέσω Social Media ποικίλλει σημαντικά και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

Μέγεθος και στόχοι της καμπάνιας:

Μικρές καμπάνιες: Εστιάζουν σε συγκεκριμένες πλατφόρμες Social Media, με μικρότερο προϋπολογισμό και στοχευμένο κοινό.
Μεγάλες καμπάνιες: Περιλαμβάνουν πολλαπλές πλατφόρμες, με πιο εκτεταμένο κοινό και υψηλότερο προϋπολογισμό.

Είδος υπηρεσιών:

Διαχείριση Social Media: Δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου, αλληλεπίδραση με το κοινό, ανάλυση δεδομένων.
Διαφημίσεις Social Media: Δημιουργία και προώθηση πληρωμένων διαφημίσεων σε διάφορες πλατφόρμες.
Συνεργασίες με influencers: Συνεργασία με δημοφιλείς χρήστες Social Media για προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών.

Εμπειρία και εξειδίκευση του παρόχου:

Ελεύθεροι επαγγελματίες ή μικρά πρακτορεία: Προσφέρουν συνήθως οικονομικότερες λύσεις, με ίσως λιγότερη εμπειρία και εξειδίκευση.
Μεγαλύτερα πρακτορεία: Διαθέτουν μεγαλύτερη ομάδα και εμπειρία, αλλά μπορεί να έχουν υψηλότερες τιμές.

Βιομηχανία και ανταγωνισμός:

Ανταγωνιστικές αγορές: Μπορεί να απαιτούν υψηλότερες δαπάνες για να ξεχωρίσετε.
Νέες αγορές: Μπορεί να προσφέρουν ευκαιρίες για οικονομικότερες καμπάνιες.
Ενδεικτικά, το κόστος μπορεί να κυμαίνεται από €500 έως €10.000+ μηνιαίως, ανάλογα με τους προαναφερθέντες παράγοντες.

Για να λάβετε μια πιο ακριβή εκτίμηση, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να λάβετε προσφορά.

Εκτός από το κόστος, λάβετε υπόψη και τα ακόλουθα:

Ποιότητα υπηρεσιών: Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
Διαφάνεια: Ζητήστε λεπτομερή ανάλυση του κόστους και σαφή κατανόηση των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται.
Επικοινωνία: Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει καλή επικοινωνία με τον πάροχο και ότι ενημερώνεστε τακτικά για την πρόοδο της καμπάνιας σας.

Επιλέγοντας τον κατάλληλο πάροχο και στρατηγική, μπορείτε να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τα Social Media για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *