Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

SEO Τεχνικές – Πως θα ανέβεις επίπεδο

Google news
SEO Τεχνικές - Πως θα ανέβεις επίπεδο

Αν θέλετε να βελτιώσετε την προβολή και την κατάταξη του ιστότοπού σας, υπάρχουν πολλές SEO τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με έρευνα για λέξεις-κλειδιά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε λέξεις-κλειδιά με αρκετό όγκο αναζήτησης αλλά όχι πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από άλλους ιστότοπους. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατατάξετε τον ιστότοπό σας υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERPs). Είναι επίσης σημαντικό για τους χρήστες, επειδή θα μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν πιο γρήγορα όταν χρησιμοποιούν το Google ή άλλες μηχανές αναζήτησης.

Πίνακας Περιεχομένου

SEO Τεχνικές – Κάντε έρευνα για λέξεις-κλειδιά και βελτιστοποιήστε τις σελίδες σας για λέξεις-κλειδιά που είναι σημαντικές για τους χρήστες.

Όταν πρόκειται για SEO τεχνικές, οι λέξεις-κλειδιά είναι το κλειδί. Οι λέξεις-κλειδιά είναι οι λέξεις ή φράσεις που πληκτρολογούν οι άνθρωποι στις μηχανές αναζήτησης όταν θέλουν να βρουν κάτι στο Διαδίκτυο.

Η Google είναι μακράν η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης, αλλά η Bing και η Yahoo αποτελούν σημαντικό μέρος της συνολικής επισκεψιμότητας. Ως αποτέλεσμα, η βελτιστοποίηση των σελίδων σας για λέξεις-κλειδιά που είναι σημαντικές για τους χρήστες είναι πιο σημαντική από ποτέ – και είναι επίσης πιο εύκολη από ποτέ!

Δημιουργήστε πολύτιμο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας

 • Δημιουργία περιεχομένου που είναι χρήσιμο στους χρήστες
 • Δημιουργία περιεχομένου που είναι μοναδικό και πρωτότυπο
 • Δημιουργήστε περιεχόμενο που δεν αφορά μόνο τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες
 • Δημιουργήστε περιεχόμενο που δεν αφορά μόνο τη δική σας εταιρεία ή οργανισμό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εσάς, αλλά δεν πρέπει να αφορά μόνο εσάς. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο αναγνώστης αισθάνεται ότι παίρνει κάτι από το άρθρο, όποιο κι αν είναι αυτό.
Διαβάστε  Πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσεις για SEO; Παράγοντες Κόστους

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά για τους τίτλους των ιστοσελίδων, τους υπότιτλους και τα κείμενα alt των εικόνων.

Εάν προωθείτε μια σελίδα που πουλάει προϊόντα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά στους τίτλους, τους υπότιτλους και τα κείμενα alt των εικόνων. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάποιος αναζητήσει μια από αυτές τις λέξεις-κλειδιά, η ιστοσελίδα σας είναι πιθανό να εμφανιστεί ψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων. Ο ειδικός στο SEO, θα σας δώσει περισσότερες απαντήσεις όπως και ανάλυης.

Χρήση λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίησή της για τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε κάποιες σχετικές λέξεις-κλειδιά όσο το δυνατόν συχνότερα όταν γράφετε κείμενο για ιστολόγια ή άρθρα σχετικά με την επιχείρησή σας ή τον κλάδο σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό συμπεριλαμβάνοντάς τες και στις επικεφαλίδες και τους υπότιτλους. Αυτό θα βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν ποια θέματα καλύπτονται από κάθε δημοσίευση και πόσο στενά συνδεδεμένα είναι όλα αυτά.

Χρήση λέξεων-κλειδιών σε συνδέσμους: Οι σύνδεσμοι από άλλους ιστότοπους είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα τόσο από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης όσο και από τις πληρωμένες διαφημίσεις (SEO). Όταν δημιουργείτε συνδέσμους από τον δικό σας προς έναν άλλο ιστότοπο, βεβαιωθείτε ότι κάθε κείμενο που χρησιμοποιείται περιέχει σχετικές φράσεις-κλειδιά, έτσι ώστε οι επισκέπτες να είναι σε θέση να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που ψάχνουν όταν κάνουν κλικ σε αυτό αργότερα! Οι SEO τεχνικές πρέπει να εκτελούνται με σχέδιο και με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για ανέρευση λέξεων κλειδιών είναι το KW Finder. Είναι με συνδρομή και διαθέτει εκατοντάδες προτάσεις και φράσεις για να βρείτε λέξεις κλειδιά σχετικές με την επιχείρηση σας. Ξεκινήστε εδώ.

Γράψτε μικρότερες παραγράφους, μικρότερες προτάσεις και πιο ενημερωτικές

 • Γράψτε πιο σύντομες παραγράφους, πιο σύντομες προτάσεις και πιο κατατοπιστικές προτάσεις. Οι πιο σύντομες παράγραφοι διαβάζονται και κατανοούνται ευκολότερα. Οι μεγάλες παράγραφοι συχνά κάνουν τον αναγνώστη να χάνει την προσοχή του σε αυτό που προσπαθείτε να πείτε. Οι σύντομες προτάσεις είναι επίσης καλύτερες, επειδή είναι πιο εύκολα κατανοητές από τις μεγάλες.
 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία αν θέλετε να βρείτε περισσότερες λέξεις που σχετίζονται με αυτό που προσπαθείτε να πείτε στην ανάρτηση ή το άρθρο σας. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο καλοί συγγραφείς μπορούν να γίνουν μέχρι να αρχίσουν να χρησιμοποιούν Tools κατά τη συγγραφή!
 • Επικεντρωθείτε στο θέμα, όχι στο πόσο καλά δένουν οι λέξεις σας ή πόσο καλογραμμένο είναι το περιεχόμενό σας. Ααυτά τα πράγματα θα έρθουν φυσικά αν επικεντρωθείτε πρώτα στο να μεταφέρετε με σαφήνεια τις άμεσες πληροφορίες!
Διαβάστε  Πως αλλάζουν τα αποτελέσματα στη Google

Δημιουργήστε περιεχόμενο που περιγράφει εικόνες, πίνακες και αρχεία ήχου

Περιγράψτε εικόνες, infographics και αρχεία ήχου χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό alt-text. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε πιο περιγραφικό και ευρετηρίασιμο περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Ανοίξτε το αρχείο εικόνας σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (π.χ. Adobe Photoshop). Εάν πρόκειται για αρχείο γραφικών, ανατρέξτε στην ενότητα σχετικά με τη δημιουργία γραφικών για προσβασιμότητα πριν ξεκινήσετε με αυτά τα βήματα.* Επιλέξτε όλο το κείμενο της εικόνας (CTRL+A) και αντιγράψτε το.
 • * Ανοίξτε το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου της προτίμησής σας (π.χ. Microsoft Word). Επικολλήστε ό,τι αντιγράψατε στο έγγραφο.
 • * Αποθηκεύστε αυτό το έγγραφο ως αρχείο HTML (.htm) ή ως αρχείο RTF (.rtf). Μπορείτε να το αποθηκεύσετε όπως θέλετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι όποια επέκταση και αν χρησιμοποιηθεί τελικά, περιλαμβάνεται παρακάτω
 • * Δημιουργήστε μια νέα ιστοσελίδα/πρότυπο σελίδας όπου θα θέλατε να εμφανίζεται αυτό το κείμενο στον ιστότοπό σας- συμπεριλάβετε τουλάχιστον μια ετικέτα επικεφαλίδας () πριν το αποθηκεύσετε ξανά ως HTML
 • * Ανεβάστε και τα δύο αρχεία στις αντίστοιχες ιστοσελίδες/πρότυπα σελίδων, ώστε οι επισκέπτες να τα βλέπουν όταν βλέπουν αυτές τις σελίδες στο διαδίκτυο!

Αποφύγετε το διπλότυπο περιεχόμενο

Το διπλό περιεχόμενο είναι ένα μεγάλο όχι. Αν έχετε διπλό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, η Google μπορεί να σκεφτεί ότι προσπαθείτε να την ξεγελάσετε και να την κάνετε να πιστέψει ότι υπάρχουν περισσότερες από μία σελίδες με τις ίδιες πληροφορίες. Αυτό δεν πρόκειται να σας βγει σε καλό! Μια εταιρεία SEO όπως ο SEO MARKETER, θα αξιολογήσει στρατηγικά το δικό σας website.

Διαβάστε  Γιατί χρειάζεστε το SEO στο E Commerce ;

Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα προτού γίνει ζήτημα:

 • Duplicate Content Checker (duplicatecontentchecker.com): Αυτό το εργαλείο αναλύει τις σελίδες του ιστότοπού σας και ελέγχει αν περιέχουν διπλότυπο περιεχόμενο. Θα σας πει επίσης ποιες σελίδες έχουν τα περισσότερα αντίγραφα, ώστε όταν έρθει η ώρα να τα αφαιρέσετε, να είναι αρκετά εύκολο να τα βρείτε.
 • Και τώρα στον έλεγχο εικόνων…

Copyscape (copyscape.com): Το Copyscape επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν ερωτήματα αναζήτησης και να δουν αν υπάρχουν αποτελέσματα με παρόμοιο κείμενο σε άλλες ιστοσελίδες σε ολόκληρο το Διαδίκτυο -συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας!

 • Χρησιμοποιήστε περιγραφικές διευθύνσεις URL και συμπεριλάβετε μια πρόσκληση για δράση σε κάθε σελίδα, ανάρτηση ή άρθρο.
 • Βεβαιωθείτε ότι η πρόσκληση για δράση είναι σαφής και περιεκτική.

Παρακολουθήστε τους επισκέπτες με λογισμικό ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Για την παρακολούθηση των επισκεπτών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανάλυσης. Πρόκειται για λογισμικό που σας βοηθά να καταλάβετε πώς αποδίδει ο ιστότοπός σας παρακολουθώντας την επισκεψιμότητα και τη συμπεριφορά των χρηστών. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το είδος λογισμικού είναι δωρεάν στη χρήση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας! Τα icons των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης δωρεάν, οπότε είναι μια εύκολη προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης του SEO.

Μόλις εγκατασταθούν αυτά τα εργαλεία στον ιστότοπο, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς ποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας ποια ώρα και από πού προέρχονται (από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι οι SEO τεχνικές ποικίλουν.

Βρείτε λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς (τέσσερις λέξεις ή περισσότερες) που οδηγούν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας

 • Οι λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς είναι πιο συγκεκριμένες και λιγότερο ανταγωνιστικές.
 • Οι λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς είναι πιο πιθανό να μετατραπούν.
 • Οι λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς είναι ευκολότερο να καταταγούν.
 • Οι λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς είναι πιο πιθανό να είναι σχετικές με τον χρήστη (και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχουν υψηλό ποσοστό κλικ).

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταστήσετε τον ιστότοπό σας πιο προσιτό τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στους χρήστες

 • Χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης για να βρείτε λέξεις-κλειδιά
 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στον τίτλο, τη μετα-περιγραφή και το σώμα του περιεχομένου σας.
 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στη διεύθυνση URL του περιεχομένου σας
 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στο alt κείμενο των εικόνων
 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στους τίτλους και τις περιγραφές των σελίδων

Συμπερασματικά

Ορίστε! Μερικές συμβουλές για τη βελτίωση του SEO σας. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να συνεχίσετε να δοκιμάζετε και να βελτιώνετε τις μεθόδους σας, καθώς και να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *