Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Ads

Google news

Η ηλεκτρονική διαφήμιση με το Google AdWords είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης νέων πελατών και ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Ωστόσο, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε, θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το AdWords, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης από τις διαφημιστικές σας δαπάνες και να αποφύγετε λάθη.

Διαβάστε : Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο Google Adwords ;

Τι είναι το Google Ads;

Το Google Ads είναι η πλατφόρμα διαδικτυακής διαφήμισης που ανήκει και λειτουργεί από την Google. Το AdWords είναι επίσης το μεγαλύτερο και πιο διαδεδομένο δίκτυο διαδικτυακής διαφήμισης στον κόσμο και εκατομμύρια επιχειρήσεις διαφημίζουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το AdWords για να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Οι διαφημιζόμενοι που επιλέγουν να χρησιμοποιούν το Google Ads μπορούν να στοχεύουν χρήστες σε δύο βασικά δίκτυα – το δίκτυο αναζήτησης και το δίκτυο εμφάνισης. Το δίκτυο αναζήτησης αναφέρεται στη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ, στην οποία οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή τους και έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε χρήστες που εισάγουν αυτές τις λέξεις-κλειδιά στο Google ως μέρος ενός ερωτήματος αναζήτησης. Η διαφήμιση pay-per-click είναι επίσης γνωστή ως πληρωμένη αναζήτηση.

Το δίκτυο εμφάνισης προσφέρει στους διαφημιζόμενους την επιλογή να τοποθετούν διαφημίσεις σε στυλ διαφημιστικού στυλ σε ιστότοπους που αποτελούν μέρος του δικτύου εμφάνισης. Το Δίκτυο εμφάνισης Google φτάνει περίπου το 90% των παγκόσμιων χρηστών του Διαδικτύου, ένα τεράστιο δυνητικό κοινό.

Αν και οι διαφημιστικές καμπάνιες αναζήτησης και προβολής διαχειρίζονται μέσω του Google AdWords, ο όρος “AdWords” χρησιμοποιείται συνήθως για να αναφέρεται στο δίκτυο αναζήτησης. Οι ψηφιακοί έμποροι συνήθως αναφέρονται στο δίκτυο εμφάνισης με το δικό του όνομα.

Διαβάστε  SEO για Υδραυλικούς - Μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google ως Υδραυλικοί

Διαβάστε : Google Ads True View Tutorial – Πως να στήσετε μια Youtube Καμπάνια

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Ads: Ρύθμιση λογαριασμού

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε τη διαφήμιση στο Google Ads, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Η εγκατάσταση ενός νέου λογαριασμού είναι εύκολη και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έναν υπάρχοντα λογαριασμό Google ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό ειδικά για χρήση με το Google Ads. Στη συνέχεια, θα καθορίσετε ορισμένα βασικά στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως η τοποθεσία και η ζώνη ώρας σας. Τέλος, θα ρυθμίσετε λεπτομέρειες χρέωσης, έτσι ώστε η Google να μπορεί να σας χρεώσει με ακρίβεια κάθε μήνα.

Δομή λογαριασμού

Αφού ρυθμίσετε το λογαριασμό σας στο Ads με την Google, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πώς να διαρθρώσετε τον ίδιο τον λογαριασμό Ads. Μια λογική δομή λογαριασμού μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις σε αρκετές σημαντικές μετρήσεις του PPC όπως είναι ο Δείκτης ποιότητας. Η σωστή δομή του λογαριασμού σας στο AdWords έχει πολλά οφέλη, όπως:

Περισσότερη σχετική επισκεψιμότητα και κλικ
Υψηλότερες βαθμολογίες ποιότητας (και συνεπώς, χαμηλότερο κόστος ανά κλικ)
Βελτίωση και συντήρηση του λογαριασμού σας
Αν σκοπεύετε να εκτελέσετε μόνο μία καμπάνια, η δομή του λογαριασμού σας στο AdWords θα είναι πολύ απλή. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε ταυτόχρονα πολλές καμπάνιες ή σχεδιάζετε να το κάνετε στο μέλλον, πληρώνετε για να εξετάσετε από τη αρχή τη βέλτιστη δομή λογαριασμού.

Ο ιδανικός λογαριασμός AdWords είναι δομημένος σε μεμονωμένες καμπάνιες, κάθε μία από τις οποίες θα έχει δικές του ομάδες διαφημίσεων. Με τη σειρά του, κάθε ομάδα διαφημίσεων θα έχει τις δικές της λέξεις-κλειδιά, το μοναδικό διαφημιστικό κείμενο και τις σελίδες προορισμού. Το παρακάτω σχήμα δείχνει πώς πρέπει να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός για βέλτιστη απόδοση:

Διαβάστε  Δημιουργία Αρθρογραφίας - 5 Μυστικά Επιτυχίας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαρθρώσετε έναν λογαριασμό AdWords, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαρθρώσετε το λογαριασμό σας AdWords βάσει της δομής του ιστότοπού σας, βάσει των τύπων προϊόντων ή υπηρεσιών που διαφημίζετε ή κατά γεωγραφική θέση, εάν η επιχείρησή σας λειτουργεί σε διάφορες μεμονωμένες αγορές.

Διαβάστε : Google διαφημίσεις ή οργανικά αποτελέσματα SEO ;

Κατανόηση των λέξεων-κλειδιών

Τώρα που έχετε ρυθμίσει και δομηθεί ο λογαριασμός σας στο Ads, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τις θεμελιώδεις δομικές μονάδες του τι κάνει την εργασία – λέξεις-κλειδιά του AdWords.

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι λέξεις-κλειδιά είναι λέξεις κλειδιά ή φράσεις που οι χρήστες εισέρχονται στο Google όταν πραγματοποιούν μια αναζήτηση για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Το Ads λειτουργεί επιτρέποντας στους διαφημιζόμενους να υποβάλλουν προσφορές για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή τους, έτσι ώστε οι διαφημίσεις τους να εμφανίζονται στους χρήστες κατά την εισαγωγή αυτών των λέξεων-κλειδιών. Οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές για λέξεις-κλειδιά αντί να τις «αγοράζουν», διότι το AdWords λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως μια δημοπρασία για να εξασφαλίσει ότι όχι μόνο οι διαφημιζόμενοι με τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς θα μπορούν να πετύχουν με το PPC.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Προτού μπορέσετε να κάνετε προσφορά για λέξεις-κλειδιά, πρέπει να ξέρετε ποιες λέξεις-κλειδιά αξίζει να υποβάλλονται προσφορές. Αυτό καθορίζεται κατά τη διάρκεια της ερευνητικής φάσης λέξεων-κλειδιών.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι διεξαγωγής έρευνας λέξης-κλειδιού του PPC κατά την εκκίνηση μιας νέας καμπάνιας AdWords.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Ads: Γράφοντας συναρπαστικές διαφημίσεις

Μόλις προσδιορίσετε τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε συναρπαστικές και πειστικές διαφημίσεις με κείμενο που απλώς ζητούν κλικ.

Διαβάστε  Events Marketing: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram

Αν και το Google Ads προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μορφών διαφήμισης, οι διαφημίσεις PPC που βασίζονται σε κείμενο αποτελούν τον πυρήνα του Ads. Το γράψιμο του διαφημιστικού κειμένου είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο, κυρίως εξαιτίας των περιορισμών του χώρου στους οποίους υπόκεινται οι διαφημιζόμενοι. Έχετε μόνο πολύ περιορισμένο χώρο για να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό μήνυμα που μιλά στους υποψήφιους πελάτες σας και να τους πείσει να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη σύνταξη του διαφημιστικού κειμένου του PPC. Η επιλογή της γλώσσας σας είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορεί να έχει δραματική επίδραση στον τόνο των διαφημίσεών σας. Ορισμένες διαφημίσεις επηρεάζουν τις συναισθηματικές απαντήσεις, όπως ο φόβος ή ακόμα και η κωμωδία, για να προσελκύσουν τους επισκέπτες να κάνουν κλικ σε αυτά, ενώ άλλοι αξιοποιούν ειδικές προσφορές για να κάνουν τις διαφημίσεις τους πιό επιτακτικές.

Χρειάζεστε χρόνο για την τακτική προσαρμογή και βελτιστοποίηση του λογαριασμού σας, γιατί είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ως διαφημιζόμενος αμειβόμενης αναζήτησης. Ωστόσο, ακόμα κι αν κάνετε τα πάντα σωστά, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε πόσο καλά εκτελούνται οι καμπάνιες σας. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το WordStream δημιούργησε το Grader Performance Performance του AdWords.

Σε 60 δευτερόλεπτα ή και λιγότερο, ο Grader απόδοσης του Ads πραγματοποιεί έναν ολοκληρωμένο έλεγχο του λογαριασμού σας στο Google Ads. Αφού συνδεθείτε με ασφάλεια στον λογαριασμό σας, ο Αξιολογητής απόδοσης, θα μετρήσει τη δύναμη του λογαριασμού σας βάσει σημαντικών μετρήσεων όπως:

Κινητική βελτιστοποίηση
Ιστοσελίδες προορισμού
Σπατάλη ξοδεύω
Ποσοστό κλικ
Βελτιστοποίηση διαφημίσεων κειμένου

Δείτε ακόμη : 

 

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *